Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι Τατιανάκι μου! Σωστά! Και εγώ μερικές λέξεις έτσι τις έκανα για να προσανατολιστώ!

Λοιπόν θα κάνω την εγγραφή και θα σας πώ νέα! Μάλλον με πιστωτική θα το αγοράσω! Σε λιγάκι θα πάω σπίτι για ξεκούραση και θα τα πούμε αύριο πρωί πάλι! Φιλιααααααα

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφ 10 λεπτά σας διαβάζω!!! Καλησπέρα! Σχολάσατε όλες ε;

Είχα πολλή δουλειά σήμερα που εσείς είχατε λογοδιάρροια :)

Τίποτα δε θυμάμαι να σχολιάσω...όλα τα μωράκια καλά;

Ελινάκι, δεν έχει σημασία να κάνεις εγγραφή με τα στοιχεία του συζύγου, αρκεί όταν σου ζητήσει τα στοιχεία της κάρτας, να τα βάλεις όπως αναγράφονται πάνω της...

επιτελους υπολογιστης!

επιτελους τεχνολογια και επικοινωνια!

σας εχασα και μου λειψατε. ειναι ασψημο να μην εχεις διπλα σου τος μαναδες που σε καταλαβαινουν, ετσι για να πεις τον πόνο σου βρε αδερφε :)

τι τραβαω κοριτσια με τον μικρο δεν λεγεται: ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ και μόνο!τα αγρια χαραματα πεταγεται και καλει χωρις να μπορω να κανω τιποτα. 3 βραδυα τωρα τον κοιμιζω με υπόθετα ντεπόν αλλά εχθες δεν τον επιασε μαλλον και ξενυχτησα. εντωμεταξυ ξυπνησε από τα ερια. εκανε πορδιτσες και εκλαιγε. θυμηθηκα εκεινες τις πολύυυυυ μακρινες εποχες με τους κολικους παναγια μου :(

αφηστε σας λεω αφηστε.

μου εμεινε και η δουλεια πισω με τον υπολογιστη και τρεχω σαν π...της. δεν μπορω αλλο :(

Καλησπερα κορες...γυρισαμε απο γιατρο πριν απο λιγο, τα νεα μας δεν ειναι πολυ καλα, η μπεμπα κανει πολλες εκκρισεις στους πνευμονες και ο εντονος βηχας το βραδυ ειναι αρχη κρισεων ασθματος...πολυ στεναχωρημενη ειμαι...μας εγραψε εκτος απο αερολιν και αλλο ενα εισπνεομενο το οποιο θα μας βοηθησει στο ασθμα που πρεπει να προλαβουμε πριν γινει χρονιο. Αγχωθηκα και στεναχωρηθηκα παρα πολυ...γιατι να ταλαιπωρειται ετσι το μωρακι μου;;;;; γιατι γμτ;;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, τι κάνετε βρε ψυχές???

Σας διάβασα λίγο, όχι όλα τα μηνύματα. Θα σχολιάσω μέχρι εδώ γιατί μέχρι να φτάσω στο τέρμα θα τα ξεχάσω!!!

Τα νέα μας πρώτα...

Πήγα γραφείο σήμερα, κανονικά 7 ωρο. Είχαν μαζέψει ένα κάρο εκκρεμότητες και δεν πρόλαβα να τελιώσω. Θα πάω και αύριο!!!! Φτου, φτου δεν μ'αρέσει η ιδέα!!!!

Είπα να αλλάξω λίγο το πρόγραμμα στον μικρό. Ύπνο κατά τις 9 με εννιάμιση, κοιμότα 10 με δεκάμιση και στις 12 θηλασμός. Χθες που ξύπνησε μόνος του 12 και κάτι το πήγε σερί μέχρι τις 5 και μετά ξύπνησε 8 παρά. Τέλεια έτσι. 1 ξύπνημα ίσον κανένα!

Ψάχνω για χαλί και έχω ολίγον πελαγώσει. Χειροποίητο ή όχι????

Νινάκι και εγώ το maxi cosi priofix έχω. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, έχει αρκετή ανάκλιση για άνετο ύπνο που λέει και η fairytale και πολύ καλό κράτημα στην βάση. Επίσης για την δική μας περίπτωση είναι το μόνο στο οποίο χωρούσε άνετα ο μικρός. Αν μπορείς να διαθέσεις το ποσό μην το σκέφτεσαι.

Σάνι κάνε με βρε add και εμένα στους φίλους σου να καμαρώσω το κορίτσι σου. Σου κάνω πρόσκληση.

Σοφία στο πάρεντς έχουν αναφέρει και άλλες κοπέλες ό,τι τα νούμερά του είναι μεγάλα. Για το mandco μιλάω.

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολυύ για τις πληροφορίες για τα παντοφλάκια. Όλο το καλοκαίρι περπατούσε ξυπόλυτος αλλά τώρα που κάνει ψύχρα δεν μπορώ να τον έχω έτσι. Του έχω πάρει καλτσούλες με πατουσάκια και με σιλικόνη αλλά δεν κάνει τόσο κρύο για να του τις βάλω. Προς το παρόν του βάζω κάποια παντοφλάκια από το Πρενατάλ που του έχω πάρει και τα έχει βολευτεί πολύ. Σκέφτομαι όμως και άλλη επιλογή γιατί αυτά σε λίγο καιρό θα τα έχει ρημάξει.

