Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλό! Έχω ρεπο σήμερα και ως συνήθως φασίνα...είχα και γυναικολόγο, μόλις γύρισα...έκανα τεστ παπ, όλα καλά και στον υπέρηχο...

καλα μαρακι κουκλακι ο γιος σου!!Φαντασου το ίδιο ταλιμπανάκι σε ξανθό είναι ο δικός μου!!!Να σας ζήσει και το σπίτι σας πολύ ωραίο!!!

Να'σαι καλά για τα όμορφα λόγια σου κορίτσι μου...και μη χάνεσαι σε παρακαλώ!

Αχ Μαράκι & εγώ τρελαίνομαι για Χριστούγεννα...είναι η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου τόσο που αποφάσισα και έκανα γάμο χριστουγεννιάτικο (όλα άσπροκόκκινα). Τα περιμένω πως και πως φέτος και λέω να στολίσω στα μέσα του μήνα να το ευχαριστηθεί και ο μικρός γιατί θα λείψουμε 14 μέρες στην Κύπρο. Ελπίζω μόνο να μην "φλερτάρει" πολύ με το δέντρο ο μικρός. :)

Και γω ήθελα γάμο χριστουγεννιάτικο αλλά όλοι οι άλλοι ήθελαν καλοκαίρι :rolleyes:

και επίσης θέλω να στολίσουμε μέχρι μέσα Νοέμβρη...αύριο πάω ικέα και mall για χριστουγεννιάτικα :tongue:

και σύ να μην χάνεσαι ακούς; :D

καλημεραααααααααα!!!!πως ειστε?Μαρακι.....σουπερ το Νικολι!!!πολυ ανεπτυγμενος.....και οσο για την κοιλιτσα......ειναι χαζομαρες αυτα που λες γιατι εγω μετα απο τρια παιδια τι να πω η καημενη....3 κιλα εχασα μετα την γεννα μονο.....συν το σωσιβιο γυρω απο την κοιλιτσα.

εσύ έχεις ΤΡΙΑ αστέρια αγάπη μου και πάλι είσαι θεά! σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για το σουργελάκι μας :D

Καλημέρες!!!

τι ωραία μέρα σήμερα!!!

με το που άνοιξα τον υπολογιστή είδα οτι γέννησε η Νεκταρίτσα!!!

αχ 2ο νινάκι στο σπίτι της....τι ωραία!!!!

μαράκι χθες βράδυ μπήκα και είδα που έλεγες οτι έχεις βάλει φωτό του θεατρίνου...μπήκα, τις είδα και εκεί που ετοιμαζόμουν να σχολιάσω με πήρε ο ύπνος!!! καλά ο άντρας μου με κορόιδευε....κοιμήθηκα καθιστή με το λαπτοπ στα πόδια!!!

θεός ο Νικολιός σου!!!!

υπέροχη μέρα και εδώ! φορούσα ένα πλεκτό κοντομάνικο φουστανάκι που κατέβηκα Μαβίλη στον γιατρό και έσκασα!

Γέννησε η κούκλα;;; Όλα καλά;

α ρε κούραση που τραβάς κοριτσάκι...άστον 2-3 μέρες μόνο του με τη μικρή να δούμε αν θα ξανακοροϊδεψει :tongue:

α...ξεχασα.Μαρακι ο γιος σου ειναι φοβερος.ολοκληρο αντρακι πια.σκετος κουκλος.θα λιποθυμανε τα κοριτσακια στο διαβα του σου λεω:D

Προς το παρόν λιποθυμάω εγώ από το κυνηγητό :tongue: Σ'ευχαριστώ κούκλα κερκυραία μου!

Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη σήμερα.

Το καφέ του Αυγούστου έχει χαρές και γεννητούρια.

Η Νεκταρίτσα μας γέννησε έναν κορίτσαρο.

Και στα δικά μας οι αποδέλοιπες!!!

Πες λεπτομέρειες! Είναι καλά οι κούκλες; Και στα δικά σου Λευτερίτσα μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν, για όσες ενδιαφέρονται για χριστουγεννιάτικα...

