Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα...ευτυχως ειχαμε ηρεμη νυχτα, εννοειται οτι της εδωσα ντεπον...σαν γερος ροχαλιζε το λουλουδι μου...αμαν ρε γμτ οι κωλομυξες...δε νομιζω να ειναι απο τα δοντιασ γιατι δε βγαινουν τα πανω αλλα τα κατω, τι να πω, μακαρι να ειναι απο τα δοντια...Ελευθερια θηλαζε παιδι μου το παιδι και ασε τις ανησυχιες!!!!!! Καλα πλακα κανω, το καταλαβαινω οτι αυτη η προσκολληση ειναι καπως αλλα ολα θα γινουν μωρε...σιγα σιγα...Μαρακι ολα καλα με το μπεμπε ε;;;; να το ρουφηξεις μεχρι τελικης πτωσεως το ομορφο αντρακι σου...Συγκλονιστηκα πρωι πρωι με τα νεα της Αννας...Επειδη τα εχω περασει και συ Ελε, την καταλαβαινω τοσο πολυ, αυτο το κενο, ακομα το νιωθω ωρες ωρες...Ελπιζω συντομα να της χαρισει ο Θεος ενα αλλο παιδακι!!!!

Αυτό το κενό και αυτή η απώλεια δεν ξεχνιέται ποτέ...Μπορεί να ξεπερνιέται αλλά δεν ξεχνιέται...

Την νιώθω τόσο την Άννα και πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχουν λόγια να παρηγορήσεις μια γυναίκα που χάνει το σπλάχνο της τόσο μα τόσο νωρίς. Εμένα τίποτα δεν με παρηγορούσε τότε. Θέλει τον χρόνο του να περάσει...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα .τι κανετε?εμεις καλα.θα τον φαω τον μικρο ολο σκανταλιες και ζημιες μου κανει.τον μαλωνω και αυτος μου χαμογελαει:Dκατα τα αλλα τρεχω και ....προσευχομαι να βγαλει ηλιο την Κυριακη.ξεχασε να σταματησει να βρεχει εδω.παμε για 10 μερες:(

βρε κοριτσια,εστειλα τον Τολη να βγαλει προπληρωμενη καρτα σημερα στην Αλφα και του ειπαν οτι μονο στην Εθνικη.στο ιντερνετ ψαχνοντας ειδα οτο βγαζουν ολες οι τραπεζες.απο εθνικη δεν θελω.δεν εχω καλη εικονα για την συγκεκριμενη τραπεζα:?εσεις αν εχετε απο ποια τραπεζα πηρατε?ειστε ευχαριστημενες?και το ποιο σημαντικο,την δεχονται ξενα σαιτ για αγορες?αυτα τα λιγα....μολις ξυπνησε το ταλιμπανι μου:D:D

XWF8p2.png

κοριτσακια τι κανετε?Χαθηκα για πολλες μερες,δυστυχως,,,εμπενα να σας διαβασω που κ πυ αλλα η το ασυρματο δικτυο που επιανα εδω εξαφανιζοταν.Τελικα χθες μας ενεργοποιησανε την συνδεση απο frthnet.Ολα καλα εμεις,η μικρη ειναι λιγακι αρρωστουλα,μπουκωμενη,στα καλα καθουμενα...εγω αρχιζω και συνηθιζω εδω,παμε συχνα και πατρα για καφεδακι και ψωνια,γνωρισα κ μια κοπελα που κανουμε ψιλοπαρεα,παμε τα μικρα παιδοτοπο,για καφε,ερχετε σπιτι πινουμε καφεδακι κτλ κτλ!!!Σας φιλω ολες μαζι και τα ζουζουνακια σας,,

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Σοφία εγώ έχω προπληρωμένη από την Τράπεζα Πειραιώς και από την Eurobank. Περισσότερο χρησιμοποιώ την πρώτη για καθαρά πρακτικούς λόγους (κινώ περισσότερο τον λογαριασμό της Πειραιώς, ο άλλος λειτουργεί περισσότερο αποταμιευτικά). Και τις 2 τις χρησιμοποιώ για αγορές απέξω και μάλιστα και με τις δυο έχω γραψτεί στο paypal για αγορές. Τις φορτίζω online, από το σύστημα των Τραπεζών αναλόγως την πληρωμή που έχω να κάνω κάθε φορά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπερα :(

πριν μερικες ωρες ειχα τοσο αναγκη να μπω να πω τον πονο μου αλλα ο μικρουλης δεν κοιμηθηκε το απόγευμα και ετσι... αυτη την ωρα βεβαια δεν εχω κουραγιο για τιποτα.

