Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπόν μόλις επεστρεψα από το ταχυδρομειο! ακουστε το κουλο που συνεβη σε μενα τωρα. το πρωι αγορασα κατι ψαρια για εμας και το μικρο και πηγα στο σπιτι να τα αφησω στη μητερα μου. επιστρεφοντας πεζη με τα ποδια στο γραφειο βλεπω εναν ταχυδρομο με παπακι να μου φωναζει. σταματαω και ακολουθει ο παρακα;τω διαλογος:

ΤΑΧ: με συγχωρείτε... μενετε αγιου τρυφωνος 25;

ΕΓΩ: ναι

ΤΑΧ: μηπως περιμενατε το καλοκαιρι ενα δεμα από το εξωτερικο το οποίο δεν παραλαβατε ποτε;

ΕΓΩ (σκεφτομενη μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου): ναι περιμενα κατι ρουχα από Αγγλία τα οποία χαθηκαν

ΤΑΧ: δεν χαθηκαν. στο ταχυδρομειο ειναι. απλα το δεμα εγραφε μόνο δ/νση και όχι όνομα. Ρωτησα τον ιδιοκτητη της πολυκατοικίας σας αν ξερει κατι αλλα μου είπε πως δεν γνωρίζει

ΕΓΩ: ε και πως να γνωριζει ο ανθρωπος τι παρηγγειλα εγω;

ΤΑΧ: δωστε μου το κινητο σας και μόλις επιστρεψω στο ταχυδρομειο θα σας παρω τηλεφωνο να ερθετε να τα παραλαβατε.

και ετσι και εγινε! παρελαβα μεν με κατι μηνες καθυστερηση αλλα στο μεταξυ από το asos μου εχουν επιστρεψει και τα λεφτα!

καλο;:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπόν μόλις επεστρεψα από το ταχυδρομειο! ακουστε το κουλο που συνεβη σε μενα τωρα. το πρωι αγορασα κατι ψαρια για εμας και το μικρο και πηγα στο σπιτι να τα αφησω στη μητερα μου. επιστρεφοντας πεζη με τα ποδια στο γραφειο βλεπω εναν ταχυδρομο με παπακι να μου φωναζει. σταματαω και ακολουθει ο παρακα;τω διαλογος:

ΤΑΧ: μηπως περιμενατε το καλοκαιρι ενα δεμα από το εξωτερικο το οποίο δεν παραλαβατε ποτε;

ΕΓΩ (σκεφτομενη μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου): ναι περιμενα κατι ρουχα από Αγγλία τα οποία χαθηκαν

ΤΑΧ: δεν χαθηκαν. στο ταχυδρομειο ειναι. απλα το δεμα εγραφε μόνο δ/νση και όχι όνομα. Ρωτησα τον ιδιοκτητη της πολυκατοικίας σας αν ξερει κατι αλλα μου είπε πως δεν γνωρίζει

ΤΑΧ: δωστε μου το κινητο σας και μόλις επιστρεψω στο ταχυδρομειο θα σας παρω τηλεφωνο να ερθετε να τα παραλαβατε.

και ετσι και εγινε! παρελαβα μεν με κατι μηνες καθυστερηση αλλα στο μεταξυ από το asos μου εχουν επιστρεψει και τα λεφτα!

οριστε?????αλλα να μου πεις ελληνικα ταχυδρομεια.....και γιατι δεν εγραφε ονομα?κουλο και αυτο.....!!!να γιατι σταματανε οι εταιρειες να στελνουν απο εξωτερικο........!!!αυτο ειναι που λεει καλιο αργα παρα ποτε...χιχιχιχιχιχ:tongue:

Καλημέρες!!!!

τι κάνετε?????

πωπω 'εχει φανταστική μέρα σήμερα!!!

εγώ περιμένω τον μπαμπούλη μου να έρθει να μας δει!!!!

μόνο που μας το εκανε έκπληξη και αν το ήξερα θα είχα μαγειρέψει τίποτα σπεσιαλ....με το λαχανόρυζο που έφτιαξα δε λέει....

καλά έχουμε ψωνίσει απο σβέρκο και οι δυο με τα πεθερικά μας.....ή για την ακριβεια με τις πεθερές μας!!!

