Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σήμερα έχω τραπέζι στους κουμπάρους μου. Έχουν 2 παιδιά, ένα κορίτσι 3,5 ετών που το έχω βαφτίσει και ένα αγοράκι 1,5. Ε τώρα και 2 μήνες προσπαθούμε να βρεθούμε και όλο άρρωστα είναι τα δικά της και δεν έρχονται για να μην κολλήσουν το δικό μου. Η μικρή πάει πρώτη χρονιά παιδικό και συνέχεια είναι άρρωστη.

Αν δεν μπορούμε με τα παιδιά να βρεθούμε μόνες ρε συ. Μια αρχή είναι και αυτή:)

Μπράβο στην πεθερά σου. Τέτοια πεθερούλα θέλω να γίνω και εγώ:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευμορφάκι με γεια τα πραγματάκια σας κούκλα μου. Να τα χαρεί το αστεράκι σου!

Κορίτσια σας αφήνω γιατί πρέπει να ανέβω στην σκάλα να καθαρίσω κλιματιστικά και πολύφωτα.

Φιλάκια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπερες κουκλες...Ευμορφια που εισαι καλε εσυ;;;; σε εχουμε χασει...Ελευθερια νοικοκυρα συμπεθερουλα μου τι ωραια φαγητακια ετοιμαζεις;;;; μμμμμμμμ απο δω μυριζουν!!!!!!! Ο γαμπρος μου κουκλος...πραγματικα!!!!!!! φτου φτου....μια πολυ ομορφη οικογενεια, μπραβο σας!!!!!!!!!! Μαριαννα μου περαστικα και παλι στα μπουμπουκια σου....να κανονισουμε μονες μας ρε κοριτσια για αρχη, αφου μια ετσι μια αλλιως καποιο μωρακι αρρωστο θα ειναι, και δε θα βρεθουμε ποτε...οποιο απογευμα μπορειτε πειτε μου!!!!!!! χθες πηγαμε παλι νοσοκομειο, για μενα αυτη τη φορα, ειχα εντονο πονο στην κοιλια απο το πρωι και δεκατα, φουσκωμα περιεργο και ανορεξια. Πηγα, με εξετασαν εκανα κατι εξετασεις, με εστειλαν γυναικολογο ο οποιος απεφανθη οτι ειχα ωορηξια η οποια δημιουργησε ενα υγρο πισω απο την κοιλια και αυτο με πονουσε, μου εγραψε μια αντιβιωση και γυρισαμε στη 1. Σημερα ευτυχως ειμαι πολυ καλυτερα, πηγαμε αγορα με το μπεμπακι μας, εχει υπεροχη μερα, ηπιαμε καφε, γυρισαμε, εφαγε φρουτα και τωρα ο μπαμπας της την κοιμιζει. Εγω μαγειρευω ψαροσουπα για την κυρια και για μας τιποτα προς το παρον. Πηρα και χαλι απο του πασχαλιδη την πεμπτη, gue laroche, πολυ ωραιαο, αλλα πηραμε ενα ενεκα ελλειψης χρηματων. Σας κουρασα, φευγωωωωωωωωωωω....

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Με γειές το χαλάκι συμπεθεράκι. Και εγώ από εκεί έχω πάρει τα χαλιά σε τραπεζαρία και σαλόνι, guy laroche επίσης. Λες να πήρες το ίδιο?

Εγώ κορίτσια μπορώ σχεδόν κάθε απόγευμα αρκεί να το ξέρω 2-3 μέρες πριν να κανονίσω που θα αφήσω τον μικρό. Μαριάννα εσύ κανονίζεις λοιπόν. Όρισε μέρα και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.

Τα αγόρια ακόμη δεν γύρισαν. Προς το παρόν έχω κάνει μόνο κρεβατοκάμαρα και μπάνιο. Και μάλλον εδώ θα σταματήσω γιατί κουράστηκα. Σκούπισμα, σφουγγάρισμα όλο το σπίτι να είνα ικαθαρό για τους επισκέπτες και τα πάνω πάνω σε κουζίνα και σαλόνι. Αυτά είναι πάντα καθαρά γιατί ο μικρός εδώ μέσα αλωνίζει οπότε με αφήνει να κάνω κάτι άσχετα ό,τι τα βάζει όλα στην μέση.

Όντως πολύ ωραία μέρα σήμερα. Αύριο θα πάμε και εμείς την βόλτα μας οικογενειακώς.