θα σχολιασω αυριο αυτα που διαβασα και λεω εν ταχει για την περιπετεια μας. εχουμε γαστρεντεριτιδα πάλι :( Ελενιτσα ακους; ομοιοπαθουσα :( 2η φορα σε 2 μηνες! τι κακο ειναι αυτο. εχθες το βραδυ τον εβαλα στις 10 για υπνο και κατα τις 11, εκει που ετοιμαζομαι να πλυνω κατι πιατα ακουω κατι σαν βηξιμο, σαν φτερνισμα, δεν πολυκαταλαβα. μπαινω στο δωματιο και το βλεπω να καθεται στην κουνιτσα του και μετα να πεφτει με το κεφαλι μπροστα. συνειδητοποιω ταυτοχρονα κατι λευκους λεκεδες στο σεντονι. τους πιανω και σκεφτομαι οτι εκανε γουλιες (τις οποιες εχει κοψει μηνες τωρα). τον παιρνω αγκαλιτσα για να αλλαξω σεντονια και ξεκιναει κατι ρουκετες αλλο πραγμα. εβγαζε και από τη μυτη, φραζανε τα ρουθουνια του, δεν με αφηνε να του τα καθαρισω, πηγαινε να κλαψει από το φοβο του. 3 φορες εκανε εμετο, τρεις φορες αλλαξαμε ρουχα και εγω και αυτος. τον πηρα στο κρεβατι μου, ολο το βραδυ κλαψουριζε ή εκλαιγε, το πονουσε η κοιλια προφανως. το πρωι δεν πηγα γραφειο ουτε και το απογευμα εννοειται αλλα ευτυχως ειναι καλυτερα σημερα. δεν ανεβασε πυρετο, δεν εκανε διαρροιες, δεν ξαναεκανε εμετο. τον εχω στη διαιτα βεβαια, γιατι το στομαχακι του ειναι καπως, και ως εκ τουτου ολη την ημερα μου εδειχνε τις κατσαρολες και μου ελεγε "μαμ"

το ποσο στεναχωρηθηκα δεν λεγεται αλλα πάλι καλα να λες αν τη γλιττωσαμε ετσι φτηνα! 39,5 πυρετο φτασαμε πριν 2 μηνες μπρρρρρρρ

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

πωπω βρε συμπεθεράκι περαστικά στον μικρούλη...που την κόλλησε πάλι τη γαστρεντερίτιδα????? ήρθε σε επαφή με κανένα παιδάκι???

και η ανιψιά μου τώρα αναρρώνει απο γαστρεντερίτιδα που κόλλησε φυσικά στο βρεφονηπιακό!!! 1 εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε...15 φορές διάρροια την ημέρα...άστα να πάνε....

Σοφάκι κι εγώ της Πειραιώς έχω προπληρωμένη και μια χαρά έχω βολευτεί....καλά αυτός απο την άλφα που είπε στον άντρα σου οτι βγάζει μόνο η έθνικη, ήταν στάνταρ τραπεζικός ή κανένας περαστικός???

τι ασχετοσύνη....

http://www.piraeusbank.gr/ecPage.asp?id=297657〈=1&nt=96&sid=&fid=279053

http://www.bankofcyprus.gr/main.asp?id=11239

http://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=339&mid=693〈=gr

Λιάκι άντε τώρα που έχεις ίντερνετ να μη χάνεσαι εεεεε????????

τι κάνει η όμορφη τσαχπίνα σου??????????

Η Βαλέρια με έχει τρελάνει!!!

χθες κοιμήθηκε μόνο το πρωί 12-13:30 και μετά ξανακοιμήθηκε στις 23:30!!!!!!!!

έκοψα τις σοκολατόπιτες...για την ακρίβεια επειδή έφτιαξα πάλι προχθές το βράδυ και για να μην τις βλέπω μπροστά μου, τις μοίρασα!!!

ευκαιρία ήταν βέβαια να δω και το νινάκι που μένει απο κάτω!!! 3 μηνών!!!

και έχει πολύ γέλιο γιατί αυτό το κοριτσάκι γεννήθηκε με 2 δόντια!!! τα έχει έτοιμα τα 2 κάτω απο τη μέρα που γεννήθηκε!!! και είναι πολύ αστείο να βλέπεις ένα τοσοδούλι μωράκι να ανοίγει το στόμα και να βλέπεις δοντάκια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μόνη μου είμαι?????

που είστε όλες???????

