Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πηρα στα λητω αλιμου...υπαρχει λεει!δεν προλαβαινω σημερα να παω...μαρια μηπως τον ειδες και αυτον να με βγαλεις κ απο τον κοπο να τρεχω ?βασικα δεν με νοιαζει να παω,με νοιαζει να μην κανω τελικα τη δουλεια μου!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας ειπα οτι βαριεμαι???εεε φανταζομαι το καταλαβαινετε!!μονο εγω μιλαω μονη μου εδω μεσα....δεν πειραζει εγω ειδικα δεν πρεπει να μιλαω...ελειπα τοσο καιρο....ουφ βαριεμαι ομως!σοφακι δεν κοιμηθηκε η βαλερια να τα πουμε λιγακι?τι κανεις παλι?παλι τρως σοφια???????

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Αλό αλό πήζω τρελλά! Αλλά αύριο μεθαύριο έχω ρεπό :tongue:

Όλα τα αστεράκια είναι καλά σήμερα;

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Μαρακι μηπως μπορουμε να κοιταξουμε αν γινεται να παραγγελνουμε και απο mandco γιατι εχω ηδη μια παραγγελια ετοιμη και επειδη δεν με βλεπω να πηγαινω συντομα να βγαλω προπληρωμενη καρτα ελεγα αν γινοταν να το κοιταξουμε.οι υπολοιπες καλα???εμενα ο Μαρινουλης 19 με 20 φοραει παπουτσακια αλλα ρουχα 12-18.......

Και μέσω my uk mail να παραγγείλουμε, η κάθε μια κάνει και πληρώνει την παραγγελία της χωριστά. Στην περίπτωση των μεταφορικών μπορούμε να συννενοηθούμε, να πληρώσω πχ. εγώ, να παραλάβω, να σας τα στείλω και μου βάζετε τα λεφτά σε λογαριασμό. Οπότε και σε αυτή την περίπτωση καλή μου χρειάζεσαι προπληρωμένη κάρτα.

μαρια βρηκα αυτον για σενα,κ σε ροζ για μενα ειναι βελουτε κ μιλησα με την εταιρεια κ μου ειπαν οτι τους εχει το λητω.τωρα το βελουτε καλο θα ειναι?βεβαια εγω στο λητω δεν τους ειδα....

http://www.sterntaler.com/serien.php?go=details&s=125&p=94092

τον είδα και δε μου άρεσε! γενικά φοράω του παιδιού μόνο βαμβακερά και 2 χοντρά φορμάκια που παρήγγειλα από μαδερ (αυτά που λέει η Σοφία μάλλον) πήρα τα μόνα 2 σχέδια που είναι βαμβάκι.

Αυτός που λές είναι πολύ χοντρός και παρόλο που φαίνεται μαλακός, δεν είναι...και ένα σκασμό λεφτά!

ηρθαν τα παντοφλακια!!!τωρα με πηρε η μαμα μου!!!της κανουν μια χαρα,πολυ λιγο περισσευει μπροστα αλλα ειναι πολυ ανετα κ η μικρη τρεχει πανω κατω απο τη χαρα της!μειλ παντως οτι φευγουν δεν ηρθε!μαρια ακους???

α ζηλεύω!!! τα δικά μας ακόμα :( μπράβο που της κάνουν της Ραφαελίτσας! Αλλά φοράει 22 ε; του Νικολιού θα του είναι λίγο μεγάλα...

12 λιρες ειναι...εεεε ενταξει δεν ειναι τιποτα!βεβαια ειναι λιγο ακριβουτσικος αλλα στους 2 λεει 15% εκπτωση.το θεμα ειναι να βολευτει.παντως εγγυημενα αυτοι ειναι απο τους καλυτερους υπνοσακους.δεν εχουν tog.ρυθμιζουν τη θερμοκρασια γιατι ειναι απο merino wool φτιαγμενοι.οποια εχει αυθεντικες ugg boots καταλαβαινει τι εννοω.δεν ιδρωνεις κ τις φορας μεχρι και καλοκαιρι (που λεει ο λογος γιατι θα σε περασουν για τρελη) κ δεν ζεσταινεσαι....για πειτε εντυπωσεις!

ωραίος φαίνεται αλλά ακριβός! και θέλω οπωσδήποτε ποδαράκια...

Διαφημίσεις

ναι η ραφαελα φοραει 22...θα κοιταξω να σου πω με ποια εταιρεια ηρθαν οταν παω σπιτι...γιατι εγω παρηγγειλα μετα απο εσενα!

