Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

είσαι πολύ τυχερή τελικά!!!

Το λέει και στο fb ε;

ναι;) κ το πιο τυχερο πιο ειναι?εχουμε πολλα γραφεια ε εγω πριν φυγω ημουν ακριβως στο γραφειο που ασχολειται με τη γριππη...το θεμα ειναι οτι δε θελω να γυρισω εκει με τπτ..

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

μωρέ μέχρι τότε πιστεύω θα έχει κοπάσει όλος αυτός ο ντόρος;τι σου λένε;είναι τόσο επικίνδυνη όσο την παρουσιάζουν τα ΜΜΕ;

εφυγα πριν ξεσπασει ολο αυτο κ δεν εχω επαφη με το οτι γινεται.παντως απ οσο ξερω συμφωνα κ με τον που το κεελπνο συστηνει τον εμβολιασμο-τουλαχιστον στις ευπαθεις ομαδες (δες κ στο site αν θες www.keelpno.gr)-προσωπικα αν κ το κεελπνο ειναι υπερ του εμβολιασμου εγω διαφωνω(δεν ειμαι γιατρος ομως)

δε με νοιαζει ο ντορος θα θελα πολυ να δουλεψω πανω σ αυτο το κομματι εφυγα με επαπειλουμενη για αλλο λογο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!

Μπαινω να σας διαβασω αλλα δεν εχω χρονο να σας γραψω.

Ακομα δεν τα διαβασα ολα.

Στη δουλεια εχω πηξει.Ειμαι ενα κουρελι...

Δεν με βασταν τα ποδια μου.

Αφηστε που καθε 3 ωρες φευγω κι ερχομαι να τον θηλασω.

Δεν ξερω μεχρι ποτε θα αντεξω.

Βρε Μαρακι πες μου λιγο...Ποσα γρ. αντλησες και αφησες του Νικολα?

Γιατι σε ρωταω.

Εχω νοικιασει το symphony και εκανα 1 ωρα για να βγαλω 100 γρ.Ειναι δυνατον?

Νοσοκομειακο ντεμεκ καλο και τριχες κατσαρες.

Με το swing σαν να εβγαζα πιο καλα.

Και δεν το λεω στον αντρα μου γιατι θα με βρισει.Ειναι το τριτο θηλαστρο που παιρνω

το νοσοκομειακο.

Εγω πιστευα οτι με αυτο σε ενα δεκαλεπτο θα ξεμπερδευα.

Κανω κατι λαθος?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Βρε Μαρακι πες μου λιγο...Ποσα γρ. αντλησες και αφησες του Νικολα?

Γιατι σε ρωταω.

Εχω νοικιασει το symphony και εκανα 1 ωρα για να βγαλω 100 γρ.Ειναι δυνατον?

Νοσοκομειακο ντεμεκ καλο και τριχες κατσαρες.

Με το swing σαν να εβγαζα πιο καλα.

Και δεν το λεω στον αντρα μου γιατι θα με βρισει.Ειναι το τριτο θηλαστρο που παιρνω

το νοσοκομειακο.

Εγω πιστευα οτι με αυτο σε ενα δεκαλεπτο θα ξεμπερδευα.

Κανω κατι λαθος?

καλημέρα Ευμορφία. Χθες άντλησα 140 σε μισή ώρα με το swing. Δεν έχω ιδέα πως να σε βοηθήσω γιατί εγώ αντλώ 1-2 φορές το μήνα και χωρίς άγχος πόσο θα βγάλω οπότε δεν το έχω ψάξει. Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις στο τόπικ του θηλασμού.

