Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έτσι το κάνετε??? Εμείς του δίνουμε πρώτα το αυγό και μετά την φρουτόκρεμα κανονικά όπως πρίν...Δεν είχα σκεφτεί να του τα αλέσ όλα μαζί...!!!

Καλησπέρα νινάκι. Δεν το τρώει αλλιώς γι'αυτό του το αλέθω στην φρουτόκρεμα. Ο παιδίατρος μου είχε πει πρώτα το αυγό και μετά την φρουτόκρεμα αλλά δεν έπιασε το κόλπο!

Καλησπέρα σας:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαράκι ούτε εμείς το είχαμε αφήσει στην τύχη γιατί δεν είμαστε να το αφήσουμε. Και τις 2 φορές έμεινα με την πρώτη έγκυος.

Το αυγό του το είχα δώσει εγώ με λαδάκι, λίγο αλατάκι στη κούπα αλλά δεν. Τώρα βέβαια παίζει να το τρώει έτσι. Ποιος ξέρει. θα το δοκιμάσω κάποια μερα που θα έχω υπομονή:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αν το μπερδεψω με το φαγητο της το μεσημεριανο?

κalhspera...λια κατι σκεφτηκα...γιατι δε το τηγανιζεις ομελετα και να της το αλεσεις να γινει πολυ μικρα κομματακια κ να το προσθεσεις σε ρυζακι με λαχανικα? πιστευω δε θα της φανει...

καλησπερα συντρόφισσες!

σας διαβασα λιγακι αλλα πού μυαλο να συγκρατησει! εχει φυρανει από τα ξενυχτια!

τι να σας πω... αυτο που ζω ειναι τρελα. καθε βραδυ εχουμε κλαματα ενίοτε και ουρλιαχτα. εχει σκασει ενας τραπεζιτης, ετοιμαζεται και άλλος, σα να βλεπω και τους κυνοδοντες φουσκωμενους.... εχει και αερια τα βραδυα και οπως καταλαβαινετε δεν με σωζει ΤΙΠΟΤΑ! τα εχω δει όλα. και σα να μην εφταναν όλα αυτα εχω και τη δουλεια που με πιεζει αλλα το μυαλο μου λειτουργει ενα 25% (και πολύ λεω) αρα.... σκ@τ@ και εκει!

εχω καταντησει γραφικη μου φαινεται. μου λειπετε πολύ! θελω να χαλαρωσω και να μιλαω μαζι σας με τις ωρες.:(

μαζευω τα κομματια μου και σερνομαι μεχρι το κρεβατι. σας χαιρετω΄και σας φιλω όλες...

κι απο μενα καλησπερα

λοιπον θα καταντησει γελοιο σε λιγο αυτο με τις αρρωστιες. και δεν προλαβαινω να κανω και το ευχελαιο μεσα σε ολες αυτες τις αρρωστιες!!! σερνομαστε απο καναε σε παρκο-κρεββατι.... εχθες η μικρη ανεβασε πυρετο τα ξημερωματα και ειμαστε με αντιπυρετικο, κι εχει και μυξες παλι... και εγω εκτος απο το συναχι που εχω εδω και 3 μερες μαλλον εχω παθει και ψυξη στο μισο μου προσωπο γιατι ποναει ολη μου η αριστερη μερια, μετωπο, διπλα στη μυτη, και τα ουλα μου τα πανω και με παυσιπονο δε πολυπερναει.

Η μεγαλη συνεχιζει με βηχα ακαθεκτη κ λιγες μυξες (στανταρ) κι ο συζυγος με αντιβιωση για ωτιτιδα... Καλα θα τα διαβαζετε και θα λετε "μα τι αρρωστιαρηδες ειναι αυτοι"...Κι ομως εδω κ 2 μηνες μας παει....μή πώ πως μας παει, ειναι και βρισια... καταλαβαινετε! εχω εξαντληθει απο τις αρρωστιες μου κ των παιδιων και αντε να πηγαινω και στη δουλεια το πρωι γιατι δεν μου περισσευει και πολλη αδεια για φετος και προσπαθω αν καταφερω να τη κρατησω να παμε αθηνα στους δικους μου τις γιορτες. πεφτουν και ολες οι χριστουγεννιατικες αργιες σαββατοκυριακα φετος, λες και ειμαστε μουτζωμενοι!!!!:mad::-x:-x:-x:-x:-x

τωρα τη μεγαλη την εχει παρει ο συζυγος πανω να τη μπανιαρει και ακουω τα ουρλιαχτα της γιατι δε θελει να τη λουζουμε. θα ανεβω να τη στεγνωσω, και εκει εχει αλλα ουρλιαχτα γιατι δε θελει το πιστολακι....ουφφφ!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

πολύ κρυο σήμερα!