ναι ρίξε μια ματιά γιατί κάτι μου λέει ότι μαλ@κίζονται τα ελτα!:evil:

λοιπόν κατ' αρχην καλησπερα σας!:P

ο μικρος κοιμηθηκε 6 παρα τεταρτο αλλα μου εβγαλε το λαδι. νυσταζε, σκουντουφλαγε αλλα μολις καταλαβαινε οτι πηγαινε για υπνο, το ματι γαριδα και εκνευριζόταν! τεσπα, τον καταφερα αλλα εγω δεν το ξεκουρασα το ρημαδοκορμακι μου :cry:

επίσης και το δικο μου το αριστερο χερι ειδικα στον καρπο αλλα και πιο πανω ειναι για απόσυρση. μιλαμε για τρελο πονο ωρες ωρες. γενικα από την εγκυμοσυνη και επειτα το σωμα μου εχει διαλυθει. εχω και σκολιωση την οποία πρεπει να εχω επιδεινωσει με τοσο βαρος. μιλαμε οτι εχω πολλους πονους στην πλατη. το γυμναστηριο θα ηταν πολύ καλη λυση αλλα.... πού χρονος, πού διαθεση, πού λεφτα για τετοια πραγματα. ωρες ωρες νομιζω οτι δουλευω για την ψυχη του πατερα μου....

τελος εχει τον πιο κουλο καιρο εδω κατω. τρελη ζεστη, βρεχει χωμα, απίστευτη υγρασια και όλα καλα....

Ελενιτσα μου πως την πατησες με το 50αρικο επαγγελματιας ανθρωπος; ξερεις ποιοσ σου την εκανε;

αυτα...

σε λιγο θα ξυπνησω τον μικρο (και τον μεγαλο), θα τον ταισω και φευγω για γραφειο.

καλεεεεεεεεε; μπηκα εγω και εξαφανιστηκατε εσεις; πολυ εχω ενουσιαστει με τα debenhams!

δειτε τα και πειτε μου.... εχω μαζεψει στο καλαθι μου αρκετα ρουχαλακια για τον μικρο. θα τσεκαρω την γκαρνταρομπα του και βουρ για εξαργυρωση :)

Διαφημίσεις

Μπηκα στα γρηγορα γιατι η βαλέρια κρέμεται απο το παντελόνι μου!!!

συμπεθεράκι....δε στέλνουν Ελλάδα τα εν λόγω καταστήματα....:(

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/category_10001_10001_18734_-1#intldelivery

φιλάκια!!!

πάω να παίξω!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα...δε σας διαβασα καθολου, μπηκα να πω τον πονο μου...το μωρακι μου ειναι παλι χαλια ρε γμτ...πριν 2 βδομαδες περιπου ξεμπερδεψαμε απο ιωση, οπου και πηραμε αερολιν και σημερα παλι μυξα ποταμι...μα παλι τα ιδια ειναι δυνατον;;;; ημουν βεβαια εγω μπουκωμενη αυτες τις μερες αλλα λογω νοτια θεωρησα οτι ειχα τα αλλεργικα μου, τωρα σκεφτομαι μηπως την κολλησα και τι χαζη ειμαι που δεν εβαλα μασκα!!!!! Βγαζει και δοντια, μαλλον πολλα μαζεμενα, το στομα της ειναι ολοπρηστο...και φυσικα μας εχει τρελανει στην γκρινια, φανταστειτε οτι ακομα δεν εχει κοιμηθει και τα ματια της ειναι σαν ναρκωμανη, κοκκινα και μικρα, αλλα αρνειται να ξαπλωσει και φυσικα κλαιει με το παραμικρο και γκρινιαζει απο τις 6 το απογευμα...απαπα...παλι τα ιδια δεν το αντεχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Άννα υπομονή παιδί μου και εμένα έτσι ήταν ο μικρός προχθές και χθες. Αφού χθες του έδωσα ντεπόν για να κοιμηθεί ήρεμα αλλά τζίφος. Ξύπνησε 5-6 φορές. Σήμερα τον βλέπω καλύτερα, ελπίζω να έχουμε πιο ήρεμο βράδυ. Περισσότερο να ξεκουραστεί εκείνος με νοιάζει.

Αύριο θα κατέβω κέντρο να φτιάξω τα χαρτιά για το επίδομα ανεργίας και για την επιστροφή των εισφορών. Για να δούμε τι θα δούμε...

Κανείς εδώ?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...