Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου γλυκα καλησπερα σας!!!!!!!!!!!!!!!!! επανηλθα μετα απο πολλες μερες...η ιωση της μπεμπας μας ταλαιπωρησε παρα πολυ...το σαββατο που μας περασε ξυπνησε με 39 πυρετο η μικρη και ολη μερα ετσι ηταν σαν κοτοπουλο, οποτε πηγαμε το απογευματακι νοσοκομειο και τελικα ο λαιμος της ηταν γεματος πυο, μας γραψανε αντιβιωση και φυγαμε. Τωρα λιγο εχουμε αρχισει και συνερχομαστε, ξεπρηζονται λιγο και τα δοντια, 6 βγαζουμε ταυτοχρονα, καταλαβαινετε τι συμβαινει φανταζομαι...ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας επισης, σας διαβασα αλλα δε θυμαμαι τιποτα να σχολιασω...εβαλε αρκετο κρυο εδω, απο τη μια μερα στην αλλη...μαλιστα στο χωριο που πηγαινω, χειμωνας κανονικος ηταν σημερα με κρυο τσουχτερο!!!!!!!!!!

περαστικά στο Ειρηνούλι! Ελπίζω μόνο αυτά να έχετε φέτος Αννιώ μου :)

καλησπεραααααα.τι κανετε?εμεις καλα.μολις πριν 1 ωρα επιστρεψαμε απο 3ημερο.ανεβηκαμε Ξανθη να δουμε παπου-γιαγια και περασαμε σουπερ.ο Αναστασης...κυριος.λες και δεν ειχαμε παιδι μαζι.παρα πολυ καλος.ταξιδεξαμε ολη νυχτα την Τριτη και κοιμοταν του καλου καιρου.και σημερα ολη μερα δεν γκρινιαξε καθολου.ηταν απιστευτος:D:D:Dπεραστικα στην Ειρηνουλα μας.

Ελπιζω και ο Μαρινουλης να μην εχει τιποτα Ελενιτσα μου!!!!και ο δικος μου βηχει λιγο.ξεκινησε 3-4 μερες μετα την βαφτιση αλλα ευτυχως ειναι πολυ λιγο.

ειμαι πτωμα στην κουραση,παω να κανω καμια δουλεια και υστερα νανι.

καληνυχταααααααααααααα:D:D:D:D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααα πως ειστε?εδω εχει πολυυυ κρυο και υγρασια.ο Μαρινουλης μου τελικα εχει βροχιτιδα!!!!ζοριζομαστε πολυ με τις εισπνοες αλλα το απογευμα στο γιαουρτακι του ή στην κρεμα του του ριχνω ενα σκονακι το οποιο βοηθαει πααααρα πολυ!!!ααααα ρωτησα και τον παιδιατρο για το μαντου......15 μηνων το κανουν.εσεις πως ειστε?

Καλημέραααα!!!!!

τι κάνετε??????????

καλό μήνα!!!!

Καταρχήν να ευχηθώ στο Λιτσάκι να ζήσετε κοριτσάκι μου!!!! πάντα ευτυχισμένοι να είστε!!! και να χαίρεστε τον Αντρίκο σας που πήρε επισήμως και το ονοματάκι του!!!!

Μόνο υγεία και χαρά να έχετε στη ζωή σας και όποτε το θελήσετε να μεγαλώσετε την οικογένεια σας!!!!;)

Περιμένουμε λεπτομέρειες και φωτο το συντομότερο εεε???????

περαστικά στο Ειρηνάκι και στο Μαρινούλη που ταλαιπωρούνται....γρήγορα να γίνουν καλά τα μικράκια!!!

εμείς εδώ μια χαρά!!!

το νέο πρόγραμμα της Βαλέριας αποδίδει μια χαρά!

τώρα μένει να βρω μια λύση για τον βραδυνό της ύπνο που ξεσκεπάζεται....πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω....της έβαλα τον περσυνό της υπνόσακο....οκ δεν κούμπωνε απο κάτω οπότε της άφηνα το φερμουάρ ανοικτό αλλά δεν το γουστάρει...θα κοιτάξω μήπως βρω και με ποδαράκια μήπως και δούμε προκοπή...