Καλημερες!!!!!!!!!! Ας μπω και μια φορα πρωι...Κοιμαται η ζουζουνα μου και ειπα να σας διαβασω. Λοιπον χθες μου εκανε το εξης: τραβηξε και ξεκολλησε τι πεταλουδες που κρεμονται στο γυμναστηριο και τις εφαγε!!!!!!!!!!!! Θεε μου!!!!!!!!! Πρεπει να εχουμε το νου μας κοριτσακια γιατι τα μωρακια μεγαλωνουν και ειναι ικανα για ολα!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

καλημερα από το ηλιόλουστο ειδυλλιακό με θεα το Μανχαταν (χα χα αυτο θα ηθελα) γραφειο μου! τι κανετε; εγω διαβασα την τελευταια σελιδα που γραψατε χθες, μπηκα να σας χαιρετισω και κατοπιν θα ασχοληθω με τις υποθεσεις μου. Λοιπόν εσεις πως ξημερωθηκατε; εγω αθλιο υπνο εκανα. ξύπνησε απο αερια ο μικρος στη 1.22 πμ, στις 4.20πμ και στι 5.45πμ. εννοειται βεβαια πως οταν ξυπνουσε εμενε ξυπνιος μιση ωρα με τρια τεταρτα με εξαιρεση την τελευταια φορα που εμεινε μεχρι τις 8 που σηκωθηκαμε! οπως καταλαβαινετε ειμαι κομματια αλλα πιο πολυ στεναχωριεμαι για το βρεφακι μου που σφιγγοταν και τεντωνοταν όλα το βραδυ. Κακα πάντως σε αυτο το διαστημα δεν εκανε. ειχε κανει το απογευμα.... αυτααααα.... άλλα νεα;

Λευτέρω ξύπνησες;

Μαρακι εσυ βαρεθηκες φρικτα εχθες ε; εγω γυναικα περιμενω αυριο για παντζουρια- κουρτινες. ελπίζω να στολισω κιολας.;)

Καλημερες!!!!!!!!!! Ας μπω και μια φορα πρωι...Κοιμαται η ζουζουνα μου και ειπα να σας διαβασω. Λοιπον χθες μου εκανε το εξης: τραβηξε και ξεκολλησε τι πεταλουδες που κρεμονται στο γυμναστηριο και τις εφαγε!!!!!!!!!!!! Θεε μου!!!!!!!!! Πρεπει να εχουμε το νου μας κοριτσακια γιατι τα μωρακια μεγαλωνουν και ειναι ικανα για ολα!!!!!!!!!!!

Καλημερα! έλα βρε εκανε τετοιο πραγμα;;;; νωρίς άρχισε τις σκανταλιες !! χα χα :P

Καλημερα! έλα βρε εκανε τετοιο πραγμα;;;; νωρίς άρχισε τις σκανταλιες !! χα χα :P

Ναι το εκανε!!!!!!!!!! Ημουν στο νεροχυτη και αυτη στον καναπε. Γυριζω γιατι ηταν πολυ ησυχη και βλεπω κατι πορτοκαλομπλε να κραταει σφιχτα σφιχτα και με τα δυο της χερια. Πλησιαζω και βλεπω τις καημενες τις πεταλουδιτσες!!!!! Και δεν τις αφηνε κιολας με τιποτα και μολις τις πηρα εκλαιγε γοερα!!!!!! Τις εγλειφε κανονικα!!!!!! Αν αρχισε απο τωρα σωθηκα!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημέρα!!!

τι κάνετε?

εγώ επιτέλους χθες αγόρασα δέντρο!!!

το λευκό-ροζ στόλισμα αναβάλλεται για του χρόνου!

θα αρκεστώ στα περσινά στολίδια συν κάτι έξτρα που αγόρασα χθες!

Αποφάσισα οτι θα το στολίσω λευκό-ροζ του χρόνου ώστε να πάω να αγιοράσω τα στολίδια μαζί με την κόρη μου!!!

Χθες μπήκαν και στο λογαριασμό μου τα πρώτα χρήματα απο το 6μηνο του ΟΑΕΔ και τα έβαλα στον κουμπαρά της μικρής!

Σήμερα έχω να πάρω ένα σωρό δώρα. Σε ανιψιές, βαφτιστήρια...χαμός!

δε μου αρέσει να τρέχω τελευταία στιγμή για τα χριστουγεννιάτικα δωράκια που γίνεται πανικός απο κόσμο!

Ψωνίζω νωρίς και ξενοιάζω!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...