Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σε ευχαριστουμε πολυ ευμορφια μου!!!!ναι οντως ειναι παρα πολυ καλος!τον ειχα βρει απο τοτε που ημουν 5 μηνων εγκυος και ξαπλα στο κρεββατι!!!!τα καταφερα με τα friend requests δηλαδη?νομιζω στην τυχη το εκανα!

με μένα δεν τα κατάφερες :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω στο παιδικο εχω αντι για χαλι το ειδικο πατωμα απο αφρολεξ(που εχουν και στους παιδοτοπους)απο το elc.Καθαριζεται ευκολα και νομιζω οτι ειναι και πιο υγιεινο.Προσφερει και καλυτερη μονωση,πιστευω οταν καθεται ο μικρος να παιξει.Δεν ειμαι ομως σιγουρη για τον χειμωνα που θα πιασουν τα κρυα, αν θα εχει καλη θερμοκρασια το δωματιο του.Μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

απότομα χαθήκαμε όλες το μεσημέρι...

ΕΛΙΝΑΚΙ, το www.pramworld.co.uk έχει εκπτωτικό κουπόνι 10% μέχρι 31/10

Simply copy email10 into the Discount Code box when you view your basket to get 10% off the total of your order!

Μάκια!

καλησπερα

δεν εχω χαθει απλα δεν εχω προλαβει να γραψω τιποτα αν κ δε συμβαινει κ κατι φοβερο....με τις αρρωστιες μας τα ιδια σε λιγο ι κλεινουνε 2 μηνο με μυξες. Τισ τελευταιες μερες μαλλον εχουμε κολλησει κ εμεμις βηχουμε κ σαν να ψιλοκτυωσαμε...η μεγαλη μου επεσε και σε πετρες και χτυπησε στα χειλια ευτυχως μονο εκδορα δεν εσπασε δοντι η ραμματα αλλα τωρα ειναι σα το κουασιμοδο απο τη Κυριακη. Κατα τα αλλα τα ιδια...:)

Διαφημίσεις

:Dκαλησπερααααααα.τι κανετε?ολοι καλα?εμεις περιφημα.παει και αυτοοο.βαφτιστηκαμε επιτελους!!!!!!!!:Dμας λενε και επισημα Ανασταση.

κια ναι....ειχε ηλιο την Κυριακη και ηταν ολα τελεια:Dσας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας.να ειστε ολοι καλα και να χαιρεστε τα αγγελουδια σας!!!!ευτυχως δεν εκλαψε πολυ ,μονο λιγο στην κολυμπηθρα και μετα που τον εντυνα.αυτα...α...εχω βαλει φωτογραφιες στο προφιλ απο την βαφτιση που τραβηξαμε με την δικη μας μηχανη.του φωτογραφου σε 10 μερες.

να σχολιασω οτι θυμαμαι.

Μακ υπομονη κοριτσακι μου.Μαρακι να χαιρεσε τον αντρουλη σου,χιλιοχρονος.Ο Νικολης τι κανει?Αννα περαστικα ,ελπιζω να μην εχει τιποτα τελικα το Ειρηνακι μας.Να καλοσωρισω και εγω τα καινουργια μελη της παρεας:D και να συστηθω.με λενε Σοφια και εχω ενα αγορακι-τον Ανασταση-στις 23 γινεται 13 μηνων.αυτα τα νεα μας.

XWF8p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ:D

Λιακαδα εχει παλι σημερα:)Μου φτιαχνει την διαθεση αυτος ο καιρος!

Τι κανετε φιλεναδες?

καλησπερα ειμαι η ζωη εχω μια κορουλα 1 χρονου και καλως σας βρηκα;)

Γεια σου Ζωη!Εγω ειμαι η Ευμορφια και εχω εναν μικρο ταλιμπανακο,τον Παντελη!Καλως ηρθες στο καφε μας:D

:Dκαλησπερααααααα.τι κανετε?ολοι καλα?εμεις περιφημα.παει και αυτοοο.βαφτιστηκαμε επιτελους!!!!!!!!:Dμας λενε και επισημα Ανασταση.

κια ναι....ειχε ηλιο την Κυριακη και ηταν ολα τελεια:Dσας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας.να ειστε ολοι καλα και να χαιρεστε τα αγγελουδια σας!!!!ευτυχως δεν εκλαψε πολυ ,μονο λιγο στην κολυμπηθρα και μετα που τον εντυνα.αυτα...α...εχω βαλει φωτογραφιες στο προφιλ απο την βαφτιση που τραβηξαμε με την δικη μας μηχανη.του φωτογραφου σε 10 μερες.

να σχολιασω οτι θυμαμαι.

Μακ υπομονη κοριτσακι μου.Μαρακι να χαιρεσε τον αντρουλη σου,χιλιοχρονος.Ο Νικολης τι κανει?Αννα περαστικα ,ελπιζω να μην εχει τιποτα τελικα το Ειρηνακι μας.Να καλοσωρισω και εγω τα καινουργια μελη της παρεας:D και να συστηθω.με λενε Σοφια και εχω ενα αγορακι-τον Ανασταση-στις 23 γινεται 13 μηνων.αυτα τα νεα μας.

Σοφακι και παλι να ειναι καλοφωτιστος ο Αναστασης και να τον χαιρεστε καρδουλα μου:D

Ειδα και τις φωτος...ηταν ολα τελεια...υπεροχα...για τον Ανασταση τι να πω...κουκλι...αντρακι παιδι μου.Ολοι ειστε πανεμορφοι.Να ειστε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι:D

καλησπερα

δεν εχω χαθει απλα δεν εχω προλαβει να γραψω τιποτα αν κ δε συμβαινει κ κατι φοβερο....με τις αρρωστιες μας τα ιδια σε λιγο ι κλεινουνε 2 μηνο με μυξες. Τισ τελευταιες μερες μαλλον εχουμε κολλησει κ εμεμις βηχουμε κ σαν να ψιλοκτυωσαμε...η μεγαλη μου επεσε και σε πετρες και χτυπησε στα χειλια ευτυχως μονο εκδορα δεν εσπασε δοντι η ραμματα αλλα τωρα ειναι σα το κουασιμοδο απο τη Κυριακη. Κατα τα αλλα τα ιδια...:)

Καλως την Μαριαννα μας!

