Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω το ιδιο με το σοφακι "maxi cosi priorifix" και ειμαι σουπερ ευχαριστημενη...που να δενεις με ζωνες τωρα!!!!ειναι κ πιο ασφαλες!εννοειται απο toys.de θα το παρεις!για ρωτα κ το σοφακι τι εκανε????για πες σοφια για πες!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

ε όχι βρε Ελενίτσα....δεν έχει δίκιο η πεθερά σου....

στην εποχή που μεγάλωνε η πεθερά σου τα παιδιά της όντως ήταν αδιανόητο να βοηθάει ο άντρας....τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει...δε ζούμε μόνες μας στα σπίτια μας....ζου΄νε και οι άντρες μας και έχουν τις ίδιες ευθύνες...

οπότε πες του Κώστα:

"διάλεξε....θα πάρεις τα παιδιά να τα πας καμιά βόλτα να καθαρίσω το σπίτι ή να τα πάρω εγώ και να καθαρίσεις εσύ????" :P

το ξερω βρε Σοφια αλλα ετσι εχει μαθει και ο γιος της....και ο γαμπρος της!!!!με εχει που με εχει ετοιμη για σουτ αν του πω και αυτο εφυγα πακετο!!!!!και ξερεις τι μου την δινει......που εγω τα πλενω τα ξεσκατιζω τα διαβαζω και τσακωνομαι μαζι τους και ερχεται ο πασας και τους κανει ολα τα χατηρια και φαινεται ο καλος μπαμπας και εγω η κακομοιρα στην ακρη!!! κατι φορες με πιανουν τα κλαματα και λεω γιατι εγω να κανω τοσα και να μου φεροντε ετσι?

και εγω το ιδιο με το σοφακι "maxi cosi priorifix" και ειμαι σουπερ ευχαριστημενη...που να δενεις με ζωνες τωρα!!!!ειναι κ πιο ασφαλες!εννοειται απο toys.de θα το παρεις!για ρωτα κ το σοφακι τι εκανε????για πες σοφια για πες!!!

άστα Τατιανάκι....κότσος πιάστηκα....εν γνώσει μου βέβαια αλλά κότσος...

είχα σκοπό να το παραγγείλω κι εγώ απο mytoys.de αλλά εκείνη την εποχή αυτοί μετακόμιζαν τις αποθήκες τους και παορυσίαζαν καθυστερήσεις στις παραδόσεις και επειδή το βιαζόμουν, δεν το ρίσκαρα....κι έτσι ο μπαμπακούλης μου που μας το έκανε δώρο, έσκασε 450 ζεστά στο Λητώ....

το ξερω βρε Σοφια αλλα ετσι εχει μαθει και ο γιος της....και ο γαμπρος της!!!!με εχει που με εχει ετοιμη για σουτ αν του πω και αυτο εφυγα πακετο!!!!!και ξερεις τι μου την δινει......που εγω τα πλενω τα ξεσκατιζω τα διαβαζω και τσακωνομαι μαζι τους και ερχεται ο πασας και τους κανει ολα τα χατηρια και φαινεται ο καλος μπαμπας και εγω η κακομοιρα στην ακρη!!! κατι φορες με πιανουν τα κλαματα και λεω γιατι εγω να κανω τοσα και να μου φεροντε ετσι?

Ελενίτσα μου....κάποια πράγματα δύκσολα αλλάζουν....κι αν τους έχετε μάθει έτσι (εσύ, η πεθερά σου που τους μεγάλωσε....) δύσκολα θα σηκώσουν το κουλό τους να βοηθήσουν...

μπορείς όμως σταδιακά και με "τρόπο" να του πασάρεις μερικές ευθύνες...

και μην ξαναδιαβάσω εκφράσεις του τύπου "με έχει για σουτ...", "έφυγα πακέτο....",κλπ γιατί τσαντίζομαι....γυναίκα του είσαι, όχι η τσάντα με τα σκουπίδια...άντε γιατί τα πήρα τώρα!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ βρε ελενιτσα μεγαλη κουβεντα ανοιξες...τι να σου πω και εγω?η αποψη μου ειναι και παντα ετσι κανω (δεν τα λεω μονο τα κανω κιολας) οτι οταν κατι δεν σ'αρεσει το λες!!!!δεν φοβασαι μην σε διωξει ο αλλος η μην τσακωθειτε...και συνηθως ασχημα φερονται στους καλους και σε αυτους που δεν μιλανε.

Διαφημίσεις

ναι ρε ελενιτσα εκτος του οτι μεγαλωνεις 3 παιδια μονη σου δουλευεις κιολας!!!!εκεινος θα επρεπε να φοβαται οχι εσυ...γιατι δεν νομιζω να τα καταφερνε να κανει ολα αυτα που κανεις εσυ!εσυ θα επρεπε να νοιωθεις περηφανη για τον εαυτο σου και οχι να φοβασαι!

