Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε το θκατουλι!!!!χαχαχαχα ειναι απιστευτη.....βρε τι να μαθεις στο μωρο....νιωθει απελευθερωση οταν βγαζει την πανα, και εμενα μου το εκαναν τα δυο μεγαλα.Μαρακι παντως κανε και αυτο που λεει η Σοφια με τα παιχνιδακια.εγω τα βαζω μεσα στην μπανιερα με νερο και παιζουν....ακομα και τοτε που ζοριζονταν με το νερο.κανε και την δευτερη επιλογη να το ζορισεις λιγο για αρχη και να δεις οτι συνεχιζει....δοκιμασε το παιχνιδι!!!!;)

ενα καρο ζωακια του εχω μεσα στο μπανιο. παπακι, χελωνα, φαλαινα, ψαρι + τα μπουκαλια από τα σαμπουαν!

βάλε το μπαμπά του να το αναλάβει μήπως και αλλάξει το...."γούρι"!!!

συμπεθεράκι κάποια στιγμή θέλω να σε ρωτήσω κάτι επαγγελματικής φύσης....θα σου στείλω πμ αν ξέρεις να μου πεις...τώρα πάω να απλώσω...θα σου στείλω άλλη στιγμή...

μαζι με τον μπαμπα του τον κανουμε μπανιο ή εναλλαξ. τωρα πο ειναι συναχωμενος δεν θελει να τον αγγιζει κανενας αλλος εκτος από εμενα :(

ρωτα με οτι θες Σοφακι!

κοριτσια καλημερα.

παλι δε μου ερχονται ειδοποιησεις πως εχετε καταχωρησει νεο μηνυμα στο καφε μας με αποτελεσμα να μη τα βλεπω! ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΝΩ γμτ!!!!

τελοσπαντων ελπιζω τα μωρακια μας ολα να ειναι καλυτερα απο τις αρρωστιες μας.

εμενα η μεγαλη εκει που μια μερα ειπαμε πως ειναι καλα, σηκωσε στα καλα καθουμενα πυρετο...αντε παλι! και ροχαλιζει και σα τον πατερα της. ετσι κ αλλιως θα παμε εμβολιο τη μικρη που λογω αρρωστιων της το εχουμε καθυστερησει ενα μηνα, και θα δει κ την μεγαλη ο γιατρος...

η μικρη ομως ειναι ΚΑΛΑ!!!! σχετικο ειναι αυτο βεβαια γιατι εχει συγκαει απιστευτα και δε καταλαβα πως. της αλλαξα μπεμπιλινα να δουμε... εχετε ακουσει πως μπορει να ειναι απο τα δοντια λεει και λοιπα?

Γιατι εμεις τωρα λαου λαου βγαζουμε το πρωτο...εχετε κανενα καλο γιατροσοφι για συγκαμα? ειναι ΣΟΣ!!!! ΔΕ μου εχει ξανασυγκαει παιδι τοσο ποτε!

εχουμε πλακωσει την ειδικη κρεμα σεμπαμεντ που κανει θαυματα αλλα δε δειχνει να γινεται κανενα θαυμα αυτη τη φορα!!!!

περαστικουλια σας και παλι ;)

για το συγκαμα sudocream. σωζει ζωες! χα χα χα χα χα

ναι το μελανι το χω ακουσει αλλα δε χερω τι ειναι! θα ρωτησω!!!!η μεγαλη η κακομοιρα δε παραπονιεται! ολοζωντανο και ενεργητικο με πυρετο! τι καλο παιδακι!

ειναι δοκιμασμενο το μελανι ακου που σου λεω........για την κρεμα που λες νομιζω πως γενικοτερα δεν κανει κατι.ρε συ Μαριαννα μηπως να το ψαξεις λιγο με τον πυρετο λιγο. χωρις λογο το καημενο να σηκωνει πυρετο στα καλα καθουμενα.....και τοσο καιρο!!!!!ξερω γω μια σκεψη κανω......:|

ελενιτσα!! βασικα ξαναμπουκωσε λιγακι και νομιζω πως εκει οφειλεται ο πυρετος. οχι πολυ, μεχρι 38. αλλα ετσι κ αλλιως θα παω γιατρο...

