Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα πως ειστε μανουλες?εμεις μια χαρα.πρωτα να ευχηθω στη Λιτσα .να ζησετε ,παντα ευτυχισμενοι.Σας ευχομαι μια ζωη γεματη υγεια,αγαπη και ευτυχια.να χαιρεστε τον Ανδρεα και να τον καμαρωσεται οπως επιθυμηται.

εμας το μμρ μας το εχει για αρχες Δεκεμβρη και να σας πω την αληθεια εχω ψιλοφρικαρει με αυτα που διαβαζω.ειτε το κανουμε ειτε οχι οι παρενεργειες και οι επιπτωσεις ειναι παρα πολλες:(

Νινακι δικιμασε να θες και το Ολυμπος Ζωης, ο Αναστασης χτυπαει περιπου 650 γρ το 24ωρο.εχει απιθανη γευση:-D

σημερα θα παραγγειλω inch-blue για τον Αναστασηαλλα δεν ξερω τι νουμερο να παρω.6-12 η 12-18 ?καπου πιο πισω ειχα διαβασει οτι τα 12-18 σας ηταν μεγαλα.ο μικρος φοραει στα αθλητικα 21 και στα δερματινα του πηρα 23 και ηταν καλα.για πειτε γνωμες οσες εχετε παρει στα μικρα σας.τι να κανω?επισης θα παρω και ρουχα απο MandCO.Και τα 2 σαιτ λενε για χρεωστικη.αφησα μεσα 100Ε μονο δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα ε κοριτσια?να κρατησουν τον αριθμο και οποτε θελουν να τραβουν χρηματα αν καποια στιγμη βαλω για κατι αλλο σε λιγο καιρο ?η λεω βλακειες?εχω αγχωθει ,εχω και τον αντρα μου να με ζαλιζει:twisted:

XWF8p2.png

Καλησπέρα, καλό μήνα.

Λιτσάκι να ζήσετε, να ευτυχίσετε και να χαίρεστε το αστεράκι σας.

Το μμρ κάναμε εμείς πριν 2 βδομάδες περίπου. Έτρεμα και πριν και μετά. Ο γιατρός μου είπε ό,τι έχει κατηγορηθεί ό,τι προκαλέι αυτισμό, αλλά είνα ιλέει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός (δεν μου άρεσε αυτό). Τελικά όλα μια χαρά. Τίποτα δεν έγινε, κανένα σύμπτωμα.

Σας αφήνω, ήρθε ο αντρούλης.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

:Pηρθα και εγω :)

επιστρεψαμε από Αθήνα, όλα καλα! εφοδιασα τον πιτσιρικα με ρουχα γιατι το καημενο δεν ειχε τιποτα! μην φανταστειτε τιποτα τρελο. zara και h&m τσακισαμε. 200 εουρος φυγανε για πλακα αλλα ελπιζω να ειμαι καλυμμενη μεχρι τον Φλεβάρη-Μαρτη

κατα τα αλλα ο καιρος ηταν εκπληκτικος, πήγα και για καφεδακι ας ειναι καλα η πεθερουλα! όλη την ωρα με ρωτουσε αν ηθελα να τον κρατησει να παω για κφε. αγιος ανθρωπος σας λεω :P

Μαρακι ουτε εσενα πηρα τηλ ουτε το Τατιανακι, ουτε κανεναν. μονο την αδερφη και την ξαδερφη μου ειδα. την Κυριακη ηταν και ο Μαραθωνιος, ειχε κοπει η Αθηνα στη μεση. ελπίζω να καταφερω καποια στιγμη να συναντηθω εστω με καποιες από εσας τις διαδικτυακες φιλεναδες μου!

μαρακι περαστικα, η μεση ειναι αστα να πανε. εγω κανω ενεσεις οταν με πιανει.

περαστικα πολλα στον Μαρινουλη και στο Ειρηνακι μας το ταλαιπωρακι!

και ο δικος μου φταρνιζεται σημερα αν και το περιμενα με το ψοφοκρυο που κανει. το πρωι που ξυπνησε ηταν παγωμενος. φοβομουν να τον βαλω σε υπνοσακο γιατι γενικα ειναι ζεστο το σπιτι αλλα σημερα θα τον χωσω μεσα λεμε:P

Λιτσακι μου να ζησεις καμαρι μου και εσυ και ο αντρουλης σου και το παιδακι σας! να αυξηθειτε συντομα ευχομαι!

