Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα !! Πως είστε ? Εμάς έχει κοκκινίσει λίγο το μπουτάκι από το εμβόλιο και θα του κάνω κομπρεσουλες αργότερα.

Αννούλα νομίζω έφτασε ο καιρός που ότι κρατανε θα το τρώνε, πολύ προσοχή θέλουν άστα και που να αρχίσουν και τα μπουσουλισματα. Μακ καντου καμιά ασκησουλα (πόδια ψηλά στη κοιλίτσα) να τον βοηθήσεις. Fairy καλά ψώνια

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα!

ευμορφια μου κουραγιο και καλη δυναμη με τη δουλεια κ τις αντλησεις.διαβαζοντας το τοπικ του θηλασμου ειδα οτι δυστυχως δε κανουν τα θηλαστρα για ολες τις γυναικες κ αυτο δεν εχει να κανει με τη παραγωγη τους δηλ το μωρο μπορει να τρεφεται μια χαρα απ το στηθος αλλα να δυσκολευονται ν αντλησουν με το θηλαστρο.λες οτι με το swing εβγαζες μεγαλυτερη ποσοτητα γιατι δε χρησιμοποιεις παλι εκεινο?να ποσταρεις στο τοπικ του θηλασμου να σε βοηθησουν.

αννα καλα ε στην αρχη νομιζα οτι τις καταπιε!παλι καλα που απλως τις εγλυφε,αρχισε η περιοδος που γλυφουν οτι βρουν το κανει κ η δικια μου πιανει το κοκορακι απ το ριλαξ κ προσπαθει να το βαλει στο στομα(ευτυχως δε τα καταφερε ακομα).εχεις δικιο πρεπει να χουμε συνεχεια το νου μας.

σοφακι καλα ψωνια!εγω ρε γμτ με τα εκτακτα εξοδ απου προεκυψαν το τελευταιο καιρο σταματησα να βαζω χρηματα στο λογαριασμο της μικρης.ετοιμαζουμε κ τη βαφτιση αστα.παντως το μισθο που θα παρω τωρα θα τον χαλασω ολο σε δωρα γ κεινη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

κατερινακι πιο εμβολιο κανατε?εμεις ηταν να κανουμε του αιμοφιλου αυριο αλλα ειπε ο παιδιατρος να το αναβαλουμε απο βδομαδα.γμτ κ εχουμε μεινει πισω με τα εμβολια αλλα ας περασει αυτη η ιωση που την ταλαιπωρει κ δε με νοιαζει θα του πω αν γινεται να κανουμε 2 μαζι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σοφακι καλα ψωνια!εγω ρε γμτ με τα εκτακτα εξοδ απου προεκυψαν το τελευταιο καιρο σταματησα να βαζω χρηματα στο λογαριασμο της μικρης.ετοιμαζουμε κ τη βαφτιση αστα.παντως το μισθο που θα παρω τωρα θα τον χαλασω ολο σε δωρα γ κεινη.

αχ ετοιμάζεις βάφτιση Σοφάκι???????

τι ωραία!!!!!!!!!!

εμείς θα την κάνουμε του χρόνου μαζί με τον θρησκευτικό γάμο!

αν θες καμιά βοήθεια όσον αφορά τη βάφτιση, ιδέες για στολισμό, μαγαζιά,κλπ ρώτα! όλο και σε κάτι θα μπορούμε να βοηθήσουμε!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ ετοιμάζεις βάφτιση Σοφάκι???????

τι ωραία!!!!!!!!!!

εμείς θα την κάνουμε του χρόνου μαζί με τον θρησκευτικό γάμο!

αν θες καμιά βοήθεια όσον αφορά τη βάφτιση, ιδέες για στολισμό, μαγαζιά,κλπ ρώτα! όλο και σε κάτι θα μπορούμε να βοηθήσουμε!

ναι το φεβρουαριο θα την κανω-αν τ αφησω για αργοτερα μας βλεπω να μην εχουμε χρηματα να την κανουμε:P(τωρα θα παρω κ δωρο χριστουγεννων κ το μισθο κατι θα γινει).εχω βρει μπομπονιερες θα ναι ενα πουγκι μ ενα κοριτσακι που φοραει στεμμα δεμενο πανω του κ κατι αντιστιχο θα κανω για το προσκλητηριο.εκεινο που δεν εχω ψαξει καθολου ειναι ο στολισμος της εκκλησιας-εχει καμια καμια ιδεα?στα βαφτιστικα δεν ανακατευομαι θα τα παρει ολα η νονα της ειπα οτι θελω κατι απλο εμπιστευομαι το γουστο της κ ολα οκ.κ το μεγαλο αγκαθι ειναι ο φωτογραφος αυτος που ειχαμε στο γαμο ηταν παρα πολυ καλος αλλα μας οηρε 1300ευρω.τα ιδια παιρνουν και για βαφτιση ε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

κατερινακι πιο εμβολιο κανατε?εμεις ηταν να κανουμε του αιμοφιλου αυριο αλλα ειπε ο παιδιατρος να το αναβαλουμε απο βδομαδα.γμτ κ εχουμε μεινει πισω με τα εμβολια αλλα ας περασει αυτη η ιωση που την ταλαιπωρει κ δε με νοιαζει θα του πω αν γινεται να κανουμε 2 μαζι.

Σοφούλα κάναμε το επαναληπτικό του infarix Hexa νομίζω ότι περιλαμβάνει και του αιμοφιλου – εσείς κάνατε ξεχωριστά του αιμοφιλου ?

