Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι έγινε με την αλλεργία της μικρής;

εσύ τώρα θηλάζεις πρωί βράδυ ή όποτε θελήσει η Βαλέρια;

στο ραστ που κάναμε όταν ήταν 11,5 μηνών, βγήκε πάλι θετική και μάλιστα αυξημένη...οπότε περιμένουμε και ξανακάνουμε εξετάσεις όταν πάει 18 μηνών...

τώρα το πρόγραμμα της είναι το εξής:

22:00 θηλασμός

02:30 θηλασμός

06:00 θηλασμός

10:30 φρούτα

12:00 θηλασμός

14:30 μεσημεριανό

16:00 θηλασμός

18:30 γιαούρτι

20:00 θηλασμός

αν και πολλές φορες και ειδικά αν είμαστε έξω, τον θηλασμό των 20:00 τον παραλείπει...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα!

Εστειλα μπαμπα και γιο στα πεθερικα να κανω καμια δουλιτσα και λιγο στα κλεφτα διαβαζω τα νεα σας.

Αννουλα μου περαστικα στην Ειρηνουλα!Δεν νομιζω κι εγω να ειναι ιωση,μαλλον τα δοντια της εχει το κοριτσακι μας.Κι εμενα ετσι ηταν 1 εβδομαδα.Ετρεχε η μυτουλα του ποταμι και του εβαζα ορο πριν απο καθε γευμα και το βραδυ οτριβιν για 3 μερες.Ακουσα οτι οταν βγαζουνε δοντακια η κορυφη του κεφαλιου τους ειναι πιο ζεστη απο το υπολοιπο κεφαλι.Τσεκαρε το.

Μαρακι τον πρωτο υπνοσακο πηρα απο τα Λητω.Ειναι χοντρος ειναι η αληθεια αλλα το σπιτι μας ειναι κρυο γενικα το καταχειμωνο.Τωρα του βαζω εναν αλλο υπνοσακο που μας εκανε δωρο μια φιλη μου,ο οποιος ειναι πιο λεπτος.Μια χαρα κοιμαται το βραδυ.

Επισης εγω πλεον δεν τον κουναω για να κοιμηθει.Του δινω την πιπιλα του στομα και μια ακομα στο χερι του.Ετσι,παιζει λιγο με την πιπιλα και ξερενεται στον υπνο.

Εγω του ψωνισα για φθινοπωρο-χειμωνα οποτε δεν χρειαζομαι κατι.Το μονο που θα του παρω ειναι αλλο καθισματακι απο το ebay.

Ποια Αννα λετε?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

εγω λεω να παρω μια αδεια αυριο να κανω καμια δουλεια στο σπιτι...σας τα ειπα?με εχει πιασει κριση καθαριοτητας....καλα παντα μου αρεσε αλλα τωρα τελευταια εχω παραγινει.σκεφτειτε οτι θα ζητησω αδεια για να καθαρισω...ειχα κοπελα που μου καθαριζε κ ειναι να ερθει την αλλη εβδομαδα αλλα θα της πω να μην ξαναρθει...με εχει νευριασει γιατι κανει τα πανω πανω....κ την ειχα κ 2,5 χρονια κ δεν γουσταρω την αχαριστια!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

εμεις Μαρακιδεν ειχαμε ποτε προβλημα με τον υπνο.τα αγορια βεβαια δεν κοιμοντουσαν πολυ σε σχεση με την Ευη που ξερενεται!!!αλλα το καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους οσο μεγαλωνει....εγω κατι φορες που τον βαζω να παιξει μετα απο λιγο τον βλεπω οτι νυσταζει και ενδεχεται να κοιμηθει με τα παιχνιδια αγκαλια, οποτε τον μεταφερω κοιμησμενο στην κουνια.ισως να εχει ακομα στο μυαλουδακι του οτι μπορει να του φυγεις.....!!!!θα στρωσει ομως.....εχουν και πονους με τα δοντακια...... Σοφια για ποια Αννουλα λες?απο τις Αυγουστομανουλες?

Διαφημίσεις

την αννουλα απο το καφε αυγουστου...εγω της εγραψα δυο λογια δεν ξερω εαν εκανα κατι κακο,εγω αισθαθηκα εκεινη τη στιγμη οτι ηθελα να το κανω...

τι κακό να έκανες βρε Τατιανάκι...

Κι εγώ ήθελα να της γράψω αλλά δεν μπόρεσα....δε μου έβγαινε....πραγματικά δεν ήξερα τι να πω...:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εμεις Μαρακιδεν ειχαμε ποτε προβλημα με τον υπνο.τα αγορια βεβαια δεν κοιμοντουσαν πολυ σε σχεση με την Ευη που ξερενεται!!!αλλα το καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους οσο μεγαλωνει....εγω κατι φορες που τον βαζω να παιξει μετα απο λιγο τον βλεπω οτι νυσταζει και ενδεχεται να κοιμηθει με τα παιχνιδια αγκαλια, οποτε τον μεταφερω κοιμησμενο στην κουνια.ισως να εχει ακομα στο μυαλουδακι του οτι μπορει να του φυγεις.....!!!!θα στρωσει ομως.....εχουν και πονους με τα δοντακια...... Σοφια για ποια Αννουλα λες?απο τις Αυγουστομανουλες?