τι αλλα;

αααα, εγω αλμιρον 3 δινω ακομα. λεω από 15 μηνων να τον αρχισω φρεσκο. βλεποντας και κανοντας...

τωρα εγω και κατι αλλο ηθελα να σχολιασω αλλα ελα που δεν θυμαμαι.

αντιγριπικο αληθεια κανατε στα μωρα;

Νινακι δικιμασε να θες και το Ολυμπος Ζωης, ο Αναστασης χτυπαει περιπου 650 γρ το 24ωρο.εχει απιθανη γευση:-D

σημερα θα παραγγειλω inch-blue για τον Αναστασηαλλα δεν ξερω τι νουμερο να παρω.6-12 η 12-18 ?καπου πιο πισω ειχα διαβασει οτι τα 12-18 σας ηταν μεγαλα.ο μικρος φοραει στα αθλητικα 21 και στα δερματινα του πηρα 23 και ηταν καλα.για πειτε γνωμες οσες εχετε παρει στα μικρα σας.τι να κανω?επισης θα παρω και ρουχα απο MandCO.Και τα 2 σαιτ λενε για χρεωστικη.αφησα μεσα 100Ε μονο δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα ε κοριτσια?να κρατησουν τον αριθμο και οποτε θελουν να τραβουν χρηματα αν καποια στιγμη βαλω για κατι αλλο σε λιγο καιρο ?η λεω βλακειες?εχω αγχωθει ,εχω και τον αντρα μου να με ζαλιζει:twisted:

Αλό πατριωτάκι! Καλέ το όλυμπος ζωής έχει και πλήρες; μόνο λαϊτ είδα στο σουπερ σήμερα. Α είναι και μακράς διαρκείας που ο γιατρός μου είπε να μη του δίνω :?

Στα inch blue θα πάρεις το 12-18...είναι λίγο μεγάλο του Νικολιού αλλά φοράει 20-21...

μην κάνεις βλακεία και δώσεις χρεωστική πουθενά! να πας στην κύπρου ή στην eurobank να βγάλεις προπληρωμένη!

:Pηρθα και εγω :)

επιστρεψαμε από Αθήνα, όλα καλα! εφοδιασα τον πιτσιρικα με ρουχα γιατι το καημενο δεν ειχε τιποτα! μην φανταστειτε τιποτα τρελο. zara και h&m τσακισαμε. 200 εουρος φυγανε για πλακα αλλα ελπιζω να ειμαι καλυμμενη μεχρι τον Φλεβάρη-Μαρτη

κατα τα αλλα ο καιρος ηταν εκπληκτικος, πήγα και για καφεδακι ας ειναι καλα η πεθερουλα! όλη την ωρα με ρωτουσε αν ηθελα να τον κρατησει να παω για κφε. αγιος ανθρωπος σας λεω :P

Μαρακι ουτε εσενα πηρα τηλ ουτε το Τατιανακι, ουτε κανεναν. μονο την αδερφη και την ξαδερφη μου ειδα. την Κυριακη ηταν και ο Μαραθωνιος, ειχε κοπει η Αθηνα στη μεση. ελπίζω να καταφερω καποια στιγμη να συναντηθω εστω με καποιες από εσας τις διαδικτυακες φιλεναδες μου!

μαρακι περαστικα, η μεση ειναι αστα να πανε. εγω κανω ενεσεις οταν με πιανει.

να σου πω...δεν περίμενα ότι θα πάρεις :tongue:

για το αντιγριπικό θα ρωτήσω τον γιατρό την παρασκευή που θα παμε για το mmr

Διαφημίσεις

αλόοοοοο!!!!!!!!!

είναι κανείς εδώ??????????

Ελινάκι να το ακούς το Μαράκι σε οτι σου λέει....είναι ψαγμένη η κοπελιά!!!;)

Μαράκι τι έγινε με τα πεθερικά??? κάτι διάβασα αλλά δεν κατάλαβα την εξέλιξη τελικά....τους τα έχωσε ο Γ.?