απόψε θα μελετήσω το παρακάτω λινκ και αν βρω κάτι που αξίζει, θα τολμήσω να παραγγείλω...

http://www.christmastimeuk.com/index.php

κοριτσια ερωτηση: ζητησα απ το φαρμακειο μελανι για το συγκαμμα αλλα αυτο που μου δωσανε δεν ειναι μπλε!!! ειναι κατακοκκινο κ λεει απεξω ΕΟSIN. βαφει ομως τρελα!!!! Της το βαλα 1 φορα και περιμενω αποτελεσμα. 3 ευρω ειχε....το εχετε ακουσει?

Διαφημίσεις

Μια πολυ πολυ γρηγορη καλησπερα απο εμας τους χαμενους....

Καταρχην να σας ευχαριστησουμε για τις ευχες σας

Όλα ήταν τέλεια ετσι οπως τα είχα σχεδιάσει και ειχα φανταστεί

Ολοι ειπαν τα καλύτερα και φυγανε ενθουσιασμένοι

Καλα εννοείται οτι την παράσταση την εκλεψε το καμαρακι μου , ο γιοκας μου

Πηγαμε ολοι μαζί στην εκκλησία τον ειχε αγκαλιά ο πατερας του και ετσι οπως προχωρούσαμε αυτος χαιρετούσε τον κοσμο!!!!!!!!!!!!!!!

Όλα μια χαρα ...το ζήτημα ειναι οτι απο χθες έχω τον Αντρίκο μου με γστρεντεριτιδα ολο το βραδυ εμετο και γκρινια και κλαμα και σημερα ολη μερα διαροια ...δεν ετρωγε σχεδον τιποτα νερακι επινε μονο και παλι καλα ειχε μονο δεκατα και οχι πυρετο.Κανονικα σημερα επρεπε να γυρισω γραφειο αλλα πηρα και σημερα αδεια καθως και αυριο

Απο Δευτερα που θα ειμαι γραφειο θα τα λεμε

Φιλιααααααααααααααααα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημερααααα!

Μου λειψατε...αλλα ετρεχα με την δουλεια και δεν προλαβαινα να μπω.

Καταρχην να ευχηθω στο Λιτσακι μας να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι!

Να σας ζησει και ο Αντρικος σας,το καμαρι σας,και να ειναι παντα χαρουμενος και καλοτυχος στην ζωη του!

Μαρακι μου γλυκο επαθα πλακα για αλλη μια φορα με τον Νικολιο!Τι μουτρακι ειναι αυτο!?Κουκλι,κουκλι!Κι εγω για ηθοποιο τον κοβω...κι εσυ εισαι μια κουκλα!Μην αγχωνεσαι για την κοιλιτσα...δεν φαινεται καθολου και να σου πω και κατι...ουτως η αλλως θα κανουμε και δευτερο παιδακι καποια στιγμη και θα ξαναγινει ετσι (τα λεω στην νυφη να τα ακουει η πεθερα:mrgreen:)

Ελευθεριτσα αν και εγω σ'εχω φιλη μου δεν μπορω να δω τις φωτος.Βαζω στοιχημα ομως οτι ο Μανου ειναι κουκλι και ενα μικρο αντρακι.

κοριτσια ερωτηση: ζητησα απ το φαρμακειο μελανι για το συγκαμμα αλλα αυτο που μου δωσανε δεν ειναι μπλε!!! ειναι κατακοκκινο κ λεει απεξω ΕΟSIN. βαφει ομως τρελα!!!! Της το βαλα 1 φορα και περιμενω αποτελεσμα. 3 ευρω ειχε....το εχετε ακουσει?