Σοφακι εγω δεν εμαθα κανεναν ετσι.....!!!!και προσπαθω και τα παιδια μου να μην κανουν τα λαθη του μπαμπα......αλλα ο ανθρωπος δεν αλλαζει ευκολα τουλαχιστον να τον προσαρμοσω σε μια κατασταση.θα γυρισει και ο τροχος.......ηδη εχει παρει στροφη.......

Σοφακι εγω δεν εμαθα κανεναν ετσι.....!!!!και προσπαθω και τα παιδια μου να μην κανουν τα λαθη του μπαμπα......αλλα ο ανθρωπος δεν αλλαζει ευκολα τουλαχιστον να τον προσαρμοσω σε μια κατασταση.θα γυρισει και ο τροχος.......ηδη εχει παρει στροφη.......

εννοώ βρε Ελενίτσα μου οτι προφανώς είστε τόσα χρόνια μαζί και ακόμα τον πασά κάνει όπως είπες....άρα δεν του έχεις τρίξει τα δόντια...άρα τον έχεις μάθει κιε σύ να τα έχει όλα έτοιμα....αυτό εννοώ...

έτσι.... τώρα που άρχισε να παίρνει τη στροφή, να συνεχίσει έτσι γιατί κι εσύ άνθρωπος είσαι όχι ρομπότ...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ελινάκι κι εγώ έχω πάρει το maxi cosi priorifix και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

σκεφτόμουν για ρεκάρο αρχικά αλλά τελικά δεν έχει τόση ανάκλιση όση το μαξι κόζι....

έλα βαθιές ανάσες....μην ταράζεις και το έμβρυο για ένα καρεκλάκι!!!!:tongue:

χαχα!!! Τώρα τρώω την τυρόπιτά μου και είμαι καλύτερα!!!:tongue::tongue::tongue:

απο που το πήρες??? Το βρήκα στο mytoys 220 ευρώ το blue...εσύ απο που το πήρες???

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

χαχα!!! Τώρα τρώω την τυρόπιτά μου και είμαι καλύτερα!!!:tongue::tongue::tongue:

απο που το πήρες??? Το βρήκα στο mytoys 220 ευρώ το blue...εσύ απο που το πήρες???

δικιά μου είσαι εσύ!!!

κι εγώ μόνο με το φαί ηρεμώ!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

το γράφω πιο πάνω....το πήρα λόγω βιασύνης απο Λητώ 450 ευρώ αλλά εσύ μακριά....τζιζζζζζ.....

πάρτο απο mytoys!!! δύσκολα θα το βρεις φθηνότερα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

δικιά μου είσαι εσύ!!!

κι εγώ μόνο με το φαί ηρεμώ!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

το γράφω πιο πάνω....το πήρα λόγω βιασύνης απο Λητώ 450 ευρώ αλλά εσύ μακριά....τζιζζζζζ.....

πάρτο απο mytoys!!! δύσκολα θα το βρεις φθηνότερα!!!

Ναι Σοφάκι μου! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Και εγώ από εκεί το είδα πιο φθηνά! Το κακό είναι ότι δεν ξέρω καθόλου Γερμανικά αλλά κατατοπίστηκα και το βρήκα!

Ευτυχώς που με βοηθήσατε! Αυτό θα πάρω...τέλος!!!

Αρχικά θα τους στείλω μνμ να ρωτήσω χρόνο και κόστος παράδοσης..και αν μου απαντήσουν αύριο θα το παραγγείλω!

Αχ πόσο σας αγαπώ κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

εγω εχω το καφε γιατι δεν ειχε αλλο χρωμα οταν το πηρα αλλα πηρα το καλυμμα το μπλε το βαμβακερο κ ειναι πολυ ωραιο γιατι δεν ιδρωνει κ καθολου...

ασε κ εγω απο το πρωι μια πεινα....εχω φαει τσουρεκι,κρουασαν βουτυρου,τοστ και πριν λιγο γιαουρτι με δημητριακα...μην πειτε τιποτα!εγκυος δεν ειμαι!ορεξη εχω!

αααα εγω εχω παραγγειλει πολλες φορες απο mytoys.κοστος παραδοσης ειναι 15 ευρω οτι και αν παρεις κ χρονος σε μια βδομαδουλα στην πορτα σου...

Σοβαρα??? Ααα μια χαρούλα τότε!

Αλλά δεν ξέρω Γερμανικά πώς θα συνεννοηθώ για να μην κάνω βλακεία? Δεν έχω ξαναπαραγγείλει εξ αποστάσεως! Αν στείλω μαιλ στα Αγγλικά θα βγάλω άκρη? Εσύ πώς συννενοείσαι?

πρεπει να κανεις εγγραφη στο site και μετα να κανεις παραγγελια κ να πληρωσεις η με προπληρωμενη η με πιστωτικη...ουτε εγω ξερω γερμανικα απλα την πρωτη φορα για να κανω την εγγραφη οποια λεξη δεν ηξερα την εγραφα στο google.ενταξει με τη σειρα ειναι ξερεις ονομα επωνυμο διευθυνση τηλεφωνο κλπ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...