να πάτε να συζητήσετε, όχι οτι θα βγάλετε άκρη αλλά έτσι για να μη λένε....και γνώμη μου είναι να αφήσεις τον άντρα σου να τους πει οτι έχει να τους πει....εσύ να τους απαντάς μόνο αν στα χώσουν....γονείς του είναι, ας τους χειριστεί εκείνος καλύτερα....εσύ οτι κι αν πεις, η γλωσσού κακιά νύφη θα είσαι!!!!:tongue:

θέλω τη συνταγή της βασιλόπιτας οπωσδήποτε!!!!!!!

το θέμα με τα χριστούγεννα το είδα όταν πρωτοάνοιξε....αλλά μέχρι να το ξανακοιτάξω φτάσατε τις 48 σελίδες!!!

πρέπει να βρω χρόνο να το μελετήσω!!!!

προς το παρόν καταναλώνω πολύ χρόνο στο ebay!!!

ώρα να σας πω για τη φρίκη που έπαθα....

βγήκαμε χθες το απόγευμα για καφέ με τον άντρα μου και τη νονά της μικρής....και ήρθαν και μας βρήκαν και η κουνιάδα μου με την κόρη της(σχεδόν 3 χρονων).

Κάποια στιγμή πήρε η νονά τη Βαλέρια και πήγαν βόλτα έξω αλλά επειδή ζήλευε η 3χρονη, την πήρα να πάμε κι εμείς βόλτα....

βγαίνουμε έξω, περπατάμε χεράκι χεράκι και λίγο πιο πέρα βρίσκουμε τη μικρή μου με τη νονά...καθόμαστε σε ένα παγκάκι και οι μικρές παίζουν μες στην τρελή χαρά...και φτάνει η ώρα που λέω οτι πρέπει να επιστρέψουμε στην καφετέρια...τα στυλώνει η πιτσιρικα και λέει:

"εγώ μείνω εδώ!"

βρε καλή μου, βρε χρυσή μου....μας περιμένουν...με πήρε τηλ η μαμά σου οτι κάτι έχει να σου δώσει....τίποτα η μικρή....είχε κολλήσει η βελόνα

"εγώ μείνω εδώ!".

πάω να την πιάσω απο το χεράκι και αρχίζει ο χαμός!!!

πέφτει κάτω, αρχίζει να χτυπιέται, να κλαίει, να ουρλιάζει και να μη μπορώ να την ηρεμήσω!!!!!!!

εν τω μεταξύ είναι πολύ ανεπτυγμένο παιδί....πάνω απο 1 μέτρο ύψος και πάνω απο 15 κιλά!!! που να την κάνω καλά....

να φωνάζει, να κλαίει....είχαν βγει απο όλα τα μαγαζιά και μας κοιτούσαν....ε απελπίστηκα κι εγώ, τη βουτάω σαν αρνί, απο χέρια-πόδια οτι μπορούσα να πιάσω και αυτή να χτυπιέται....να με κλωτσάει, να με χτυπάει και να ουρλιάζει!!! πανικός....ούτε 10 μέτρα δεν κατάφερα να την κουβαλήσω....μου ξεφεύγει απο τα χέρια, πάει σε έναν τοίχο, αρχίζει να τον χτυπάει, σήκωνε τα ρούχα της....σε έξαλλη κατάσταση....τη βουτάω απο το χέρι μη μου πεταχτεί στο δρόμο κ πάιρνω τον άντρα μου τηλ και του λέω:

"πες στην αδερφή σου να έρθει ΤΩΡΑ έξω να μαζέψει τη Σ.!!! την έχει πιάσει κρίση!"

ήρθε λοιπόν η αδερφή του, την παίρνει αγκαλιά με τα χίλια ζόρια και λέει:

πωπω....ματιασμένη είναι!!!

ΖΝΤΟΙΝΓΚ!!!

εγώ πραγματικά τρόμαξα....το παιδάκι δε μεγαλώνει και σε πολύ ισορροπημένο περιβάλλον και προφανώς ξεσπάει με αυτόν τον τρόπο....αλλά οι γονείς του αντί να παραδεχτούν οτι η μικρή βγάζει έτσι την πίεση που ενδεχομένως να νιώθει, αρχίζουν τα ξεματιάσματα....

