Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσόπουλα. Το MMR το κάνουν τον 15ο μήνα, κάποιοι γιατροί το καθυστερούν. Εμείς το κάναμε την προηγούμενη Πέμπτη, μέχρι στιγμής όλα καλά αλλά ο γιατρός είπε πως στην βδομάδα πάνω μπορεί να εμφανίσει πυρετό. Οπότε αναμένουμε.

Σαββάτοβράδυ πήγαμε στα γενέθλια της κόρης της κουνιάδας μου. Τα νεύρα μου!!!Έχει ένα σπίτι 130τετραγωνικά, καινούργιο και έκανε τα γενέθλια στο γκαράζ, μες τον ψόφο!!! Αν το ήξερα δεν θα το πήγαινε εκεί το παιδί γιατί φυσικά δεν μπορούσα να το περιορίσω αφού όλα τα παιδάκια ήταν έξω. Ευτυχώς τον είχα ντύσει καλά.

Χθες πήγαμε σε γάμο, μας ταλαιπώρησε λίγο αλλά κοιμήθηκε κατά τις 11. Όμως ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ. Τι έγινε με αυτό το χαζομέτρο περί καπνίσματος??Αποσύρθηκε πριν καν εφαρμοστεί???Και εμείς με μικρά παιδιά μέσα θα κλειστούμε. Ντουμάνιασε ο κόσμος και μετάνιωσα που πήγα με το παιδί...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι έγινε με αυτό το χαζομέτρο περί καπνίσματος??Αποσύρθηκε πριν καν εφαρμοστεί???Και εμείς με μικρά παιδιά μέσα θα κλειστούμε. Ντουμάνιασε ο κόσμος και μετάνιωσα που πήγα με το παιδί...

ααα ελευθερια να σου πω για το θεμα που θιγεις...

εχει ως εξης: απο τον περασμενο χρονο (νομιζω απο πρωτοχρονια δεν ειμαι σιγουρη) που ισχυει το μετρο (πριν το κανουν πιο αυστηρο υποτιθεται φετος τον ιουλιο και μετα ακομα πιο αυστηρο τον οκτωβριο) γινοταν το εξης: οσο ο κοσμος ετρωγε στα κεντρα αυτα που κανουν γαμους και λοιπα, δεν υπηρχαν τασακια στα τραπεζια. Οταν λοιπον μαζευανε τα φαγητα ειχε παει και η ωρα 11 και ερχοντουσαν τα ουισκακια στα τραπεζια τσουπ εμφανιζονται ως δια μαγειας κ τα τασακια. Το εζησα σε βαφτιση στην Αθηνα στις 7 ιανουαριου. μεχρι τις 11 εβγαιναν ολοι εξω για τσιγαρο, μετα τις 11 ντουμανιασε ο τοπος... κι εμεις επειδη ειχαμε μαζι το ενα παιδι φυγαμε σχετικα συντομα. το ιδιο εγινε και σε γαμο εδω το μαιο.

Τωρα επειδη αυτα τα κεντρα που λες που γινονται γαμοι βαφτισεις και λοιπα εχουνε ζωντανη μουσικη και ειναι πανω απο καποια τετραγωνικα, υπαγονται στο νομο που λεει πως θα ξεκινησει να ισχυει το μετρο σε 6 μηνες .

Εγω παντως να σου πω την αληθεια οπου εχω παει καπνιζουνε εκτος καποιες καφετεριες - μπαρακια συγκεκριμενες που εχει τυχει να παω που δεν εχει τασακια στα τραπεζακια και εχει και σηματα απαγορευεται το καπνισμα.... Οι περισσοτεροι παντως εχουνε και τασακια, που θεωρητικα ο νομος τα απαγορευει κ αν εχεις τασακι σου κοβει προστιμο, και εχω ακουσει και "δε πειραζει καπνιστε" (σε ημιυπαιθριο χωρο σκεπαστο μεσα ομως στο μαγαζι) . Για το νομο παντως δε νομιζω να ισχυσει και θα βρεθουν παραθυρακια και για αυτο. Ηδη εχω δει καφετερια-μπαρ στη παραλιακη να βαζει τραγουδιστες στα καλα καθουμενα ωστε να θεωρηθει μαγαζι με ζωντανη μουσικη και να εξαιρεθει του μετρου!

