Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοπελία!

Ναι...πολύ κρύο!!!!!!

Και εμείς σχεδόν το ίδιο προγραμματάκι έχουμε με εσάς!

Τον ξυπνάω 9 πρωϊ πίνουμε γάλα (όχι 10:00 όπως πρίν)

Κατά τις 11:30 ρίχνει έναν υπνάκο καμιά ωρίτσα και μετά κατά τις 12:30 το πολύ τρώμε φρουτόκρεμα και αυγό κάποιες φορές!

Στις 15:30-16:00 μεσημεριανό και μετά νάνι κανά 2ωρο

Μετά έχουμε γιαουρτάκι ή κρέμα, έπειτα βραδυνό και τέλος κατά τις 22:00 γαλατάκι!

Όχι κοριτσάκι μου! Δεν πήγα ακόμη σε Ενδοκρινολόγο..έχω ραντεβού για την Πέμπτη!

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοπελία!

Ναι...πολύ κρύο!!!!!!

Και εμείς σχεδόν το ίδιο προγραμματάκι έχουμε με εσάς!

Τον ξυπνάω 9 πρωϊ πίνουμε γάλα (όχι 10:00 όπως πρίν)

Κατά τις 11:30 ρίχνει έναν υπνάκο καμιά ωρίτσα και μετά κατά τις 12:30 το πολύ τρώμε φρουτόκρεμα και αυγό κάποιες φορές!

Στις 15:30-16:00 μεσημεριανό και μετά νάνι κανά 2ωρο

Μετά έχουμε γιαουρτάκι ή κρέμα, έπειτα βραδυνό και τέλος κατά τις 22:00 γαλατάκι!

Όχι κοριτσάκι μου! Δεν πήγα ακόμη σε Ενδοκρινολόγο..έχω ραντεβού για την Πέμπτη!

χαχα!!! είχες γράψει οτι έχεις ραντεβιύ με τον ενδοκρινολόγο στις 4 και εγώ κατάλαβα στις 4 η ώρα, όχι στις 4 του μηνα!!!!

ααα εσένα πρώτα ρίχνει τον πρωινό υπνάκο και μετά τρώει τα φρούτα εεε???

εμάς το πρόγραμμα έχει ως εξής:

9 ξύπνημα και γάλα

10-10:30 φρούτα

11:30-13:30 θηλασμός και νάνι

14:00 μεσημεριανό

16:00-18:00 θηλασμός και νάνι

18:30 γιαούρτι και αυγό

22:00 θηλασμός και νάνι

συν καναδυο ξυπνήματα το βράδυ για γάλα...

ερώτηση:

τα παιδάκια σας πόση ώρα κάνουν να φάνε????????

εμένα η μικρή, το στόμα της το ανοίγει πολύ λίγο, μια χαραμαδίτσα και μας πάιρνει πολλή ώρα το φαγητό....δηλαδή το μεσημεριανό της κάνει να το φάει απο μισή ώρα μέχρι και 1 ώρα και ένα τέταρτο μας έχει φτάσει!!!

δεινοπαθώ λέμε!!!

και δεν είναι οτι δεν της αρέσει το φαί....μια χαρά το τρώει....απλά δεν ανοίγει το στόμα της!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Πολύ νάνι κάνετε βρε!!! χαχα τι ωραία!!!

Αααααααααααακάνει το στώμα του και το πολύ και 2 λεπτάκια το έχει αδιάσει το μπώλ!!! Ποτέ δεν λέει όχι στο φαγητό ο μικρούλης μου!!!

Εμείς δεν θυλάζουμε πια :( δεν πειράζει ...με το καλό στο 2ο όσο έχω γαλατάκι θα του δίνω! Είναι ζώρι βέβαια αλλά δεν συγκρίνεται με τπτ το γαλατάκι της μανούλας!!!

Πολύ νάνι κάνετε βρε!!! χαχα τι ωραία!!!

Αααααααααααακάνει το στώμα του και το πολύ και 2 λεπτάκια το έχει αδιάσει το μπώλ!!! Ποτέ δεν λέει όχι στο φαγητό ο μικρούλης μου!!!

Εμείς δεν θυλάζουμε πια :( δεν πειράζει ...με το καλό στο 2ο όσο έχω γαλατάκι θα του δίνω! Είναι ζώρι βέβαια αλλά δεν συγκρίνεται με τπτ το γαλατάκι της μανούλας!!!

αχ σε 2 λεπτάκια αδειάζει το μπωλ εεε?????

εμείς θέλουμε 2 λεπτά για ανα της ετοιμάσω την κάθε κουταλιά ώστε να καταφέρω να της βάλω έστω και λίγο παραπάνω φαί στο στόμα!!!

και η βλακεία είναι οτι της αρέσει το φαγάκι....απλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο ανοίγει ελάχιστα το στόμα της!!!