πωπω και μόνο που σας τα έγραψα, ταχυκαρδία με έπιασε.....

Καλώς να δεχτείς τον πατερούλη σου!

Στη δική μου περίπτωση φιλενάδα ο μέγα π@π@ρ@ς αποδεικνύεται ο πεθερός...η κάρια έχει και λίγο "τι θα πει ο κόσμος" και μαζεύεται...

Συνταγή βασιλόπιτας παρλιάρου:

ΥΛΙΚΑ:

260 γρ. πορτοκάλι πούλμπα

250.γρ. ελαιόλαδο

400 γρ. ζάχαρη

500 γρ. αλεύρι

5 αυγά

1 κουταλάκι του γλυκού μπέϊκιν πάουντερ

5 σταγόνες μαστιχέλαιο

1 κουταλάκι του γλυκού μαχλέπι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Παίρνουμε 2-3 πορτοκάλια τα πλένουμε και τα βράζουμε για μία ώρα. Τα κόβουμε σ ε κομμάτια αφαιρούμε τα κουκούτσια και τα πολτοποιούμε πολύ καλά. Ανακατεύουμε μαζί με το ελαιόλαδο. Κτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψουν. Ανακατεύουμε με το προηγούμενο μείγμα, προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέϊκιν πάουντερ, το μαχλέπι και το μαστιχέλαιο. Τοποθετούμε το μείγμα σʼ ένα τσέρκι υψηλό διαμέτρου 26 εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για μία ώρα. Αν χρειαστεί ψήνουμε λίγο ακόμα. Αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. έχει και βίντεο στο σαιτ του mega - γλυκές αλχημείες..

όσο για την ανηψιά τι να πω...τα χάνω απίστευτα σε τέτοιες καταστάσεις :confused:

πω πω συμπεθερακι!

επρεπε να του χωσεις 2 χαστουκια να συνελθει ... αλλα μετα ποιος την ακουγε την κουνιαδα! χριστε μου, αυτα τρεμω. ελπίζω το δικο μου το κακομαθημενο να μην κανει τετοια γιατι την εβαψα. τον λεω κακομαθημενο γιατι ειναι απαιτητικος και κλαει και οδυρεται μεχρι να παρει αυτο που θελει. σημερα βραχνιασε από τις στριγγλιες μεχρι να του φορεσω ζακετα και να του καθαρισω την μυτη!:?

λοιπόν μη φρικάρεις εσύ (και το έχεις και εύκολο!!!) αυτό που κάνει ο Κωνσταντινούλης, ο σουργελοΝικολής και όλα τα μωράκια σε αυτή την ηλικία λέγεται temper tantrum και είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού όσον αφορά στη διαχείριση των ερεθισμάτων που δέχονται και των ικανοτήτων που ξαφνικά αποκτούν (Π.χ. περπάτημα) και προσπαθουν να τελειοποιήσουν.

Ειδικά το παιδί μου είναι μεγάλος τραγωδός! Κάτι του πήρα από το χέρι χθες γιατί έτρεχε και έτσι και έπεφτε, το μάτι βγαλμένο το είχαμε σίγουρο...αρχικά έπεσε στα γόνατα σαν ικέτης, αγκάλιασε το πόδι μου και άρχισε το κλαψούρισμα...όταν είδε ότι τον έγραφα και γελούσα, ξάπλωσε ανάσκελα, χέρια πόδια ανοιχτά και έπιασε τον θρήνο...μοιρολόγι κανονικό...κορυφαίος του χορού (καλά μιλάμε θα είμαι περήφανη μάνα στην επίδαυρο!!!)...όταν είδε ότι ούτε αυτό έπιασε, σκούπισε επιδεικτικά τη μύτη του και έφυγε να σκαρφαλώσει στην βιβλιοθήκη :lol::lol::lol::lol::lol:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

τελικά δεν μας είπες...συ τι ψώνισες;

να πω ότι η βασιλόπιτα είναι ένα μυρωδάτο αφράτο κεϊκ που τσακίζεται πανεύκολα με καφεδάκι!!!

πέρσι μου βγήκε τέλεια και θα την φτιάξω και φέτος...

