Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πειναω σαν τρελη!

μαλλον θα βγω να κανω τσιγαρακι μπαλκονατο μπας και ξεχαστω...

ή να κανω τσιγαρο και μετα να φαω ψωμι με βιταμ; μαλλον το δευτερο. :P

εσυ πως εισαι; δεν εισαι κουρασμενη;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

έχω πάρει λαπτοπ και έχω ξαπλάρει...ψάχνω χριστουγεννιάτικα :)

και γω πεινάω, αλλά κάνω διατροφή εδώ και 3 μέρες οπότε έχω πάρει ένα μπουκάλι νερό παραμάσχαλα και ξεγελιέμαι...

εγώ προσπαθώ να καπνίζω μόνο γραφείο και όταν βγαίνω...

ειναι δοκιμασμενο το μελανι ακου που σου λεω........για την κρεμα που λες νομιζω πως γενικοτερα δεν κανει κατι.ρε συ Μαριαννα μηπως να το ψαξεις λιγο με τον πυρετο λιγο. χωρις λογο το καημενο να σηκωνει πυρετο στα καλα καθουμενα.....και τοσο καιρο!!!!!ξερω γω μια σκεψη κανω......:|

Καλησπέρα για λίγο ακόμη μανούλες...τα ζουζούνια δεν τα χαιρετάω γιατί ελπίζω να είναι όλα στο 13ο όνειρο...

Να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου (πριν ένα μήνα μας το έκανε με φασόλια κυπριακά που του δώσαμε για πρώτη φορά) για το έντονο σύγκαμα ....ΜΕΛΑΝΙ το θαυματουργό!!!

Θα πας στο φαρμακείο και θα το ζητήσεις ακριβώς έτσι. Προσοχή βάφει τα ΠΑΝΤΑ!!! Εγώ χρησιμοποιούσα γάντια 1ας χρήσης, βαμβάκι σε μικρή ποσότητα για να το ποτίσει αρκετά το μελάνι. Tip:καλό θα είναι να έχεις και κάποιον άλλο κοντά να κρατάει τη μικρή για να το βάλεις σε όλη την περιοχή που έχει συγκαεί (τσούζει όταν ακουμπάει στις πληγούλες που έχουν δημιουργηθεί και θα τινάζεται σαν το άλογο). Εμείς την 1η φορά που πήγαμε να του βάλουμε δεν ξέραμε και έτσι που τινάχτηκε, "βάφτηκε" σε μεγάλη περιοχή, βαφτήκαμε και εμείς στο πανικό μας να τον μαζέψουμε, ευτυχώς δε βάψαμε ρούχα παρά μόνο ένα μπουρνούζι του. Για 3-4 μέρες για να καταλάβετε τον φώναζα "στρουμφάκι" και το κόλλησε και για καμιά βδομάδα ο αδερφός μου που πέθανε στα γέλια όταν τον είδε χωρίς πάνα. Μιλάμε έκλαιγε από τα γέλια...τώρα που το ξανασκέφτομαι ήταν όντως αστείο θέαμα γιατί είχε βαφεί και αρτσούμπαλα και ήταν μόνο για γέλια. Πρέπει να το βάλεις 2-3 μέρες μη σου πω και 4 όπως είπε και η Ελενίτσα κάθε φορά που θα τα έχει κάνει και αφού την καθαρίσεις καλά. Προσπάθησε να αποφύγεις τα μωρομάντηλα αυτές τις μέρες μέχρι να της περάσει. Αυτά περί μελανιού...περαστικά σας!

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

και γω πεινάω, αλλά κάνω διατροφή εδώ και 3 μέρες οπότε έχω πάρει ένα μπουκάλι νερό παραμάσχαλα και ξεγελιέμαι...

μπραβο που συγκρατεισαι!

εγω δεν μπορω να κανω διαιτα με τιποτα! 1-2 φορες εχω επιχειρησει... δεν μπορω να καταπιεστω στο θεμα φαι :cry:

τεσπα... εμενα παλι δεν μου κανει καμια αισθηση για τα Χριστουγεννα! και μονο που τα σκεφτομαι κουραζομαι φετος, δεν ξερω γιατι!