Ουτε εγω θελω να πηγαινω σε μερη που καπνιζουνε με τα παιδια μου κι ας καπνιζω κι εγω. ποτε ομως μπροστα στα παιδια η κοντα τους η σε κλειστους χωρους μαζι τους...

Φαντάσου Μαριάννα μου τι γίνεται με εμάς που δεν καπνίζω ούτε εγώ ούτε και ο σύζυγος. Εγώ δεν έχω καπνίσει ποτέ μου. Δεν ήμουν και δεν είμαι αντικαπνίστρια αλλά με ενοχλεί το τσιγάρο. Τώρα με το μωρό δεν με ενοχλεί απλά αλλά οφείλω και εννοείται πως θα προστατεύσω το παιδί μου ακόμη και αν την βγάλουμε όλο τον χειμώνα μέσα σε 4 τοίχους!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Φαντάσου Μαριάννα μου τι γίνεται με εμάς που δεν καπνίζω ούτε εγώ ούτε και ο σύζυγος. Εγώ δεν έχω καπνίσει ποτέ μου. Δεν ήμουν και δεν είμαι αντικαπνίστρια αλλά με ενοχλεί το τσιγάρο. Τώρα με το μωρό δεν με ενοχλεί απλά αλλά οφείλω και εννοείται πως θα προστατεύσω το παιδί μου ακόμη και αν την βγάλουμε όλο τον χειμώνα μέσα σε 4 τοίχους!!

κι εμενα ο συζυγος δε καπνιζει. ειμαι ο αποδιοπομπαιος τραγος του σογιου εγω...:tongue: μην ανησυχεις, θα σου πω τα μερη που ειναι μη καπνιστων (εκτος απο παιδοτοπους που πλεον ειναι μη καπνιστων αναγκαστικα) για να βγαινετε για ποτακι ;) λοιπον πηγαμε σε ενα πολυ ωραιο παιδοτοπο προχθες νομιζω φοινικιά ειναι και το λενε σβουρα ειναι αν εχεις ακουσει εκει που ειναι ο παιδικος σταθμος ροδομηλια. Ηταν ωραια και ευχαριστηθηκαν και οι 2 μικρες, ειχε λογικες τιμες και αρκετα ποιοτικα σνακ (κλαμπ σαντουιτς κ τοστ που πηραμε ηταν πολυ καλα, οχι σα κατι αλλες τρυπες ...) και πολλα παιχνιδια για μικρα και μεγαλα. Εσεις εχετε ξεκινησει τους παιδοτοπους>???

Το προηγούμενο Σαββάτο τον πήγαμε στο Mythosland και περάσαμε πολύ καλά. Εγώ έβγαλα παπούτσια και έπαιξα μαζί του. Ωραίο περιβάλλον και εκεί αλλά άκρως καλοκαιρινό. Τον χειμώνα με τις ιώσεις φοβάμαι τους κλειστούς χώρους με πολλά παιδάκια και δεν ξέρω αν θα το τολμήσω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Το προηγούμενο Σαββάτο τον πήγαμε στο Mythosland και περάσαμε πολύ καλά. Εγώ έβγαλα παπούτσια και έπαιξα μαζί του. Ωραίο περιβάλλον και εκεί αλλά άκρως καλοκαιρινό. Τον χειμώνα με τις ιώσεις φοβάμαι τους κλειστούς χώρους με πολλά παιδάκια και δεν ξέρω αν θα το τολμήσω.

ναι κι εμεις παμε συχνα στο μυθος. ειχαμε παει κι εμεις το προηγουμενο νομιζω. ή το προ-προηγουμενο...

κι εγω βγαζω παπουτσια και μπαινω μεσα.:P:p:p:p:p:p εμεις τις ιωσεις τις εχουμε δεδομενες λογω παιδικου της μεγαλης.