Καλό μεσημέρι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα...δεν ειμαι πολυ καλα, ανεβασα πυρετο το απογευμα χωρις κανενα συμπτωμα κρυολογηματος και φοβαμαι μην ειναι απο το υγρο στην κοιλια που μου ειπε αυτος οτι μπορει να μολυνθει. Ηπια τωρα την αντιβιωση γιατι φοβαμαι λιγο...τεσπα...ελπιζω να μην ειναι τιποτα και κυριως κρυωμα γιατι θα εχω κολλησει και την μπεμπα αφου ολη μερα ειμαστε μαζι...συμπεθερουλα πώς πηγε το τραπεζι;;; το χαλι μου ειναι καφε σκουρο μαλλινο και κανει μια αρκετα μεγαλη εσωτερικη μπορντουρα με πιο ανοικτο καφε, σουετ, με το μονογραμμα του οικου. Μαριαννα περιμενουμε να μας συντονισεις για συναντηση...καληνυχτα σε ολες!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημέρα. Πώς είσαι συμπεθεράκι μου σήμερα? Αυτό με το υγρό από ωορηξία το έχω ξανακούσει, δεν είναι τίποτα. Για τον πυρετό τώρα μπορεί να είναι και καμιά ίωση.

Το τραπέζι δεν έγινε!!!! Τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαριάννα τι λέγαμε χθες? Ενώ τους περίμενα κατά τις 8 με πήραν τηλ 8 παρά ό,τι δεν θα έρθουν γιατί και τα 2 παιδιά έχουν πυρετό. Εννοείται ό,τι τα είχα ήδη ψήσει όλα, ακόμη και το ψητό είχα βάλει στο φούρνο.

Αποτέλεσμα???Κάλεσα την αδερφή μου με τον άντρα της που μένουν από κάτω να έρθουν να φάμε γιατί τσάμπα θα πήγαιναν.

Τόση προετοιμασία ρε γμτ, τόση κούραση. Οκ συμβαίνουν και αυτά κυρίως άμα έχεις παιδιά αλλά το παιδί το ένα είχε πυρετό από το απόγευμα. Αν το ήξερα από νωρίς τουλάχιστον θα προλάβαιναν να μην κάνω το ψητό και το σουφλέ.

Αυτά! Οι άντρες κοιμούνται. Είναι μια από τις σπάνιες μέρες που ξυπνάω μόνη μου, χωρίς να με ξυπνήσει ο μικρός.

Θα πάω για ψήφο και μετά όλη μαζί στο χωριό να ψηφίσει και ο σύζυξ.

Συμπεθεράκι περαστικά σου ρε συ. Αν δεις και δεν υποχωρεί ο πυρετός πάρε τον γιατρό οπωσδήποτε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπερα!Που ειστε ολες καλε?Για ψηφο?

Ειμαι μονη μου.Ο μικρος κοιμαται και ο Σ.στην δουλεια.

Σημερα ειχε τελεια μερα.Πολυ ζεστη...πηγαμε για καφεδακι το μεσημερι και το απογευμα πηγα με τον μικρο στο σπιτι της φιλης μου για καφε.Γυρισαμε πριν καμια ωρα.

Καλησπερα...δεν ειμαι πολυ καλα, ανεβασα πυρετο το απογευμα χωρις κανενα συμπτωμα κρυολογηματος και φοβαμαι μην ειναι απο το υγρο στην κοιλια που μου ειπε αυτος οτι μπορει να μολυνθει. Ηπια τωρα την αντιβιωση γιατι φοβαμαι λιγο...τεσπα...ελπιζω να μην ειναι τιποτα και κυριως κρυωμα γιατι θα εχω κολλησει και την μπεμπα αφου ολη μερα ειμαστε μαζι...συμπεθερουλα πώς πηγε το τραπεζι;;; το χαλι μου ειναι καφε σκουρο μαλλινο και κανει μια αρκετα μεγαλη εσωτερικη μπορντουρα με πιο ανοικτο καφε, σουετ, με το μονογραμμα του οικου. Μαριαννα περιμενουμε να μας συντονισεις για συναντηση...καληνυχτα σε ολες!!!!!!!!!

Πως εισαι βρε Αννα μου σημερα?Περασε ο πυρετος?Σταματησε ο κοιλοπονος?Αυτο πρωτη φορα το ακουω.Στην ωορρηξια να μαζευεις υγρο...Ευχομαι να εισαι μια χαρα.