αντε παω να μπουκωσω λιγο ψωμακι και παω για νανακια. φιλακια χοντρουλα, καλο ξημερωμα :P

καλα μαρακι κουκλακι ο γιος σου!!Φαντασου το ίδιο ταλιμπανάκι σε ξανθό είναι ο δικός μου!!!Να σας ζήσει και το σπίτι σας πολύ ωραίο!!!Εγω κατέληξα οτι η μεζονέτα για νεα οικογενεια είναι ένα δράμα!!!!πάνω κάτω!!Πόσο θα ήθελα να είχα ένα άνετο οροφοδιαμέρισμα να μην ταλαιπωρούμαι!!

Τι κάνετε εσεις?Πώς τα περνάτε τώρα που χειμωνιάζει?Τα μωρουλίνια τώρα θα κλειστούν μέσα με το κρύο να δούμε τί θα τα κάνουμε!!!

Σήμερα πήγα γυναικολόγο και για τεστ παπ όλα καλά και μου είπε οτι για 4 κιλά παιδί που γέννησα είμαι μια χαρά!Πάλι καλα!!;)

Ο μικρός βασιλης την τελευταία εβδομάδα έχει γίνει πολύ επιθετικός και απαιτητικός!!!Στριγγλίζει οταν θέλει κάτι και επιμένει πολύ!Αν δεν του κάνω το χατήρι με χτυπάει και μου πετάει όλα τα πράγματα!!!Αρχίσαμε!!!!!!

φιλάκια και καληνύχτα κοριτσάκια!Φιλάκια στα μωρουλίνια σας!!!:tongue::tongue:

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Αχ Μαράκι & εγώ τρελαίνομαι για Χριστούγεννα...είναι η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου τόσο που αποφάσισα και έκανα γάμο χριστουγεννιάτικο (όλα άσπροκόκκινα). Τα περιμένω πως και πως φέτος και λέω να στολίσω στα μέσα του μήνα να το ευχαριστηθεί και ο μικρός γιατί θα λείψουμε 14 μέρες στην Κύπρο. Ελπίζω μόνο να μην "φλερτάρει" πολύ με το δέντρο ο μικρός. :)

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

καλημεραααααααααα!!!!πως ειστε?Μαρακι.....σουπερ το Νικολι!!!πολυ ανεπτυγμενος.....και οσο για την κοιλιτσα......ειναι χαζομαρες αυτα που λες γιατι εγω μετα απο τρια παιδια τι να πω η καημενη....3 κιλα εχασα μετα την γεννα μονο.....συν το σωσιβιο γυρω απο την κοιλιτσα.Oσο για την Μακ....κοπελια εισαι και 1.85 μην ξεχνας οποτε δεν φαινεται και τοσοοοο!!!!!!Σοφακι μην στεναχωριεσαι που σου επεσε ο μικρος.....συμβαινουν και αυτα αλλα θα σου πω κατι......μην εισαι τοσο προστατευτικη μαζι του....δεν πειραζει αμα τρωνε καμια τουμπα!!!!το ξερω οτι φοβασαι μην παθει κατι αλλα σκεψου να ειχες και αλλο παιδακι στο σπιτι ποιο θα ετρεχες να προστατεψεις? θα ετρεχες σαν πανικοβλητη.....απ αγαπη στα λεω γιατι καταλαβαινω οτι φοαβαστε λιγο παραπανω εσεις οι πρωτομανες......εγω πλεον εχω συνηθησει!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μου ειπατε για μελανι. και ειδικα η unique Που εδωσε λεπτομερειες τι και πως, γιατι η δικια μου δε καθεται καν να την αλλαξω,,,οχι απο πονο, (δεν εχει πληγες μονο κοκκινιλα) αλλα ετσι ειναι. αμα την αλλαζεις ιδρωνεις! σημερα παω να το παρω κιολας. και αργησα αλλα χθες ηταν κλειστα...

Καλημέρες!!!

τι ωραία μέρα σήμερα!!!

με το που άνοιξα τον υπολογιστή είδα οτι γέννησε η Νεκταρίτσα!!!

αχ 2ο νινάκι στο σπίτι της....τι ωραία!!!!

Κορίτσια πρέπει να επανορθώσω γιατί έκανα γκάφα τελικά με τα mandco...

Λοιπόν τα μπλουζάκια μας είναι οκ τα νούμερα και τα κολλανάκια και οι πυτζαμούλες....

μεγάλα μας ήταν τα sleepsuits και ένα φόρεμα....

κακώς που βιάστηκα να εκφέρω γνώμη χωρίς να της τα έχω δοκιμάσει πάνω της και ίσως να σας απέτρεψα απο το να ψωνίσετε...:(

μαράκι χθες βράδυ μπήκα και είδα που έλεγες οτι έχεις βάλει φωτό του θεατρίνου...μπήκα, τις είδα και εκεί που ετοιμαζόμουν να σχολιάσω με πήρε ο ύπνος!!! καλά ο άντρας μου με κορόιδευε....κοιμήθηκα καθιστή με το λαπτοπ στα πόδια!!!

