Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφ, ευτυχώς παρείτσα:)

Καλά είμαστε. Η αλήθεια είναι ό,τι με προβληματίζει λίγο το κεφάλαιο του θηλασμού αλλά δεν έχω πάρει απόφαση για να την συζητήσω.

Εσείς? Το μπεμπέ?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έχει κολλήσει ο μικρός. Αυτό με προβληματίζει. Δεν θέλει κανέναν άλλο.

Τελοσπάντων κατά καιρούς με πιάνουν κρίσεις, μετά πάλι αντιλαμβάνομαι ό,τι κάνω το σωστό:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα...ευτυχως ειχαμε ηρεμη νυχτα, εννοειται οτι της εδωσα ντεπον...σαν γερος ροχαλιζε το λουλουδι μου...αμαν ρε γμτ οι κωλομυξες...δε νομιζω να ειναι απο τα δοντιασ γιατι δε βγαινουν τα πανω αλλα τα κατω, τι να πω, μακαρι να ειναι απο τα δοντια...Ελευθερια θηλαζε παιδι μου το παιδι και ασε τις ανησυχιες!!!!!! Καλα πλακα κανω, το καταλαβαινω οτι αυτη η προσκολληση ειναι καπως αλλα ολα θα γινουν μωρε...σιγα σιγα...Μαρακι ολα καλα με το μπεμπε ε;;;; να το ρουφηξεις μεχρι τελικης πτωσεως το ομορφο αντρακι σου...Συγκλονιστηκα πρωι πρωι με τα νεα της Αννας...Επειδη τα εχω περασει και συ Ελε, την καταλαβαινω τοσο πολυ, αυτο το κενο, ακομα το νιωθω ωρες ωρες...Ελπιζω συντομα να της χαρισει ο Θεος ενα αλλο παιδακι!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!τι μου κανετε?Αννουλα περαστικα στο ζουζουνι σου!!!!Λιτσακι τι κανει ο Αντρικος σου?ο δικος μου με γαστρεντεριτιδα........ανηποφορη η κατασταση!!!!αχ ηθελα να συζητησω κατι μαζι σας το οποιο με προβληματιζει πολυ.Η Ευη μου λιγο πριν ξεκινησουν τα σχολεια μου ξανακατουριεται στον υπνο της, καθε βραδυ ομως.εχτες κατουρηθηκε και στο σχολειο και οταν γυρισε στο σπιτι.τι να κανω με αυτο το παιδι......να το κανει απο ζηλια? ή μηπως να εχει προβλημα με τα νεφρα της? κατι φορες που παραπονιεται οτι ποναει η μεση της......και συνδυαζω μια τουμπα που φαγαμε μαμα και κορη αγκαλια στις σκαλες του σχολειου τον Ιουλιο......και η Ευη μου εφυγε απο τα χερια και εσκασε με την μεση της στην γωνια του σκαλιου την μυτερη.καλα περιττο να πω τι σοκ περασαμε......εγω δεν μπορουσα να κουνηθω....τρομαξα και για το παιδι.τι να κανω????

ελενιτσα μου καλημερα...νεα ξεκινηματα στις ζωες των παιδιων τα επηρεαζουν πολυ...φανταζομαι ηξερε οτι θα ξεκινησουν τα σχολεια γι αυτο αρχισε ξανα τα ιδια.προσπαθησε να δεις τι την ενοχλει,συζητησε της το...αν ψαξεις και λιγο στο ιντερνετ ισως βρεις σχετικα αρθρα.τωρα γιατρος δεν ειμαι δεν μπορω να σου πω αν εχουν κατι τα νεφρα της.αν αισθανεσαι ανασφαλεια συζητησε το με ενα γιατρο.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

ουφ κοιμήθηκε λίγο το αστεράκι και έκανα δουλίτσες...

βρε κοπελιές, όλα τα δικά σας σας βγάζουν την ψυχή για να κοιμηθούν;;; αφού τον βλέπω ότι νυστάζει, ξαπλώνει στο χαλί και βάζει προσκέφαλο μια μαξιλάρα, πεθαίνει λέμε στη νύστα, αλλά έτσι και τον πάρω στο δωμάτιό του, μας ακούει όλη η Παιανία και δείχνει την πορτα να βγει!!! μία ώρα τον πάλευα, τελικά έφτασε η ώρα της φρουτόκρεμας που τελικά δεν την έφαγε και όλη λόγω νύστας!

