Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ευμορφια ανεπιφυλακτα!μιλαμε παει σφαιρα!τρεχει τοσο πολυ απο τη χαρα της που περπαταει ανετα...εγω θα της παρω κ δευτερο ζευγαρι...πηρα ενα για δοκιμη...να ρωτησω ομως κατι....εμας εχουν καταγρατζουνιστει....μονο στο σπιτι τα φοραει εννοειται αλλα γιατι ετσι?μαρια κ σενα ετσι η το δικο μου το παιδι χαλαει σε 3 μερες τα παπουτσια της?

δεν παρατήρησα τίποτα, αν και μόνο 3 μέρες τα φοράει...θα τα κοιτάξω το βράδυ και θα σου πω...εγώ πήρα 2 ζευγάρια :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαίρομαι που το Βαλεριάκι είναι ήδη καλύτερα!

Η μαμά μου θα ανακάμψει είμαι σίγουρη, η χομπιτ δεν πρόκειται να μπει στο παιχνίδι που να χτυπά τον απαυτό της κάτω! μέχρι και τα γενέθλια του γιου της ξέχασε χθες και πήρε στις 10 το βράδυ τελευταία να του ευχηθεί :mad:

Αν είχαμε λεφτά για κοπέλα μάτια μου, δεν θα ταλαιπωρούσαμε την μάμη μου :rolleyes:

βρε το καταλαβαίνω οτι δεν παίζει χρήμα για κοπέλα απλά το είπα για λίγες ώρες, άρα και πολύ λιγότερα χρήματα! ίσα για να την ξεκουράζει...

τη χομπιτ άστη να κουρεύεται....

να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!

Καλησπέρα γλυκές μου μανούλες & καλή εβδομάδα!!!!! :-D:grin::-D

Έχω τόσο πολύ καιρό να μπώ εδώ και να μιλήσω μαζί σας!!!

Μου λείψατε πάρα πολύ! Όταν είμασταν εγκυούλες όλες μιλούσαμε καθημερινα για αυτά που μας απασχολούσαν!!!

Η τέλεια παρεούλα!!! Τώρα θα είμαι πάλι εδω να τα λέμε!!!

Και ένα νέο...είμαι πάλι έγκυος 10 εβδομάδων!!! :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Τι μου κάνετε???

Δεν πιστεύω να με ξεχάσατε:?::?::?:

Ελινάκι καλωσήρθες!

εγώ να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια δε σε θυμάμαι....

αλλά διαθέτω και μνήμη χρυσόψαρου οπότε μη με παρεξηγείς!!!!

να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη! άντε είσαι η δεύτερη εγκυούλα του καφέ....

έλα να παίρνουμε σειρά οι υπόλοιπες!!!!

σοφακι ο κωδικος που μου ειπες για ολα τα ρουχα απο mandco δε λειτουργει...που να κοιταξω να τον βρω?

μάλλον δεν ανανεώνουν συχνά τη σελίδα τους και θα έχει λήξει Τατιανάκι ο κωδικός....οπότε θα ισχύει μόνο ο αρχικός για τα παιδικά που σου είχα πει! τλικά ήρθαν τα πραγματάκια μου!!! είναι στο ταχυδρομείο και θα τα πάρει αύριο ο άντρας μου!

α και ένα γκάλοπ (ναι βαριέμαι ΠΟΛΥ να δουλέψω σήμερα):

τι θα στολίσετε τα χριστούγεννα; δέντρο θα στήσετε;

εγώ Μαράκι θέλω να στολίσω δέντρο....θα την κάνω την απόπειρα.....τώρα αν η Βαλέρια έχει αντίθετη άποψη, θα δείξει....βλέποντας και κάνοντας!!!

Καλα ειμαι Τατιανακι!Μου τα συστηνετε ανεπιφυλακτα ε?

Θα κανω αυριο μια παραγγελια γιατι θελω να παραγγειλω και καθισματακι αυτοκινητου απο ebay.Να παω μια φορα στην τραπεζα να φορτωσω την προπληρωμενη.

Φευγω κοριτσαρες...παω για δουλεια:(Μια εβδομαδα αδεια και τωρα δουλεια.

Φιλακια!

Ευμορφία μου να πάρεις οπωσδήποτε παντοφλάκια!!!

η μικρή μου τα φοράει κανένα δίμηνο και τα έχουμε καταευχαριστηθεί!!!

τους δίνουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων και είναι και πολύυυυ μαλακά!!!!

ναι ευμορφια ανεπιφυλακτα!μιλαμε παει σφαιρα!τρεχει τοσο πολυ απο τη χαρα της που περπαταει ανετα...εγω θα της παρω κ δευτερο ζευγαρι...πηρα ενα για δοκιμη...να ρωτησω ομως κατι....εμας εχουν καταγρατζουνιστει....μονο στο σπιτι τα φοραει εννοειται αλλα γιατι ετσι?μαρια κ σενα ετσι η το δικο μου το παιδι χαλαει σε 3 μερες τα παπουτσια της?