δες και το βίντεο στο σαϊτ και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα

Σας παραθέτω το λινκ στο τοπικ των χριστουγέννων που η συμφορουμίτισα έχει μαζεμένες τις συνταγές:

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1768261&postcount=1322

εγώ θα κάνω τα χιονανθρωπάκια, τους κουραμπιέδες μπουκίτσες και μπισκότα με γλάσο στάνταρ...

αν προλάβω (γιατί θα είμαι μόνη μου με το μωρό), λέω να κάνω και λικερ ρόδι για δωράκια μαζί με τα μπισκότα...

είδομεν...

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου!

Τι κάνετε???

Βρε Μαράκι βαλτή είσαι με τα κουραμπιεδάκια και τα κεικ???

Εεε πσιτ υπάρχει και μια εγκυούλα εδω! :tongue:

γεια σου κούκλα! πως είστε; πότε πας για αυχενική βρε;

άντε έχεις δικαιολογία να φτιάξεις γλυκάκια :tongue:

γεια σου κούκλα! πως είστε; πότε πας για αυχενική βρε;

άντε έχεις δικαιολογία να φτιάξεις γλυκάκια :tongue:

Στις 05.11 πάω Μαράκι μου! Ελπίζω να μην το αναβάλω λόγω δουλειάς!

Η μαμα μου με κυνηγάει να μην τρώω γλυκά επειδή φοβάται μην κάνω πάλι ζάκχαρο!

Ο άντρας μου με κοροιδεύει που λέω κάθε φορά: ¨Αυτο ειναι το τελευταιο μου γλυκάκι¨ κλπ κλπ!

Καταλαβαίνεις τι γίνεται! Τσιμπάω κρυφά και έχω και τύψεις, καθώς στο ψυγείο μας έχουμε πάντα γλυκό!

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

Στις 05.11 πάω Μαράκι μου! Ελπίζω να μην το αναβάλω λόγω δουλειάς!

Η μαμα μου με κυνηγάει να μην τρώω γλυκά επειδή φοβάται μην κάνω πάλι ζάκχαρο!

Ο άντρας μου με κοροιδεύει που λέω κάθε φορά: ¨Αυτο ειναι το τελευταιο μου γλυκάκι¨ κλπ κλπ!

Καταλαβαίνεις τι γίνεται! Τσιμπάω κρυφά και έχω και τύψεις, καθώς στο ψυγείο μας έχουμε πάντα γλυκό!

Αχ τώρα την Παρασκευή!!! Άντε με το καλό, να δεις που θα είναι όλα τέλεια :mrgreen:

Διαφημίσεις

ποποποποπο χριστιανη τι τραβηξες και εσυ!!!!εγω παντως θα της εριχνα μερικες στο πωπουδακι της!!!!δεν θελουν και πολυ χαιδεμα τα μικρα......καπου καπου θελουν και καμια φωνη, αλλα οπως λες φταιει και το περιβαλλον στο οποιο μεγαλωνουν!!!!αμα τα παιδια βλεπουν τους γονεις να τρωγονται στο σπιτι.....λογικο ειναι να ξεσπανε ετσι.....

ασε Ελενίτσα μου ταράχτηκα πολύ....

πάντως δεν ήταν η κατάσταση για να τις ρίξω και καμία στο πωπουδάκι...που έτσι κι αλλιώς δε θα το έκανα γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπήσω ξένο παιδί!

αλλά ήταν η κατάσταση τέτοια που μια τέτοια αντίδραση δε θα είχε νόημα....η μικρή δεν έκανε απλά πείσματα για αν τη μαλώσω και αν την πάω στη μάνα της...ήταν σε κατάσταση αλλοφροσύνης...σου λέω με κοιτούσε αλλά ήταν άδειο το βλέμμα της....δε με έβλεπε....μόνο ούρλιαζε και χτυπιόταν κάτω....τραβούσε τα ρούχα της....χαμός!

γιαυτό λέω μερικές φορές καλύτερα να χωρίζουν κάποιοι, παρά να μένουν μαζί και τραβάει τετοια ψυχολογική πίεση το παιδί που να το φτάνει σε τέτοια ξεσπάσματα...

τέλεια συμπεθεράκι!!!!

σε αυτή την παραγγελία ήταν και η φανταστική ολόσωμη φόρμα που έλεγες να παραγγείλεις????????

άντε έστω και καθυστερημένα, μεγειές!!!!