Ελενίτσα κι εμείς το μαντού θα το κάνουμε 15 μηνών μαζί με το mmr! αλλά επειδή 15 μηνών μου βγαίνει Δεκέμβρη και το φοβάμαι το μμρ μη της κάνει τίποτα πυρετούς χριστουγεννιάτικα, θα την πάω με το νέο χρόνο να το κάνει!

ερώτηση: πλένετε τα δοντάκια των μικρών σας? αν ναι με τι?????

το έχω αμελήσει αυτό το θέμα (κακώς) και είπα να ρωτήσω μήπως έχετε τίποτα συμβουλές και οδηγίες!!!! 4 δοντάκια έχουμε ακόμα αλλά πρέπει να αρχίσουμε να τα προσέχουμε!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέραααα!!!!!

τι κάνετε??????????

καλό μήνα!!!!

Καταρχήν να ευχηθώ στο Λιτσάκι να ζήσετε κοριτσάκι μου!!!! πάντα ευτυχισμένοι να είστε!!! και να χαίρεστε τον Αντρίκο σας που πήρε επισήμως και το ονοματάκι του!!!!

Μόνο υγεία και χαρά να έχετε στη ζωή σας και όποτε το θελήσετε να μεγαλώσετε την οικογένεια σας!!!!;)

περαστικά στο Ειρηνάκι και στο Μαρινούλη που ταλαιπωρούνται....γρήγορα να γίνουν καλά τα μικράκια!!!

εμείς εδώ μια χαρά!!!

τώρα μένει να βρω μια λύση για τον βραδυνό της ύπνο που ξεσκεπάζεται....πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω....της έβαλα τον περσυνό της υπνόσακο....οκ δεν κούμπωνε απο κάτω οπότε της άφηνα το φερμουάρ ανοικτό αλλά δεν το γουστάρει...θα κοιτάξω μήπως βρω και με ποδαράκια μήπως και δούμε προκοπή...

Ελενίτσα κι εμείς το μαντού θα το κάνουμε 15 μηνών μαζί με το mmr! αλλά επειδή 15 μηνών μου βγαίνει Δεκέμβρη και το φοβάμαι το μμρ μη της κάνει τίποτα πυρετούς χριστουγεννιάτικα, θα την πάω με το νέο χρόνο να το κάνει!

το έχω αμελήσει αυτό το θέμα (κακώς) και είπα να ρωτήσω μήπως έχετε τίποτα συμβουλές και οδηγίες!!!! 4 δοντάκια έχουμε ακόμα αλλά πρέπει να αρχίσουμε να τα προσέχουμε!

τωρα που ειναι τοσο μικρα υπαρχει μια μικρη βουρτσα για τα δοντακια η οποια κανει και μασαζ....μονο με νερο!!!!στα πιο μεγαλα υπαρχει παιδικη οδοντοκρεμα.......!!!δεν θυμαμαι για το mmr ποτε μας ειπε.....αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι να το κανουμε με τον καινουργιο χρονο!!!!

τωρα που ειναι τοσο μικρα υπαρχει μια μικρη βουρτσα για τα δοντακια η οποια κανει και μασαζ....μονο με νερο!!!!στα πιο μεγαλα υπαρχει παιδικη οδοντοκρεμα.......!!!δεν θυμαμαι για το mmr ποτε μας ειπε.....αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι να το κανουμε με τον καινουργιο χρονο!!!!

χμμμμ....κι εγώ τώρα γιατί είμαι σίγουρη οτι η Βαλέρια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ανοίξει το στόμα της να της πλύνω τα δόντια????????

ούτε για να φάει δεν το ανοίγει!!!!

απο φαρμακείο την παίρνω αυτή ε????? καμιά μάρκα συγκεκριμένη έχεις να προτείνεις???

καλέ που είστε όλες οι υπόλοιπες??????????

συμπεθεράκι ψώνισες στας Αθήνας??????

Μαράκι αλλού σε βλέπω....καμια καλημέρα εδώ δε θα μας πεις?????;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Αντε να μαζευόμαστε πάλι σιγά σιγά καιρό έχουμε να τα πούμε όλες μαζι! ;)

Περαστικούλια σε όλα τα μωράκια που είναι αρρωστούλια!

Το εμβόλιο ανεμοβλογιάς το έχετε κάνει???

Εμείς είχαμε να το κάνουμε στις 10.10 αλλά δεν τον πήγα ...