Μαριαννα μου εγω αυτο θα σου προτεινα...την εοζινη.Ειναι παρα πολυ καλη και δεν λεκιαζει τοσο οσο το μελανι.Με το πλυσιμο φευγει ο λεκες.Εμενα μου συγκαιγεται συχνα και με αυτο εχω σωθει.Μου το προτεινε ο παιδιατρος.Την βαζω σε μια μπατονετα και τον αλειφω στον ποπο μετα τα κακα του συνηθως.2-3 μερες θα σου παρει.Την εχω σε πολυ εκτιμηση.Α,και οσο ειναι συγκαμενη σε καθε αλλαγη πανας δεν θα την πλενεις με νερο αλλα θα την κανεις με τα μαντηλακια και θα την σκουπιζεις καλα με μια πετσετουλα να μην ειναι καθολου υγρη.Μετα θα βαζεις την εοζινη και τελειωσες.Περαστικα σας!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα τι μου κανετε?ολα καλα?λοιπον σημερα παρηγγειλα απο την νεσκαφε την πολυμηχανη που διαφημιζει.την εχουν 129? και εδω στην Τριπολη που πηγε και ρωτησε ενας φιλος μας την πουλανε 250?!!!!αν υπαρχει θεος........εσεις πως ειστε?Ευμορφια μου τι κανεις?ο Παντελακος σου?οι υπολοιπες που ειστε βρεεεεεε?μπειτε μεσα να πουμε μια κουβεντα.......

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Εγώ μαγειρεύω, έχω τραπέζι αύριο στους κουμπάρους μου. Τι κάνετε? Ευμορφάκι μου τις φώτο δεν τις ανέβασα στο προφίλ καλέ αλλά σε λινκ το οποίο έσβησα μετά για ευνόητους λόγους.

Να το ξαναβάλω να τον δείτε όσες δεν προλάβατε

http://s621.photobucket.com/home/krhthkia/recentuploads?view=slideshow

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αχ καλα εκανες εγω δε τις ειχα δει!!! τελειος ο μικρος!!! αληθεια δεν ειναι κοπλιμεντο!!!! η δικια μου η μικρη ειναι λιγο "τρελοκαμπερω"... δε μπορουμε να βγαλουμε μια φωτογραφια της προκοπης...ολο εχει το στομα ανοιχτο και γελαει η φαφούτα (μμισο δοντι εχουμε ακομα!!!) η προσπαθει να πιασει τη φωτ. μηχανη...

τα αποτελεσματα φυσικα ειναι πολυ αστεια!!!! τωρα τις εχω αμολησει και παιζουνε ψαχουλευοντας τα μονα παιχνιδια που δεν ειναι σκορπια στο πατωμα, για να τα σκορπισουν κι αυτα. καθε σαββατοκυριακο το σπιτι ειναι βομβαρδισμενο! τις καθημερινες το συμμαζευει η πεθερα μου...

Χθες το βραδυ της καναμε κ ενα ...χουνερι, γιατι ερχεται ηδη τις καθημερινες και κραταει τη μικρη ως τις 8,30- 4,30. Εδω και 1μισι μηνα περιπου καθε τετ-παρασκ, παμε σε κατι σεμιναρια 9-11 το βραδυ και την ξαναφερνουμε για να κατσει και με τις 2 μεχρι ναρθουμε. Κι εκεινη την ωρα οι μικρες δε κοιμουνται οπως τα συνηθισμενα μωρα, αλλα το αντιθετο λυσσανε... Χθες βραδυ λοιπον μετα το σεμιναριο βρηκαμε απροοπτα κατι παιδια απο τη δουλεια μου και πηγαμε για φαι, και δε της το χαμε πει και κατα τις 12 ανησυχησε! εγω ετσι κι αλλιως δε μπορω να της πω "ελατε να καθησετε και μετα θα παμε εκει" κι επρεπε να τη παρει ο αντρας μου τηλ, ο οποιος δε το θεωρησε απαραιτητο, γενικα ο αντρας μου τα κανει αυτα, εγω νιωθω ασχημα να της λεω ποτε να ρθει και ποσο, γιατι νιωθω σα να δινω εντολες...τελικα γυρισαμε στις 1, τις ειχε ταισει και κοιμισει βεβαια. Θα τον χ3σει τη καταλληλη ωρα, το περιμενω! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Παλι καλα που ειναι κι αυτη και βγαινουμε και λιγο εξω μονοι μας! Σημερα εχει πολυ ωραια μερα και λεμε να παμε για φαι μετα. η μεγαλη μου, μολις ακουσε μακαρονια αρχισε να χοροπηδαει...σκεφτομαι τι θα δωσω στη μικρη...μαλλον κανα ψωμακι να μασουλαει και μολις γυρισουμε να φαει εδω το δικο της.