Ρε Μαράκι από χθες θέλω να σου ευχηθώ και όλο το ξεχνάω.

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ!!! Πολύχρονο να είναι το μεγάλο σου αγόρι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έχω την εντύπωση ό,τι από το mytoys δεν μπορείς να κάνεις παραγγελία άνω των 200 Ευρώ. Μαράκι κάτι τέτοιο δεν λένε στο πάρεντς? Τσέκαρέ το όμως Νινάκι, μην σε πάρω στο λαιμό μου.

Γερμανικά ξέρω εγώ, αν θες βοήθεια πες μου.

Σάνι από που το πήρες το κάλυμμα για το priofix και πόσο? Στείλε κανέναν λινκ αν σου βρίσκεται γιατί το ψάχνω καιρό και δεν το βρίσκω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπερα κορες...γυρισαμε απο γιατρο πριν απο λιγο, τα νεα μας δεν ειναι πολυ καλα, η μπεμπα κανει πολλες εκκρισεις στους πνευμονες και ο εντονος βηχας το βραδυ ειναι αρχη κρισεων ασθματος...πολυ στεναχωρημενη ειμαι...μας εγραψε εκτος απο αερολιν και αλλο ενα εισπνεομενο το οποιο θα μας βοηθησει στο ασθμα που πρεπει να προλαβουμε πριν γινει χρονιο. Αγχωθηκα και στεναχωρηθηκα παρα πολυ...γιατι να ταλαιπωρειται ετσι το μωρακι μου;;;;; γιατι γμτ;;;;

Αννούλα τι λες καλέ????????:(

Από τι είναι αυτό και πώς παρουσιάστηκε???

Στα καλά καθούμενα, έλα Παναγία μου.

Μήπως να δει το παιδί και κανένας πνευμονολόγος? Λέω τώρα εγώ...Δεν θα είναι πιο ειδικός???Πάρε και μια δεύτερη γνώμη σου προτείνω. Αν είναι τόσο σοβαρό μην μείνεις στην γνώμη ενός.

Εύχομαι να έχει γίνει λάθος διάγνωση και να μην έχει τίποτα η Πριγκιπέσσα μας.

Στεναχωρήθηκα ρε γμτ...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αννούλα τι λες καλέ????????:(

Από τι είναι αυτό και πώς παρουσιάστηκε???

Στα καλά καθούμενα, έλα Παναγία μου.

Μήπως να δει το παιδί και κανένας πνευμονολόγος? Λέω τώρα εγώ...Δεν θα είναι πιο ειδικός???Πάρε και μια δεύτερη γνώμη σου προτείνω. Αν είναι τόσο σοβαρό μην μείνεις στην γνώμη ενός.

Εύχομαι να έχει γίνει λάθος διάγνωση και να μην έχει τίποτα η Πριγκιπέσσα μας.

Στεναχωρήθηκα ρε γμτ...

Ασε ρε Ελευθερια, ειμαι χαλια...δεν ξερω τι ειναι τουτο παλι...εχει κανει αυτο το μηνα 2 βρογχιολιτιδες και μου εκανε και εμενα εντυπωση, αν ειναι δυνατον πριν καλα καλα τελειωσει η μια ιωση ξανα μανα τα ιδια. Δε μου μιλησε για ασθμα μονιμο, αλλα για αρχη, και πρεπει να παρει και τις αλλες εισπνοες για να το προλαβουμε. Της εχω πολυ εμπιστοσυνη μωρε, εχει δει ουκ ολιγα εκει μεσα, αλλα αν ξαναγινει συντομα το ιδιο θα παω και σε πνευμονολογο σιγουρα. Αστα...βραστα...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Μακάρι να βοηθήσουν οι εισπνοές και να ηρεμήσει το Ειρηνάκι μας. Αν δεις και δεν περνάει ο βήχας πάρε και μια δεύτερη γνώμη. Όλοι οι γιατροί είναι καλοί μέχρι αποδείξεως του εναντίον.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μακάρι να βοηθήσουν οι εισπνοές και να ηρεμήσει το Ειρηνάκι μας. Αν δεις και δεν περνάει ο βήχας πάρε και μια δεύτερη γνώμη. Όλοι οι γιατροί είναι καλοί μέχρι αποδείξεως του εναντίον.

ευχαριστω παιδι μου...ηδη εχει αρχισει και υποχωρει, να τωρα κοιμαται απο τις 8 χωρις καθολου βηχα και χθες κοιμηθηκε μια χαρα, αλλα παιρνει ηδη αερολιν απο την Παρασκευη και μονο χθες βραδυ ηρεμησε λιγο απο αυτον το βηχα...τεσπα...ο Πριγκιπακος σου καλα;;; Αντε να ξεμπερδευεις με τη δουλεια και να αφιερωθεις παλι στο ζουζουνι σου...

ovvZp2.png

Καλά ο μικρός, ναι. Αύριο έχουμε εμβόλιο, το MMR και είμαι λίγο ανήσυχη. Ακούγονται διάφορα, ελπίζω να μην πάθει κάτι το παιδάκι μου.