όσο για τα χριστουγεννιάτικα, έτσι κάνε έρευνα εσύ γιατί θα σε χρειαστώ!!!

απο το σάιτ με τα είδη ζαχαροπλαστικής παρέλαβες???

Σοφάκι το 12-18 να πάρεις!!! εμάς μας ήταν μεγάλα γιατί η Βαλέρια έχει πατουσίτσα μινιόν!!!!

συμπεθεράκι μεγειές τα ρουχαλάκια σας!!! καλοφόρετα!!!

εμένα η παιδίατρος μου είπε οτι δε θα κάνουμε αντιγριπικό....δε βρισκει λόγο να τη φορτώνουμε....αλλά έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα να της το κάνω....

καλά σήμερα το απόγευμα πέρασα μια φρίκη....θα σας την πω αύριο όμως γιατί έχω βάλει τη μικρή για ύπνο και θέλω να φάω!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αλό πατριωτάκι! Καλέ το όλυμπος ζωής έχει και πλήρες; μόνο λαϊτ είδα στο σουπερ σήμερα. Α είναι και μακράς διαρκείας που ο γιατρός μου είπε να μη του δίνω :?

Στα inch blue θα πάρεις το 12-18...είναι λίγο μεγάλο του Νικολιού αλλά φοράει 20-21...

μην κάνεις βλακεία και δώσεις χρεωστική πουθενά! να πας στην κύπρου ή στην eurobank να βγάλεις προπληρωμένη!

Μαρακι τι εννοεις μακρας διαρκειας?με ημερομηνια ληξεως πανω απο εβδομαδα?το κοκκινο ειναι πληρες,το πρασινο λαιτ

XWF8p2.png

καλημερα!

τι μου κανετε; εμεις (ο μικρος δηλαδη) εχει συναχι. παγωσε στο σπιτι ετσι που ξεσκεπαζεται. τρεχει η μυτη του ποταμι και εχει γκρινια απιστευτη :(

βρε συμπεθερακι εσυ τι σταγονιτσες εβαλες και σωθηκες; εμενα ειναι τοσο μπουκωμενος που ουτε ο ορος δεν μπαινει στη μυτη του! ποσο κραταει αραγε αυτο το μαρτυριο; :confused:

ειμαι και αυπνη γιατι μην ξεχναμε και τα δοντια. 1-2πμ ήμουν στο ποδι καθως επισης και 5.30-6.30πμ. στις 7.30 ξυπνησε με γκρινια. γμτ ειμαι κουρελι και εχω δουλεια :?!

να σου πω ούτε και εγω το περιμενα :mrgreen:

και αυτο οχι για αλλο λογο αλλα γιατι ανεβαινω μες την φουρια καθε φορα και εκτος από τους βασικους (βλεπε αδερφουλα) δεν βλεπω κανεναν δυστυχως.

αντε καλη μερα να εχουμε στη συνεχεια, θα σας παρακολουθω!

καλημερααααααα τι κανετε?ολα καλα?Σοφακι αυτη την οδοντοβουρτσα που εχει η Μαρια εχω και εγω απο το Λητω.Μαρακι τι σου εκαναν τα χομπιτοπεθερικα? μην δινεις σημασια.......εσυ κοιτα το παιδακι σου και τον αντρουλη σου!!!!!μην στεναχωριεσαι....Μακ καλοφορετα τα ρουχαλακια.....για σενα ψωνισες? εμενα μου υποσχεθηκε ο Κωστας να μου δωσει την πιστωτικη του για να παω να ψωνισω...... Σοφακι πως ειστε?εμεις ειχαμε της ανεμοβλογιας προχθες να κανουμε αλλα το αφησαμε για την επομενη εβδομαδα.το αντιγριππικο ειναι για ατομα με ευαισθησια στο αναπνευστικο συστημα και που παθαινουν συχνα βρογχιτιδες και πασχουν απο ασθμα. εγω δεν το κανω, ουτε στα παιδια.......παροτι υπαρχει ευαισθησια........

καλημέρες πολλές! Είπα να σας γράψω πρωί πρωί γιατί προβλέπεται άγρια μέρα εδώ μέσα!

αλόοοοοο!!!!!!!!!

είναι κανείς εδώ??????????

