Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρεςςςςς!!!!!!

τι κάνετε??????

επιτελους υπολογιστης!

επιτελους τεχνολογια και επικοινωνια!

σας εχασα και μου λειψατε. ειναι ασψημο να μην εχεις διπλα σου τος μαναδες που σε καταλαβαινουν, ετσι για να πεις τον πόνο σου βρε αδερφε :)

τι τραβαω κοριτσια με τον μικρο δεν λεγεται: ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ και μόνο!τα αγρια χαραματα πεταγεται και καλει χωρις να μπορω να κανω τιποτα. 3 βραδυα τωρα τον κοιμιζω με υπόθετα ντεπόν αλλά εχθες δεν τον επιασε μαλλον και ξενυχτησα. εντωμεταξυ ξυπνησε από τα ερια. εκανε πορδιτσες και εκλαιγε. θυμηθηκα εκεινες τις πολύυυυυ μακρινες εποχες με τους κολικους παναγια μου :(

αφηστε σας λεω αφηστε.

μου εμεινε και η δουλεια πισω με τον υπολογιστη και τρεχω σαν π...της. δεν μπορω αλλο :(

συμπεθεράκι κουράγιο....και σε σένα αλλά κυρίως στον μικρούλη που ταλαιπωρείται....

Καλησπερα κορες...γυρισαμε απο γιατρο πριν απο λιγο, τα νεα μας δεν ειναι πολυ καλα, η μπεμπα κανει πολλες εκκρισεις στους πνευμονες και ο εντονος βηχας το βραδυ ειναι αρχη κρισεων ασθματος...πολυ στεναχωρημενη ειμαι...μας εγραψε εκτος απο αερολιν και αλλο ενα εισπνεομενο το οποιο θα μας βοηθησει στο ασθμα που πρεπει να προλαβουμε πριν γινει χρονιο. Αγχωθηκα και στεναχωρηθηκα παρα πολυ...γιατι να ταλαιπωρειται ετσι το μωρακι μου;;;;; γιατι γμτ;;;;

έλα ρε συ Αννούλα....τι πράγμα είναι αυτό?

ψάξτο καλύτερα με πνευμονολόγο για να είσαι σίγουρη...

και ναι ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ξεχαστηκα....μπηκα κατευθειαν στο ψητο....σοφακι κανε μου μια τεραστια χαρη......μετρα σε παρακαλω ενα μπλουζακι της Βαλεριας απο mandco υψος κ πλατος οταν μπορεσεις σε παρακαλω κ πες μου....για να καταλαβω το νουμερο.

Λοιπόν Τάτι μέτρησα!

ύψος 36 εκ. και πλάτος 28 εκ.

χμμμμ.....η ραφαελίτσα είναι και ανεπτυγμένη οπότε παίζει να της είναι ίσα ίσα εεε?????

εν τω μεταξύ έστειλα μέιλ χθες στο mandco να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω κάποια απο τα ρούχα και άφαντοι!!! ούτε φωνή ούτε ακρόαση!!!

πονάει ο λαιμός μου!!!!! κρύωσα ρε γμτ....μάλλον πρέπει να σταματήσω να κοίμάμαι με κοντομάνικο....

Κορίτσια τον ιούνιο που ρώτησα στο πραμ για το καθισματάκι μου ζήτησαν 75 λίρες μεταφορικά....οπότε δεν ξέρω αν παραμένει το φθηνότερο...:?:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σοφακι μου σε ευχαριστω πολυ!!!!

ελινα δεν νομιζω οτι εχει σχεση με τα 200 ευρω.εβαλα αλλο καθισμα οχι maxi cosi και κατω απο 200 και παλι βγαζει το μηνυμα αυτο που σου ειπα πριν.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

αυτο που σου ειπε το μακμαρακι ειναι το ιδιο καθισμα χωρις isofix. μηπως να παρεις αυτο απο το ολιβερς?30-40 λιρες μεταφορικα εχει...κατσε να δουμε τι θα μου απαντησουν και εμενα....εγω τους εγραψα οτι το πηρα απο αυτους τον ιουνιο και οτι μια φιλη μου θελει να το παραγγειλει κ αυτη.και οτι ειμαι τακτικη πελατισσα.και ειμα βασικα.εχω ψωνισει πολλα πραγματα απο εκει.

Διαφημίσεις

Καλα Τατι...ειδα τις φωτος!Επαθα πλακα μιλαμε!!!!

Τι φωτος ειναι αυτες?Ειναι λες και ξεπηδησαν απο καποιο αμερικανικο περιοδικο!

Τελεια δουλεια σας εκανε ο φωτογραφος.Μπραβο του!!!

Για την Ραφαελα τα λογια ειναι λιγα μπροστα στην ομορφια της!Ειναι μια Θεα! Και η μαμα δεν παει πισω!Κουκλα!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

ααα και εγω την κουρεψα!2 φορες!μια μετα τη βαπτιση και μια χτες...την πρωτη φορα της τα κοψαμε γενικως να τα στρωσουμε λιγο χτες κοψαμε μονο τα μπροστινα γιατι πεφτουν στα ματια της κ δεν θελει κοκκαλακια!

Καλα Τατι...ειδα τις φωτος!Επαθα πλακα μιλαμε!!!!

Τι φωτος ειναι αυτες?Ειναι λες και ξεπηδησαν απο καποιο αμερικανικο περιοδικο!

Τελεια δουλεια σας εκανε ο φωτογραφος.Μπραβο του!!!

Για την Ραφαελα τα λογια ειναι λιγα μπροστα στην ομορφια της!Ειναι μια Θεα! Και η μαμα δεν παει πισω!Κουκλα!

σε ευχαριστουμε πολυ ευμορφια μου!!!!ναι οντως ειναι παρα πολυ καλος!τον ειχα βρει απο τοτε που ημουν 5 μηνων εγκυος και ξαπλα στο κρεββατι!!!!τα καταφερα με τα friend requests δηλαδη?νομιζω στην τυχη το εκανα!

Νια νια νια νια νια!!!

Αύριο θα είαμι σπίτι όλη μέρα αγκαλιά με τον παίδαρο!!!

Μαράκι για χαλί στο παιδικό ψάχνω καλέ. Χαλιά για το σπίτι έχω Guy Laroche και μην σου πω καλύτερα πόσο μου στοίχισαν!

ναι είναι ακριβά τα laroche αλλά δε μου αρέσουν καθόλου :( μη σου πω εγώ καλύτερα πόσο πήγαν τα ziegler, δεν το γλυτώνεις το εγκεφαλικό :tongue:

Στο παιδικό πήρα ζαχαρί μοκέτα να καλύψει όλο τον κενό χώρο και έχει ψηλό πέλος και είναι σούπερ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...