Καλημέρα. Πώς είσαι συμπεθεράκι μου σήμερα? Αυτό με το υγρό από ωορηξία το έχω ξανακούσει, δεν είναι τίποτα. Για τον πυρετό τώρα μπορεί να είναι και καμιά ίωση.

Το τραπέζι δεν έγινε!!!! Τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαριάννα τι λέγαμε χθες? Ενώ τους περίμενα κατά τις 8 με πήραν τηλ 8 παρά ό,τι δεν θα έρθουν γιατί και τα 2 παιδιά έχουν πυρετό. Εννοείται ό,τι τα είχα ήδη ψήσει όλα, ακόμη και το ψητό είχα βάλει στο φούρνο.

Αποτέλεσμα???Κάλεσα την αδερφή μου με τον άντρα της που μένουν από κάτω να έρθουν να φάμε γιατί τσάμπα θα πήγαιναν.

Τόση προετοιμασία ρε γμτ, τόση κούραση. Οκ συμβαίνουν και αυτά κυρίως άμα έχεις παιδιά αλλά το παιδί το ένα είχε πυρετό από το απόγευμα. Αν το ήξερα από νωρίς τουλάχιστον θα προλάβαιναν να μην κάνω το ψητό και το σουφλέ.

Αυτά! Οι άντρες κοιμούνται. Είναι μια από τις σπάνιες μέρες που ξυπνάω μόνη μου, χωρίς να με ξυπνήσει ο μικρός.

Θα πάω για ψήφο και μετά όλη μαζί στο χωριό να ψηφίσει και ο σύζυξ.

Συμπεθεράκι περαστικά σου ρε συ. Αν δεις και δεν υποχωρεί ο πυρετός πάρε τον γιατρό οπωσδήποτε!

Πω πω νιλα που επαθες βρε Ελευθερια μου:(Ειναι δυνατον να σε ειδοποιησουν τελευταια στιγμη?Τοση κουραση για το τιποτα.Δες το ομως και απο την θετικη πλευρα...εχεις ενα πεντακαθαρο σπιτι και τα φαγητα τουλαχιστον φαγωθηκαν και δεν τα πεταξες:tongue:

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλησπέρες....

καμία εδώ εεε?????

ψηφίσατε ψηφίσατε??????

εγώ την έριξα την ψήφο το μεσημέρι που γυρνούσαμε απο τη βόλτα μας!

ωχ βρε Ελευθερία κρίμα τόσος κόπος....

μια χαρά της έκατσε της αδερφούλας σου πάντως ε????? χαχαχα!!!

πήγες στη συνάντηση για το δημόσιο θηλασμό στα μέρη σας?

Λιτσάκι περαστικά στον Αντρίκο....και η ανιψιά μου τώρα περνάει 2η φορά μέσα σε ένα μήνα γαστρεντερίτιδα....αχ αυτός ο βρεφονηπιακός....:(

Ελενίτσα μου....δε ρώταγες βρε πριν παραγγείλεις τη μηχανή...θα τη βρίσκαμε φθηνότερα είτε στο amazon είτε στο ebay...

Τη dolce gusto πήρες ε?

πχ: http://www.amazon.co.uk/NESCAF%C3%89-Krups-KP210640-Machine-Pressure/dp/B001GIOTV6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1289161684&sr=8-3

τουλάχιστον αν δοκιμάσεις και σου αρέσει κάποιο απο τα ροφήματα παραπάνω, κοίτα μήπως σε συμφέρει να παραγγείλεις κάψουλες σε μεγάλη ποσότητα απο αμαζον....πάνω απο 25 λίρες, τα μεταφορικά είναι δωρεάν...:wink:

Μαράκι περιμένουμε νέα εεε??????

έγινε η συνάντηση κορυφής με την πεθερομαρμάγκα?????????

Ευμορφάκι μεγειές τα πραγματάκια σας!!!

άντε και να σε "βλέπουμε" πιο συχνά εεεε????????????:D

Αννούλα περαστικά!!! πρώτη φορά το ακούω αυτό με το υγρό!!

μεγειά και το χαλί σας!!!

εγώ σας έχω δείξει ποιό έχω πάρει στο αστέρι μου?????