Ελινάκι να το ακούς το Μαράκι σε οτι σου λέει....είναι ψαγμένη η κοπελιά!!!;)

Μαράκι τι έγινε με τα πεθερικά??? κάτι διάβασα αλλά δεν κατάλαβα την εξέλιξη τελικά....τους τα έχωσε ο Γ.?

όσο για τα χριστουγεννιάτικα, έτσι κάνε έρευνα εσύ γιατί θα σε χρειαστώ!!!

απο το σάιτ με τα είδη ζαχαροπλαστικής παρέλαβες???

καλά σήμερα το απόγευμα πέρασα μια φρίκη....θα σας την πω αύριο όμως γιατί έχω βάλει τη μικρή για ύπνο και θέλω να φάω!!!

τα πεθέρια έχουν παρεξηγηθεί από τον Απρίλιο και καλά, γιατί λέει πρόσβαλα την πεθερά σε μια πολιτική συζήτηση :tongue: εντελώς συμπτωματικά βέβαια 10 λεπτά πριν την είχαμε στριμώξει για να πάρει την καλοκαιρινή της άδεια να μας κρατήσει το παιδί για να πάει η μαμά μου να ξεκουραστεί...είχαμε να τους δούμε από την βάπτιση, ήρθαν στα γενέθλια μόνο του σούργελου με μούτρα και ύφος και από τότε στον κόσμο τους...την Πέμπτη όμως πήρε τη μαμά μου τηλ. και της έβαλε χέρι ότι δεν τους αφήνει ο Γιώργος να έρθουν να δουν το παιδί :confused: Την σύγχισε τόσο πολύ που ο Γιώργος τα πήρε κρανίο, πήγε από κει και τους τα έψαλε ότι αν δεν αλλάξουν συμπεριφορά δεν θα βλέπουν το παιδί ούτε σε φώτο. Οπότε ζήτησαν το σ/κ να πάω και γω από κει να λύσουμε τις διαφορές μας...μαμακίες δηλαδή...θα ενημερώσω για εξελίξεις :lol:

για χριστουγεννιάτικα ενημερώνομαι καθημερινώς και περιμένω αυτή τη βδομάδα να φέρει και το ΙΚΕΑ για να πάω για όργιο :tongue: Θα σε ενημερώσω πάραυτα και ότι θες μπορώ να στο πάρω και να στο στείλω (αν και θα προτιμούσα να έρθεις να οργιάσουμε μαζί :mrgreen:).

Παρέλαβα από το σαϊτ http://www.cakescookiesandcraftsshop.co.uk/ άμεσα και υπέροχα πραγματάκια!!! Θα παραγγείλω πάλι για χρώματα ζαχαροπλαστικής για τα μπισκότα! Α, το τόπικ των χριστουγέννων το παρακολουθείς; έχουν φανταστικές ιδέες τα κορίτσια για στολισμό και συνταγές!

Α αν απέχεις ακόμα από γαλακτοκομικά, σου έχω την τέλεια συνταγή βασιλόπιτας!

Τι φρίκη πέρασες χθες καλέ;

Μαρακι τι εννοεις μακρας διαρκειας?με ημερομηνια ληξεως πανω απο εβδομαδα?το κοκκινο ειναι πληρες,το πρασινο λαιτ

μακράς διαρκείας είναι αυτά που έχουν ημερομηνία λήξης μεγαλύτερη των 2-3 ημερών. έχουν υποστεί υψηλή παστερίωση και επεξεργασία. θα σου πρότεινα να ρωτήσεις τον γιατρό σου. ο μανωλίδης στην κέρκυρα μου είπε να του δίνω πλήρες και όχι μακράς διαρκείας, αλλά δεν τον ρώτησα γιατί. Θα ρωτήσω τον παιδίατρο εδώ την παρασκευή που θα πάμε...

καλημερα!