Ελινάκι δεν ξέρω πόσο τον θήλασες τον μικρούλη σου αλλά ο θηλασμός δεν είναι ζόρι! ειδικά τώρα!!!

στην αρχή είναι λίγο ζόρικα, μέχρι να εδραιωθεί η γαλουχία και να μπει υποτυπωδώς σε ένα πρόγραμμα το μωρό....ή για την ακρίβεια, να μπει η μαμά στο πρόγραμμα του μωρού! μετά όλα είναι εύκολα!!!

με το καλό στο 2ο, σου εύχομαι να θηλάζετε για όσο το θέλετε και οι δυο!

Εμείς πάντως μέχρι την άνοιξη θα το πάμε...μετά λέμε να πάμε για το 2ο κι εμείς και tandem nursing δε νομίζω να καταφέρω να κάνω....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερες πολλες!

τι μου κανετε; εδω εχει μια υπέροχη μερα και τωρα ζεστή (το πρωι εκανε λιγο ψοφο)! εχω μεγαλη χαρα γιατι ανεβαινω Αθηνα να ψωνισω του μπεμπη και δικα μου ρουχαλακια. ελπίζω να περασω καλα γιατι το εχω τοσο αναγκη, όσο δεν φανταζεστε! μακαρι να μου κρατησει και η πεθερα μου τον μικρο για κανενα τριωρο ωστε να κατεβω με το αδερφι μου κεντρο. τωρα αν δεν μπορει θα τον παρω μαζι μου και ο θεος μαζί μας :P

το Λιτσακι παντρευεται αυτο το ΣΚ?

Μαρακιιιιι αν προλαβω να κανω κρουση για κοφι;:tongue:

Διαφημίσεις

αχ σε 2 λεπτάκια αδειάζει το μπωλ εεε?????

εμείς θέλουμε 2 λεπτά για ανα της ετοιμάσω την κάθε κουταλιά ώστε να καταφέρω να της βάλω έστω και λίγο παραπάνω φαί στο στόμα!!!

και η βλακεία είναι οτι της αρέσει το φαγάκι....απλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο ανοίγει ελάχιστα το στόμα της!!!

Ελινάκι δεν ξέρω πόσο τον θήλασες τον μικρούλη σου αλλά ο θηλασμός δεν είναι ζόρι! ειδικά τώρα!!!

στην αρχή είναι λίγο ζόρικα, μέχρι να εδραιωθεί η γαλουχία και να μπει υποτυπωδώς σε ένα πρόγραμμα το μωρό....ή για την ακρίβεια, να μπει η μαμά στο πρόγραμμα του μωρού! μετά όλα είναι εύκολα!!!

με το καλό στο 2ο, σου εύχομαι να θηλάζετε για όσο το θέλετε και οι δυο!

Εμείς πάντως μέχρι την άνοιξη θα το πάμε...μετά λέμε να πάμε για το 2ο κι εμείς και tandem nursing δε νομίζω να καταφέρω να κάνω....

Τον θήλασα 2 μήνες μόνο, καλή μου, με θήλαστρο και του έδινα και συμπληρωματικό το φρισολακ.

Δεν ήμουν τόσο καλά εκείνη την περίοδο και ίσως γι΄αυτό να μου κόπηκε!

Ξαφνικά μου μειώθηκε και επίσης ξαφνικά μου κόπηκε! Ούτε χάπια δεν χρειάστηκε να πάρω! :( Εμείς δεν προλάβαμε να μπούμε σε πρόγραμμα προφανώς! Εν το μεταξύ προς το τέλος του δημήνου το έβγαζε ο μπεμπούλης μου, είχε λίγο παλινδρόμηση και με το σταμάτημα του μητρικού του δώσαμε αλμιρον (μπλιάχ :( πηχτό γάλα)

Να το πάτε όσο μπορείτε! Το πήρες το κολλάει εσύ πλέον!!! :D

Και με το καλό εύχομαι να πιάσετε και εσείς το 2ο παιδάκι!!! :D;):D

κοριτσακια μου γειαααααα!!!!τι μου κανετε?ελενιτσα μου τι κανεις?πως ειναι τα παιδακια σου?περαστικα στον μαρινουλη σου!

μακμαρακι ολα καλα?αντε ερχεσαι αθηνα εεεεε????καλο ταξιδι!εγω εδω στη δουλεια δεν πηρα αδεια σημερα γιατι ελειπαν πολλοι πηρα ομως την τεταρτη κ ημουν σπιτι...δουλειες βεβαια εκανα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλησπέρα, τι κάνουμε? Βολτάρετε με τέτοιο κρύο? Καλέ και εδώ σήμερα έβαλε απότομα κρύο. Απαπα δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια εμείς οι Αφρικανοί:)

Σοφάκι με το τζιτζάκι κοιμάται και εσένα? Τα ίδια και ο δικός μου και αυτό με τρομάζει πιο πολύ όταν θα έρθει η ώρα να το κόψουμε. Πώς θα κοιμάται???Κλαουρίζει στα πόδια μου σαν το γατάκι και φωνάζει 'τζιτζί, τζιτζί, εκεί εκεί' και μου δείχνει τον καναπέ!