γουρλίδικα τα ψαράκια σου βγήκαν!!!

να πω ότι η βασιλόπιτα είναι ένα μυρωδάτο αφράτο κεϊκ που τσακίζεται πανεύκολα με καφεδάκι!!!

πέρσι μου βγήκε τέλεια και θα την φτιάξω και φέτος...

δες και το βίντεο στο σαϊτ και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα

αχ ρε γμτ έχει μαχλέπι που δεν το συμπαθώ ιδιαιτέρως....

αν έχεις καμία άλλη συνταγή, που ας έχει γάλα, δε με πειράζει!

μου έφερε ο πατέρας μου 12 συσκευασίες κατσικίσιο....έχω προμήθεις για να φτιάξω οτι θέλω!!!

πάντως έχω πάθει πόρωση με το boston cream pie!!! φτιάχνω σχεδόν κάθε εβδομάδα!!! τέλειο!!!

θέλει μελέτη το τόπικ των Χριστουγέννων....απίθανες ιδεες δίνουν!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

οριστε?????αλλα να μου πεις ελληνικα ταχυδρομεια.....και γιατι δεν εγραφε ονομα?κουλο και αυτο.....!!!να γιατι σταματανε οι εταιρειες να στελνουν απο εξωτερικο........!!!αυτο ειναι που λεει καλιο αργα παρα ποτε...χιχιχιχιχιχ:tongue:

το όνομα μαλλον ο ειχαν βαλει με αυτοκολλητο στο φακελο οι Αγγλοι και ξεκολλησε κατα την διαδρομη!:rolleyes:

τεσπα κερδισμενη βγηκα!

φιλακια πολλα παω να τηγανισω εκεινα τα ψαρια!;)

καλα μην φανταστειτε ότι τα ψαρια τα τηγανισαα μετα τις 6... απλα τωρα ηρθα στο γραφειο, ειδα οτι δεν εχω στειλει το μηνυμα και το εστειλα :mrgreen:

αυτό που κάνει ο Κωνσταντινούλης, ο σουργελοΝικολής και όλα τα μωράκια σε αυτή την ηλικία λέγεται temper tantrum και είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού όσον αφορά στη διαχείριση των ερεθισμάτων που δέχονται και των ικανοτήτων που ξαφνικά αποκτούν (Π.χ. περπάτημα) και προσπαθουν να τελειοποιήσουν.

Ειδικά το παιδί μου είναι μεγάλος τραγωδός! Κάτι του πήρα από το χέρι χθες γιατί έτρεχε και έτσι και έπεφτε, το μάτι βγαλμένο το είχαμε σίγουρο...αρχικά έπεσε στα γόνατα σαν ικέτης, αγκάλιασε το πόδι μου και άρχισε το κλαψούρισμα...όταν είδε ότι τον έγραφα και γελούσα, ξάπλωσε ανάσκελα, χέρια πόδια ανοιχτά και έπιασε τον θρήνο...μοιρολόγι κανονικό...κορυφαίος του χορού (καλά μιλάμε θα είμαι περήφανη μάνα στην επίδαυρο!!!)...όταν είδε ότι ούτε αυτό έπιασε, σκούπισε επιδεικτικά τη μύτη του και έφυγε να σκαρφαλώσει στην βιβλιοθήκη :lol::lol::lol::lol::lol:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

τελικά δεν μας είπες...συ τι ψώνισες;

τελειος ο Νικολής! φοβερός χα χα χα χα χα...τουλαχιστον θα σου γινει καλλιτεχνης στη επιδαυρο και όχι κοινος θνητος στριφνος, γκρινιαρης και απαιτητικος :roll:

Σας παραθέτω το λινκ στο τοπικ των χριστουγέννων που η συμφορουμίτισα έχει μαζεμένες τις συνταγές:

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1768261&postcount=1322

εγώ θα κάνω τα χιονανθρωπάκια, τους κουραμπιέδες μπουκίτσες και μπισκότα με γλάσο στάνταρ...

αν προλάβω (γιατί θα είμαι μόνη μου με το μωρό), λέω να κάνω και λικερ ρόδι για δωράκια μαζί με τα μπισκότα...

είδομεν...

πω πω νοικοκυρουλα! εγω δεν ξερω τι θα κανω και αν θα κανω. δεν προλαβαινω γμτ ποτε :?