Α Μαράκι τώρα που το θυμήθηκα...όλη την εβδομάδα ήθελα να σε ρωτήσω κι όλο το ξεχνούσα!!!

πώς πήγε η μαμά σου με τις εξετάσεις στο Ωνάσειο??? ελπίζω όλα καλά ε?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Hallo!!!!τι κανετε?περαστικα στα αρρωστα μικρουλια μας:(υπομονη κοριτσια,μιας και χειμωνιαζει σιγα σιγα δυστυχως θα τα εχουμε και αυτα.και εγω απο εχθες τον ακουω να ρουθουνιζει πιο βαρια και το βραδυ ροχαλιζε πολυ γμτ:(δεν βλεπω να την γλιτωνουμε.εντωμεταξυ χαλια ο καιρος εδω.ολο βρεχει και δυστυχως θα βαπτιστει βρεχοντας οπως φαινεται.τεσπα και που αγχωνομαι δεν μπορω να κανω τιποτα με τον καιρο:mad:ευχαριστω ολες για τις πληροφοριες με τις καρτες.θα δω απο βδομαδα τι θα κανω.παντως τσεκαρα 2 σαιτ απο αγγλια και δεχονται η πιστωτικη η χρεωστικη.απο αυτες εχω 2 αλλα δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι να χρησιμοποιησω χρεωστικη στο ιντερνετ:confused:

το αλλο σας το ειπα?ο μικρος εδω και μια εβδομαδα δεν θελει να φαει μεσημεριανο και γενικα φαγητο με τιποτα.με εχει σκασει.αυτααααα,καλο ΣΚ σε ολες .πολλα φιλια στα ζουζουνια σας:D:D

XWF8p2.png

Όλα τα μωράκια έχουν μετάλλαξη ή μου φαίνεται??? Από τα δόντια είναι κορίτσια, αλλιώς δεν εξηγείται. Σοφία2 και εμένα στο μεσημεριανό γίνεται πάλι. Φρούτα με ή χωρίς αυγό τρώει μια χαρά, απογευματινό επίσης, βραδινό τρώει διπλή μερίδα. Για την ακρίβεια εκεί γύρω στις 8 κλαίει και φωνάζει μαμ. Το μεσημέρι όμως 5-6 κουταλιές και αυτό ήταν. Πίνει βέβαια μετά γάλα και γενικά πίνει πολύ συχνά και δεν ανησυχώ ό,τι είναι νηστικός αλλά βρε παιδάκι μου γιατί να το κάνει αυτό το μεσημέρι?

Σήμερα έκανα φακές, τζίφος 2-3 κουταλιές και μετά μου τα έφτυνε!

Μακ τι έχει βρε το αντράκι σου? Πολλά περαστικά, σέρνεται αυτό το πράμα ε? Χθες μια φίλη μου έκλαιγε στο τηλ, τα ίδια έχει και ο δικός της που είναι συνομήλικος με τον δικό σας. Κόκκινο το ποπουδάκι του από τις διάρροιες. Φίλησέ μου τον άρχοντά σου!

Λία περαστικά και στην δική σου κουκλίτσα!

Κορίτσια πάω. Περιμένω τον σύζυγο να φάει και πιο αργά θα πάμε ταβερνάκι με παρεά οικογενειακώς.

Α και εγώ κρυωμένη είμαι και τρέμω να μην κολλήσω τον μικρό.

Σας φιλώ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα! Περαστικά σε όλα τα μωράκια, στεναχωρήθηκα πολύ που σας διάβασα! :( Μαράκι μου ελπίζω το αστέρι σου να είναι ήδη καλύτερα και Σοφάκι μου προσεύχομαι ήδη για σας να βγάλει έναν υπέροχο ήλιο την Κυριακή και να μην ανεβάσει πυρετό ο παίδαρος!

Λία μου γλυκιά μου κούκλα πως είναι το Βαλαντάκι σου; Πολύ χάρηκα αγάπη μου που βρήκες παρεούλα εκεί. Σε είχα έννοια και δεν βρίσκω χρόνο να σου στείλω μηνυματάκι. Να περνάτε υπέροχα και περιμένω νέα για δεύτερο νινάκι ;)

μόνη μου είμαι?????

που είστε όλες???????

Α Μαράκι τώρα που το θυμήθηκα...όλη την εβδομάδα ήθελα να σε ρωτήσω κι όλο το ξεχνούσα!!!

πώς πήγε η μαμά σου με τις εξετάσεις στο Ωνάσειο??? ελπίζω όλα καλά ε?

