Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και απο εμενα!λοιπον ελινα αυτο μου απαντησαν χτες...

Dear Madam,

Thank you for your email to myToys.de.

We have recently changed delivery partners, and it is the case, that with some items, they can no longer be delivered outside of Germany due to logistical reasons. We hope you understand and we would like to assure you that we offer as many products as possible to our customers outside of Germany.

Μάλιστα! Χα..αυτοί χάνουν!

Ευχαριστώ και πάλι Τατιανάκι!

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε συ ελινακι να δεις που εγινε το ιδιο με τα mothercare.επειδη εχουν μεγαλη διαφορα στις τιμες με ελλαδα οι αντιπροσωποι κανουν φασαρια κ μας κοβουν τις αποστολες απ'εξω...

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

το priori xp ειναι το ιδιο με αυτο που εχουμε εμεις χωρις τη βαση isofix.νομιζω δενει με ζωνη.το tobi ειναι λογι διαφορετικο.υπαρχει περιπτωση να τον πας στο λητω να του τα δοκιμασεις?εγω ετσι κανω!!!!για να δεις κ ποιο ειναι πιο ανετο κ τι ανακλιση εχουν κ αν ειναι κ ευκολη η ανακληση.

Ναι μωρέ! Για να μην ταλαιπωρούμε και να μην σας ταλαιπωρώ και εσάς θα πάω σε ένα κατάστημα πχ Λητώ και θα αποφασίσω...Από κοντά είναι καλύτερα νομίζω...και έτσι θα έχω πιο ξεκάθαρη γνώμη...επειδή μου κόλλησε τώρα και το Axiss!

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

Διαφημίσεις

καλησπερα ειμαι η ζωη εχω μια κορουλα 1 χρονου και καλως σας βρηκα;)

Καλώς ήρθες Ζωή! Να χαίρεσαι την κουκλίτσα! Είμαι η Μαρία, περήφανη μαμά του σούργελου Νικόλα!

:Dκαλησπερααααααα.τι κανετε?ολοι καλα?εμεις περιφημα.παει και αυτοοο.βαφτιστηκαμε επιτελους!!!!!!!!:Dμας λενε και επισημα Ανασταση.

κια ναι....ειχε ηλιο την Κυριακη και ηταν ολα τελεια:Dσας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας.να ειστε ολοι καλα και να χαιρεστε τα αγγελουδια σας!!!!ευτυχως δεν εκλαψε πολυ ,μονο λιγο στην κολυμπηθρα και μετα που τον εντυνα.αυτα...α...εχω βαλει φωτογραφιες στο προφιλ απο την βαφτιση που τραβηξαμε με την δικη μας μηχανη.του φωτογραφου σε 10 μερες.

έβγαλε ήλιο τελικά βρε;;; να τον χαίρεσαι τον Αναστασάκο! Να έχει μια ηλιόλουστη ζωή!

τρελλή μέρα! και τώρα την κάνω...

τριημεράκι με το παιδάκι μου, αλλά από χθες το απόγευμα είμαι κομμάτια από τη μέση...σαν τους πόνους της γέννας ρε κορίτσια, σαν να ανοίγει στη μέση!

θα τα πούμε (ξέρετε τα γνωστά αύριο, φασίνα, ψωνια κλπ)

μάκια μάκια

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλεναδες μου...τι μου κανετε??

Να ευχηθω στην Σοφια πρωτα...Σοφακι καλοφωτιστος ο Αναστασιος(υπεροχο ονομα) γερος και ευτιχισμενος να ναι σ ολη του την ζωη!!

Αννουλα γλυκια,στεναχωρηθηκα πολυ για την Ειρηνουλα μας,δεν μπορω να ακουω καταστασεις που ταλαιπωρουν μωρακια,ευχομαι να ναι προσωρινο κ οχι μονιμο,υπομονη φιλη μου,η Παναγιτσα να βαλει το χερακι της και να το περασετε κ αυτο!!Δωσμου την ενα φιλακι στο μαγουλακι το κουκλακι σου!!Περαστικα!!

Να καλωσορισω κ τα καινουργια κοριτσακια στην παρεα μας...ελπιζω να τα λεμε!!Ελινα να χερεσαι το ζουζουνακι σου κ με το καλο κ το δευτερο,ολα να πανε καλα μεχρι το τελος!!Ζωιτσα να χερεσαι κ το δικο σου ζουζουνακι,καλως ηρθες στην παρεουλα μας!!

Ξεχασα πολλες αλλα μολις τελειωσω αυτο το μνμ θα γυρισω σελιδες να διαβασω κ τα υπολοιπα!!

