Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας!!!!αχ ΜακΜαρακι μου και εμενα μου τα κανει αυτα τα ξενυχτια ο Μαρινουλης.πιστευω πως ειναι δοντια....αλλα φαση ειναι οπως ανεφερες.....θα περασει, αλλα το πρωι σερνομαι!!!!δεν προλαβαινω να ξεκουραστω αλλη στιγμη εκτος απο τον βραδυνο υπνο....ειναι ταλαιπωρια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενιτσα μου που εισαι; ποτε θα ερθετε βρε στην πλημμυρισμενη Αμαλιαδα;:P

εδω εργασια και χαρα!!!δεν ξερω.......πιστευω ομως συντομα!!!θα σε ειδοποιησω ομως.........:wink:να φερω και την βαρκα μου????

Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν. Πολύχρονοι και ευτυχισμένοι να είστε!!!

Μαριάννα μια από τα ίδια και εγώ. Δεν θέλω με τίποτα το παιδί να κολλήσει πάνω μου, δεν μπορώ τέτοιες συμπεριφορές. Νομίζω πως συμβαίνει με τους γιους πιο συχνά, τα αγόρια δείχνουν μια λατρεία στην μητέρα τους, το βλέπω και στον δικό μου αλλά αυτό νομίζω δεν έχει να κάνει με την ανεξαρτησία. Χαίρομαι να τον βλέπω να τρέχει πάνω κάτω, από τραπέζι σε τραπέζι, να χαιδεύει και να προσπαθεί να μιλήσει σε άλλα παιδάκια. Φυσιολογικότατο το βρίσκω και το επικροτώ για όλα τα παιδιά. Απλά στην ηλικία που είναι δεν μπορώ να τον αφήσω τελείως μόνο να αλωνίζει. Δεν έχει την αίσθηση του κινδύνου και δεν ξέρει να προστατεύσει τον εαυτό του όχι μόνο από άλλα παιδάκια αλλά και από κακοτοπιές, ανώμαλα εδάφη, επικίνδυνα αντικείμενα κτλ.

Και εμείς δύσκολη βραδιά χθες. 5-6 είχαμε καραούλι, μα δεν ξέρω τι παθαίνει. Χάνει τον ύπνο του και όταν τον ξαναβρίσκει τον έχω χάσει εγώ. Α δεν σας έβαλα και απο εδώ φώτο να τον δείτε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, πρίν λίγο με πήρε ο γυναικολόγος μου και μου είπε αφού είδε τον προγεννητικό έλεγχο ότι έχω χαμηλούς δείκτες στον θυρειδή μου δλδ υποθυροειδισμο!

Έκλεισα ραντεβού με ενδοκρινολόγο για να το κοιτάξουμε...δεν ξέρω γιατί αλλά στενοχωρήθηκα πολύ! Λέτε να πριστώ? Στην κατάσταση που είμαι μόνο αυτό θα μου έλειπε! Ουφ!

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

Καλημέρα σας κορίτσια!!!

Χρόνια πολλα στους Δημήτριδες και Δήμητρες!!! Εαν έχετε να τους χαίρεστε!

Εμένα γιορτάζει σήμερα ο αντρούλης μου! :D

Τι κάνετε???

Κοριτσάκια μου, πρίν λίγο με πήρε ο γυναικολόγος μου και μου είπε αφού είδε τον προγεννητικό έλεγχο ότι έχω χαμηλούς δείκτες στον θυρειδή μου δλδ υποθυροειδισμο!

Έκλεισα ραντεβού με ενδοκρινολόγο για να το κοιτάξουμε...δεν ξέρω γιατί αλλά στενοχωρήθηκα πολύ! Λέτε να πριστώ? Στην κατάσταση που είμαι μόνο αυτό θα μου έλειπε! Ουφ!

Να χαίρεσαι τον συντροφάκο σου! Να έχετε υγεία και αγάπη και όλα να τα ζείτε αγκαλιά κούκλα μου :)

Όσο για τον προγεννητικό, δεν θέλω να αγχώνεσαι οκ; είναι στα πλαίσια της εγκυμοσύνης όπως σου είπε η Ελευθερία και ρυθμίζεται εύκολα! Έλα και τα αστεράκια σου θέλουν ήρεμη μανούλα :)

Καλησπέρα γρήγορη σε όλες σας...ελπίζω να τα πούμε σύντομα!

Υ.Γ. Σήμερα ήταν μια υπέροχη μέρα και αισθάνομαι τυχερή που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω κάτι για κάποιες ψυχούλες που δεν είναι τόσο τυχερές σαν τα δικά μας βλασταράκια...να μην γκρινιάζουμε για τίποτα κοριτσάρες μου...

ελπίζω να σας έχω φώτο σύντομα :)

μάκια

Καλημέρα μανούλες!!!

Εντάξει...προσπαθώ να ηρεμίσω...απλά είναι κάτι που δεν θα ήθελα μωρέ! Γενικά δεν είμαι συνηθισμένη να πηγαίνω σε γιατρούς κλπ! Υπομονή θα κάνω όπως έκανα και με το ζάκχαρο στην προηγούμενη μου εγκυμοσύνη!

Σε ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου γλυκό!