Πραγματικά είναι το μόνο πρόβλημα που μου δημιουργεί το σουργελάκι μου...σε όλα τα άλλα είναι απίστευτα συνεργάσιμος και συννενοούμαστε σούπερ! Αλλά στο θέμα ύπνου με πιάνουν τα κλάματα :(

Ελενάκι, πιστεύω και γω ότι είναι ψυχολογικό, αλλά καλό θα ήταν ήταν αποκλείσεις άμεσα την πιθανότητα οργανικού προβλήματος για να ξέρεις τι αντιμετωπίζεις.

Αχ βρε Αννούλα, ο Νικόλας έχει πρησμένους τους κυνόδοντες πάνω, τίποτα άλλο δεν βλέπω...κραυγούλες βγάζει μες τη νύχτα αλλά μέχρι να πάω έχει βολευτεί και ξανακοιμάται...η αλήθεια είναι ότι 3 νύχτες τώρα που του έριξα μια κουβερτούλα φλις κοιμάται μονορούφι 10ωρο...

Τάτι πως είστε σήμερα; εσύ έχεις μειωμένο κάθε μέρα ή μια φορά τη βδομάδα όπως εγώ;

καλημερα!λοιπον της εβαλα τον παλιο υπνοσακο της...ναι ναι της ειναι κοντος το ξερω αλλα κοιμηθηκε μια χαρα...ουτε μουρμουρες ουτε τιποτα...

στο θεμα βραδυνου υπνου κανενα προβλήμα ποτε...απο 2.5 μηνων μπανιο,μαμ παρατημα στην κουνια κ κοιμαται εντος 5 λεπτου μονη της.

στο θεμα του πρωινου και μεσημεριανου υπνου (εμεις κανουμε 2 ακομα)και καλο ειναι οτι οσο το θελει το μωρο να το αφηνεται να κοιμαται 2 φορες την ημερα.ο πρωινος υπνος βοηθαει στην αναπτυξη του εγκεφαλου....εχουμε κουνημα 5 λεπτο με καροτσι για να κοιμηθει και μεταφορα στην κουνια.

σοφακι για να αισθανεσαι καλυτερα να ξερεις οτι η ραφαελα ουδεποτε εχει κοινηθει στο κρεββατι μας....αν την βαλω σηκωνεται κ κανει τραμπολινο...ποτε μα ποτε δεν την πηραμε στο κρεββατι για να κοιμηθει κ ετσι δεν το εμαθε.τη μοναδικη φορα που αρρωστησε κ καιγοταν στον πυρετο στις 3 τη νυχτα την πηρα στο κρεββατι μου για να την προσεχω κ εκλαιγε.την πηγα στην κουνια της κ κοιμηθηκε...και ξαπλωσα κοντα της στο πατωμα για να την προσεχω.

μαρακι δεν εχω ουτε μειωμενο ουτε τιποτα.εκατσα μεχρι 20/9/2010 σπιτι,το πηρα σωρευτικα....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλημέρα...

τι καλημέρα δηλαδή....πολύ στεναχωρήθηκα με τα νέα της Αννούλας....κρίμα ρε γμτ...έλεγα να της γράψω κάτι αλλά δεν....:(

Έχει κολλήσει ο μικρός. Αυτό με προβληματίζει. Δεν θέλει κανέναν άλλο.

Τελοσπάντων κατά καιρούς με πιάνουν κρίσεις, μετά πάλι αντιλαμβάνομαι ό,τι κάνω το σωστό:)

Ελευθερία μου είσαι σίγουρη οτι έχει κολλήσει λόγω θηλασμού????

γιατί η προσκόλληση συμβαίνει και σε παιδιά που δε θηλάζουν....;)

θέλει μανουλίτσα ο Μάνος και μια και την έχει εύκαιρη, ζητάει και ζιζάκι!!!