τι μου κανετε; εμεις (ο μικρος δηλαδη) εχει συναχι. παγωσε στο σπιτι ετσι που ξεσκεπαζεται. τρεχει η μυτη του ποταμι και εχει γκρινια απιστευτη :(

βρε συμπεθερακι εσυ τι σταγονιτσες εβαλες και σωθηκες; εμενα ειναι τοσο μπουκωμενος που ουτε ο ορος δεν μπαινει στη μυτη του! ποσο κραταει αραγε αυτο το μαρτυριο; :confused:

ειμαι και αυπνη γιατι μην ξεχναμε και τα δοντια. 1-2πμ ήμουν στο ποδι καθως επισης και 5.30-6.30πμ. στις 7.30 ξυπνησε με γκρινια. γμτ ειμαι κουρελι και εχω δουλεια :?!

να σου πω ούτε και εγω το περιμενα :mrgreen:

και αυτο οχι για αλλο λογο αλλα γιατι ανεβαινω μες την φουρια καθε φορα και εκτος από τους βασικους (βλεπε αδερφουλα) δεν βλεπω κανεναν δυστυχως.

αντε καλη μερα να εχουμε στη συνεχεια, θα σας παρακολουθω!

περαστικά στον κούκλο μας...ελπίζω να είναι απλό κρύωμα και να είναι καλά μέχρι αύριο!

δεν σε παρεξηγώ κοριτσάκι μου, ξέρω ότι τρέχεις πανικόβλητη όταν ανεβαίνεις, αλλά θέλω τόσο πολύ να πιούμε ένα καφέ τουλάχιστον κάποια στιγμή :mrgreen:

Διαφημίσεις

καλημερααααααα τι κανετε?ολα καλα?Σοφακι αυτη την οδοντοβουρτσα που εχει η Μαρια εχω και εγω απο το Λητω.Μαρακι τι σου εκαναν τα χομπιτοπεθερικα? μην δινεις σημασια.......εσυ κοιτα το παιδακι σου και τον αντρουλη σου!!!!!μην στεναχωριεσαι....Μακ καλοφορετα τα ρουχαλακια.....για σενα ψωνισες? εμενα μου υποσχεθηκε ο Κωστας να μου δωσει την πιστωτικη του για να παω να ψωνισω...... Σοφακι πως ειστε?εμεις ειχαμε της ανεμοβλογιας προχθες να κανουμε αλλα το αφησαμε για την επομενη εβδομαδα.το αντιγριππικο ειναι για ατομα με ευαισθησια στο αναπνευστικο συστημα και που παθαινουν συχνα βρογχιτιδες και πασχουν απο ασθμα. εγω δεν το κανω, ουτε στα παιδια.......παροτι υπαρχει ευαισθησια........

Καλημέρα Ελενάκο! Όλα τα αστέρια καλά;

Σας φιλώ προς το παρόν...τα λέμε αργότερα...

Καλημέρες!!!!

τι κάνετε?????

πωπω 'εχει φανταστική μέρα σήμερα!!!

εγώ περιμένω τον μπαμπούλη μου να έρθει να μας δει!!!!

μόνο που μας το εκανε έκπληξη και αν το ήξερα θα είχα μαγειρέψει τίποτα σπεσιαλ....με το λαχανόρυζο που έφτιαξα δε λέει....

καλημερα!

Συμπεθεράκι για τις μύξες μας είχε δώσει η παιδίατρος σταγονίτσες ζιρτέκ να πίνει...

εκτός απο ορό του έριξες στη μυτούλα και λίγο ορτιβίν παιδικό? βοηθάει!

κατά τα άλλα.....κουράγιο!!!!!!!!!!!!!

καλημέρες πολλές! Είπα να σας γράψω πρωί πρωί γιατί προβλέπεται άγρια μέρα εδώ μέσα!

τα πεθέρια έχουν παρεξηγηθεί από τον Απρίλιο και καλά, γιατί λέει πρόσβαλα την πεθερά σε μια πολιτική συζήτηση :tongue: εντελώς συμπτωματικά βέβαια 10 λεπτά πριν την είχαμε στριμώξει για να πάρει την καλοκαιρινή της άδεια να μας κρατήσει το παιδί για να πάει η μαμά μου να ξεκουραστεί...είχαμε να τους δούμε από την βάπτιση, ήρθαν στα γενέθλια μόνο του σούργελου με μούτρα και ύφος και από τότε στον κόσμο τους...την Πέμπτη όμως πήρε τη μαμά μου τηλ. και της έβαλε χέρι ότι δεν τους αφήνει ο Γιώργος να έρθουν να δουν το παιδί :confused: Την σύγχισε τόσο πολύ που ο Γιώργος τα πήρε κρανίο, πήγε από κει και τους τα έψαλε ότι αν δεν αλλάξουν συμπεριφορά δεν θα βλέπουν το παιδί ούτε σε φώτο. Οπότε ζήτησαν το σ/κ να πάω και γω από κει να λύσουμε τις διαφορές μας...μαμακίες δηλαδή...θα ενημερώσω για εξελίξεις :lol:

για χριστουγεννιάτικα ενημερώνομαι καθημερινώς και περιμένω αυτή τη βδομάδα να φέρει και το ΙΚΕΑ για να πάω για όργιο :tongue: Θα σε ενημερώσω πάραυτα και ότι θες μπορώ να στο πάρω και να στο στείλω (αν και θα προτιμούσα να έρθεις να οργιάσουμε μαζί :mrgreen:).

Παρέλαβα από το σαϊτ http://www.cakescookiesandcraftsshop.co.uk/ άμεσα και υπέροχα πραγματάκια!!! Θα παραγγείλω πάλι για χρώματα ζαχαροπλαστικής για τα μπισκότα! Α, το τόπικ των χριστουγέννων το παρακολουθείς; έχουν φανταστικές ιδέες τα κορίτσια για στολισμό και συνταγές!

Α αν απέχεις ακόμα από γαλακτοκομικά, σου έχω την τέλεια συνταγή βασιλόπιτας!

Τι φρίκη πέρασες χθες καλέ;

καλά έχουμε ψωνίσει απο σβέρκο και οι δυο με τα πεθερικά μας.....ή για την ακριβεια με τις πεθερές μας!!!

να πάτε να συζητήσετε, όχι οτι θα βγάλετε άκρη αλλά έτσι για να μη λένε....και γνώμη μου είναι να αφήσεις τον άντρα σου να τους πει οτι έχει να τους πει....εσύ να τους απαντάς μόνο αν στα χώσουν....γονείς του είναι, ας τους χειριστεί εκείνος καλύτερα....εσύ οτι κι αν πεις, η γλωσσού κακιά νύφη θα είσαι!!!!:tongue:

θέλω τη συνταγή της βασιλόπιτας οπωσδήποτε!!!!!!!

το θέμα με τα χριστούγεννα το είδα όταν πρωτοάνοιξε....αλλά μέχρι να το ξανακοιτάξω φτάσατε τις 48 σελίδες!!!

πρέπει να βρω χρόνο να το μελετήσω!!!!

προς το παρόν καταναλώνω πολύ χρόνο στο ebay!!!

ώρα να σας πω για τη φρίκη που έπαθα....

βγήκαμε χθες το απόγευμα για καφέ με τον άντρα μου και τη νονά της μικρής....και ήρθαν και μας βρήκαν και η κουνιάδα μου με την κόρη της(σχεδόν 3 χρονων).

Κάποια στιγμή πήρε η νονά τη Βαλέρια και πήγαν βόλτα έξω αλλά επειδή ζήλευε η 3χρονη, την πήρα να πάμε κι εμείς βόλτα....

βγαίνουμε έξω, περπατάμε χεράκι χεράκι και λίγο πιο πέρα βρίσκουμε τη μικρή μου με τη νονά...καθόμαστε σε ένα παγκάκι και οι μικρές παίζουν μες στην τρελή χαρά...και φτάνει η ώρα που λέω οτι πρέπει να επιστρέψουμε στην καφετέρια...τα στυλώνει η πιτσιρικα και λέει:

"εγώ μείνω εδώ!"

βρε καλή μου, βρε χρυσή μου....μας περιμένουν...με πήρε τηλ η μαμά σου οτι κάτι έχει να σου δώσει....τίποτα η μικρή....είχε κολλήσει η βελόνα

"εγώ μείνω εδώ!".

πάω να την πιάσω απο το χεράκι και αρχίζει ο χαμός!!!

πέφτει κάτω, αρχίζει να χτυπιέται, να κλαίει, να ουρλιάζει και να μη μπορώ να την ηρεμήσω!!!!!!!