ελα βρε μας κοψοχολιασες!!!αυτο δεν ειναι πυρετος.....

Διαφημίσεις

ελα βρε μας κοψοχολιασες!!!αυτο δεν ειναι πυρετος.....

ε καλα λεω πυρετος γενικοτερα γιατι αυτα τα ηλεκτρονικα θερμομετρα αρχιζω να μη τα εμπιστευομαι. βλεπω οτι το παιδι καιει και ειναι αναψοκοκκινισμενο, (τον καταλαβαινω τον πυρετο γιατι οταν εχει καινε οι παλαμες της)και αυτο λεει δεκατα...!!! εχω παρει κι αλλα αλλα (αυτο που σου λεω ειναι αυτιου) επειδη ειναι ολα ομως ηλεκτρονικα τελικα δε ξερω τι μου γινεται. και δε καθεται ησυχα να της βαλω το αλλο θερμομετρο!

αλοοοοο!!!!!τι κανετε?εμεις ας πουμε μια χαρα.πηρα μια τρομαρα χθες το βραδυ.εκει που τον εντυνα μου ξεφυγε μεσα αποτα χερια και επεσε απο το κρεβατι:(ευτυχως επεσε αναμεσα απο το κρεβατι και την κουνια και τελαυταια στιγμη προλαβα στον αερα να πιασω το κεφαλι του και δεν χτυπησε πολυ.αλλιως θα εσκαγε με το κεφαλι κατω:(χτυπησε το πηγουνι του λιγο και σημερα ειναι μελανιασμενο.ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα.ημουν απο πανω να τον ξυπναω και να φοβαμαι μην κανει εμετο στον υπνο του.τετοια τρομαρα...απαπα .ευτυχως δεν τρομαξε και δεν εκλαψε καθολου γιατι του απεσπασα την προσοχη αμεσως.αλλα κοριτσια.............τα ειδα ολα βραδιατικα.και μετα λες αν το αφησεις σε καποιον ,μας πως σου επεσε?που ησουν?ελα μου ντε .και εγω μεσα στα χερια μου τον ειχα και παρολαυτα ......επεσε.φευγει σε χρονο ντετε το θκατουλι μου.

XWF8p2.png

με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2010 που είναι 1-7 Νοέμβριου, κάποιες μανούλες μέσω ενός forum, αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση Ταυτοχρόνου Δημοσίου Θηλασμού το Σάββατο 6/11/2010 και ώρα 13.00 σε διαφορες πολεις: Αθήνα στo Σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο, Ηράκλειο Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας, Σύρος στην Πλατεία Μιαούλη, Κόρινθος στα Περιβολάκια, Πάτρα στην Πλατεία Όλγας, Βόλος στην Πλατεία Ελευθερίας κ.α. και για τη Λαρισα Σαββατο 6 Νοέμβριου στη 1 το μεσημερι στην Πλατεία Ταχυδρόμου μπροστά απο την Ιατρική Σχολη.Ευχαριστω

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε πως τα παιδιά έχουν τη σωστή διατροφή ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή τους. Δυστυχώς όμως στην εποχή μας ο θηλασμός έχει υπονομευθεί. Ο θηλασμός είναι στην πραγματικότητα τέχνη και όχι επιστήμη. Και η τέχνη αυτή φαίνεται ότι χάθηκε στο διάβα του χρόνου. Ενώ είναι γνωστό ότι ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο, οι κοινωνικές δομές (αντιλήψεις, γυναικεία εργασία, μαιευτήρια, κ.λπ.) δεν ευνοούν αυτήν την επιλογή. Η τέχνη χάθηκε, κι ενώ ο θηλασμός αποτελεί φυσική διαδικασία, απαιτεί πλέον εκπαίδευση και ενθάρρυνση γιατί στην πρώτη δυσκολία είναι εύκολο να χορηγηθεί ένα υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος σε σκόνη.