θεός ο Νικολιός σου!!!!

Ελευθερίτσα για το Μάνο τι να πω....καταρχήν τι ματάρες με τεράστιες βλεφαρίδες είναι αυτές????????

και φυσικά δε χρειαζεται να στο πω.....φαίνεται πολύ μεγαλύτερος!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

σημερα παω να το παρω κιολας. και αργησα αλλα χθες ηταν κλειστα...
πηγα κ το πηρα αμεσως...την ωρα που θα γυρναω σπιτι θα ειναι κλειστα και ειναι αμεση αναγκη! ελπιζω κατι να γινει:) και παλι ευχαριστω που μου το ειπατε. το ειχα ακουσει αλλα δεν ειχα "γνωρισει" πραγματικα καποιον να το χει βαλει στο παιδι του!!!:P

Καλημέρες!!!

μαράκι χθες βράδυ μπήκα και είδα που έλεγες οτι έχεις βάλει φωτό του θεατρίνου...μπήκα, τις είδα και εκεί που ετοιμαζόμουν να σχολιάσω με πήρε ο ύπνος!!! καλά ο άντρας μου με κορόιδευε....κοιμήθηκα καθιστή με το λαπτοπ στα πόδια!!!

θεός ο Νικολιός σου!!!!

Ελευθερίτσα για το Μάνο τι να πω....καταρχήν τι ματάρες με τεράστιες βλεφαρίδες είναι αυτές????????

και φυσικά δε χρειαζεται να στο πω.....φαίνεται πολύ μεγαλύτερος!!!!!

καλα βρε χριστιανη και εσυ κοιμηθηκες ορθια?????χιχιχιχιχιχ με το δικιο του γελαγε ο Π.:mrgreen:

καλημεραααααααααα!!!!πως ειστε?Μαρακι.....σουπερ το Νικολι!!!πολυ ανεπτυγμενος.....και οσο για την κοιλιτσα......ειναι χαζομαρες αυτα που λες γιατι εγω μετα απο τρια παιδια τι να πω η καημενη....3 κιλα εχασα μετα την γεννα μονο.....συν το σωσιβιο γυρω απο την κοιλιτσα.Oσο για την Μακ....κοπελια εισαι και 1.85 μην ξεχνας οποτε δεν φαινεται και τοσοοοο!!!!!!Σοφακι μην στεναχωριεσαι που σου επεσε ο μικρος.....συμβαινουν και αυτα αλλα θα σου πω κατι......μην εισαι τοσο προστατευτικη μαζι του....δεν πειραζει αμα τρωνε καμια τουμπα!!!!το ξερω οτι φοβασαι μην παθει κατι αλλα σκεψου να ειχες και αλλο παιδακι στο σπιτι ποιο θα ετρεχες να προστατεψεις? θα ετρεχες σαν πανικοβλητη.....απ αγαπη στα λεω γιατι καταλαβαινω οτι φοαβαστε λιγο παραπανω εσεις οι πρωτομανες......εγω πλεον εχω συνηθησει!!!!
γεια σας !!!!πως ειστε σημερα?θα συμφωνησω με την Σοφια.τι υπεροχη μερα σημερα.εδω ειμαστε με τα κοντομανικα:D:Dζεστη σημερα :Dελενιτσα μου και ολα τα υπολοιπα κοριτσια εχετε δικιο!!!τρεμω μην παθει τιποτα.ολο απο πισω του ειμαι.πρεπει να χαλαρωσω λιγο το ξερω αλλαααααααα.........εγω νομιζω οτι ακομα ειναι μωρακι αλλα ο κυριος εχει φαινεται αλλη αποψη και μου κανει ταρζανιες.που θα παει, θα προσαρμοστω στην ιδεα οτι μεγαλωνει.θα ακολουθησω και την συμβουλη σου Μακ,θα του δειξω πως να κατεβαινει.......και ο θεος βοηθος με το ταλιμπαν που εχω γιο.

XWF8p2.png

Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη σήμερα.

Το καφέ του Αυγούστου έχει χαρές και γεννητούρια.

Η Νεκταρίτσα μας γέννησε έναν κορίτσαρο.

Και στα δικά μας οι αποδέλοιπες!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...