Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφάκι μου να χαίρεσαι το αγοράκι σου! Καλοφώτιστο να είναι σε όλη του τη ζωή! Ξέρω καρδούλα μου ότι σας τσάκισε η βροχή σήμερα, αλλά ελπίζω η αγάπη να πλημμύριζε το χώρο και να μην άφησε τόπο για τα νερά :)

Περιμένουμε νέα σας!

Μανούλες με τα άρρωστα μωράκια υπομονή και περαστικά γρήγορα, ελπίζω μέχρι το πρωί να είναι όλα καλύτερα!

Παραμυθένια, τελικά τα inch blue είναι λίγο μεγάλα, αλλά δεν τον δυσκολεύουν καθόλου! Τα λάτρεψε ο σούργελος! Πριν που τον έντυνα (αφού είχε χεστεί και τον είχα πλύνει για 3η φορά σήμερα), μου έφυγε από τα χέρια, τα βρήκε και προσπαθούσε να τα φορέσει μόνος του :) :) :)

Τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει υπερκατανάλωση! Παρήγγειλα από mandco για τον μικρό, javari παπούτσια δικά μου και του γιώργη, biologisch για βιολογικό μούσλι και από ένα άλλο κουπ πατ χριστουγεννιάτικα γιατί θα φτιάξω μπισκότα φέτος, και κάτι διακοσμητικά για τις πιατέλες μου!!! Άντε λέω να στολίσω στο τέλος του μήνα :-P

αυτά από μας...χθες πήγαμε αττικό πάρκο και ξετρελλάθηκε και σήμερα καφέ στη λιακάδα με πολλούς φίλους που αλωνίσαμε όλη την πλατεία βριλλησίων!!! 3 ώρες κοιμόταν μετά!

από αύριο δουλειά πάλι, για βροχή λέει...καλή μας εβδομάδα, χωρίς ιώσεις και πονάκια στα μωρά μας!

Καλό ξημέρωμα κούκλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα. Συγνώμη καλέ κυρία εσύ από τώρα θα στολίσεις????Και είσαι σίγουρη ό,τι το μπεμπέ δεν θα πειράζει το δέντρο?? Γιατί ο δικός μου είμαι σίγουρη πως θα το γκρεμίσει πριν καν το στολίσουμε!!!!

Έβρεξε στην Κέρκυρα και βάφτιζε σήμερα η Σοφία2? Ωχ ελπίζω να μην τους χάλασε τις ετοιμασίες. Να σας ζήσει ο Πρίγκηπας Σοφία, καλοφώτιστος!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπερα...Σοφια να χαιρεστε το νεοφωτιστο σας...Να ειναι παντα χαορυμενος και υγιης!!!! Εμεις συνεχιζουμε τα ιδια, στομα ολοπρηστο, σαλια χειμαρρος, μυξες ποταμι και πηχτες και πολυ βηχα ρε γμτ...Αυτο με ανησυχει περισσοτερο. Τελοσπαντων, ελπιζω συντομα να μας περασει. Σημερα πηγα στην περιβοητη Σπιναλογκα, μαζι με γκρουπ καθηγητων, πολυ ωραιο μερος αλλα και καταθλιπτικο συναμα...Αν σκεφτεις σε τι κολαστηριο ειχε μετατραπει εκεινη την εποχη...Επισης πηγαμε και στο μερος που γυριζεται το "Νησι" και μας μιλησε ο σκηνογραφος της σειρας, ειδαμε τα υπεροχα σκηνικα και γενικα περασαμε πολυ καλα...Αυτα τα νεα μας...Καλη αναρρωση σε ολα τα μωρακια και υπομονη στις μανουλες...Λια και γω μια απο τα ιδια, βαρεθηκα τον ορο και τη μυξορουφηχτρα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημέρα καλή εβδομάδα να έχουμε!

Καλησπέρα. Συγνώμη καλέ κυρία εσύ από τώρα θα στολίσεις????Και είσαι σίγουρη ό,τι το μπεμπέ δεν θα πειράζει το δέντρο?? Γιατί ο δικός μου είμαι σίγουρη πως θα το γκρεμίσει πριν καν το στολίσουμε!!!!