Με την πραγματοποίηση δημόσιου θηλασμού θα δώσουμε το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν και ότι δεν πρέπει πια ο θηλασμός να θεωρείται ταμπού.

Ας δώσουμε στα παιδάκια μας αυτό που τους αξίζει… ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Σε μια χώρα οπου το 95% των νέων μητερων αποτυγχανει να θηλασει αποκλειστικα το πρωτο εξαμηνο ποσο μάλλον να συνεχισει για τουλαχιστον 2 χρονια (οπως ειναι οι διεθνεις επιστημονικες συστασεις), επειδη δεν εχουν την σωστη ενημερωση κι εμπιστευονται στην πλειονοτητα ασχετους "επαγγελματιες υγειας" εμεις φωναζουμε ΨΑΞΕ, ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Σε μια κοινωνια όπου το γυναικειο στηθος χρησιμοποιειται για να διαφημιζει διαφορα προιοντα και οχι για να θρεφει μωρα, όπου η εικονα ενος βρεφους με μπιμπερο ειναι πιο συνηθισμενη απο αυτην ενος βρεφους που θηλαζει διεκδικουμε το δικαιωμα των παιδιων μας ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Θέλουμε να μας στηρίξετε σε αυτην την προσπάθεια μασ

:tongue::tongue:

Αλό πολύ βιαστικά γιατί αύριο και μεθαύριο έχω ρεπό και σήμερα πνίγομαι!!!

Έχουμε και λέμε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Κατ'αρχην μην το ξεχασω:

Μαρακι κοιτα τι σου εχω http://ipetheramou.blogspot.com/p/adwvwvee.html χα χα χα... τελειο! μπες και γραψε τον πόνο σου. υπαρχουν πολλες ομοιοπαθουσες :tongue:

ελα ρε που θα γινει πανελατζής ο άρχοντας! μην ακουω βλακειες! το παιδι ειναι σταρ... μάλλον όχι, το δικο μου ειναι σταρ (αληθεια τον ρωτάω "τι εισαι εσυ παιδί μου;" και μου απαντάει "ΤΑΑΑ" που στα μωρουδιακα σημαινει "ΣΤΑΡ". η μανουλα του το εμαθε αυτο και όλοι σκανε στα γελια όταν το λεει :-P). το δικό σου έχει το X FACTOR :P ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ναι ψωνισα και για μενα μια φουστα τελεια από ΖΑΡΑ, 2 πουλοβερ ζιβαγκο (αδυναμια) από mango, ενα ζιβαγκο και ενα φορεμα επίσης από ΖΑΡΑ. κατσε να τα βρω να σας τα δειξω. μισο...................................

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/es/es/zara-sales/11017/113165/VESTIDO%2BLARGO%2BLANA%2BMANGA%2BCORTA

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/es/es/zara-sales/11018/162064/FALDA%2BLARGA η φουστα ειναι πολύ ωραια μην την βλεπετε ετσι ;)

http://shop.mango.com/ficha.faces?id=33210451&state=she_009_IN

http://shop.mango.com/ficha.faces?id=33210681&state=she_009_IN

αυτο σε κόκκινο!

Στο μπλογκ θα μπω από το σπίτι, εδώ μας το κόβει το firewall...αν και έχω το φόρουμ εγώ να λέω τον πόνο μου!

Πεθαίνω για το ΤΑΑ του Κωνσταντινούλη :D

Μου άρεσαν πολύ τα ρούχα! Δυστυχώς επειδή όλο το λίπος το έχω στη μέση, τα αποφεύγω αυτά τα υπέροχα στενά ζιβάγκο παρόλο που τα λατρεύω! :?

ο μικρος μου λατρευε το μπανιο. χοροπηδουσε καθε φορα που τον βαζαμε στο μπανακι και εκλαιγε όταν τον βγάζαμε. εδω και 3 μερες κλαιει για να μπει. δεν θελει με τιποτα να κανει μπανιο, ουρλιάζει και όταν τον ακουμπαει νερο κανει λες και τον λουζουμε με βιτριολι!