Λοιπον εγω ημουνα χαλια 4 μερες βηχα-συναχι κ δεκατα πυρετο,σημερα καπως συνηλθα,ευτχυως δεν κολλησα την μικρη!!Η μικρη τελικα μια μικρη ιωση περασε μονο με συνεχομενη καταρροη,σημερα κ αυτη ειναι καλυτερα!!Την πηγα παιδιατρο,ολα καλα,10500,80 ποντοι!!Αυγο δεν τρωμε με τιποτα,ουρλιαζει οταν την πλησιαζω να της το δωσω,τι να κανω γμτ?Τραχανα τρωει σαν τρελο,της αρεσει πολυ μα παρα πολυ λεμε!!

Να επιμεινω με παραλλαγες για το αυγο η να το σταματησω ρε κοριτσακια?Μια φορα της εδωσα ομελετα που εκανα στο αντικολητικο τηγανι κ εφαγε,,μηπως να την εκανα καμια αυγοφετα στο φουρνο?Κανει?

Απο φαγητα τι σας εχουν πει οι παιδιατροι σας?Να τα δινετε απ ολα??

Πολλα ρωταω εεε??

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Για τα καθισματάκια που λες Νινάκι οπωσδήποτε οπωσδήποτε να πας το παιδί να κάτσει σε όλα ένα ένα. Το Britax evolva ήθελα στην αρχή, ο μικρός χωρούσε ίσα ίσα. Το axiss κυκλοφορεί από 2 εταιρίες, την maxi cosi και την besafe. Εξυπηρετεί σίγουρα να βάλεις πιο εύκολα τα παιδί αλλά δεν είναι isofix και η τιμή του εδώ είναι πολύ τσιμπημένη για κάθισμα που δεν είναι isofix. 450 τι είδα εγώ στο ΛΗΤΩ. Επίσης σε ένα ρεκάρο που έβαλα τον μικρό δεν τον έπαιρνε στο ύψος, ένα άλλο δεν είχε αρκετή ανάκλιση για τον ύπνο. Μην πάρεις κάτι έτσι στα τυφλά γιατί μπορεί να το μετανιώσεις και ακόμη και 150-200 ευρώ δεν είναι λίγα λεφτά μην τρελαθούμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαριάννα περαστικά στις κορούλες σου. Κάνε το ευχέλαιο που λέγαμε για καλό και κακό ε?

Μαράκι αυτή η μεση που λες μήπως είναι κάτι άλλο????Ξέρω και εγώ, η μέση και τα κόκαλα πονάνε στην εγκυμοσύνη ε???:)

Λία εμάς μας είπε να τρώμε τα πάντα αλλά με λιγότερο αλάτι. Μέχρι πριν 1 μήνα του μαγείρευα χώρια αλλά δεν το ήθελε. Του έδινα δικό του φαγητό και μου έδειχνε το δικό μας. Έτσι τώρα 1-2 βδομάδες τρώει από το δικό μας (με εξαιρέσεις αν κάτι είναι βαρύ ή ανθυγιεινό δεν του το δίνω πχ. καρμπονάρα). Τρώει πολύ καλύτερα και με μεγάλη όρεξη. Επίσης για τραχανά τρελλαινόμαστε.

Αυγό πρέπει να φάει γιατί περιέχει ουσίες απαραίτητες για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και γιατί πρέπει να έχει φάει αυγό για να κάνει το mmr εμβόλιο. Έχεις δοκιμάσει να της το βάλεις στην φρουτόκρεμα? Ξέρω είναι αηδιαστικό αλλά και ο δικός μου μόνο έτσι το τρώει. Επίσης αυγοφέτες κάνουν ή ομελέτα σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμείς κάναμε το εμβόλιο, μας τσέκαρε γενικώς. Μια χαρά είμαστε. Σε 1 βδομάδα μας είπε ό,τι μπορεί να ανεβάσει πυρετό. Για να δούμε...

Πήραμε χαλί για το παιδικό, βολτάραμε σήμερα 11-2 και 6-9. Κοιμήθηκε μόνο 1 ώρα και από τις 9 έχει πέσει ξερός!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερια εγω επειδη μετακομισα απο αθηνα στο αιγιο,αλλαξα κ παιδιατρο και αυτος εδω μου τα χει αλλαξει,διατροφη κανονικα λεει δηλ οτι ετρωγε κ πριν συν το ψαρι-τραχανα κτλ...αλλα εγω της δινω απ ολα σχεδον,ζηταει κ η δικια μου,ιδιως οτι ειναι σε ζημαρικο τρελενετε!!Το αυγο πως να το βαλω στην φρουτοκρεμα(μπλιαχ)να το βρασω οπως το βραζω κ να το αλεσω μαζι με τα φρουτα?Αν το μπερδεψω με το φαγητο της το μεσημεριανο?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...