Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Bonjour!!!

τι κάνετε??????

πριν λίγο μου έφερε ο άντρας μου τα πράγματα απο mandco....

να σας πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα με την ποιότητα...

αν έχετε στο μυαλό σας κάτι τύπου ακατανόμαστου να το βγάλετε επειγόντως!!!

επίσης δεν ξέρω αν η Βαλέρια είναι τόσο μικροκαμωμένη τελικά, αλλά της είναι μεγάλα σχεδόν όλα!

δεν ξέρω αν με συμφέρει να της τα αλλάξω...θα δω....

Ελευθερίτσα robeez λέγονται και νομίζω οτι είναι ίδιου τύπου με τα inch blue. Αυτό που λέει η Τάτι να περπάτάνε ξυπόλητα μου το είπε και η παιδίατρος!

Ελινάκι καλημέρα....λοιπόν νομίζω οτι μου ήρθε φλασιά με το ψευδώνυμο σου...είχες αβαταρ το πρόσωπο ενός μωρού τότε στο πάρεντς???

Ελενίτσα ετοιμαζόμουν να σου στείλω μήνυμα που χάθηκες!!!

Συμπεθεράκι....πάρε ένα καινούριο πισι καλύτερα....φθηνότερα θα σου έρθει απο το να το φτιάχνεις συνέχεια!!!!

Τατιανάκι μου δεν είπα οτι η Ραφαελίτσα είναι παχουλή ε????

οτι είναι ανεπτυγμένη είπα! και κουκλίτσα βεβαίως βεβαίως!!!

και σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ Τατιανάκι μου! Και εγώ σε θυμάμαι!!!;)

Καλέ...η Μαρία που είναι????

καλε και εγω την θυμαμαι που λεγαμε κιολας οτι ειναι η πιο μικρη μανουλα απο ολες μας ακομα και απο μενα......Η Μαρια θα πηζει στην δουλεια!!!!:D

Διαφημίσεις

η μαρια και εγω λεω θα πηζει στη δουλεια!

σοφακι τι νουμερο της πηρες?εγω της διαλεξα τελικα 3 μπλουζακια ηταν τα μονο που βρηκα σε νουμερο 18-24 που ειναι μεχρι 92 ποντους.το αμεσως μικροτερο μεχρι 86 θα της ειναι τσιμα τσιμα...τα παντελονακια τα 86αρια της ειναι κοντα...εχει κ μπροστοβαρο (κοιλια δηλαδη)που λεει κ ο μπαμπας μας!

καλε ναι σιγα δεν ειπες τιποτα για την Ραφ....σιγα μην παρεξηγηθω!οπως λεει και η αννουλα η ραφ ειναι τσουπωτη!!!πως μου αρεσει αυτη η λεξη!εγω παρηγγειλα 3 τουνικ...λες να ειναι μαπα?δεν εχω στειλει ακομα παραγγελια...

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

η μαρια και εγω λεω θα πηζει στη δουλεια!

σοφακι τι νουμερο της πηρες?εγω της διαλεξα τελικα 3 μπλουζακια ηταν τα μονο που βρηκα σε νουμερο 18-24 που ειναι μεχρι 92 ποντους.το αμεσως μικροτερο μεχρι 86 θα της ειναι τσιμα τσιμα...τα παντελονακια τα 86αρια της ειναι κοντα...εχει κ μπροστοβαρο (κοιλια δηλαδη)που λεει κ ο μπαμπας μας!

καλε ναι σιγα δεν ειπες τιποτα για την Ραφ....σιγα μην παρεξηγηθω!οπως λεει και η αννουλα η ραφ ειναι τσιπωτη!!!πως μου αρεσει αυτη η λεξη!εγω παρηγγειλα 3 τουνικ...λες να ειναι μαπα?δεν εχω στειλει ακομα παραγγελια...

το 12-18 της πήρα Τατιανάκι!!!

πάντως δεν ξέρω αν η Βαλέρια είναι τόσο μικροκαμωμένη αλλά είναι πολύ μεγάλα!!!

πήρα ένα σετάκι 3-6 δώρο για μια φίλη που γέννησε τώρα και είναι τεράστιο!!!