εν τω μεταξύ είναι πολύ ανεπτυγμένο παιδί....πάνω απο 1 μέτρο ύψος και πάνω απο 15 κιλά!!! που να την κάνω καλά....

να φωνάζει, να κλαίει....είχαν βγει απο όλα τα μαγαζιά και μας κοιτούσαν....ε απελπίστηκα κι εγώ, τη βουτάω σαν αρνί, απο χέρια-πόδια οτι μπορούσα να πιάσω και αυτή να χτυπιέται....να με κλωτσάει, να με χτυπάει και να ουρλιάζει!!! πανικός....ούτε 10 μέτρα δεν κατάφερα να την κουβαλήσω....μου ξεφεύγει απο τα χέρια, πάει σε έναν τοίχο, αρχίζει να τον χτυπάει, σήκωνε τα ρούχα της....σε έξαλλη κατάσταση....τη βουτάω απο το χέρι μη μου πεταχτεί στο δρόμο κ πάιρνω τον άντρα μου τηλ και του λέω:

"πες στην αδερφή σου να έρθει ΤΩΡΑ έξω να μαζέψει τη Σ.!!! την έχει πιάσει κρίση!"

ήρθε λοιπόν η αδερφή του, την παίρνει αγκαλιά με τα χίλια ζόρια και λέει:

πωπω....ματιασμένη είναι!!!

ΖΝΤΟΙΝΓΚ!!!

εγώ πραγματικά τρόμαξα....το παιδάκι δε μεγαλώνει και σε πολύ ισορροπημένο περιβάλλον και προφανώς ξεσπάει με αυτόν τον τρόπο....αλλά οι γονείς του αντί να παραδεχτούν οτι η μικρή βγάζει έτσι την πίεση που ενδεχομένως να νιώθει, αρχίζουν τα ξεματιάσματα....

πωπω και μόνο που σας τα έγραψα, ταχυκαρδία με έπιασε.....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πω πω συμπεθερακι!

επρεπε να του χωσεις 2 χαστουκια να συνελθει ... αλλα μετα ποιος την ακουγε την κουνιαδα! χριστε μου, αυτα τρεμω. ελπίζω το δικο μου το κακομαθημενο να μην κανει τετοια γιατι την εβαψα. τον λεω κακομαθημενο γιατι ειναι απαιτητικος και κλαει και οδυρεται μεχρι να παρει αυτο που θελει. σημερα βραχνιασε από τις στριγγλιες μεχρι να του φορεσω ζακετα και να του καθαρισω την μυτη!:?

πω πω συμπεθερακι!

επρεπε να του χωσεις 2 χαστουκια να συνελθει ... αλλα μετα ποιος την ακουγε την κουνιαδα! χριστε μου, αυτα τρεμω. ελπίζω το δικο μου το κακομαθημενο να μην κανει τετοια γιατι την εβαψα. τον λεω κακομαθημενο γιατι ειναι απαιτητικος και κλαει και οδυρεται μεχρι να παρει αυτο που θελει. σημερα βραχνιασε από τις στριγγλιες μεχρι να του φορεσω ζακετα και να του καθαρισω την μυτη!:?

άστα....δράμα η κατάσταση....

πρώτη φορά είδα σε παιδάκι το κενό βλέμμα που έχει κάποιος όταν δεν ξέρει τι του γίνεται....με κοιτούσε και δε με έβλεπε....

δε φταίει το παιδάκι ρε συ....

οι γονείς φτάινε....το περιβάλλον στο σπίτι είναι άσχημο....τι να σου λέω....

εντάξει είναι και λίγο κακομαθημένη ως μοναχοπαίδι αλλά κατά το μεγαλύτερο ποσοστό λόγω καταστάσεων φέρεται έτσι....

στεναχωρήθηκα....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ποποποποπο χριστιανη τι τραβηξες και εσυ!!!!εγω παντως θα της εριχνα μερικες στο πωπουδακι της!!!!δεν θελουν και πολυ χαιδεμα τα μικρα......καπου καπου θελουν και καμια φωνη, αλλα οπως λες φταιει και το περιβαλλον στο οποιο μεγαλωνουν!!!!αμα τα παιδια βλεπουν τους γονεις να τρωγονται στο σπιτι.....λογικο ειναι να ξεσπανε ετσι.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...