αυτο ξεκινησε να το κανει στην ΑΘηνα το ΣΚ που δεν ειχαμε το μπανακι του και τον καναμε μπανιο στην μπανιερα. οκ εκει μπορει να μην του αρεσε, να φοβηθηκε κλπ. αλλα τωρα που επιστρεψαμε γιατι κανει τα ιδια; ειναι φαση λες;:confused:

έχω βγάλει τον Νικολή από το μπανάκι του από τον Ιούνιο γιατί το έκανε τραμπάλα :? και τον πλένω όρθιο στην μπανιέρα...

λατρεύει το μπάνιο, αλλά έχω παρατηρήσει ότι μου κάνει τον δύσκολο, όταν κρυώνει...όχι γιατί το νερό είναι κρύο, αλλά γιατί το σπίτι είναι...οπότε δοκίμασε είτε να ανάψεις καλοριφέρ μισή ώρα πριν ή αν δεν έχετε ανάψει ακόμα, να βάλεις ένα αερόθερμο μέσα στο μπάνιο να ζεστάνει λίγο...

έχεις παρατηρήσει αν αρχίζει να δυσανασχετεί από την ώρα που τον ξεντύνεις;

βρε τον θεατρίνο το Νικόλα!!!

πρέπει να είναι πολύ αστείο το θέαμα όταν κάνει τέτοια ε????

τράβα τον κανένα βιντεάκι να τον δούμε!!!!

φαντάζεσαι το Σάββατο τα πεθερικά να σου βγάλουν λευκή σημαία και εις ένδειξη μεταμέλειας να σας καλέσουν να κάνετε μαζί Πρωτοχρονιά????????

χαχαχαχαχαχα!!!

εμένα η Βαλέρια όλο μου κατουράει το πατωμα του μπάνιου!!! τη γδύνω και την αφήνω τσιτσίδι να γυρνάει στο μπάνιο μέχρι να φτιάξω τη θερμοκρασία του νερού και αν της ετοιμάσω την πετσετα της,κλπ!

και εμ το που της βγάζω το πάμπερ, τσουρρρρρρρ μου τα αμολάει μετά απο λίγο!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

καλά ο Νικόλας θα γίνει ηθοποιός, το παίζω στοίχημα...έχει πολύ πλάκα αλλά δυστυχώς μόλις δει κάμερα ή φωτογραφική αρχίζει τα ταρζανιλίκια να την πιάσει και δεν με αφήνει να τον τραβήξω :rolleyes:

και να βγάλουν λευκή σημαία, και να πέσουν στα πατώματα κλαίγοντας να ζητάνε συγνώμη, έχω ζητήσει από τον γιώργο να είμαστε μόνοι μας φέτος...έτσι για να αλλάξει το γούρι :tongue:

βρε Σοφούλα, γιατί της βγάζεις την πάνα πριν την βάλεις στην μπανιέρα;;; εγώ πρώτα φτιάχνω νερό αφού τον έχω αφήσει με πάνα και φορμάκι, τον βάζω μετά μπανιέρα και του τα βγάζω...

κοριτσια καλημερα.

εμενα η μεγαλη εκει που μια μερα ειπαμε πως ειναι καλα, σηκωσε στα καλα καθουμενα πυρετο...αντε παλι!

η μικρη ομως ειναι ΚΑΛΑ!!!! σχετικο ειναι αυτο βεβαια γιατι εχει συγκαει απιστευτα και δε καταλαβα πως. της αλλαξα μπεμπιλινα να δουμε... εχετε ακουσει πως μπορει να ειναι απο τα δοντια λεει και λοιπα?

Γιατι εμεις τωρα λαου λαου βγαζουμε το πρωτο...εχετε κανενα καλο γιατροσοφι για συγκαμα? ειναι ΣΟΣ!!!! ΔΕ μου εχει ξανασυγκαει παιδι τοσο ποτε!

εχουμε πλακωσει την ειδικη κρεμα σεμπαμεντ που κανει θαυματα αλλα δε δειχνει να γινεται κανενα θαυμα αυτη τη φορα!!!!

καλώς την! περαστικά στα αστεράκια σου!