Ωραια ωρα για να πας μυθος χωρις να φοβασαι μεσα τις ιωσεις ειναι κυριακη μεσημερι κατα τις 2-3. εχει πολυ λιγα παιδακια κ μπορεις να τσεκαρεις πιο ευκολα τι παιζει. Αλλα απο τοστ μαπα, μη παρεις ποτε, σα τσαλαπατημενο ειναι καλυτερα πορτοκαλαδα η γιαουρτι για το μικρο. μπορεις να του βγαλεις και καρτα εχει εκπτωση καθε φορα νομιζω ενα ευρω :?:

ααα παντως αν σε καθησυχαζει , οταν πηγαιναμε τη μεγαλη σε παιδοτοπους οταν ηταν ενος πανω κατω, δε μου χε αρρωστησει σχεδον ποτε. και πηγαιναμε πολυ συχνα καθε σαββατο και κυριακη και μεσα στη βδομαδα πολλες φορες .πολυ σπανια την ειχα αρρωστη σαν μωρο. 3 φορες σε 2 χρονια κατι τετοιο.... τωρα ειναι τα ζορια στον παιδικο!!!!

Μου φαίνεται μικρός για παιδότοπο. Περισσότερο φοβάμαι μην το χτυπήσει κανένα παιδάκι.

Τον έκανα μπάνιο, έφαγε βραδινό τραχανά με ντοματούλα και πατατούλα και τώρα κάνει τις τελευταίες επισκέψεις σε θεία και γιαγιά. Σε λίγο θα έρθει για νανά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα, ελπίζω να είστε όλες καλά! Και τα δοντάκια μες το πρόγραμμα είναι...και το παραμυθάκι μου βογγάει στον ύπνο του και είναι κάτι ώρες μες τη μέρα που δεν ξέρει τι του φταίει, αλλά ήπια πράγματα προς το παρόν...

πλάκα έχεις Λία, άκου βόλτες :) Πήζω στη δουλειά βασικά...αύριο θα πάμε και κάποιοι συνάδελφοι στη Βάρη στο χωριό ΣΟΣ να διαμορφώσουμε ένα χώρο σαν εργαστήρι (βάψιμο, κηπουρική κλπ.) και είμαι ενθουσιασμένη!

Πάω να ξαπλώσω, έχει κρύο απόψε...καλό ξημέρωμα!

ελευθερια βασικα στο μυθος δεν εχει ειδικα διαμορφωμενο χωρο για μωρα οπως πχ στη σβουρα η στο αλλο στην ικαρου στο λιμανι(εχουν σημειο με πιο πιο μωρουδιακα παιχνιδια) , οποτε οπως το λες ισως καποιο παιδακι να το χτυπησει, αλλα φανταζομαι δε τον πας κι εσυ μεσα στο χαμο με 50 παιδια επισης αν πχ θες να πας για φαι εχει και παιδοτοπο ο πετουσης η ταβερνα στο γαζι και παλι εχει χωρο για μικρα παιδακια αν θελησεις να τον αφησεις. και ειναι κ μη καπνιστων και εχει και καφε-γλυκο και καλο φαι..;)

maria_s ωραιο αυτο που θα κανετε αυριο! πολυ μαρεσει!!!εχεις δικιο να ενθουσιαζεσαι!

Διαφημίσεις

Μαριάννα εννοείς εγώ να τρώω και αυτός να παίζει στον παιδότοπο????Ούτε να το φαντάζεσαι! Δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν τον αφήνω εκεί μέσα ούτε με τον μπαμπά του!

Μαράκι καλή εργασία αύριο. Έχεις δίκιο να είσαι ενθουσιασμένη, ακούγεται πολύ όμορφο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαριάννα εννοείς εγώ να τρώω και αυτός να παίζει στον παιδότοπο????Ούτε να το φαντάζεσαι! Δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν τον αφήνω εκεί μέσα ούτε με τον μπαμπά του!

α! γραψε λαθος!!!:P:p:p:pεγω τις αφηνω βασικα και τις 2... δεν ειναι μονες τελειως υπαρχει και προσωπικο που προσεχει τα μικρα....καθονται παντως δεν εχουμε ποτε κλαμματα και τετοια.

Πάντως σιγα σιγα θα προτεινα άφηνέ τον και χωρις εσενα καμια φορά για λιγο οταν θεωρεις πως ειναι ακινδυνα, να συνηθισει στην ολιγολεπτη εστω απουσια σου σε περιβαλλον εκτος σπιτιου, γιατι θα ειναι δυσκολο να τον πας σχολειο αργοτερα και να μεινει με παιδακια αγνωστα στο νεο περιβαλλον.