καλησπερες...ευχαριστουμε για τα περαστικα!!!! ειμαστε πολυ καλα ευτυχως!!!!! για να δουμε για ποσο:tongue::tongue::tongue: λοιπον μακ μου τα ιδια κανει και η δικια μου, αν της παρει κατι που κραταει επικινδυνα ή αν δεν της δωσεις κατι που θελει , αρχιζει το θρηνο (πεφτει πισω και ο πατερας της λεει: "αρχισε η απελπισια"), φωναζει, αλλα μολις της δειξεις κατι αλλο το ξεχναει. Οποτε μαλλον ειναι φυσιολογικο, δεν μπορει ολα να ειναι κακομαθημενα...την κυριακη πηγαμε σε βαπτιση μια χαρα περασαμε, μονο που η τσαπερδωνα η δικια μου κυνηγουσε μεγαλυτερα παιδακια που κρατουσαν μπαλονια και του ςφωναζε τα μαλωνε και πηγαινε και τους τα επαιρνε ή απλα τα παιδακια τη φοβοντουσαν και τα αφηναν μονα τους και εφευγαν...θα μου μεινει στο ραφι η φωνακλου, αντρας δε θα την πλησιαζει !!!!!!!!!!!!! χαχαχα ειχε πολυ γελιο!!!!!! ξεκινησαμε και εμεις απο χθες βιολογικο φρεσκο γαλα Ολυμπος, μια χαρα το πινει!!!!!! αυτο το μηνα εχουμε και εμεις το μμρ, το τρεμω, αλλα πρεπει να το κανουμε...λοιπον σας φιλω ολες, παω να ετοιμαστω εχω εξοδο κοριτσιων σημερα, θα τα τσουξω!!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

αχ ρε γμτ έχει μαχλέπι που δεν το συμπαθώ ιδιαιτέρως....

αν έχεις καμία άλλη συνταγή, που ας έχει γάλα, δε με πειράζει!

μου έφερε ο πατέρας μου 12 συσκευασίες κατσικίσιο....έχω προμήθεις για να φτιάξω οτι θέλω!!!

πάντως έχω πάθει πόρωση με το boston cream pie!!! φτιάχνω σχεδόν κάθε εβδομάδα!!! τέλειο!!!

θέλει μελέτη το τόπικ των Χριστουγέννων....απίθανες ιδεες δίνουν!!!

καταρχάς το μαχλέπι είναι ελάχιστο και δεν το "ακούς" ιδιαίτερα...

αν δεν κάνω λάθος στο λινκ που παρέθεσα με τις συνταγές από το τοπικ των χριστουγέννων έχει και άλλες συνταγές για βασιλόπιτα...

επίσης στο σαιτ του μεγκα - γλυκές αλχημείες...

άλλη συνταγούλα εγώ δεν έχω...

τελειος ο Νικολής! φοβερός χα χα χα χα χα...τουλαχιστον θα σου γινει καλλιτεχνης στη επιδαυρο και όχι κοινος θνητος στριφνος, γκρινιαρης και απαιτητικος :roll:

πω πω νοικοκυρουλα! εγω δεν ξερω τι θα κανω και αν θα κανω. δεν προλαβαινω γμτ ποτε :?

ο Νικόλας είναι απλά ένα μεγάλο σούργελο! ότι θα γίνει διάσημος είναι στάνταρ, τώρα σε τι, θα σε γελάσω! το πιθανότερο πανελίστας στη λαμπύρη γιατί είναι και γνωστός κουτσομπόλης :tongue:

σιγά τη νοικοκυρά! απλά φέτος δεν θα πάμε κέρκυρα, θα φύγει η μαμά μου να ξεκουραστεί και θα πάρω άδεια, οπότε έχω δηλώσει από τώρα ότι φέτος δεν έχει πεθερομαρμάγκα (μας γμθκε το 2010, δεν μας παίρνει και για το 2011) και θα κάτσουμε σπιτάκι μας τα 3 μας :) λέω λοιπόν να στολίσω λίγο, να φτιάξω καμιά λιχουδιά και να την βγάλουμε τζακάκι, ταινιούλες και βόλτες στην στολισμένη αθήνα με το Νικολιό :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...