Έβρεξε στην Κέρκυρα και βάφτιζε σήμερα η Σοφία2? Ωχ ελπίζω να μην τους χάλασε τις ετοιμασίες. Να σας ζήσει ο Πρίγκηπας Σοφία, καλοφώτιστος!

χαχαχαχα θα στολίσω όσο πιο σύντομα μπορώ! Αποφάσισα να μην φτιάξω δέντρο φέτος ακριβώς για τον λόγο που αναφέρεις. Θα παίξω με φωτάκια, κεριά και αγιοβασίληδες σε μέρη που δεν φτάνει και ψάχνω να δω για στεφάνια....

Στην Κέρκυρα βρέχει συνεχώς πάνω από μια βδομάδα...

Καλησπερα...Σοφια να χαιρεστε το νεοφωτιστο σας...Να ειναι παντα χαορυμενος και υγιης!!!! Εμεις συνεχιζουμε τα ιδια, στομα ολοπρηστο, σαλια χειμαρρος, μυξες ποταμι και πηχτες και πολυ βηχα ρε γμτ...Αυτο με ανησυχει περισσοτερο. Τελοσπαντων, ελπιζω συντομα να μας περασει. Σημερα πηγα στην περιβοητη Σπιναλογκα, μαζι με γκρουπ καθηγητων, πολυ ωραιο μερος αλλα και καταθλιπτικο συναμα...Αν σκεφτεις σε τι κολαστηριο ειχε μετατραπει εκεινη την εποχη...Επισης πηγαμε και στο μερος που γυριζεται το "Νησι" και μας μιλησε ο σκηνογραφος της σειρας, ειδαμε τα υπεροχα σκηνικα και γενικα περασαμε πολυ καλα...Αυτα τα νεα μας...Καλη αναρρωση σε ολα τα μωρακια και υπομονη στις μανουλες...Λια και γω μια απο τα ιδια, βαρεθηκα τον ορο και τη μυξορουφηχτρα...

Κοριτσάκι μου γλυκό! Τα σάλια και τις μύξες τα έχει το μπουμπουκάκι λόγω δοντιών και τον βήχα λόγω μυξών...ελπίζω να περάσουν γρήγορα...

όσον αφορά στην χθεσινή σου μέρα, απλά ΖΗΛΕΥΩ! Λατρεύω τέτοιες εκδρομές!

μια γρηγορη καλημερα και απο μενα και καλη εβδομαδα!!!προσπαθω να κανω παραγγελια mandco και να δουλεψω και λιγο...

μαρακι να σου πω απο javari τι παρηγγειλες?εννοω τι με συμφερει να παρω?

τελικα αποφασισα να της παρω τον παλιο της υπνοσακο σε μεγαλυτερο μεγεθος...μια χαρα κοιμαται!μαρια οταν μου ερθει ο καινουριος υπνοσακος,δεν τον εχω παραγγειλει ακομα,σημερα θελω αν προλαβω,αν θελεις σου δινω τον παλιο συναντιομαστε νομιζω κοντα δουλευουμε,θα του ειναι βεβαια καπως μικρος αλλα νομιζω θα καταλαβεις αν τον βολευει...παντως δεν ειναι φουσκωτος ουσιαστικα ειναι σαν κουβερτουλα δηλαδη μπορει να μπλεκει τα ποδια του αναμεσα κ να στριφογυρναει.....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

τα νεύρα μου!!!

μια ώρα έγραφα και χάθηκαν....

ουφ....

τελοσπάντων....περαστικά σε όλα τα μωράκια!!! γρήγορα περαστικά να είναι!!!

εμένα η Βαλέρια το ξεπέρασε ευτυχώς σχετικά γρήγορα!!! μάλλον χάρη στις σταγόνες τις ζιρτέκ που διέλυσαν τις μυξούλες....

Μαράκι ελπίζω να ανακάμψει σύντομα η μαμά σου...