για το σύγκαμα έχω διαβάσει για νισεστέ...μπορείς να βρεις πληροφορίες στο φόρουμ...

δεν ξέρω κάτι πιο συγκεκριμένο, δεν μου έχει συγκαεί ποτέ το Νικολιό...

αλοοοοο!!!!!τι κανετε?εμεις ας πουμε μια χαρα.πηρα μια τρομαρα χθες το βραδυ.εκει που τον εντυνα μου ξεφυγε μεσα αποτα χερια και επεσε απο το κρεβατι:(ευτυχως επεσε αναμεσα απο το κρεβατι και την κουνια και τελαυταια στιγμη προλαβα στον αερα να πιασω το κεφαλι του και δεν χτυπησε πολυ.αλλιως θα εσκαγε με το κεφαλι κατω:(χτυπησε το πηγουνι του λιγο και σημερα ειναι μελανιασμενο.ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα.ημουν απο πανω να τον ξυπναω και να φοβαμαι μην κανει εμετο στον υπνο του.τετοια τρομαρα...απαπα .ευτυχως δεν τρομαξε και δεν εκλαψε καθολου γιατι του απεσπασα την προσοχη αμεσως.αλλα κοριτσια.............τα ειδα ολα βραδιατικα.και μετα λες αν το αφησεις σε καποιον ,μας πως σου επεσε?που ησουν?ελα μου ντε .και εγω μεσα στα χερια μου τον ειχα και παρολαυτα ......επεσε.φευγει σε χρονο ντετε το θκατουλι μου.

περαστικά του Σοφάκι! δυστυχώς όλο τέτοια θα έχουμε...και το Νικολή γρατσούνισε το χέρι του στο ασανσέρ σήμερα...έλα ντε, πως;

αυτό που με νοιάζει είναι να μη χτυπήσει κεφάλι και να μη σημαδέψει πρόσωπο (πως θα γίνει ηθοποιός ντε;;; :tongue:)

Διαφημίσεις

Να'μαι πάλι. Ξάπλωσα λιγο, έβαλ ανα κάνω σπανακόπιτα.

Μαράκι καλή επιτυχία με τα πεθερίκα. Θέλουν να λύσουν τις διαφορές μεταξύ σας και σας κάλεσαν σε debate ή απλά θέλουν να σας εκφράσουν τα παράπονά τους? Ενημέρωσέ μας όταν έχεις νέα.

Μακ με γειά τα ρουχαλάκια. Πανέμορφα, κυρίως τα ζιβαγκάκια. Εγώ έχω στήθος το οποίο έχει ανέβει και 2 νούμερα από τον θηλασμό οπότε Ζιβάγκο για μένα Χ. Και εγώ πρέπει να πάω για ψώνια και βαριέμαιιιιιιι!!!

Μαριάννα περαστικά στην μεγάλη σου. Ρε συ τι κακό είναι αυτό? Στον παιδικό κολλάει τις ιώσεις? Όλο τον χειμώνα έτσι σας πάει? Για το σύγκαμα δεν έχω ιδέα, δεν σύγκαψε ποτέ ο δικός μου.

Σοφία να τον προσέχεις τον μικρό σου. Να μου πεις σάμπως δεν τον προσέχεις? Αυτά όλα τα προλαβαίνουν, εμείς δεν τα προλαβαίνουμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπερα...το ξενυχτησα χθες και σημερα πηγα για καφεδακι το πρωι, δεν ειχαμε σχολειο...Μαριαννα βαλε μελανι, εμενα συγκαιεται η μικρα, εχει πολυ ευαισθητο κατασπρο δερμα και το μελανι με εσωσε. Βαζω λιγο ειδικα το βραδυ σε ενα μπαμπακι και υποχωρει πολυ το συγκαμα αμεσως. Αν βαλεις 2-3 μερες απο 2-3 φορες την ημερα θα εξαφανιστει. Ειναι σωτηριο, πιστεψε με, το παιρνεις απο το φαρμακειο. Ξεχασα να σχολιασω χθες οτι τρελαινομαι για Χριστουγεννα, μπισκοτακια και λιχουδιες, Μαρακι ωραιο το λινκ...φιλια σε ολες!!!!!! Μακ μεγεια τα ρουχα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