Το μαντού τελικά γίνεται μετά τις ανεμοβλογιάς???

Το μμρ έχει να κάνει με τις ανεμοβλογιάς???Είναι το ίδιο?

Δεν έχω ψαχτεί καθόλου βρε κορίτσια!

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

Καλε??? Τι ειναι ολα αυτά που λένε για το mmr??? Μπορεί να προκαλέσει αυτισμό?????? Τι λέτε βρε κορίτσια?????? Και τι θα κάνουμε???

Τωρα το πήρα χαπάρι εγω...δεν είχα ακούσει τπτ πριν :(

Έχει επίσημη ανακοίνωση από τον ΕΟΦ???

Κοριτσάρες μου στέλνω άπειρα φιλιά σε σας και στα μικρά ταλιμπανάκια, καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε!

Λιτσάκο μου να έχετε εναν υπέροχο έγγαμο βίο και να χαίρεστε το αστέρι σας! Σύντομα με μια μπουμπού φιλενάδα!!!

Τώρα πίνει Νουνοu kid φρέσκο γαλατάκι.

Μόνο 2 μήνες ίπιε μητρικό...

Γράφει φρέσκο γάλα;;; Γιατί προχθές που δεν βρήκα το βιολογικό της εβολ που του δίνω, πήρε ο Γιώργης το advance της δέλτα και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!!! τίγκα στη ζάχαρη και λοιπές μαμακίες και δεν γράφει ότι είναι φρέσκο γάλα ΑΛΛΑ ρόφημα κάτι τέτοιο...από το εγκεφαλικό ούτε θυμάμαι λέμε!

δώστου κανονικό αυτό που πίνουμε και μεις αν δεν βρίσκεις βιολογικό (με το εβολ ο Νικολής τσακίζει 300αρες)

καλημεραααα πως ειστε?εδω εχει πολυυυ κρυο και υγρασια.ο Μαρινουλης μου τελικα εχει βροχιτιδα!!!!ζοριζομαστε πολυ με τις εισπνοες αλλα το απογευμα στο γιαουρτακι του ή στην κρεμα του του ριχνω ενα σκονακι το οποιο βοηθαει πααααρα πολυ!!!ααααα ρωτησα και τον παιδιατρο για το μαντου......15 μηνων το κανουν.εσεις πως ειστε?

Περαστικά στον Μαρινουλάκι μας! Για μαντού δεν ξέρω τίποτα...τώρα ψάχνω τον γιατρό στο τηλ. να πάμε να κάνουμε mmr αυτή τη βδομάδα...

Καλημέραααα!!!!!

τι κάνετε??????????

καλό μήνα!!!!

εμείς εδώ μια χαρά!!!

για μαντού δεν μου έχει γράψει κάτι...νομίζω της ηπατίτιδας είναι κάπου τώρα...

για τα δοντάκια, ότι σου είπε η Ελένη...

χμμμμ....κι εγώ τώρα γιατί είμαι σίγουρη οτι η Βαλέρια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ανοίξει το στόμα της να της πλύνω τα δόντια????????

ούτε για να φάει δεν το ανοίγει!!!!

απο φαρμακείο την παίρνω αυτή ε????? καμιά μάρκα συγκεκριμένη έχεις να προτείνεις???

καλέ που είστε όλες οι υπόλοιπες??????????

συμπεθεράκι ψώνισες στας Αθήνας??????

Μαράκι αλλού σε βλέπω....καμια καλημέρα εδώ δε θα μας πεις?????;)

αυτή τη σιλικονάτη οδοντοβουρτσούλα την είχα πάρει από λητώ...το τι δάγκωμα κάνει ο σούργελος άστα!!! το έχει βρει παιχνίδι και γελάει όταν ουρλιάζω! :cry:

με βλέπεις αλλού γιατί έχω έχω τον πόνο μου με τα πεθερικά και κάτι χριστουγεννιάτικα που ψάχνω...εδώ που να τα πω που είστε όλες φευγάτες καλέ; :tongue:

το Μαράκι σου δεν ξέρω που είναι...τηλ. δεν πήρε...όχι ότι θα την έβλεπα, τάβλα από τη μέση είμαι :? ούτε στη γαμοβάφτιση πήγαμε ρε γμτ!!!!