Το tandem το φοβάμαι και εγώ η αλήθεια είναι αλλά αν δω ζόρι και αν έρθει ωστόσο το επόμενο θα το επιχειρήσω. Τι να κάνω?Μια εμπειρία είναι όλα.

Εγώ πάλι δεν θα πω ό,τι ο θηλασμός είναι εύκολη υπόθεση γιατί ο δικός μου ήταν και είναι απαιτητικός στο θέμα αυτό. Δεν είχε ποτέ πρόγραμμα, ζοριστήκαμε πολύ με τις στέρεες, από νεογέννητο κοιμόταν ελάχιστα με της μέρα, ξυπνάει πολύ συχνά την νύχτα για την ηλικία του. Βέβαια δεν μπορώ να συγκρίνω και ποια θα ήταν η κατάσταση αν δεν θήλαζε αλλά με τίποτα δεν θεωρώ εύκολη υπόθεση τον θηλασμό.

Νινάκι παρόλαυτά είναι ανεκτίμητη η αξία του και σου εύχομαι να τα καταφέρεις περισσότερο στο δεύτερο νινί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ααα οκ καλα καταάλαβα!

Εγώ δεν θα μπορέσω να το κάνω μάλλον!

Αν και σκεφτόμουν να το κάνω.......τι λέτε?

Μπορεί να πιεί γάλα μητρικό ο μπέμπης μου που έχει 1 χρόνο?

καλησπέρα σας! χειμώνιασε για τα καλά ε; ανάψαμε και καλοριφέρ σήμερα γιατί είχε πολύ υγρασία το σπίτι...όλα τα μωράκια καλά;

το Νικολί δίνει ρέστα! Μετά τις 8 το βράδυ είμαστε με το ρολόι στο χέρι να περάσει η ώρα να πάει για ύπνο ο ταλιμπανάκος! Κοιμάται το βράδυ εδώ και μερικές μέρες γιατί του δίνω γάλα πριν πέσω για ύπνο και του αλλάζω πάνα όπως είναι κοιμισμένος,οπότε δεν ξυπνά πλέον στις 4-5 αλλά κατευθείαν 7-8...κάνει όμως πολύ ανήσυχο ύπνο...μουρμουράει και βογκάει...

Μαράκι να τον πιούμε τον καφέ αν έχεις χρόνο, αν και σήμερα ξύπνησα ΠΑΛΙ με την μέση κομμάτια και δεν μπορώ να κουνηθώ...και την προηγούμενη βδομάδα ήμουν έτσι, αλλά την επόμενη μέρα ήταν πολύ καλύτερα οπότε πιστεύω αύριο να μπορώ να οδηγήσω...όχι τίποτα άλλο, αλλά αύριο έχει τον γάμο και την βάφτιση το Λιτσάκι και θέλουμε να πάμε :)

Να με πάρεις όμως, έστω και για μια ωρίτσα ε; Αν δεν έχεις τον Κωνσταντινούλη, δεν θα φέρω και γω το σούργελο να τα πούμε με την ησυχία μας :)

Πάω να ξαπλώσω...φιλιά πολλά σε όλα τα ζουμπουρλούδικα!

Ααα οκ καλα καταάλαβα!

Εγώ δεν θα μπορέσω να το κάνω μάλλον!

Αν και σκεφτόμουν να το κάνω.......τι λέτε?

Μπορεί να πιεί γάλα μητρικό ο μπέμπης μου που έχει 1 χρόνο?

Εννοείς να ξαναθηλάσει ο μπέμπης ή απλά να πιει μητρικό γάλα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κοριτσακια μου γλυκα καλησπερα σας!!!!!!!!!!!!!!!!! επανηλθα μετα απο πολλες μερες...η ιωση της μπεμπας μας ταλαιπωρησε παρα πολυ...το σαββατο που μας περασε ξυπνησε με 39 πυρετο η μικρη και ολη μερα ετσι ηταν σαν κοτοπουλο, οποτε πηγαμε το απογευματακι νοσοκομειο και τελικα ο λαιμος της ηταν γεματος πυο, μας γραψανε αντιβιωση και φυγαμε. Τωρα λιγο εχουμε αρχισει και συνερχομαστε, ξεπρηζονται λιγο και τα δοντια, 6 βγαζουμε ταυτοχρονα, καταλαβαινετε τι συμβαινει φανταζομαι...ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας επισης, σας διαβασα αλλα δε θυμαμαι τιποτα να σχολιασω...εβαλε αρκετο κρυο εδω, απο τη μια μερα στην αλλη...μαλιστα στο χωριο που πηγαινω, χειμωνας κανονικος ηταν σημερα με κρυο τσουχτερο!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...