Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι εντελώς τρελαμένη με άπειρη δουλειά που έχω αφήσει πίσω γιατί δεν έχω τη ψυχολογία να κάνω το ο,τιδηποτε. Τώρα τελείωσα με ενδοκρινολόγο κ πάω σπίτι να δουλέψω γιατί με κυνηγάνε. 
      Ο ενδοκρινολόγος μου έκανε τη καρδιά περιβόλι. Μου λέει γιατί το προσπαθείς κορίτσι μου ; Πήγαινε με δότρια. Μου έγραψε ένα κάρο εξετάσεις, είπε πως ίσως οι καμπύλες δε βγήκαν καλές λόγω των φαρμάκων που παίρνω ένα χρόνο αλλά δεν είναι κ εντελώς  Σίγουρο. Μου έγραψε για όλα τα αυτοάνοσα κ για αυτοάνοσα έναντι των ωοθηκών κ διαβήτη . Μου την είπε γιατί δεν έκανα παιδί νωρίτερα ούτως ώστε να μη τρέχω τώρα εφόσον ήξερα για την πρόωρη ωοθήκη ανεπάρκεια. Είμαι από τα «άτυχα κορίτσια» μου είπε κ πως πρέπει να κοιτάξω για ορμονική υποκατάσταση σύντομα όταν τελειώσει η περίοδος για να αποφύγω καρδιαγγειακά προβλήματα και προβλήματα άνοιας στα 60. 

Α και επίσης λέει μπορεί να έχω χρόνια θυρεοειδίτιδα αλλά δεν είναι σημαντικό. Θα τα δούμε όλα όταν βγουν οι εξετάσεις λέει. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να πάρω glucophase. Επισης έχουμε υψηλές πιθανότητες να κάνουμε παιδί με πρόβλημα γιατί το σπερμα δεν είναι άριστο λόγω τσιμπημένου κατακερματισμού που σε συνδυασμό με την ΠΩΑ, δίνουν πιθανότητες για γενετικές ανωμαλίες. Ως εκ τούτου ας μη το προσπαθώ άλλο, κάνε λέει άλλη 1-2 προσπάθειες εφόσον το θέλω κ μετά δότρια.

καλε ποιος ειναι αυτος ο ενδοκρινολογος να ξερουμε να μην παμε ;;;;;;;;;;

και το λεω πολυ σοβαρα!!

τι βλακειες ειναι αυτες ; απο που να το πιασω που να το αφησω ;;;;

καλα για τον τροπο και το υφος δεν εχω λογια … 

επειδη με συγχυσανε ολα, θα μεινω μονo στο τελευταιο ! για το κακο σπερμα… εμας με αζωοσπερμια κοριτσι μου και σπερμα απο βιοψια ουτε ενας γιατρος δεν μας ειχε πει τετοια πραγματα … και πιστεψε με πηγαμε σε ενα καρο!! ισα ισα λεγανε ολοι πως στην ivf βρισκουν τα καλυτερα σπερματοζωαρια, που με φυσικες προσπαθειες αναθεμα αν θα πετυχαινανε ποτε κι οτι μετα την τριτη μερα (αν εχουνε επιβιωσει) πλεον ενα καλο και δυνατο ωαριο κανει τη δουλεια κ αναστρεφει και την οποια ανωμαλια… 

ετσι που το παει αυτος ουτε καν δωρεα ωαριων δεν πρεπει να ακολουθησετε εσεις.. πατε σε διπλη δωρεα κι ααααν ειστε τυχεροι και παλι…

βρε τι μας λες παπ@&@ ;;; πες του απο μενα.