καλημερα!!!!τι μου κανετε?Αννουλα περαστικα στο ζουζουνι σου!!!!Λιτσακι τι κανει ο Αντρικος σου?ο δικος μου με γαστρεντεριτιδα........ανηποφορη η κατασταση!!!!αχ ηθελα να συζητησω κατι μαζι σας το οποιο με προβληματιζει πολυ.Η Ευη μου λιγο πριν ξεκινησουν τα σχολεια μου ξανακατουριεται στον υπνο της, καθε βραδυ ομως.εχτες κατουρηθηκε και στο σχολειο και οταν γυρισε στο σπιτι.τι να κανω με αυτο το παιδι......να το κανει απο ζηλια? ή μηπως να εχει προβλημα με τα νεφρα της? κατι φορες που παραπονιεται οτι ποναει η μεση της......και συνδυαζω μια τουμπα που φαγαμε μαμα και κορη αγκαλια στις σκαλες του σχολειου τον Ιουλιο......και η Ευη μου εφυγε απο τα χερια και εσκασε με την μεση της στην γωνια του σκαλιου την μυτερη.καλα περιττο να πω τι σοκ περασαμε......εγω δεν μπορουσα να κουνηθω....τρομαξα και για το παιδι.τι να κανω????

Ελενίτσα μου κι εγώ οτι είναι ψυχολογικό αλλά καλού κακού να την ελέγξεις αν είναι οκ και σωματικά...

για κάνε ένα ψαξιμο στο γουγλη με τίτλο νυχτερινη ενούρηση και θα δεις οτι δεν είναι κάτι σπάνιο!!!

ουφ κοιμήθηκε λίγο το αστεράκι και έκανα δουλίτσες...

βρε κοπελιές, όλα τα δικά σας σας βγάζουν την ψυχή για να κοιμηθούν;;; αφού τον βλέπω ότι νυστάζει, ξαπλώνει στο χαλί και βάζει προσκέφαλο μια μαξιλάρα, πεθαίνει λέμε στη νύστα, αλλά έτσι και τον πάρω στο δωμάτιό του, μας ακούει όλη η Παιανία και δείχνει την πορτα να βγει!!! μία ώρα τον πάλευα, τελικά έφτασε η ώρα της φρουτόκρεμας που τελικά δεν την έφαγε και όλη λόγω νύστας!

Πραγματικά είναι το μόνο πρόβλημα που μου δημιουργεί το σουργελάκι μου...σε όλα τα άλλα είναι απίστευτα συνεργάσιμος και συννενοούμαστε σούπερ! Αλλά στο θέμα ύπνου με πιάνουν τα κλάματα :(

Μαράκι και μένα η Βαλέρια την τελευταία εβδομάδα, μου τα έχει κάνει μαντάρα με τον ύπνο...τώρα την έχω βάλει απο τις 12 στην κούνια και ακόμα κουβεντιάζει!!!

καλά να μη σου πω για τον βραδυνό ύπνο....που έχει αποφασίσει οτι θέλει να κοιμάται κατά τις 11-11:30 και μόνο αφού έχει γίνει λιώμα και μόνο αν την πάρει αγκαλιά ο μπαμπάς της και την κόβει βόλτες(κανονικά το κάνω εγώ αλλά τώρα με την κουλαμάρα μου δεν την παλεύω....).

πιστεύω φάση είναι...έχω παρατηρήσει οτι μου κάνει τέτοιες τσαχπινιές όποτε αναδιαμορφώνει το πρόγραμμά της και αλλάζει γενικά τα ωράρια της....

αν υποψιαστώ όμως οτι απο δω και πέρα θα κοιμάται στις 11 το βράδυ....θα αρχίσω τα ηρεμιστικά!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!λοιπον της εβαλα τον παλιο υπνοσακο της...ναι ναι της ειναι κοντος το ξερω αλλα κοιμηθηκε μια χαρα...ουτε μουρμουρες ουτε τιποτα...

στο θεμα βραδυνου υπνου κανενα προβλήμα ποτε...απο 2.5 μηνων μπανιο,μαμ παρατημα στην κουνια κ κοιμαται εντος 5 λεπτου μονη της.

στο θεμα του πρωινου και μεσημεριανου υπνου (εμεις κανουμε 2 ακομα)και καλο ειναι οτι οσο το θελει το μωρο να το αφηνεται να κοιμαται 2 φορες την ημερα.ο πρωινος υπνος βοηθαει στην αναπτυξη του εγκεφαλου....εχουμε κουνημα 5 λεπτο με καροτσι για να κοιμηθει και μεταφορα στην κουνια.