Ελενίτσα πριν έλεγες κάτι για τα παιδιά της κουνιάδας σου...Ξέρετε τι μου έκανε προχθές? Έστρωνα το κρεβάτι το πρωί και κάθε πρωί τον παίρνω μαζί στο δωμάτιο 'να στρώσουμε το σεντόνι με τις καρδούλες και την κουβερτούλα με τα λουλουδάκια'. Αυτός βάζει τα χέρια του στο κενό ανάμεσα στο στρώμα και το ξύλο και καλά να στρώσει το σεντόνι. Πολύ γέλιο. Προχθές κάποια στιγμή εξαφανίζεται. Του φωνάζω και μετά από λίγο γυρνάω και τι να δω???Το ρόι με το λάδι πάνω στο σεντόνι μου!!!!!! Εγκεφαλικό έπαθα. Το είχε πάρει από το ντουλάπι, έσταξε το λάδι σε όλο το σπίτι και μου το στόλισε πάνω στο σεντόνι. Άλλαξα σεντόνι και υπόστρωμα και αμφιβάλλω αν καθάρισαν, δεν τα σιδέρωσα ακόμη.

Το λάδι το έχει ρίξει άλλες 2 φορές στην κουζίνα και έχω πετάξει 2 χαλιά που έγιναν άχρηστα. Μην σκεφτείται ό,τι δεν έχω ασφάλεια στα ντουλάπια. Όλα ασφαλισμένα αλλά δεν τα πιάνει αυτά ο μπακάλης. Έμαθε και βγάζει τις ασφάλειες και τις ξαναβάζει κιόλας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλά ο μικρός, ναι. Αύριο έχουμε εμβόλιο, το MMR και είμαι λίγο ανήσυχη. Ακούγονται διάφορα, ελπίζω να μην πάθει κάτι το παιδάκι μου.

Ελενίτσα πριν έλεγες κάτι για τα παιδιά της κουνιάδας σου...Ξέρετε τι μου έκανε προχθές? Έστρωνα το κρεβάτι το πρωί και κάθε πρωί τον παίρνω μαζί στο δωμάτιο 'να στρώσουμε το σεντόνι με τις καρδούλες και την κουβερτούλα με τα λουλουδάκια'. Αυτός βάζει τα χέρια του στο κενό ανάμεσα στο στρώμα και το ξύλο και καλά να στρώσει το σεντόνι. Πολύ γέλιο. Προχθές κάποια στιγμή εξαφανίζεται. Του φωνάζω και μετά από λίγο γυρνάω και τι να δω???Το ρόι με το λάδι πάνω στο σεντόνι μου!!!!!! Εγκεφαλικό έπαθα. Το είχε πάρει από το ντουλάπι, έσταξε το λάδι σε όλο το σπίτι και μου το στόλισε πάνω στο σεντόνι. Άλλαξα σεντόνι και υπόστρωμα και αμφιβάλλω αν καθάρισαν, δεν τα σιδέρωσα ακόμη.

Το λάδι το έχει ρίξει άλλες 2 φορές στην κουζίνα και έχω πετάξει 2 χαλιά που έγιναν άχρηστα. Μην σκεφτείται ό,τι δεν έχω ασφάλεια στα ντουλάπια. Όλα ασφαλισμένα αλλά δεν τα πιάνει αυτά ο μπακάλης. Έμαθε και βγάζει τις ασφάλειες και τις ξαναβάζει κιόλας!

αχαχαχα!!!!!!!!!!!! με εκανες και γελασα...πολυ τυπακι ο Μανος ε;;;; α ρε θα κανουν ενα ζευγος αυτοι οι δυο απαπα μακρια!!!!!!!!!! Εμενα προχθες αδειασε ολο το καλαθακι με το κ%^&λοχαρτα, μπηκε στο μπανιο, το ειχε ξεχασει ο αντρας μου ανοικτο και εγινε της τρελης, βεβαια μετα της εβαλα οινοπνευμα παντου...τωρα για το μμρ, το φοβαμαι και γω παρα πολυ, εμεις θα κανουμε το πριοριξ, αλλης εταιρειας, που διαβασα εδω και στο παρεντς οτι δεν εχει τοσες παρενεργειες, αν και η γιατρος μου ειπε οτι ειναι το ιδιο πραγμα. Καλη σας επιτυχια λοιπον και ολα καλα θα πανε...καληνυχτα σας...

ovvZp2.png

Άννα η πόρτα μπάνιου, αποθήκης και γραφείου του Στεφ είναι μόνιμα κλειδωμένες. Αν μπει εκεί μέσα καήκαμε!!!!

Ευχαριστώ, νομίζω δεν θα έχει παρενέργειες το πουλάκι μου. Είναι δυνατό αντράκι.

Εγώ περιμένω να πάει 12 να τον θηλάσω μπας και ξυπνήσει 4-5 το πρωί. Καλό βράδυ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...