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Αντε να μαζευόμαστε πάλι σιγά σιγά καιρό έχουμε να τα πούμε όλες μαζι! ;)

Περαστικούλια σε όλα τα μωράκια που είναι αρρωστούλια!

Το εμβόλιο ανεμοβλογιάς το έχετε κάνει???

Εμείς είχαμε να το κάνουμε στις 10.10 αλλά δεν τον πήγα ...

Το μαντού τελικά γίνεται μετά τις ανεμοβλογιάς???

Το μμρ έχει να κάνει με τις ανεμοβλογιάς???Είναι το ίδιο?

Δεν έχω ψαχτεί καθόλου βρε κορίτσια!

το mmr είναι για παρωτίτιδα, ερυθρά και ιλαρά...το ανεμοβλογιάς είναι ξεχωριστό και μας ο γιατρός μας το έχει να το κάνουμε 2 μηνες μετά το mmr...

Καλε??? Τι ειναι ολα αυτά που λένε για το mmr??? Μπορεί να προκαλέσει αυτισμό?????? Τι λέτε βρε κορίτσια?????? Και τι θα κάνουμε???

Τωρα το πήρα χαπάρι εγω...δεν είχα ακούσει τπτ πριν :(

Έχει επίσημη ανακοίνωση από τον ΕΟΦ???

Κάποιες μελέτες είχαν δείξει συσχέτιση αλλά οι πιο πρόσφατες έρευνες τις απέρριψαν...επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει...

Μαράκι μου!!! Τι κανεις κοριτσάκι μου? Φαντάζομαι δεν θα σου πήρε και πολύ χρόνο να διαβάσεις τις σελίδες μας...αυτές τις μέρες δεν μαζευτήκαμε για μαμαδοκαφέ!

Όσο για το γάλα...πρίν του έδινα το νουλάκ εβαπορέ και 13 μηνών σχεδόν μου είπε ο γιατρός να του δώσω αν θέλω το νουνου κιντ!

Δεν έχω ψαχτεί για άλλο γάλα αλλά για το έβολ που λές επειδή είναι βιολογικό...ίσως είναι καλύτερο! Τα υπόλοιπα έχουν ζάχαρη εε????

Άσχημο αυτό! Αλλά γιατί να υπάρχουν ρε γμτ?

Πάντως του αρέσει και πίνει και τις φουσκάλες! Τουγεμίζω το μπιμπερό μέχρι πάνω πάνω :tongue: Πω πω φαγανά είναι τα καμάρια μας!

Πες μου σε παρακαλώ βρε Μαράκι μου είναι τόσο κακό αυτό το γαλατάκι που δίνω στην γουλίτσα μου? :?

Μαράκι μου!!! Τι κανεις κοριτσάκι μου? Φαντάζομαι δεν θα σου πήρε και πολύ χρόνο να διαβάσεις τις σελίδες μας...αυτές τις μέρες δεν μαζευτήκαμε για μαμαδοκαφέ!

Όσο για το γάλα...πρίν του έδινα το νουλάκ εβαπορέ και 13 μηνών σχεδόν μου είπε ο γιατρός να του δώσω αν θέλω το νουνου κιντ!

Δεν έχω ψαχτεί για άλλο γάλα αλλά για το έβολ που λές επειδή είναι βιολογικό...ίσως είναι καλύτερο! Τα υπόλοιπα έχουν ζάχαρη εε????

Άσχημο αυτό! Αλλά γιατί να υπάρχουν ρε γμτ?

Πάντως του αρέσει και πίνει και τις φουσκάλες! Τουγεμίζω το μπιμπερό μέχρι πάνω πάνω :tongue: Πω πω φαγανά είναι τα καμάρια μας!

Πες μου σε παρακαλώ βρε Μαράκι μου είναι τόσο κακό αυτό το γαλατάκι που δίνω στην γουλίτσα μου? :?

αγαπούλα μου δεν είναι κακό αλλά γιατί να τα μαθαίνουμε στην ζάχαρη και στα πρόσθετα από τόσο μικρά;

σίγουρα θα το έδινα και γω στο σουργελάκι αν δεν μου έπινε άλλο γάλα, αλλά αφού δοκίμασα το εβολ και του αρέσει...δυστυχώς όμως το βρίσκω μόνο στο βασιλόπουλο και κάποιες μέρες μέχρι να σχολάσω έχει τελειώσει :?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...