Τατιανάκι μου μάλλον η Ραφαελίτσα είναι λίγο καταστροφέας!!!!

εμένα η μικρή τα φοράει 2 μήνες και δεν έχουν πάθει τίποτα!!!!

και κάπου έίχα διαβάσει και πως καθαρίζουν και το σουέντ απο κάτω αλλά δε θυμάμαι....πρέπει να ψάξω να το βρω.....

στο mandco τα κραταει τα πραγματα αν κανω log out ?γιατι νομιζω την αλλη φορα εκανα logout κ μου τα εχασε!

ελινα μου η τατιανα ειμαι...

εμένα τα κρατάει Τατιάνα μου....βέβαια εγώ δεν έκανα log out...απλά έκλεισα τον explorer....δεν ξέρω αν έχει σχέση....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

κοίτα εμένα η Βαλέρια είναι ήσυχη σε γενικές γραμμές οπότε ελπίζω οτι αφού το επεξεργαστεί λίγο, μετά θα το αφήσει στην ησυχία του....έτσι ελπίζω φυσικά....

αν ο νικόλας είναι πιο ταλιμπανάκι, καλύτερα μη στολίσεις...μην έχεις και το άγχος να του έρθει το δέντρο στο κεφάλι...

πάντως υπάρχουν τόσες εναλλακτικές για να στολίσεις το σπίτι που μια χαρά θα είναι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

όσο ήσυχο ήταν βρεφάκι, τόσο ζουζουνιάρης είναι τώρα!!! να πιάσει τα πάντα να δει τι μπορεί να κάνει με αυτά!

ε τότε άστο καλύτερα....στόλισε καράβι!!!

εμένα η Βαλέρια ψάχνει, πειράζει,κλπ αλλά όπου της έχω πει να μην πηγαίνει, με ακούει....ελπιζω να κάνει το ίδιο και με το δέντρο!!!

αλλιώς θα ακολουθήσω τη μόδα την περσινή και θα κρεμάσω το δέντρο ανάποδα απο το ταβάνι!!!:P:p:p

M1XEp3.png

D0MBp3.png

άντε είσαι η δεύτερη εγκυούλα του καφέ....

έλα να παίρνουμε σειρά οι υπόλοιπες!!!!

Τατιανάκι μου μάλλον η Ραφαελίτσα είναι λίγο καταστροφέας!!!!

εμένα τα κρατάει Τατιάνα μου....βέβαια εγώ δεν έκανα log out...απλά έκλεισα τον explorer....δεν ξέρω αν έχει σχέση....

η πρωτη καλε ποια ειναι?????

αχχχχ τι θα το κανω αυτο το παιδι???αυτο δεν ειναι κοριτσακι!!!τσετσενος τρομοκρατης ειναι!!!!θα σας βγαλω φωτο να δειτε πως τα εχει κανει....

αν δεν κανεις log out τοτε εισαι ακομα συνδεδεμενη....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

η πρωτη καλε ποια ειναι?????

αχχχχ τι θα το κανω αυτο το παιδι???αυτο δεν ειναι κοριτσακι!!!τσετσενος τρομοκρατης ειναι!!!!θα σας βγαλω φωτο να δειτε πως τα εχει κανει....

αν δεν κανεις log out τοτε εισαι ακομα συνδεδεμενη....

Η Αλέκα είναι η πρώτη εγκυούλα!!!!

χαχαχαχαχα!!!

τσετσένος τρομοκράτης η ραφαελίτσα!!!!

τόσο χάλια τα έκανε βρε παιδί μου??????????

πως το κατάφερε???????

εμένα τα φοράει απο πριν περπατήσει καλά καλά και που μπουσουλούσε, και μια χαρά είναι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλά τι να πω!!!

μια θεά η ραφαελίτσα!!! κούκλα!!! φτου φτου στο κορίτσι σου!!!

πανέμορφη είναι!!!

αλλά είχε και που να μοιάσει εεε???

κούκλα και η μαμά!!!!

πάντως δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά δείχνει μεγαλύτερη η Ραφαελίτσα!!! παιδάκι κανονικό βρε παιδί μου!!!

και να της δώσεις δυο ρουφηχτά φιλιά στα μπουτάκια της απο μένα!!! :P

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αααααααααααααααα τι να πω????σε ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογια σοφακι!!!!!ειναι γεματο παιδακι η αληθεια ειναι...σιγουρα πανω απο 12 κιλα αλλα ειναι κ ψηλη δεν ειναι χοντρουλα....οσο για μενα νομιζω οτι ομορφυνα απο τοτε που εγινα μαμα,η ραφαελα ευθυνεται γι αυτο,η ομορφια ειναι εσωτερικη οταν πηγαζει απο μεσα σου ευτυχια τοτε βγαινει κ ολο αυτο προς τα εξω...κατα τα αλλα αν με προσεξεις θα δεις οτι εχω χοντρη μυτη λιγο περιεργο αυτακι λιγο στραβο στοματακι κλπ....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...