Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://www.okaidi.fr/VAD/Puericulture/Nuit/Gigoteuse-Jeux-de-plis-/p:1:2:1:163782.htm

και αυτος ειναι ο φετινος!ενταξει μιλαμε το παιδι δεν αντεχει εκει μεσα....χρατσα χρουτσα ολη την ωρα και βαρυς για να κουνηθει κ παει κ πολυ ψηλα στο λαιμο!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον το αποφασισα μαλλον...σημερα το βραδυ θα της δοκιμασω το κατω μερος του παλιου δηλαδη δεν θα τον κουμπωσω πανω θα τον γυρισω απο μεσα και θα τον κατεβασω κατω κατω για να ειναι ανετος στα ποδια και αν κοιμηθει καλα χωρις μουρμουρες θα της παρω αυτον τον μπλε που σας εδειξα που τον φοραει το κοριτσακι.οποια ενδιαφερεται απο αθηνα μοιραζομαστε κ τα μεταφορικα...αν και νομιζω οτι ειναι λιγα..για να δω ποσα ειναι...

12 λιρες ειναι...εεεε ενταξει δεν ειναι τιποτα!βεβαια ειναι λιγο ακριβουτσικος αλλα στους 2 λεει 15% εκπτωση.το θεμα ειναι να βολευτει.παντως εγγυημενα αυτοι ειναι απο τους καλυτερους υπνοσακους.δεν εχουν tog.ρυθμιζουν τη θερμοκρασια γιατι ειναι απο merino wool φτιαγμενοι.οποια εχει αυθεντικες ugg boots καταλαβαινει τι εννοω.δεν ιδρωνεις κ τις φορας μεχρι και καλοκαιρι (που λεει ο λογος γιατι θα σε περασουν για τρελη) κ δεν ζεσταινεσαι....για πειτε εντυπωσεις!

απαπα στριπτιτζου μας βγηκε το βαλεριακι....εμενα ευτυχως μονο τις καλτσες της βγαζει αλλα η πυτζαμουλα το πρωι εχει γινει σορτσακι!

άσε....το καλοκαίρι που πολλές φορές της φορούσα μόνο φανελάκι, έβγαζε και το πάμπερς!!!!

περαστικα Σοφακι.προσπαθησε ομως να το ξεκουρασεις εεεεε!!!!!καλα αν παω εγω θα μου πει χειρουργειο!!!εχει ξεθεωθει το καημενο το χερακι.....το αριστερο!!καλα η Βαλερια ειναι απιθανη......ακου ξεβρακωνεται.......χιχιχιχιχι.μηπως να της φορας φορμακι ολοσωμο???τουλαχιστον μεχρι να βρεις υπνοσακο.τωρα που μου το ανελυσες για την προπληρωμενη θα παω αυριο να την βγαλω.

πως να το ξεκουράσω βρε Ελενάκι μου....άστα....αφού και τη μικρή όποτε την παίρνω αγκαλιά, με το αριστερό την κρατάω...και ο γιατρός μου είπε οτι ακόμα και όταν θηλάζει απο την αριστερή μεριά, πάλι καταπονείται το χέρι....υπομονή θα κάνω...θα βάλω και την αλοιφούλα που μου έδωσε και βλεπουμε!!!

την τελευταία φορά που είχα ανέβει Αθήνα, πήγα στον ακατανόμαστο για κάτι αλλαγές και είδα ένα πολύ ωραίο φορμάκι το οποίο ήταν πολύ χοντρό για φορμάκι αλλά και αρκετά λεπτό για υπνόσακος...αλλά επειδή τότε υπολόγιζα οτι θα ψώνιζα μέσω σαλοπέτας, δεν έδωσα σημασία....κάτσε να ρίξω μια ματιά στο σάιτ μπας και το βρω και στείλω τον πατερα μου να μου το πάρει!!!

ναι ρε συ!!! η προπληρωμένη δεν είναι τίποτα!!!

αφού μια γνωστή μου, αντί για δώρα στα εγγόνια της, τους βγάζει προπληρωμένη με το ποσό που θέλει και τους δίνει!!!