Α ξεχασα τα συνηθισμενα, σημερα ξυπνησαν κι οι 2 μπουκωμενες. τι πρωτοτυπο!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΕΕΕΕΣ!!!!

Καλημέρες Μαριάννα. Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα.

Ρε συ άγαλμα να στήσεις στην πεθερά σου. Η δικιά μου από τότε που γεννήθηκε έχει έρθει 2 φορές στο σπίτι να τον δει! Επισκέπτρια εννοείται όχι να τον κρατήσει. Της τον πάμε εμείς αλλά και 1-1,5 μήνα να κάνει να τον δει δεν την νοιάζει.

Να κανονίσουμε να βρεθούμε εεεε! Και με την Άννα. Κανονίστε πότε μπορείτε και εγώ είμαι μέσα. Εμείς δεν είμαστε άρρωστοι οπότε έχουμε το ελεύθερο προς το παρόν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

δε ξερεις ποσο καιρο σκεφτομαι να βρεθουμε! αλλα απο το σεπτεμβρη δεν ειναι ποτε και οι 2 100% καλα. απο οτι μας ειπαν μπορει να περασουμε και ολο το χειμωνα με μπουκωμα ειναι κλασικο συμπτωμα 1ης χρονιας στο παιδικο... και δε ξερω τωρα, μπορει να μη κολλαει, γιατι δεν ειναι απο ιωση (απλα ειναι..μονιμο στη μεγαλη τουλαχιστον) αλλα απο την αλλη κι αμα σε καποια φαση εχουμε και ιωση και δε μπορουμε να το ξεχωρισουμε??? αμα σου πω τι εχουμε κανει μερικες φορες θα γελας! με ενα-δυο φιλικα ζευγαρια για να βρεθουμε τηλεφωνιομαστε λενε τι συμπτωματα εχουνε τα παιδια μας και μετα κανονιζουμε ραντεβου! τουλαχιστον να μην εχουμε το αγχος πως το ενα θα κολλησει το αλλο... πχ αμα εχουμε ολοι μπουκωμα βρισκομαστε...εκει εχουμε καταντησει!!!! με τη πεθερα μου δοξα σοι ο θεος να φτυνομαι μη με ματιασουν...εχει μεγαλωσει 3 δικα της, 2 της κορης της κ 2 τα δικα μου... εχει συνηθισει!

Καλημερα!

Γεια σου Ελευθερια!

Γεια σου Μαριαννα!

Ελευθερια ειχα δικιο!Ο Μανου ειναι κουκλι και ενα μικρο αντρακι!Φτου φτου!Ειναι και πολυ αναπτυγμενος!Ειδες τι κανει το γαλατακι της μανουλας!?Ειστε πολυ ομορφη οικογενεια!Κι εσυ μια διμετρη κουκλα!

Μαριαννα παλι βρε συ τα κοριτσακια σου αρρωστουλικα?Περαστικα να ειναι και γρηγορα.

Κι εγω δεν μπορω να πω την πεθερα μου κρατησε τον μικρο να παω εδω ή να παω εκει.Ντρεπομαι και δεν ειναι και υποχρεωμενη στο κατω κατω.Δικο μας ειναι το παιδι.Κι εγω λεω τον αντρα μου να την πει.Η αληθεια ειναι οτι μεχρι τωρα με τον αντρα μου δεν εχουμε βγει καμια φορα οι δυο μας.Χρειαζεται ομως κι αυτο που και που.

Παρελαβα το καθισματακι αυτοκινητου απο ebay και ειναι τελειο.Εκανε μονο μια εβδομαδα και μου το παρεδωσαν στο σπιτι.Αψογα συσκευασμενο.Εμεινα πολυ ευχαριστημενη.

Επισης παρελαβα και τα παπουτσακια απο inch blue.Κι αυτα ειναι τελεια.Πηγα και τα πηρα απο το ταχυδρομειο.Κι αυτα σε μια εβδομαδα ηταν εδω.Και ο Παντελακος τα περπαταει μια χαρα.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...