βάλτε και τη χομπιτοπεθερά όμως στο παιχνίδι....αγγαρέψτε τη για τίποτα....αλλιώς μήπως να έβρισκες μια κοπέλα να βοηθάει τη μαμά σου 3-4 ώρες το πρωί-μεσημέρι?

μεγειες και τα πραγματάκια!!!

εγώ ακόμα περιμένω απο mandco....τους έστειλα μέιλ αν τους ρωτήσω τι γίνεται και η υπάλληλος πραγματικά απόρησε που δεν έχω παραλάβει ακόμα...μου είπε οτι αν μέχρι τέλος εβδομάδας δεν έχω παραλάβει, να της το πω να το διευθετήσει...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!

Περαστικα σ'ολα τα αρρωστα μωρακια.

Αννα πολυ ζηλευω που πηγατε στην Σπιναλογκα.Θα ηθελα κι εγω να παω καποια στιγμη.Γενικα να ερθω στην Κρητη.

Σοφακι να σας ζησει ο Αναστασης!Να ειναι καλοφωτιστος!Τελικα δεν σας εκανε καλο καιρο ε?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

μια γρηγορη καλημερα και απο μενα και καλη εβδομαδα!!!προσπαθω να κανω παραγγελια mandco και να δουλεψω και λιγο...

μαρακι να σου πω απο javari τι παρηγγειλες?εννοω τι με συμφερει να παρω?

τελικα αποφασισα να της παρω τον παλιο της υπνοσακο σε μεγαλυτερο μεγεθος...μια χαρα κοιμαται!μαρια οταν μου ερθει ο καινουριος υπνοσακος,δεν τον εχω παραγγειλει ακομα,σημερα θελω αν προλαβω,αν θελεις σου δινω τον παλιο συναντιομαστε νομιζω κοντα δουλευουμε,θα του ειναι βεβαια καπως μικρος αλλα νομιζω θα καταλαβεις αν τον βολευει...παντως δεν ειναι φουσκωτος ουσιαστικα ειναι σαν κουβερτουλα δηλαδη μπορει να μπλεκει τα ποδια του αναμεσα κ να στριφογυρναει.....

Από javari πήραμε 2 ζευγαρια του Γιώργου και 1 δικό μου...

του Γιώργου πολύ φθηνά, το δικό μου λίγο ακριβό, αλλά είναι τα εκπληκτικά fly london που δεν τα έχω βρει εδώ:

http://www.javari.co.uk/Fly%20London%20Special%20Occasion%20P141736004/dp/B0039XQUYU/ref=rsl_1-4/?fromPage=mythings&refURL=%2Fmythings%2F&asins=B003R0LVYO,B003R0L22K,B003P8PU7W,B002LISICQ,B0039XQUYU,B00303G7K6,B003R0L9EQ

http://www.javari.co.uk/Democrata-Mens-Caipirinha-Slip-on/dp/B002LZUI0O/ref=sr_1_13?ie=UTF8&cAsin=B002LZUI2W&fromPage=search&sr=1-13&qid=1287398258355&asins=B003BNY53G%2CB003KGA31M%2CB003BNY522%2CB002LZUIZO%2CB002LZUHZ0%2CB002LZUHRI%2CB003BNY4SW%2CB003BNY4QO%2CB002LZUJ9E%2CB002LZUJ6W%2CB003BNY4ZA%2CB002LZUJAS%2CB002LZUI2W%2CB002LZUIDG%2CB002LZUHT6%2CB002LZUIY0%2CB003BNY4XM%2CB003KGA3BM%2CB003KGA3EO%2CB003KGA3NU%2CB002LZUJ3K%2CB002LZUHV4%2CB002LZUIQI%2CB002LZUIS6%2CB002LZUIVS%2CB002LZUI86%2CB002LZUI9U%2CB002LZUIK4%2CB002LZUIKY&asinTitle=Democrata%20Caipirinha%20Slip-on&contextTitle=Search%20Results&node=213373031&sort=relevancerank&keywords=Democrata

και άλλο ένα του Γιώργου που δεν το βρίσκω :)

Όσον αφορά στον υπνοσάκο, σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες, αλλά του έχω τέτοιο από πέρσι και δεν θέλει ούτε να τον δει :rolleyes:

εμένα η Βαλέρια το ξεπέρασε ευτυχώς σχετικά γρήγορα!!! μάλλον χάρη στις σταγόνες τις ζιρτέκ που διέλυσαν τις μυξούλες....