εμενα παλι μου εκανε το εξης: σημερα ξυπνησε από τις 6.30 μαλλον λογω της δυσφοριας από το συναχι και δεν ελεγε να ξανακοιμηθει. τον πηρα στο κρεβατι μου λοιπον μιας και ο αντρας μου εφυγε για δουλεια. κατα τις 8 παρα τον πηρε εκει ο υπνος. 8:20 ηρθε η μαμα μου και μιας και χτυπησε κουδουνι μπηκα στο δωματιο μου (επινα καφε στο σαλονι) να δω αν ξυπνησε. τιποτα ολα καλα. καποια στιγμη και ενω μιλουσα με την μαδερ ακουσα θορυβο και κατευθυνθηκα προς το δωματιο παλι να δω μηπως ξυπνησε και γκρεμοτσακιστει (το κρεβατι μας ειναι πολυ ψηλο). εεε λοιπον τον βρηκα στην πορτα του υπνοδωματιου και καθ'οδον προς το σαλονι :shock::D.

η συμβουλη της ημερας: αν δεν τον εχεις μαθει πως να κατεβαιναι από καναπεδες , κρεβατια κλπ καν'το. με τον πατερα του του καναμε μαθηματα τα οποια απο οτι αποδειχθηκε εφαρμοζονται από το ζιζανιο. να τον γυρνας μπρουμυτα και να του δειχνεις να κατεβαινει ετσι.... συρτα!

Να'μαι πάλι. Ξάπλωσα λιγο, έβαλ ανα κάνω σπανακόπιτα.

Μαράκι καλή επιτυχία με τα πεθερίκα. Θέλουν να λύσουν τις διαφορές μεταξύ σας και σας κάλεσαν σε debate ή απλά θέλουν να σας εκφράσουν τα παράπονά τους? Ενημέρωσέ μας όταν έχεις νέα.

Μακ με γειά τα ρουχαλάκια. Πανέμορφα, κυρίως τα ζιβαγκάκια. Εγώ έχω στήθος το οποίο έχει ανέβει και 2 νούμερα από τον θηλασμό οπότε Ζιβάγκο για μένα Χ. Και εγώ πρέπει να πάω για ψώνια και βαριέμαιιιιιιι!!!

Μαριάννα περαστικά στην μεγάλη σου. Ρε συ τι κακό είναι αυτό? Στον παιδικό κολλάει τις ιώσεις? Όλο τον χειμώνα έτσι σας πάει? Για το σύγκαμα δεν έχω ιδέα, δεν σύγκαψε ποτέ ο δικός μου.

Σοφία να τον προσέχεις τον μικρό σου. Να μου πεις σάμπως δεν τον προσέχεις? Αυτά όλα τα προλαβαίνουν, εμείς δεν τα προλαβαίνουμε!

εσυ με το μεγαλο στηθος θα εισαι πολυ σεξυ μαμα καλε! μην τα απορριπτεις!

Μαρακι εσενα με τα "λιπη" σε βρισκω τουλαχιστον υπερβολικη! εχω δει φωτος και εισαι ΣΟΥΠΕΡ!

Μαρακι εσενα με τα "λιπη" σε βρισκω τουλαχιστον υπερβολικη! εχω δει φωτος και εισαι ΣΟΥΠΕΡ!

ρε πας καλά; ποια ήταν η πιο πρόσφατη φώτο που είδες; όσες βάζω είναι από το στήθος και πάνω :tongue: 75 κιλά η γουρούνα και όταν γέννησα ήμουν 72!!!!

ρε πας καλά; ποια ήταν η πιο πρόσφατη φώτο που είδες; όσες βάζω είναι από το στήθος και πάνω :tongue: 75 κιλά η γουρούνα και όταν γέννησα ήμουν 72!!!!

ωραια τοτε και εγω ειμαι γουρουνα γιατι ειμαι επισης 75 κιλα! χα!

2018521c7s9jdo2zu.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...