ελπίζω να ειστε ολες καλα και Μαριαννα μου περαστικα σας! τρελό ζόρι και το δικό σας. καμια βοηθεια από παππουδογιαγιαδες δεν παιζει;:confused:

καμια βοηθεια από παππουδογιαγιαδες δεν παιζει;:confused:

καλημερα! καλημερα και καλη (καλυτερη) βδομαδα!!!

ααααχ μια γιαγια εχουμε εδω κ ερχεται καθε πρωι να κραταει τη μικρη που παμε εμεις στη δουλεια. τι αλλο να μας κανει?

Χθες βραδυ παλι πυρετο και ανησυχια η μικρουλα αλλα μου φαινεται πως μπορει να ειναι δοντια γιατι ολο τα χερια και την πιπιλα δαγκωνε, αλλα μπορει να το κανει και απο την αμηχανια της, ποιος ξερει! σημερα πρωι δεν ειχε που εφυγα. εγω εντωμεταξυ τους εχω τρελανει στο βηχα σημερα εδω...θα με βαρεσουνε στο τελος. ευτυχως εφυγε μαλλον η ψυξη, τουλαχιστον δεν ειναι οπως χθες!

Μαριαννα μου τι πυρετο ειχε η μικρουλα; σιγουρα ειναι δόντια; εμενα ο δικος μου κακα πολλα κανει από τα δοντια και λίγο αραια. ίσως να κανει και δέκατα αλλα δεν τα καταλαβαινω. εχει και γκρινια φυσικα. περαστικα σας και πάλι. ποντως τον βηχα μην τον αφησεις γιατι κυκλοφορει βρογχιτιδα και πνευμονια. πηγαινε στον γιατρο!

πυρετο το θερμομετρο εδειχνε δεκατα αλλα εγω την ενιωθα να καιει μεχρι που εβαζα τον συζυγο να της παρει πυρετο 10 φορες. Εμας ειναι το ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΙ και ξεραμε πως θα ζοριζεται τοσο που αργησε. εντωμεταξυ παιρνει ηδη αντιβιωση εδω κ μιαμιση βδομαδα για τις μυξες αλλα αυτες εκει ακαθεκτες. πρεπει να παμε γιατρο συντομα. εντωμεταξυ το Mmr δε βλεπω να το κανουμε τωρα συντομα ( ηταν να παμε 8 οκτωβρη) γιατι με αυτη τη κατασταση δε της το κανει....

καλημερα σας απο την παγωμενη Τριπολη και βροχερη συναμα!!!εχει παγωσει ολο μου το σωμα......περαστικα σε ολες και ολα τα ζουζουνακια!!!!ηθελα να ρωτησω μιας και το ανεφερε η Μαριαννα.....τι περενεργειες εχει το mmr?πρωτη φορα το ακουω......εμεις που το καναμε μικρα δεν παθαμε κατι. Μακ μου και εμας μας ελειψες!!!!!οι υπολοιπες καλα?

Διαφημίσεις

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=377

αυτα διαβασα για το εμβολιο!

ας ελπίσουμε ότι εχουν δικιο!

τωρα με εβαλες σε σκεψεις.....οχι στο να μην κανω το εμβολιο στον Μαρινουλη....αλλα στο οτι λεει σχετικα με τις εντερικες παθησεις!!!!εχω ενα θεμα με τον Αντρεα και συνεχεια μου λεει οτι τον ποναει η κοιλια του....απο μικρουλι....και δεν μπορουμε να καταλαβουμε τι στο καλο ειναι!!!!:confused:

κι εγω που την περασα την ερυθρα καποτε στη ζωη μου και δε το ξερε κανεις???? ουτε η μαμα μου ουτε κανεις δε θυμαται ποτε να τη περασα. κι ομως στις εξετασεις αιματος το βρηκανε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...