αυτό:

http://www.halia.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=83&flypage=flypage.tpl&product_id=1832&option=com_virtuemart&Itemid=126

είναι τέλειο!!!

ουφ μόνη μου μιλάω....

πάω να βάλω λίγη τούρτα να φάω!:D:D:D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα. Κατά τις 8 γυρίσαμε και εμείς. Είχαμε πάει στο χωριό στην πεθερά μου. Ωραία ήταν. Εκτός σπιτιού ο μικρός δεν γκρινιάζει, στο σπίτι μέσα βαριέται.

Ευμορφάκι μου δυστυχώς πολλά φαγητά πετάχτηκαν γιατί δεν μπορούμε να τρώμε πχ. ένα σουφλέ 3 μέρες. Ήταν πολλά τα φαγητά για 4 άτομα έτσι και αλλιώς. Μετά σκέφτηκα ό,τι θα μπορούσαν να αφήσουν τα παιδιά στην μαμά της που μένει από πάνω και να έρθουν αλλά δεν ξέρω. Και εγώ δεν νομίζω να άφηνα τον μικρό με πυρετό να φύγω. Το σπίτι δεν έμεινε καθόλου καθαρό εφόσον τραπέζι έγινε άσχετα αν δεν έγινε σε αυτούς που προοριζόταν. Δεν βαριέσαι, υγεία να έχουμε. Απλά δεν το επαναλαμβάνω. Για μένα είναι σαν να έγινε. Κόπος και έξοδα. Όλο το βράδυ έπλενα ταψιά.

Σοφάκι δεν πήγα ρε συ να είναι αιτία το τραπέζι. Ο μικρός ήταν στον χωριό με τον μπαμπά του αλλά αν δεν ήταν το τραπέζι στην μέση δεν θα τον άφηνα να πάει και θα κατέβαινα μια βόλτα στο κέντρο. Εσύ πήγες?

Μαράκι που είσαι ψυχή μου? Τι απέγινε με το debate? Ελπίζω να βγάλατε ένα θετικό συμπέρασμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

μπα που να πάω εγώ.....δε γινόταν τίποτα στα μέρη μας....αλλιώς....στάνταρ θα πήγαινα!!!

εδώ οι γνωστοί μας με αντιμετωπίζουν σαν την τρελή του χωριού που θηλάζω ακόμα!!!!:tongue:

ευτυχώς βέβαια όμως που αποτελώ και κίνητρο για νέες μανούλες....

ήδη 2 γνωστές μου που έχουν κάνει μωράκια τώρα πρόσφατα σίγουρα δε θα θήλαζαν αν δεν τους είχα κάνει "σεμινάρια" θηλασμού όταν ήταν έγκυες και αν δεν τις είχα βάλει να διαβάσουν τα Πατσουροβιβλία!!!

(άσε που παίζει λίγο και ο εγωισμός στη μέση....αφού θηλάζει η Σοφία ακόμα, εγώ γιατί να μην τα καταφέρω????;))

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοίτα εγώ πάλι θεωρώ ό,τι ο θηλασμός είναι μια προσωπική καθαρά σχέση ανάμεσα σε μένα και στο παιδί μου και δεν είναι αναγκαίο να γίνεται δημόσια για να παραδειγματιστούν κάποιες μανούλες. Δηλαδή εφόσον είναι αποδεδειγμένα το καλύτερο για το παιδί εγώ τι περισσότερο θα αποδείξω? Κάτι παραπάνω από τις χιλιάδες έρευνες και τους δεκάδες επιστήμονες? Παρολαυτά θα πήγαινα στην συνάντηση αν δεν ήταν το τραπέζι στην μέση που δεν έγινε (μην το θυμάμαι και συγχίζομαι) και θα θήλαζα και δημόσια αν έβλεπα ό,τι έχει κάποιο νόημα.