σοφακι για να αισθανεσαι καλυτερα να ξερεις οτι η ραφαελα ουδεποτε εχει κοινηθει στο κρεββατι μας....αν την βαλω σηκωνεται κ κανει τραμπολινο...ποτε μα ποτε δεν την πηραμε στο κρεββατι για να κοιμηθει κ ετσι δεν το εμαθε.τη μοναδικη φορα που αρρωστησε κ καιγοταν στον πυρετο στις 3 τη νυχτα την πηρα στο κρεββατι μου για να την προσεχω κ εκλαιγε.την πηγα στην κουνια της κ κοιμηθηκε...και ξαπλωσα κοντα της στο πατωμα για να την προσεχω.

μαρακι δεν εχω ουτε μειωμενο ουτε τιποτα.εκατσα μεχρι 20/9/2010 σπιτι,το πηρα σωρευτικα....

ε ναι μωρέ, τα ενοχλεί η υγρασία και το κρύο και ξυπνάν τα αστέρια.

2 ύπνους κάνει και ο Νικόλας, συνήθως μεταξύ φρουτόκρεμας και μεσημεριανού και μετά έναν απογευματινό. κοιμάται κάνα 10ωρο νύχτα και 3-4 ώρες μες τη μέρα.

εμείς έχουμε να τον πάρουμε στο κρεβάτι μας από πέρσι τα Χριστούγεννα.

αν δοκιμάσω να τον πάρω τώρα μπας και ξεκουραστώ και γω, σηκώνεται όρθιος και παίζει με το dimmer που είναι δίπλα στο κεφαλάρι του κρεβατιού...

τυχερή είσαι που το πήρες όλο μαζί...άλλωστε εσύ σχολάς και νωρίς...αχ όσο σκέφτομαι ότι από Νοέμβρη δεν θα έχω ρεπό κάθε βδομάδα αλλά κάθε δεύτερη με πιάνει κατάθλιψη!

Μαράκι και μένα η Βαλέρια την τελευταία εβδομάδα, μου τα έχει κάνει μαντάρα με τον ύπνο...τώρα την έχω βάλει απο τις 12 στην κούνια και ακόμα κουβεντιάζει!!!

καλά να μη σου πω για τον βραδυνό ύπνο....που έχει αποφασίσει οτι θέλει να κοιμάται κατά τις 11-11:30 και μόνο αφού έχει γίνει λιώμα και μόνο αν την πάρει αγκαλιά ο μπαμπάς της και την κόβει βόλτες(κανονικά το κάνω εγώ αλλά τώρα με την κουλαμάρα μου δεν την παλεύω....).

πιστεύω φάση είναι...έχω παρατηρήσει οτι μου κάνει τέτοιες τσαχπινιές όποτε αναδιαμορφώνει το πρόγραμμά της και αλλάζει γενικά τα ωράρια της....

αν υποψιαστώ όμως οτι απο δω και πέρα θα κοιμάται στις 11 το βράδυ....θα αρχίσω τα ηρεμιστικά!!!!

Αλό κοριτσάρα! σου κοιμάται αργά για απόγευμα; προσπάθησε να την ξυπνάς πριν τις 7 έτσι ώστε κατά τις 9.30 να είναι έτοιμη για μπάνιο και μαμ.

Αλό κοριτσάρα! σου κοιμάται αργά για απόγευμα; προσπάθησε να την ξυπνάς πριν τις 7 έτσι ώστε κατά τις 9.30 να είναι έτοιμη για μπάνιο και μαμ.

κοιμάται συνήθως 12-13:30 το πρωί και μετά 16:00-18:00 το απόγευμα και για βράδυ στις 10 έπεφτε ξερή...

έχω μια υποψία βέβαια για το τι φταίει αλλά θα το διαπιστώσω σε κανα δυο μέρες....

Νομίζω οτι επειδή έχω πλακώσει τις σοκολατόπιτες, έχει πάθει υπερδιέγερση....μου το είχε ξανακάνει όταν κάποια εποχή είχα πλακώσει τις κουβερτούρες και έτρωγα...οπότε κομμένη η σοκολατόπιτα μπας και φταίει αυτό και ησυχάσουμε!!!!:P

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ε αυτό είναι καλέ που κάθεσαι και απορείς! :wink:

να δω τι θα τρώω τώρα ρε γμτ!!!

καφές γιοκ....μόνο ντεκαφεινέ...

σοκολάτα γιοκ....

θα το ρίξω στα γαλακτομπούρικα μου φαίνεται!!!!:P

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...