XwAPp3.png

Σοφούλα κάναμε το επαναληπτικό του infarix Hexa νομίζω ότι περιλαμβάνει και του αιμοφιλου – εσείς κάνατε ξεχωριστά του αιμοφιλου ?

ναι εμεις θα το κανουμε ξεχωριστα.εχουμε κανει προς το παρων 2 δφοσεις του τετραπλου.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ναι το φεβρουαριο θα την κανω-αν τ αφησω για αργοτερα μας βλεπω να μην εχουμε χρηματα να την κανουμε:P(τωρα θα παρω κ δωρο χριστουγεννων κ το μισθο κατι θα γινει).εχω βρει μπομπονιερες θα ναι ενα πουγκι μ ενα κοριτσακι που φοραει στεμμα δεμενο πανω του κ κατι αντιστιχο θα κανω για το προσκλητηριο.εκεινο που δεν εχω ψαξει καθολου ειναι ο στολισμος της εκκλησιας-εχει καμια καμια ιδεα?στα βαφτιστικα δεν ανακατευομαι θα τα παρει ολα η νονα της ειπα οτι θελω κατι απλο εμπιστευομαι το γουστο της κ ολα οκ.κ το μεγαλο αγκαθι ειναι ο φωτογραφος αυτος που ειχαμε στο γαμο ηταν παρα πολυ καλος αλλα μας οηρε 1300ευρω.τα ιδια παιρνουν και για βαφτιση ε?

Καταρχήν να ρωτήσεις τον παπά αν επιτρέπει στολισμό της εκκλησίας! υπάρχουν πολλοί που δεν επιτρέπουν!

σε χρωματάκια τι θα χρησιμοποιήσεις?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι εμεις θα το κανουμε ξεχωριστα.εχουμε κανει προς το παρων 2 δφοσεις του τετραπλου.

Να γίνει γρήγορα καλά το ζουζουνακι και δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα για λίγες μέρες καθυστέρησης του εμβολίου. Μόνο τα 2 τσιμπήματα είναι κάπως, όταν κάναμε το prevanar και neisvac (έτσι νομίζω γράφονται :rolleyes:), τα είδε όλα ο δικός μου δεν ήξερε από πού του ήρθε, 2 τσιμπήματα μαζί !!!

XwAPp3.png

Καταρχήν να ρωτήσεις τον παπά αν επιτρέπει στολισμό της εκκλησίας! υπάρχουν πολλοί που δεν επιτρέπουν!

σε χρωματάκια τι θα χρησιμοποιήσεις?

επιτρεπει ευτυχως ειχαμε στολισει κ στο γαμο.τα χρωματα θα ναι φουξια κ ροζ απαλο για της μπομπονιερες κ κατι τετοιο θα κανω κ στο προσκλητηριο.σκεφτηκα να βαλω κατι σα γιτλαντες ροζ στην κολυμπηθρα κ στο διαδρομο της εκκλησιας η φιογκους δε ξερω καθολου απο στολισμους.στο γαμο ηταν πιο ευκολα ειχαμε βαλει μπουκετα απο λουλουδια κ ηταν μια χαρα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Να γίνει γρήγορα καλά το ζουζουνακι και δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα για λίγες μέρες καθυστέρησης του εμβολίου. Μόνο τα 2 τσιμπήματα είναι κάπως, όταν κάναμε το prevanar και neisvac (έτσι νομίζω γράφονται :rolleyes:), τα είδε όλα ο δικός μου δεν ήξερε από πού του ήρθε, 2 τσιμπήματα μαζί !!!

ωχ ωχ....και στις 17 πάμε κι εμείς για 2 εμβόλια....

βέβαια η μπουμπού μου την προηγούμενη φορά έκλαιγε απ'όταν την ξέντυνα οπότε δεν κατάλαβε πότε της το έκανε!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σ ευχαριστω.εμεις ακομα δεν εχουμε κανει αυτα τα 2 που λες ενω απ οτι διαβασα οι πρωτες δοσεις γινονται στο δευτερο μηνα.ο παιδιατρος λεει να μη βιαζομαι κ να μην αγχωνομαι αλλα εγω το χαβα μου:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

επιτρεπει ευτυχως ειχαμε στολισει κ στο γαμο.τα χρωματα θα ναι φουξια κ ροζ απαλο για της μπομπονιερες κ κατι τετοιο θα κανω κ στο προσκλητηριο.σκεφτηκα να βαλω κατι σα γιτλαντες ροζ στην κολυμπηθρα κ στο διαδρομο της εκκλησιας η φιογκους δε ξερω καθολου απο στολισμους.στο γαμο ηταν πιο ευκολα ειχαμε βαλει μπουκετα απο λουλουδια κ ηταν μια χαρα.

στο διάδρομο μπορείς να βάλεις ψηλές γυάλες με χρωματισμένο νερό και πάνω τους να δέσεις κουκλίτσες νεραιδούλες ίδιες με της μπομπονιέρας.

M1XEp3.png

D0MBp3.png

στο διάδρομο μπορείς να βάλεις ψηλές γυάλες με χρωματισμένο νερό και πάνω τους να δέσεις κουκλίτσες νεραιδούλες ίδιες με της μπομπονιέρας.

πολυ ωραια ιδεα σ ευχαριστω σοφακι!θα το κοιταξω.

παω για ταισμα κ τα λεμε αργοτερα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

πολυ ωραια ιδεα σ ευχαριστω σοφακι!θα το κοιταξω.

παω για ταισμα κ τα λεμε αργοτερα.

όταν βρω χρόνο θα τοψάξω λίγο για να σου προτείνω κι άλλα!!!

φιλάκια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...