αυτό είναι μάλλον Ελένη μου, γιατί αν δεν έχει το νου που είμαι εγώ ή ο πατέρας του, δεν κάνει προσπάθεια να μείνει ξύπνιος, μια χαρά ξεραίνεται...

Διαφημίσεις

τι κακό να έκανες βρε Τατιανάκι...

Κι εγώ ήθελα να της γράψω αλλά δεν μπόρεσα....δε μου έβγαινε....πραγματικά δεν ήξερα τι να πω...:(

ούτε γω ξέρω τι να γράψω...τα λόγια είναι κούφια τέτοιες ώρες...

να τους φυλάει το αγγελούδι τους και σύντομα με ένα κοριτσάκι που τόσο λαχταρά...τίποτα άλλο...

αυτη ηταν η κοπελα που ελεγε ποτε θα βαλει τικερακι ροζ????ποποποπο στεναχωρηθηκα.......ειναι πολυ δυσκολο να το περνας αυτο!!!!το εχω ζησει με την κουνιαδα μου και ηταν φριχτη η περιοδος εκεινη!!!!!κριμα......

έκανα μόλις παραγγελία από mandco...κάλτσες, παντελόνια φόρμας και τισερτ για μέσα σπίτι...σε πόσες μέρες τα περιμένω βρε Σοφούλα;

εγώ ακόμα τα περιμένω οπότε δεν ξέρω να σου πω!!!!

8/10 έκανα παραγγελία και 12/10 αν θυμάμαι καλά έγιναν dispatched...

περιμένω απο μέρα σε μέρα...αλλά με τα ΕΛΤΑ ποτέ δεν ξέρεις!!!

ξύπνησε το αστέρι μου!!!

φιλάκια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα...

Διαβαζω τα δικα σας και εχω να πρσθεσω πως κι εμεις ακομα αρρωστες (κ οι 2 μικρες ) το μπουκωμα κανει κυκλους εκει που λεει να σταματησει ξαναρχεται....Και η μεγαλη μας εχει και τσιμπλες στο ενα ματι και το καθαριζω για να ανοιξει το πρωι με βαμβακι κ χαμομηλι...Χθες κιολας τη κοιμισα (κατα λαθος βεβαια γιατι την εβαλε η πεθερα για υπνο το βραδυ επειδη λειπαμε) χωρις πανα βρακακι και δε κατουρηθηκε. Βεβαια απο το Μαϊο που ξεκινησε να λεει ποτε θελει γιογιο αντε να χουμε παθει το βραδυ 2 φορες ατυχημα, παντα δηλ. ξυπνουσε με στεγνη πανα το πρωι. Θα το σκεφτω αν θα το συνεχισω...

Κατα τα αλλα το 1ο δοντακι της Αννουλας φυτρωνει με την ησυχια του. καλα τοσο πολυ αργουνε βρε παιδι μου? δε το χα συνειδητοποιησει!!!!! Το χω ακουσει κι εγω για μυξες σε σχεση με τα δοντια και επισης και για πολλες φορες κακα μεσα στη μερα. αυτα λενε πως μπορει να σχετιζεται μα τα νεα δοντακια, οπως επισης κ ο βηχας και το βραχνιασμα. Τωρα δε ξερω να σας πω ποσο εξακριβωμενα ειναι αυτα, η μαμα μου μου τα χει πει...

Οσο για τα ψωνια απο το ιντερνετ ζηλευω που ψαχουλευετε κ ψωνιζετε αλλα προσωπικα τα χω κοψει μιας και ειμαστε υπερπληρεις απο τα παντα, κι αλλα 2 να ειχα παλι τα εντυνα που λεει ο λογος!

Τωρα παιρνει μονο ο συζυγος ηλεκτρονικα κ γκατζετακια απο κει που του ερχονται πολυ φθηνοτερα.

Χθες πηγαμε το βραδυ σε μια συναντηση φωτογραφικης ομαδας (μιας κ ο συζυγος ειναι τρελος με τη φωτογραφια κι εγω ειμαι σχετικη με το θεμα λογω επαγγελματος) και πολυ μας αρεσε. ειναι 2 φορες τη βδομαδα απο 2 ωρες το βραδυ. Μακαρι να μπορει να ρχεται να καθεται η πεθερα μου με τα μικρα να πηγαινουμε και οι 2, αλλιως οποτε μπορουμε και οι 2 αλλιως μια ο ενας μια ο αλλος... Να κανουμε και κατι διαφορετικο!!!! Ενιωσα (με ολο το φοιτηταριο εκει μεσα) πως παω παλι στη σχολη! (και 10 χρονια τουλαχιστον νεοτερη!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...