Αχ ρε Σοφάκι γλυκό! Χθες πήγε για το τσεκαπ...δυστυχώς φάνηκε επιδείνωση...περισσότερο πισωγύρισμα και η καρδιά είναι πάλι στην κατάσταση που ήταν το 2007 όταν πρωτοεμφανίστηκε. Παίζει ρόλο βέβαια της είπε ο γιατρός ότι εδώ και ένα χρόνο κουράζεται πολύ, δεν έχει την ίδια φυσική κατάσταση πλέον γιατί δεν προλαβαίνει να γυμνάζεται και πιο σημαντικό έχει πολύ άγχος που επιβαρύνει την καρδιά περισσότερο και από την σωματική κούραση. Συνεχίζει τα φάρμακά της, να είναι ήρεμη της είπε και να μην κουράζεται παραπάνω από το κανονικό. Θα πρέπει πάλι να πάει για μαγνητική καρδιάς να δούνε κάποιες λεπτομέρειες. Άστα έχω τρομερές τύψεις!!! Και έναν απίστευτο θυμό για την π##$να την πεθερά μου που το παίζει γκόμενα γμτ το κέρατό μου παρόλο που ξέρει την κατάσταση :evil::evil::evil:

τεσπά, παρασκευή σήμερα και από το πρωί δουλειές και ψώνια. πήρα χαλί για το υπνοδωμάτιό μας από ικέα, ένα υπέροχο μωβ! κάτι μαξιλάρια για τον καναπέ σε σκούρο καφέ να ανανεώσω λίγο. jumbo για "κλειδαριές" συρταριών γιατί το έχει βρει παιχνίδι στο δωμάτιό του. και μια βόλτα από φακτορυ ουτλετ και χτύπησα ένα ωραίο φουστανάκι από sarah lawrence...

ήρθαν και τα inch blue...λίγο μεγάλα γμτ! τώρα που θα ξυπνήσει θα του τα δοκιμάσω πάλι και σκέφτομαι να τα επιστρέψω να πάρω το μικρότερο...

Διαφημίσεις

Aχ καλησπερα σας...περαστικα σε ολα τα μωρακια...μα τι γινεται με αυτες τις ιωσεις βρε κοριτσια;;; εμεις παλι τα ιδια, μυξες αρκετες και βηχας εντονος, σαν ξεροβηχας, οταν κοιμαται. Ξεκινησαμε αερολιν γιατι δυσκολευεται να κοιμηθει...Και μεσα σε ολο αυτο βγαζει και 5-6 δοντια μαζεμενα...ενα θα σας πω, το στομα της ειναι ολοπρηστο, χθες μαλιστα την πηγα και στην οδοντιατρο μας γιατι οπως την εκανα μπανιο και ηταν ξαπλωμενη προς τα πισω ανοιξε το στομα της και πανω πισω ειχε ενα τεραστιο πρηξιμο στο ουλο και ΜΠΛΕ, ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΕΝΟ...τρελαθηκα, πηρα τηλ τη γιατρο και μου ειπε να παω να τη δει, ευτυχως δεν ειναι κατι, κατεβαινει το δοντι και απο την πιεση εχει σπασει καποια αγγεια μεσα στο ουλο και εχει μπλαβισει. Αχ θα μας τρελανει αυτη η Εΐρηνη, αφηστε που με το αερολιν επαθε υπερδιεργεση και κοιμηθηκε πριν κανενα μισαωρο, και τωρα βηχει συνεχεια και σε λιγο μαλλον θα εχουμε το πρωτο ξυπνημα...Σας καληνυχττω, μπηκα να σας πω τον πονο μου και παλι...φιλακια!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

αννουλα μου και εγω τον πονο μου μπηκα να πω... ειμαι πτωμα δεν εχω κουραγιο να γραψω!

εμεις ευτυχως ειμαστε καλα από τη γαστρεντεριτιδα (φτηνα την γλιττωσαμε) αλλά μαλλον σκανε οι κυνοδοντες και εχθες ειχαμε 1-2πμ κλαματα! να δουμε σημερα!

θελω να ευχηθω περαστικα σε όλα τα βλασταρακια, υπομονη στις μανουλες και τις χομπιτο - πεθερες στον ΚΑΙΑΔΑ επιτελους!

καλεεεεεεεεεεεεε! ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ; Δεν μπήκα ολόκληρη την ημερα διότι αφενος μεν ο υπολογιστης ειναι παλι στον ντοκτορ (:mad:) αφετερου δε ο συζυξ μολις εφυγε για ποτακι και εγω βουτηξα τον λαπ τοπ!