Κανόνισε καφεδάκι να τα πούμε!

Ninaki νομίζω πως το ζάχαρο είναι πιο δύσκολη και επικίνδυνη περίπτωση σε μια εγκυμοσύνη οπότε εφόσον έχει περάσει τέτοια φάση, είσαι πολύ καλύτερα τώρα.

Μόλις τέλιωσα τον μουσακά και ξεσκονίζουμε παρέα με τον ζούζουνό μου.

Και καλημέρα σας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρααααα!!!!!

πωπω μέρες είχα να μπω....

η μικρή έχει τσακωθεί με τον πρωινό και τον μεσημεριανό ύπνο και δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα....τα ασιδέρωτα έπιασαν ταβάνι....

απο σήμερα της ξεκινάω καινουριο πρόγραμμα ύπνου μπας και δούμε προκοπή....δεν την αφησα να κοιμηθεί μέχρι τις 10 όπως συνηθίζει...στις 9 που ξύπνησε για γάλα, τη σήκωσα και τώρα κοιμήθηκε!!! καλά πάμε προς το παρόν!!!! για να δούμε το μεσημέρι τι θα γίνει....

Ελινάκι μην ανησυχείς για το θυροειδή!

είχα κι εγώ!!!

το πολύ πολύ να σου δώσει ο ενδοκρινολόγος Τ4 να πίνεις κάθε πρωί...δεν είναι τίποτα πάντως....ρυθμίζεται εύκολα! μη μου αγχώνεσαι!

σας φιλώ!!!

πάω να σιδερώσω τίποτα!

ελπίζω συντομα να βρω χρόνο να μπαίνω πιο συχνά πάλι!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας!!!!τι κανετε μανουλες? τα τεκνα σας?περιττο να σας πω οτι κανει πολυυυυυυ κρυο σημερα!!!!εχουν παγωσει τα ποδια μου...εσεις καλα?ο Μαρινουλης εχει εναν περιεργο βηχα....και ειπα στην μαμα μου να τον παει στον γιατρο γιατι πολλα παιδακια εδω απο την υγρασια κιολας το εχουν γυρισει σε ασθμα....ενα χαμος!!!Ελινακι μην ανησυχεις.....ολα θα πανε καλα.εγω στην θεση σου θα ξαναεκανα την εξεταση αιματος για διπλη εξακριβωση.στην πρωτη μου εγκυμοσυνη μου ειχαν βρει χαμηλα αιμοπεταλια.....και οταν πηγα στην γυναικολογο μου, μου ειπε πως εχω προβλημα και δεν πηζει το αιμα......κατατρομαξα αλλα την επανελαβα και ολα ηταν καλα.ειχαν κανει λαθος.ακομα ομως και να εχεις ....μην ανησυχεις.....με ρυθμιση θα εισαι μια χαρα και εσυ και το μωρο σου!!!

Καλημέρα!!!

Πολύ κρύο!!!!Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα από το άγχος μου για τον μπέμπη...ξεσκεπαζόταν συνέχεια και φοβόμουν να μην κρυώνει..καθώς έβγαζε στον ύπνο του τα καλτσακια του! Τι να του κάνω!!!

Ελενίτσα μου σε ευχαριστώ! Σίγουρα θα ξανακάνω αίματος για να είμαστε σίγουροι!

Καλέ..που χάθηκαν όλες οι άλλες κοριτσάρες????:?::?::?:

Καλημέραααα!!!!

τι κάνετε????????

κρύο εεεε?????????

μπρρρρρρ!!!!!

βγήκα να απλώσω το πρωί και μετά δεν αισθανόμουν τα χέρια μου!!!

που είστε όλες καλέεεεε????????

Ελινάκι τι σου είπε ο ενδοκρινολόγος???

πάντως σου ξαναλέω καθόλου να μην αγχώνεσαι....

κι εγώ είχα....έπινα το Τ4 το χαπάκι μου κάθε πρωί και όλα οκ!!!

τώρα βέβαια έπρεπε να έχω πάει ήδη να ξανατσεκάρω που βρίσκομαι αλλά το έχω αμελήσει...:oops:

εμείς καλά το πάμε με το καινούριο πρόγραμμα που της φτιάχνω...

δεν την αφήνω πλέον να κοιμάται μέχρι τις 10-10:30 το πρωί....

8:30-9 που ξυπνάει για γάλα, τη θηλάζω και τη σηκώνω κανονικά μετά...οπότε κοιμάται μετά πάλι κατά τις 11:30 και το πολύ κατά τις 4 το μεσημέρι...καλά πάμε...

Ελενίτσα μου μακάρι να μην είναι τίποτα ο βήχας του μαρινούλη!!!!

κρύο εκεί πάνω εεεε?????

την Τρίτη ήμουν Μεγαλόπολη και ξεκινήσαμε απο εδώ με 24 βαθμούς και εκεί όταν φτάσαμε είχε 17!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

που είστε οι υπόλοιπες καλέεεεε??????????

Το Λιτσάκι έκαναν τη γαμοβάφτιση???? ποτε είναι άραγε....δε θυμάμαι!!!!

πάντως φανταζομαι για να μη μπαίνει θα τρέχει με ετοιμασίες....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...