Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα φιλες μου!!!

Μαρακι μου υπομονη..γιατι τοσο πολυ το καυμενουλικο να ταλαιπωρειτε?Η δικια μου ευτυχως(φτου να μην το ματιαξω)ως τωρα με τ6α 4 δοντακια που εβγαλε δεν πειραμε χαμπαρι,δεν ξερω ομως τι με περιμενει!!!Αν δεν κοιμασαι και τα βραδυα ειναι δυσκολο πολυ να λειτουργησεις την ημερα!Δουλευεις κιολας κ ειναι παλουκι...ευχομαι να ηρεμησει το μπουμπουκακι σου!!

Μαριαννα περαστικα στο κοριτσακι σου,πολυ καιρο ταλαιπωρεισται κ εσεις,,ντεπονακι της δινεις καθολου?

Εμεις ειμαστε καλα,τελειωσαν οι μυξουλες,αλλα ρε παιδια το παιδι μου εχει αλλαξει εντελως..εχει μια βδομαδα σχεδον οταν την μαλωνω για κατι,ερχεται κ με δαγκωνει στα ποδια,με κανει ντα-ντα,η θα δαγκωσει τα δικα της χερια απο τα νευρα της,να το θεωρησω φυσιολογικο η αρχισε να γινεται νευροσπασμα η μικρη??πως να αντιδρασω?να την αφηνω να με χτυπα?

Το αυγο το ψιλοφαγαμε τελικα με τα λαχανικα,ψιλαναγουλιαζε στην αρχη αλλα μετα της εδωσα να φαει μονη της κ αυτο μαλλον την εκανε να το ξεχασει,,,ευχαριστω τα κοριτσακια για την ιδεα αυτη!!!

Κατι τελευταιο...το τεστ μαντου το κανατε?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!!

Λιάκι σήμερα έχει γεννέθλια το λουλουδι σου?

οχι Ελινα μου......απλα δεν το εχει αλλαξει!!!!χιχιχιχιχι

αααααααααα Μακ δεν ξερω τι νουμερο παπουτσι φορας(λεω λογω υψους μηπως φορας 41+)......βρηκα ενα σαιτ με παπουτσια μεχρι 43.εγω επειδη ανηκω σ αυτην την κατηγορια σας δειχνω τι εχει www.heinebymos.gr. ειναι πολυ καλα.....ηδη εχω παρει ενα ζευγαρι μαυρες γοβες......καθως και της Ευης μποτουλες με μαλλι απο μεσα.....πολυ ζεστουλες!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες μανούλες!Πώς είστε σήμερα?Περαστικά σε όλα τα μωράκια σας!!Θέλει προσοχή τώρα με το κρύο τη ζέστη τη βροχή!:rolleyes:

Βρήκα λίγο χρόνο να σας γράψω γιατί συχνά πυκνά σας διαβάζω!!

Αλλάξαμε πάλι το γάλα και πίνουμε τώρα το αλμιρον growing up και κατέληξα οτι η σκόνη είναι η πιο βολική απ'όλα!Το φρέσκο γάλα τον έκανε να ενεργείται 3-4 φορές την ημέρα!Το σταμάτησα αλλά ο μπέμπης συνεχίζει μέχρι σήμερα να ενεργειται 2-3 φορές την ημέρα από εκει που μέχρι τον αύγουστο το έκανε 1 φορά την ημέρα!!Μου φαίνεται περίεργο αλλα σκέφτομαι οτι μπορεί να άλλαξε απλά ο μεταβολισμός του!!

Αυτά τα νεάκια μας!Σας φιλώ όλες ,σας εύχομαι καλή βδομάδα!!!:P:p

O40a.jpgO40ap3.png

καλημερουδια και απο εμενα!τι καλημερα δηλαδη?μεσημεριασε!διαβασα μονο την 515 σελιδα και εμενα μου βρηκαν τα αντισωματα ερυθρας οταν ημουν εγκυος εγω δεν θυμαμαι να την περασα ποτε κ ουτε κ η μαμα μου!ενα περιεργο πραγμα με αυτη την ερυθρα.διαβαζω και αυτη τη σελιδα και συνεχιζω το σχολιασμο μου!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλημέρα όμορφες μανούλες!Πώς είστε σήμερα?Περαστικά σε όλα τα μωράκια σας!!Θέλει προσοχή τώρα με το κρύο τη ζέστη τη βροχή!:rolleyes:

Αλλάξαμε πάλι το γάλα και πίνουμε τώρα το αλμιρον growing up και κατέληξα οτι η σκόνη είναι η πιο βολική απ'όλα!Το φρέσκο γάλα τον έκανε να ενεργείται 3-4 φορές την ημέρα!Το σταμάτησα αλλά ο μπέμπης συνεχίζει μέχρι σήμερα να ενεργειται 2-3 φορές την ημέρα από εκει που μέχρι τον αύγουστο το έκανε 1 φορά την ημέρα!!Μου φαίνεται περίεργο αλλα σκέφτομαι οτι μπορεί να άλλαξε απλά ο μεταβολισμός του!!