Κάθε φορά έχουμε αυτή την συζήτησ με μαμά, αδερφή, πεθερά, κουνιάδα και κουνιάδους. Γιατί θηλάζω ακόμη και πότε θα σταματήσω και πώς θα σταματήσω. Ακόμη και η πεθερά μου που θήλασε 4 παιδιά και μάλιστα το ένα για 3 χρόνια μου κάνει κήρυγμα. Βαρέθηκα να απαντώ στα ίδια και τα ίδια. Απλά λέω πως σίγουρα θα το θηλάζω μέχρι να κλείσει τα 2 αν έχουμε υγεία και θέλει ο Θεός και όταν έρθει η ώρα να το κόψουμε θα βρούμε τον τρόπο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσια αφηστε τους να λενε...δεν ξερετε ποσο σας ζηλευω που θηλαζετε ακομα τα παιδακια σας.Εγω καταφερα να τον θηλασω μεχρι τους 6.5 μηνες με πολυ κοπο και πολυ πεισμα και θεληση.Επεστρεψα στην δουλεια οταν ο μικρος ηταν 3 μηνων και δουλευα 12ωρα,στηνοντας ενα μαγαζι (μεγαθηριο).Εφευγα καθε 3 ωρες και πηγαινα σπιτι και τον θηλαζα.Απο την μια θηλαζα και απο την αλλη αντλουσα γαλα.Ωσπου οταν πηγαμε στον παιδιατρο μου ειπε οτι το παιδι δεν βαζει ικανοποιητικο βαρος και οτι πρεπει να του δωσω συμπληρωμα.Κλαμα εγω.Τελικα καταφερα οπως ειπα και παραπανω να τον θηλασω μεχρι τους 6.5 μηνες με ξενο.Δυο μερες αρρωστησα,εκανα πυρετο και δεν τον θηλασα.Κι ετσι μου κοπηκε.Περασα πολλα.Ειχα χασει και τον πατερα μου.Πολυ θελει για να κοπει το γαλα?Ωρες ωρες οταν το σκεφτομαι μου δινω συγχαρητηρια για ολο αυτο που καταφερα εστω και τοσο διαστημα.

Κι εγω οπου σταθω και οπου βρεθω και δω καμια εγκυουλα την συμβουλευω να θηλασει το παιδακι της.Οι 2 ξαδερφες μου το κανουν.Τωρα περιμενω να δω την τριτη.Θα γεννησει τον Ιανουαριο.Αν και μου ειπε οτι θελει να τον θηλασει.

Καλησπέρες....

καμία εδώ εεε?????

ψηφίσατε ψηφίσατε??????

εγώ την έριξα την ψήφο το μεσημέρι που γυρνούσαμε απο τη βόλτα μας!

ωχ βρε Ελευθερία κρίμα τόσος κόπος....

μια χαρά της έκατσε της αδερφούλας σου πάντως ε????? χαχαχα!!!

πήγες στη συνάντηση για το δημόσιο θηλασμό στα μέρη σας?

Λιτσάκι περαστικά στον Αντρίκο....και η ανιψιά μου τώρα περνάει 2η φορά μέσα σε ένα μήνα γαστρεντερίτιδα....αχ αυτός ο βρεφονηπιακός....:(

Ελενίτσα μου....δε ρώταγες βρε πριν παραγγείλεις τη μηχανή...θα τη βρίσκαμε φθηνότερα είτε στο amazon είτε στο ebay...

Τη dolce gusto πήρες ε?

πχ: http://www.amazon.co.uk/NESCAF%C3%89-Krups-KP210640-Machine-Pressure/dp/B001GIOTV6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1289161684&sr=8-3

τουλάχιστον αν δοκιμάσεις και σου αρέσει κάποιο απο τα ροφήματα παραπάνω, κοίτα μήπως σε συμφέρει να παραγγείλεις κάψουλες σε μεγάλη ποσότητα απο αμαζον....πάνω απο 25 λίρες, τα μεταφορικά είναι δωρεάν...:wink:

Μαράκι περιμένουμε νέα εεε??????

έγινε η συνάντηση κορυφής με την πεθερομαρμάγκα?????????

Ευμορφάκι μεγειές τα πραγματάκια σας!!!

άντε και να σε "βλέπουμε" πιο συχνά εεεε????????????:D

Αννούλα περαστικά!!! πρώτη φορά το ακούω αυτό με το υγρό!!

μεγειά και το χαλί σας!!!

εγώ σας έχω δείξει ποιό έχω πάρει στο αστέρι μου?????

αυτό:

http://www.halia.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=83&flypage=flypage.tpl&product_id=1832&option=com_virtuemart&Itemid=126

είναι τέλειο!!!

ουφ μόνη μου μιλάω....

πάω να βάλω λίγη τούρτα να φάω!:D:D:D:D:D

Εγω ειμαι απο αυτους που απηχαν(καλα το εγραψα?):tongue:

Τελειο το χαλακι σας:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...