Μαράκι ελπίζω να ανακάμψει σύντομα η μαμά σου...

βάλτε και τη χομπιτοπεθερά όμως στο παιχνίδι....αγγαρέψτε τη για τίποτα....αλλιώς μήπως να έβρισκες μια κοπέλα να βοηθάει τη μαμά σου 3-4 ώρες το πρωί-μεσημέρι?

μεγειες και τα πραγματάκια!!!

εγώ ακόμα περιμένω απο mandco....τους έστειλα μέιλ αν τους ρωτήσω τι γίνεται και η υπάλληλος πραγματικά απόρησε που δεν έχω παραλάβει ακόμα...μου είπε οτι αν μέχρι τέλος εβδομάδας δεν έχω παραλάβει, να της το πω να το διευθετήσει...

χαίρομαι που το Βαλεριάκι είναι ήδη καλύτερα!

Η μαμά μου θα ανακάμψει είμαι σίγουρη, η χομπιτ δεν πρόκειται να μπει στο παιχνίδι που να χτυπά τον απαυτό της κάτω! μέχρι και τα γενέθλια του γιου της ξέχασε χθες και πήρε στις 10 το βράδυ τελευταία να του ευχηθεί :mad:

Αν είχαμε λεφτά για κοπέλα μάτια μου, δεν θα ταλαιπωρούσαμε την μάμη μου :rolleyes:

Καλησπέρα γλυκές μου μανούλες & καλή εβδομάδα!!!!! :-D:grin::-D

Έχω τόσο πολύ καιρό να μπώ εδώ και να μιλήσω μαζί σας!!!

Μου λείψατε πάρα πολύ! Όταν είμασταν εγκυούλες όλες μιλούσαμε καθημερινα για αυτά που μας απασχολούσαν!!!

Η τέλεια παρεούλα!!! Τώρα θα είμαι πάλι εδω να τα λέμε!!!

Και ένα νέο...είμαι πάλι έγκυος 10 εβδομάδων!!! :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Τι μου κάνετε???

Δεν πιστεύω να με ξεχάσατε:?::?::?:

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα γλυκές μου μανούλες & καλή εβδομάδα!!!!! :D:D:D

Έχω τόσο πολύ καιρό να μπώ εδώ και να μιλήσω μαζί σας!!!

Μου λείψατε πάρα πολύ! Όταν είμασταν εγκυούλες όλες μιλούσαμε καθημερινα για αυτά που μας απασχολούσαν!!!

Η τέλεια παρεούλα!!! Τώρα θα είμαι πάλι εδω να τα λέμε!!!

Και ένα νέο...είμαι πάλι έγκυος 10 εβδομάδων!!! :D:D:D:D:D:D:D

Τι μου κάνετε???

Δεν πιστεύω να με ξεχάσατε:?::?::?:

χαχαχαχαχα δεν σε πρόλαβα! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ κούκλα μου και πάλι!

Μαρακι καλημερα!

Ο αντρουλης σου χθες ειχε γενεθλια?Να τον χαιρεστε μαμα και γιος!

Μαρακι τι νουμερο του πηρες του Νικολα τα inch blue?Φοραμε το ιδιο νουμερο σε παπουτσι.Εμεινες ευχαριστημενη?

Γεια σου ninaki!

Καλως ηρθες και παλι!Εμεις δεν τα εχουμε πει καμια φορα.

Ευχαριστα νεα διαβαζω!Μπραβο!Ζηλευω λιγο που γινεστε δευτερομανουλες :)Ευχομαι σε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και σε ενα γερο παιδακι.

Εμενα με λενε Ευμορφια και τον μικρο μου ταλιμπανακο Παντελη.

Εσενα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...