12 λιρες ειναι...εεεε ενταξει δεν ειναι τιποτα!βεβαια ειναι λιγο ακριβουτσικος αλλα στους 2 λεει 15% εκπτωση.το θεμα ειναι να βολευτει.παντως εγγυημενα αυτοι ειναι απο τους καλυτερους υπνοσακους.δεν εχουν tog.ρυθμιζουν τη θερμοκρασια γιατι ειναι απο merino wool φτιαγμενοι.οποια εχει αυθεντικες ugg boots καταλαβαινει τι εννοω.δεν ιδρωνεις κ τις φορας μεχρι και καλοκαιρι (που λεει ο λογος γιατι θα σε περασουν για τρελη) κ δεν ζεσταινεσαι....για πειτε εντυπωσεις!

ωραίος φαίνεται Τάτι μου αλλά εμένα η μικρή στάνταρ δε θα την παλέψει!!! θα φάει τα μούτρα της!!! αφού σηκώνεται όρθια στην κούνια και όταν δεν ταρακουνάει τα κάγκελα σαν γορίλας σε κλουβί, γυρνάει βόλτες γύρω γύρω σαν το λιοντάρι!!!

εν ολίγοις όπως καταλάβατε, η Βαλέρια έχει τη ζούγκλα μέσα της!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ηρθαν τα παντοφλακια!!!τωρα με πηρε η μαμα μου!!!της κανουν μια χαρα,πολυ λιγο περισσευει μπροστα αλλα ειναι πολυ ανετα κ η μικρη τρεχει πανω κατω απο τη χαρα της!μειλ παντως οτι φευγουν δεν ηρθε!μαρια ακους???

Διαφημίσεις

ηρθαν τα παντοφλακια!!!τωρα με πηρε η μαμα μου!!!της κανουν μια χαρα,πολυ λιγο περισσευει μπροστα αλλα ειναι πολυ ανετα κ η μικρη τρεχει πανω κατω απο τη χαρα της!μειλ παντως οτι φευγουν δεν ηρθε!μαρια ακους???

αχ μπράβο!!! μεγειές!!!

τελικά η δικιά μου έχει μια σταλίτσα πατουσίτσες φαίνεται!!!

χαχαχαχαχα!!!

α τώρα που το θυμήθηκα Τάτι....καμιά φωτο απο τη βάφτιση σας δε θα μας βάλεις να καμαρώσουμε τη Ραφαελίτσα????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μαρια βρηκα αυτον για σενα,κ σε ροζ για μενα ειναι βελουτε κ μιλησα με την εταιρεια κ μου ειπαν οτι τους εχει το λητω.τωρα το βελουτε καλο θα ειναι?βεβαια εγω στο λητω δεν τους ειδα....

http://www.sterntaler.com/serien.php?go=details&s=125&p=94092

Διαφημίσεις

μαρια βρηκα αυτον για σενα,κ σε ροζ για μενα ειναι βελουτε κ μιλησα με την εταιρεια κ μου ειπαν οτι τους εχει το λητω.τωρα το βελουτε καλο θα ειναι?βεβαια εγω στο λητω δεν τους ειδα....

http://www.sterntaler.com/serien.php?go=details&s=125&p=94092

ωραίος αυτός!!!

κοίταξα τη σύνθεση υλικών και λέει σύνθεση και για βελουτέ και για ζέρσευ....τι εννοεί ο ποιητής??????

οτι είναι βελουτέ απεξω και ζέρσευ μέσα ή οτι εκτός απο βελουτέ βγαίνει και σε ζέρσευ????????

μην πετάξετε ντομάτες....είμαι άσχετη!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ποποποπο κοντευω να σκασω.μολις μου εδωσαν πλαστο πενηνταρικο....τι θα κανω τωρα????

θα το δώσεις αλλού ελενίτσα.....;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μαλλον βελουτε κ ζερσευ μαζι....μονο 20% βαμβακι,ζεστος θα ειναι τη μπεμπελι θα βγαλει....και ειναι κ συνθετικος που δεν τα θελω καθολου αυτα...βεβαια μια βελουτε φορμιτσα που εχουμε την εχει καταευχαριστηθει...κατσε να παρω να ρωτησω στην εταιρεια που τους βρισκουμε τους συγκεκριμενους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...