Μιας κ ηρθε στη κουβεντα το θεμα παιδοτοπος ειπα να σας πω κι ενα προβληματισμο που εχω εδω και καιρο με το παιδακι μιας γνωστης μου με προβλημα προσκολλησης με το παιδακι της ,και θα θελα τη γνωμη σας η τις σκεψεις σας πανω στο θεμα αν εχετε χρονο.

Το αγορακι της κοπελιας λοιπον εβλεπε παιδοτοπο και δεν εμπαινε με τιποτα μεσα. επαιξε πρωτη φορα με αλλα παιδακια σε παιδοτοπο στα 2μισι και πολυ φοβισμενα. Τωρα στα 3 εχει γινει επιθετικο με αλλα παιδακια και με τη κορη μου που βλεπονταν παρα πολυ συχνα αφου κανουμε παρεα απο μωρα, και μολις ακουει τη λεξη σχολειο ουρλιαζει και τρεχει σα τρελο κσι λεει πως δε θα παει ποτε !

Εννοειται πως δε το πηγαν σταθμο και δε βλεπω να τα καταφερνουν και του χρονου. βασικα δεν αφηνει τη μανα του καν να παει να κατουρησει και κλαιει (αλλα αυτο ειναι μεγαλο κεφαλαιο για τις μαμαδες με γιους!)

Δε ξερω, αυτη η συγκεκριμενη ιστορια της πολυ με εχει προβληματισει γιατι φαινεται πως τελικα σιγα σιγα κανοντας του τα χατηρια, και με το να ειναι παντα διπλα του και οτι θελει ο γιος και λοιπα για να μη κλαει και χαλιεται, εχει κακομαθει απιστευτα....

Σαν χαρακτηρας εγω δεν θα το αντεχα ποτε να κρεμονται τοσο απο πανω μου τα παιδια, ειμαι κι εγω κ ο αντρας μου πολυ κοινωνικοι κ ανεξαρτητοι που θα μου φαινοταν εξωπραγματικο να εχω κολλημενες και τις 2 πανω μου κ να κλαψουριζουν μολις ενα παιδακι τις σπρωξει.

Αλλα αυτη τη κοπελα πραγματικα δε ξερω τι να της πρωτοπω οταν βρισκομαστε...πως τον κακομαθε? πως της ταλεγα? αυτη περναει πιο ζορικα απο μενα που εχω 2 και εκτος απο τις 2πλες φροντιδες και υποχρεωσεις πρεπει να κανω και το διαιτητη μεταξυ τους και να κραταω και ολες τις ισορροπιες!

Δεν ξερω αν ειναι στο παιδι η ανεξαρτησια η αν τα κανουμε εμεις ετσι. αλλα χαρηκα πολυ που την πρωτη μερα στο σταθμο εκατσε αμεσως 3 ωρες και απο τη δευτερη κανονικα 7ωρο και παντα το χαρτακι της δασκαλας μας γραφει πως εχει πολυ καλη διαθεση.

Ειμαι λαθος που θελω πιο ανεξαρτητα παιδια? Που δε θα τους κανω ολα τα χατηρια να κακομαθαινουν και μετα να μου γυρισει μπουμερανγκ?

καλημερα και από εμενα!

τι κανετε φιλεναδες;

εγω γραφειο κλασσικα και ψιλοξενυχτισμενη. ειχαμε εγερτηριο στις 2 στις 5 και τελικα στις 7! φαση ειναι θα περασει ελπίζω, τι να πω...

εχθες εδω εκανε κατακλυσμο! θα μας ακουσετε στις ειδησεις πάλι! τετοια καταιγιδα δεν ξερω αν εχω ξαναζησει όχι τόσο για την ποσοτητα του νερου αλλα για τις αστραπες. ο ουρανος ηταν μονιμως φωτισμενος από τις λάμψεις! πολύ μου αρεσε παντως. όταν ειμαι σπιτι δεν με νοιαζει τιποτα. απλά σκεφτομουν αυτους που ταξιδευουν ...

Εγω παιρνω τα μπουκαλια με το ετοιμο γαλα,,,,ποσο το αγοραζεται το κουτι μαριανθη-ελενιτσα?Θελω να υπολογισω αν βγιανει ποιο οικονομικα

και εγω το μπουκαλι ηθελα αλλα εχει 1.10 και θελουμε ενα την ημερα.ενω το κουτι ειναι 900γρ και εχει 14.50!!!!!συμφερει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...