2μηνο με μυξες:shock:Ο γιατρος τι λεει?

Βρε την Βικουλα τι επαθε...?Περαστικα να ειναι.Αφου δεν χρειαστηκε ραμματα,παλι καλα.

Καταρχάς Καλημέρα Κοπελιές!!!!!!!!

...ελινα δεν νομιζω οτι εχει σχεση με τα 200 ευρω.εβαλα αλλο καθισμα οχι maxi cosi και κατω απο 200 και παλι βγαζει το μηνυμα αυτο που σου ειπα πριν.
αυτο που σου ειπε το μακμαρακι ειναι το ιδιο καθισμα χωρις isofix. μηπως να παρεις αυτο απο το ολιβερς?30-40 λιρες μεταφορικα εχει...κατσε να δουμε τι θα μου απαντησουν και εμενα....εγω τους εγραψα οτι το πηρα απο αυτους τον ιουνιο και οτι μια φιλη μου θελει να το παραγγειλει κ αυτη.και οτι ειμαι τακτικη πελατισσα.και ειμα βασικα.εχω ψωνισει πολλα πραγματα απο εκει.

Τατιανάκι μου σε ευχαριστώ πολύ! Να δούμε τι θα σου απαντήσουν! Πάντως δεν έχω πρόβλημα να παραγγείλω το άλλο...

καλα ελινα τρελο μωρο το μωρακι σου!!!!
αμάν τι κουκλί έγινε το σπλάχνο σου ρε Ελίνα;;;; Τι μαλλί τρελλό!!!
χα!!! βρεθηκε μωρό με περισσότερο και τρελιάρικο μαλλί απο τη Βαλέρια!!!!!

κουκλί είναι Ελίνα μου!!!

Ελινα ο μικρος σου ειναι κουκλος.Με τρελαινει το μαλλι του!

Εμεις οπως βλεπεις δεν εχουμε πολυ μαλλι.

Αχ σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάρες μου!!! Και εσείς να χαίρεστε τα λουλουδάκι σας!!!

απότομα χαθήκαμε όλες το μεσημέρι...

ΕΛΙΝΑΚΙ, το www.pramworld.co.uk έχει εκπτωτικό κουπόνι 10% μέχρι 31/10

Simply copy email10 into the Discount Code box when you view your basket to get 10% off the total of your order!

Μάκια!

Όντως απότομα...έπρεπε να φύγω χτες ξαφνικά για τράπεζα! Ευτυχώς όλα οκ!

Σε ευχαριστώ Μαράκι μου!:D Θα το έχω στα υπόψιν!!!

Τι μου κάνετε σήμερα??? Πώς ξυπνήσατε??? Τα μωράκια σας τι κάνουν? Κοιμήθηκαν τη νύχτα???

Εμείς όλα καλά ευτυχώς!!!

Σήμερα κάνουμε μια ψιλο ανακαίνηση & καθαριότητα στο γραφείο και γίνεται πανικός!

Αν χαθώ πάλι ξαφνικά θα ξαναεπιστρέψω...θα δίνω οδηγίες για την καθαριότητα μιας και δεν μπορω να κάνω πολλά η εγκυούλα! :rolleyes:

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

Διαφημίσεις

καλησπερα ειμαι η ζωη εχω μια κορουλα 1 χρονου και καλως σας βρηκα;)

Καλώς μας ήρθες Ζωούλα εσύ και το αγγελούδι σου!!! Εγώ Είμαι η Ελίνα,έχω έναν γιό 14 μηνων και ένα άλλο σοκολατάκι μέσα στην κοιλίτσα μου 10 εβδομάδων!

Χάρηκα πολύ! Θα περάσεις ωραία στο καφέ μας!!!

Φιλιάααα

κια ναι....ειχε ηλιο την Κυριακη και ηταν ολα τελεια:Dσας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας.να ειστε ολοι καλα και να χαιρεστε τα αγγελουδια σας!!!!ευτυχως δεν εκλαψε πολυ ,μονο λιγο στην κολυμπηθρα και μετα που τον εντυνα.αυτα...α...εχω βαλει φωτογραφιες στο προφιλ απο την βαφτιση που τραβηξαμε με την δικη μας μηχανη.του φωτογραφου σε 10 μερες......

Να τον χαίρεστε κοριτσάκι! Δεν νομίζω να γνωριζόμαστε!!! Αλλά δεν πειράζει!!! Θα τα λέμε...

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

καλημερα και απο εμενα!λοιπον ελινα αυτο μου απαντησαν χτες...

Dear Madam,

Thank you for your email to myToys.de.

We have recently changed delivery partners, and it is the case, that with some items, they can no longer be delivered outside of Germany due to logistical reasons. We hope you understand and we would like to assure you that we offer as many products as possible to our customers outside of Germany.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

το priori xp ειναι το ιδιο με αυτο που εχουμε εμεις χωρις τη βαση isofix.νομιζω δενει με ζωνη.το tobi ειναι λογι διαφορετικο.υπαρχει περιπτωση να τον πας στο λητω να του τα δοκιμασεις?εγω ετσι κανω!!!!για να δεις κ ποιο ειναι πιο ανετο κ τι ανακλιση εχουν κ αν ειναι κ ευκολη η ανακληση.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...