θελω μολις μεινεις εγκυος να πας να του τριψεις τη χοριακη στη μουρη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας!!!ολα καλα? εμεις σημερα περιμενουμε την παιδιατρο του παιδικου σταθμου να δουμε τι θα μας βρει σημερα.η αληθεια οτι σημερα σηκωθηκε με λιγη γκρινια......Αννουλα περαστικα στο Ειρηνακι σου.....η αληθεια ειναι πως οι βρογχιολιτιδες ειναι λιγο "επικινδυνες" τετοιες εποχες στα παιδακια, στα λεω εκ πειρας. τωρα το οτι εχει παθει 2 φορες βρογχιολιτιδα ή δεν βοηθουν τα φαρμακα ή δεν παιρνει σωστα τις εισπνοες, και δεν εννοω οτι δεν της τα δινει σωστα αλλα τα παιδακια με τις εισπνοες δεν καθοντε και λιγο να κουνηθουν απ την μασκουλα παει η δοση.......θελει υπομονη.....ολα θα πανε καλα.παντως αν δεις να συνεχιζεται η κατασταση χωρις βελτιωση πηγαινε σε εναν πνευμονολογο. ΜΑΚ ποναει η κοιλιτσα του Κωνσταντη......ετσι ημουν και εγω εχθες βραδυ με τον Ανδρεα για 2η φορα.τι τραβανε τα καημενα.......περαστικα.σας εδωσε ο γιατρος κατι?οι υπολοιπες καλα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ βρε ελινα μου δεν ξερω γιατι το εκαναν αυτο...εγω το πηρα τον ιουνιο και ολα μια χαρα...και στο site δεν βλεπω καπου να αναφερει οτι δεν το στελνουν ελλαδα....λετε να εγινε το ιδιο οπως με το mothercare?να τους εχουν απαγορεψει τις αποστολες στην ελλαδα της maxi cosi?να υπενθυμισω οτι αυτο εδω κανει 450 και στο toys 220!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

λοιπον το εβαλα στο καλαθι μου,το πηρε και καπου κατω βγαζει αυτο....

Speditionsartikel (Lieferung nur in Deutschland

möglich) Wir berechnen einen Speditionszuschlag

von ? 5,00 pro Bestellung

ποια ξερει να μας πει τι λεει?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Αννούλα περαστικά στο λουλουδάκι σου! Κάτι παρόμοιο έχει και η ανυψούλα μου...το έψαξε πολύ η νύφη μου. Την είχε πάει τελευταία φορά σε παιδό-πνευμονολόγο στο Παίδων στην Αθήνα, για εξετάσεις και βρήκε μια άκρη.

Θα μάθω τι έγινε τελικά γιατί πάει καιρός και δεν θυμάμαι και θα σου πώ! Πάντος σίγουρα πρέπει να το πάς σε παιδο-πνευμονολόγο! Είναι κάτι παραπάνω από παιδίατρος λόγο ότι συναντά καθημερινά τέτοιες περιπτώσεις!Έτσι νομίζω...

Πάντως μην ανυσηχείς! Όλα μια χαρά θα πάνε καλή μου! ;)

αχ βρε ελινα μου δεν ξερω γιατι το εκαναν αυτο...εγω το πηρα τον ιουνιο και ολα μια χαρα...και στο site δεν βλεπω καπου να αναφερει οτι δεν το στελνουν ελλαδα....λετε να εγινε το ιδιο οπως με το mothercare?να τους εχουν απαγορεψει τις αποστολες στην ελλαδα της maxi cosi?να υπενθυμισω οτι αυτο εδω κανει 450 και στο toys 220!

Εμμμ είδες? Αφού μου στέλνει τα έξοδα αποστολής πόσο είναι για την Ελλάδα σε λινκ τότε τι μου λέει? Θα πρέπει να ξαναστείλω μαιλ για περισσότερες διευκρινίσεις!

Γι' αυτό ήθελα και εγώ να το πάρω από εκεί...δεν υπάρχει πιο φθηνά αλλού!

Πες πες...Τατιάννα μου τι να τους γράψω? Να τους ρωτήσω γιατί δεν στέλνουν Ελλάδα?τι?

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

http://www.olivers-baby-care.co.uk/car-seats/child-car-seats/maxi-cosi-priorifix-car-seat-2010-collection.html

http://www.pramworld.co.uk/product/2374/Maxi_Cosi_Priorifix_Black_Reflection

http://www.pingpong-online.de/osc/product_info.php?cPath=414_420_422&products_id=3349

στα δύο πρώτα υπολόγισε μεταφορικά γύρω στις 30-40 λίρες

στο τρίτο δεν έχει μεταφορικά, αλλά έρχεται οδικώς και μπορεί να καθυστερήσει 1-2 εβδομάδες...

Καλημέρα Ελινάκι! Λέει ότι παραδίδεται μόνο Γερμανία και αναγράφει το κόστος...

Γιατί δεν το κοιτάς στα σαιτς που σου έστειλα στο φεις?

Καλημέρα Μαρακι μου!

Ναι αυτό λέει όντως...

Μαράκι κοίταξα σε όλα τα σιτες που μου έστειλες και εκεί απλά το βρήκα πιο οικονομικά...

1ο mytoys: 220euro

2o pramworld: 246euro

3o olivers & ping-pong: 280euro

χωρίς μεταφορικά..

ίσος τότε κοιτάξω στο pramworld...

Τι λέτε να κάνω?

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...