τι ξεραιλες ειναι αυτες; κλαψ κλαψ, δεν μπαινει καμια να κλαφτω;:rolleyes:

ο πιτσιρικας πολυυυυυυυ γκρινια λεμε, με ξεπνεωσε σημερα! μαλλον ομως βγαινουν 2 δοντια ταυτοχρονα και μαλλον δεν ειναι οι κυνοδοντες αλλα οι 2 δεξιοι τραπεζιτες, πανω-κατω. τους αριστερους τους εχουμε :tongue:

Αχ ρε μαρια και μολις παραπονιομουνα πως εχω να βγω για ποτο απο τελη 2008...ο αντρουλης μου τ σκαει που κ που για καφεδακι εγω κ την χρυσοβαλαντου να του πασαρω παλι σπιτι θα μεινω για δουλειες!Το χω αναγκη,να ντυθω και να ξεχαστω για 4-5 ωρες,,,ουφ,να δουμε ποτε,,!!

Μαρακι καλα περναμε,φοβαμαι μονο μην συνηθησω και καλοκαιρι μυ πει αντρας μου φευγουμε χα χα χα!!

Σοφια καλα ειναι το κοριτσακι μου,λιγες μυξουλες εχει αλλα μαλλον την γλυτωσαμε,εχει ελαφρυ κρυολογημα,δυστυχως ομως κολησα και εγω και φτερνιζομαι 100 φορες την ημερα!!

Female ευχαριστω φιλη μου,,,περαστικα σε ολα τα ζουζουνακια μας..δεν αντεχω να βαζω ορο αλλο και να ξεβουλωνω μυτουλα,,σπαραζει στο κλαμα,

φιλακια καληνυχτα!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα & από μένα κοριτσάκια μετά από αρκετό καιρό...

Είπαμε είστε γρήγορες και δε σας προλαβαίνω με τίποτα. Με κόλλησαν οι μαθητές μου την ίωση που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες (ευτυχώς ελαφράς μορφής) και όποτε τον πλησιάζω φοράω μάσκα, ο Αντρίκος μου όμως το περνάει για παιχνίδι και την τραβάει να την βγάλει. Ελπίζω να μην την κολλήσει, άσχετα αν είναι ελαφράς μορφής γιατί θα τρελαθώ. Βρε κορίτσια πότε θα μιλάνε να μας λένε τι έχουν, τι τους πονάει και να σταματήσουμε να μαντεύουμε κάθε φορά τι γίνεται.

Εμείς για 4-5 μέρες είμασταν στρουμφάκια (το μελάνι για το πωπουδάκι έβαψε όλη την περιοχή τριγύρω) φαίνεται να έχουν φύγει οι μικρές γραμμούλες που είχε κάνει αν και δεν γκρίνιαξε καθόλου...αυτό το παιδί πρέπει να έχει μεγάλη ανοχή στον πόνο...μας είπε η παιδίατρος ότι υπάρχουν βαθμοί ή κλίμακες ή κάπως έτσι και πρέπει να είμαστε σε μεγάλο βαθμό.

Από φαγητό πάει καλά, το πρωί πίνουμε φρέσκο γάλα (από 11,5 μηνών) και ένα αυγό κάθε μέρα. Tip για κάποια κορίτσια που διάβασα σε κάποια φάση ότι έχουν πρόβλημα με το αυγό. Εγώ ακόμη και σφιχτό να γίνει το βάζω μέσα στην κούπα του, κόβω και ψωμάκι (συνήθως 1/3 φέτας του τοστ), προσθέτω και μερικές σταγόνες από το γάλα του για να μην "κολλάει" στον ουρανίσκο και τον πνίγει και ειλικρινά το τσακίζει. Ίσως βοηθάει και το γεγονός ότι το φρέσκο γάλα έχει ένα ελαφρό άρωμα βανίλιας και καλύπτει αυτό του αυγού που δεν αρέσει σε πολλά μωράκια.

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω έχετε πρόβλημα με τις κάλτσες ή μόνο ο δικός μου θέλει να είναι ξυπόλητος? Μιλάμε ακόμη και αυτές με τα πατουσάκια-βεντουζάκια από κάτω κάθεται στο πάτωμα τις τραβάει μέχρι να τις βγάλει και μετά τις κάνει κουπεπέ μέχρι να βαρεθεί και να πιάσει άλλο παιχνίδι. Επίσης έχει πείσμα αν θέλει κάτι το θέλει εκείνη τη στιγμή και κοπανιέται-γκρινιάζει...πως να του το κόψω αυτό το συνήθειο? Κάθε βοήθεια-συμβουλή δεκτή.

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...