ή βγαζει δοντακια!!!!

καλως την Μαριανθη μας!!!!τι κανεις?και εμεις αυτο το γαλα πινουμε.....συμφερει κιολας. δεν ειναι περιεργο που ενεργειται περισσοτερες φορες....το παιδι τωρα κινειται περισσοτερο και τρωει αλλιως.οχι οπως βρεφος.....ολα φυσιολογικα ειναι......τα κακακια του ειναι κανονικα?

μακμαρακι μου υπομονη κοπελα μου!!!

ελενιτσα τι κανεις???αχ σε θεωρω ηρωα με 3 παιδια!

λιακι μην ανησυχεις μωρε θα στρωσει η μικρη...κ μενα που κ που αν θυμωσει κανει κατι κλαμματα κ πεισματα.παλαιοτερα με δαγκωνε για πλακα μετα ξαφνικα το εκοψε...

Διαφημίσεις

Μαριαννα περαστικα στο κοριτσακι σου,πολυ καιρο ταλαιπωρεισται κ εσεις,,ντεπονακι της δινεις καθολου?

της δινω εννοειται για τον πυρετο!!!!

Το αυγο το ψιλοφαγαμε τελικα με τα λαχανικα,ψιλαναγουλιαζε στην αρχη αλλα μετα της εδωσα να φαει μονη της κ αυτο μαλλον την εκανε να το ξεχασει,,,ευχαριστω τα κοριτσακια για την ιδεα αυτη!!!

της το βαλες με ρυζακι και λαχανικα τελικα? εμενα μου ρθε η ιδεα απο τα κινέζικα που φτιαχνουνε τηγανητο ρυζι με αυγο και λαχανικα...μη μου πεις πως επιασε το κολπο!!!!

Κατι τελευταιο...το τεστ μαντου το κανατε?

οχι η μεγαλη μου ακομα δε το χει κανει, το ζητανε στον δημοσιο παιδικο για να γραφτεις αλλα μαλλον ο γιατρος μας δε θεωρει πως ειναι σε αυτη την ηλικια απαραιτητο απο τη στιγμη που παρακολουθει κιολας στενα το παιδι, τον εμπιστευομαστε και μαλλον μας το αφηνει για αργοτερα. στον ιδιωτικο παλι δε μου το ζητησανε.

Ο δικος μου γιατρος γιατι θα της το κανει τον επομενο μηνα?

Και της αδερφης μου που ειναι 2 μηνες μεγαλυτερο το χει κανει η δικη της παιδιατρος!

πρεπει να του τηλεφωνησω να τον ρωτησω!!Μπερδευτηκα τωρα!

Μαριαννα προς το παρον επιασε το κολπο,να δουμε ομως για ποσο,καλα η επιλογη να της δωσω το κουταλι στο χερι και να τρωει μονη της δεν ηταν η καλυτερη,αλλα αν τρωει ετσι το αυγο ας καθαριζω ολη μερα,χαλαλι!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

λιακι μην ανησυχεις μωρε θα στρωσει η μικρη...κ μενα που κ που αν θυμωσει κανει κατι κλαμματα κ πεισματα.παλαιοτερα με δαγκωνε για πλακα μετα ξαφνικα το εκοψε...

Ολο ντα με κανει,,,εχω υποψια πως το κολλησε απο ενα τραγουδακι που βλεπουμε στην tv τον 'καρακατσανη'...ολα τα παιδακια κανουν την κινηση αυτη κ το κανει κ αυτη οταν το βλεπει...θα περιμενω,,δεν την μαλωνω προς το παρον,μονο της λεω οχι ετσι την μαμα,θα κλαιει και της φιλαω τα χερακια!!

Νυσταζω πολυ λεμε,αλλα εχω 4 πλυντηρια σιδερο.

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Λιάκι σήμερα έχει γεννέθλια το λουλουδι σου?

Δεν το χω αλλαξει Ελινακι...θα το κανω συντομα :):D

Το μαρακι χαθηκε,,,θα βολταρει με Νικολη μαλλον ολη μερα..το μαλ θα το χει αδειασει μου φενεται απο τα πολλα ψωνια!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλως την Μαριανθη μας!!!!τι κανεις?και εμεις αυτο το γαλα πινουμε.....συμφερει κιολας. δεν ειναι περιεργο που ενεργειται περισσοτερες φορες....το παιδι τωρα κινειται περισσοτερο και τρωει αλλιως.οχι οπως βρεφος.....ολα φυσιολογικα ειναι......τα κακακια του ειναι κανονικα?

Εγω παιρνω τα μπουκαλια με το ετοιμο γαλα,,,,ποσο το αγοραζεται το κουτι μαριανθη-ελενιτσα?Θελω να υπολογισω αν βγιανει ποιο οικονομικα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...