προφανώς είναι καταληκτικά τα νούμερα τους....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ Σοφακι μου προσπαθω να μαζεψω το σπιτι μου και δεν με βοηθαει εκεινος ο Κωστας!!!σημερα το συζητουσαμε με την πεθερα μου και μου ελεγε πως η κουνιαδα μου φωναζει γιατι θελει και αυτη να καθαρισει και δεν την βοηθαει ο αντρας της και την αρχισε η πεθερα μου λεγοντας της.....ακου να σου πω εχεις 2 παιδια και πρεπει να κανεις υπομονη και να τα μεγαλωσεις!!!ο Β. ειναι αντρας και ολο θα γυριζει.εγω δηλαδη πως σας μεγαλωσα.....εχει και ενα δικιο εδω που τα λεμε αλλα δεν μπορεις να κανεις δουλειες με τα παιδια στο σπιτι.της κουνιαδας μου ας πουμε ειναι ζωηρα πολυ.εκει που καθαριζε παει η μεγαλη και ριχνει πανω στο καλυμα του καναπε ολο το σαπουνι των χεριων.....και ο μικρος της ριχνει ολο το μπουκαλι με το λαδι μεσα σε μια κατσαρολα.....σκεψου της λεω να στο εριχνε πανω στον καναπε!!!!αχ.....υπομονη!!!!Τατι τωρα που το ανεφερε η Σοφια για το παχουλη......και εμενα η Ευη μου ετσι ηταν μωρο αλλα μετα τραβηξε μποι.σκεψου οτι ειναι 4,5 χρ και ειναι 1.16μ.εχει αναλογιες για 6-7 χρ κοριτσακι.

...

Ελινάκι καλημέρα....λοιπόν νομίζω οτι μου ήρθε φλασιά με το ψευδώνυμο σου...είχες αβαταρ το πρόσωπο ενός μωρού τότε στο πάρεντς???

Ναι ναι σωστά θυμήθηκες!!! Είχα ένα μωράκι αλλά όχι δικό μου! χαχα

καλε και εγω την θυμαμαι που λεγαμε κιολας οτι ειναι η πιο μικρη μανουλα απο ολες μας ακομα και απο μενα......Η Μαρια θα πηζει στην δουλεια!!!!:D

Χαχα Ναι είμαι μικρή μανούλα! Εσύ ελενίτσα μου (είμαστε και συνονόματες) πόσο είσαι, αν επιτρέπεται????:tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

το 12-18 της πήρα Τατιανάκι!!!

πάντως δεν ξέρω αν η Βαλέρια είναι τόσο μικροκαμωμένη αλλά είναι πολύ μεγάλα!!!

πήρα ένα σετάκι 3-6 δώρο για μια φίλη που γέννησε τώρα και είναι τεράστιο!!!

προφανώς είναι καταληκτικά τα νούμερα τους....

τι υψος εχει το Βαλεριακι?σορρυ για τις ερωτησεις αλλα προσπαθω να καταλαβω τι νουμερο πρεπει να της παρω...το 12-18 ειναι μεχρι 80 ποντους λεει....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

αχ Σοφακι μου προσπαθω να μαζεψω το σπιτι μου και δεν με βοηθαει εκεινος ο Κωστας!!!σημερα το συζητουσαμε με την πεθερα μου και μου ελεγε πως η κουνιαδα μου φωναζει γιατι θελει και αυτη να καθαρισει και δεν την βοηθαει ο αντρας της και την αρχισε η πεθερα μου λεγοντας της.....ακου να σου πω εχεις 2 παιδια και πρεπει να κανεις υπομονη και να τα μεγαλωσεις!!!ο Β. ειναι αντρας και ολο θα γυριζει.εγω δηλαδη πως σας μεγαλωσα.....εχει και ενα δικιο εδω που τα λεμε αλλα δεν μπορεις να κανεις δουλειες με τα παιδια στο σπιτι.της κουνιαδας μου ας πουμε ειναι ζωηρα πολυ.εκει που καθαριζε παει η μεγαλη και ριχνει πανω στο καλυμα του καναπε ολο το σαπουνι των χεριων.....και ο μικρος της ριχνει ολο το μπουκαλι με το λαδι μεσα σε μια κατσαρολα.....σκεψου της λεω να στο εριχνε πανω στον καναπε!!!!αχ.....υπομονη!!!!Τατι τωρα που το ανεφερε η Σοφια για το παχουλη......και εμενα η Ευη μου ετσι ηταν μωρο αλλα μετα τραβηξε μποι.σκεψου οτι ειναι 4,5 χρ και ειναι 1.16μ.εχει αναλογιες για 6-7 χρ κοριτσακι.

ε όχι βρε Ελενίτσα....δεν έχει δίκιο η πεθερά σου....

στην εποχή που μεγάλωνε η πεθερά σου τα παιδιά της όντως ήταν αδιανόητο να βοηθάει ο άντρας....τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει...δε ζούμε μόνες μας στα σπίτια μας....ζου΄νε και οι άντρες μας και έχουν τις ίδιες ευθύνες...

οπότε πες του Κώστα:

"διάλεξε....θα πάρεις τα παιδιά να τα πας καμιά βόλτα να καθαρίσω το σπίτι ή να τα πάρω εγώ και να καθαρίσεις εσύ????" :P

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τι υψος εχει το Βαλεριακι?σορρυ για τις ερωτησεις αλλα προσπαθω να καταλαβω τι νουμερο πρεπει να της παρω...το 12-18 ειναι μεχρι 80 ποντους λεει....

τελευταία φορά που τη μετρήσαμε ήταν 77 πριν κανένα μήνα....τώρα έχει στάνταρ ψηλώσει....οπότε πες 80....

εγώ έτσι όπως τα είδα Τατιανάκι μου θα έλεγα οτι αυτοί έχουν μπερδευτεί και στο μέγεθος γράφουν απο ποιό ύψος ξεκινάνε τα νούμερα και όχι μέχρι ποιό ύψος κάνουν! χαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Πώ πω!!!:oops::oops::oops:

Δεν μπορώ άλλο τα νεύρα μου!

Έχω φάει κόλλημα με καρεκλάκι αυτοκινήτου για τον μπέμπη μου! :shock:

Κοιτάω σε διάφορα sites του εξωτερικού...και έχω κολλήσει...Maxi-Cosi? Recaro? Britax? :confused: Oυφ βρε κορίτσια!!! Τι να κάνω???

Μάλλον σε Maxi-Cosi θα καταλύξω επειδή είδα ότι πολλές έχετε πάρει αυτής της εταιρείας...αλλά Priorifix Isofix? Tobi? ή Priory Xp?

Σας τρέλανα εε??? Οι ορμόνες έχουν αρχίσει και κάνουν πάρτι! Καλά μου τα λέει ο άντρας μου! Όχι τπτ άλλο τον έχω ζαλίσει και αυτόν με το καρεκλάκι! :tongue::tongue::tongue:

...Τελικά Μαράκι (αν και δεν είναι εδώ) το τουτού μας έχει σύστημα IsoFix!...

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

Πώ πω!!!:oops::oops::oops:

Δεν μπορώ άλλο τα νεύρα μου!

Έχω φάει κόλλημα με καρεκλάκι αυτοκινήτου για τον μπέμπη μου! :shock:

Κοιτάω σε διάφορα sites του εξωτερικού...και έχω κολλήσει...Maxi-Cosi? Recaro? Britax? :confused: Oυφ βρε κορίτσια!!! Τι να κάνω???

Μάλλον σε Maxi-Cosi θα καταλύξω επειδή είδα ότι πολλές έχετε πάρει αυτής της εταιρείας...αλλά Priorifix Isofix? Tobi? ή Priory Xp?

Σας τρέλανα εε??? Οι ορμόνες έχουν αρχίσει και κάνουν πάρτι! Καλά μου τα λέει ο άντρας μου! Όχι τπτ άλλο τον έχω ζαλίσει και αυτόν με το καρεκλάκι! :tongue::tongue::tongue:

...Τελικά Μαράκι (αν και δεν είναι εδώ) το τουτού μας έχει σύστημα IsoFix!...

Ελινάκι κι εγώ έχω πάρει το maxi cosi priorifix και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

σκεφτόμουν για ρεκάρο αρχικά αλλά τελικά δεν έχει τόση ανάκλιση όση το μαξι κόζι....

έλα βαθιές ανάσες....μην ταράζεις και το έμβρυο για ένα καρεκλάκι!!!!:tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...