Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σοφακι μου ειχα βαλει τη μαμα μου και τις μετρησε το ποδαρακι κ ειναι 13 εκατοστα και κοιταξα στο πινακακι κ αντιστοιχουσε σε αυτο.παπουτσια φοραει 22 οποτε ταιριαζε με το 12-18 μηνων.ελπιζω να μην ειναι μεγαλα γιατι παλι δεν θα εχουμε παντοφλες.

ελενιτσα τι εγινε με τα παπουτσια?μαρακι ειδες υπνοσακο?για τις παραγγελιες εγω δεν ειμαι μεσα δυστυχως γιατι εχω παρα πολλα πραγματα για χειμωνα.....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ρε Σοφία μου, ελπίζω να μην είναι μεγάλα :( το Νικολί φοράει 20-21 αναλόγως το παπούτσι...αχ πάλι δεν θα έχουμε παντόφλες :(

Τάτι πήγα Λητώ, αλλά τζίφος...είχε ένα σωρό σχέδια, χρώματα κλπ. αλλά καμία σχέση με το απαλό και μαλακό που είχα πάρει πέρσι της grobag...με μαλλί λέει μέσα και ένα σκληρό βαμβάκι της κακιάς ώρας από έξω! φρίκη :(

σχετικά με τις παραγγελίες, και γω κομπλέ είμαι μη νομίζεις, 1 μπουφάν θέλω μόνο για τον μικρό, αλλά έλεγα για Γενάρη που έχουν εκπτώσεις, αν έχουμε budget να κάνω μια μεγάλη παραγγελία για άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο...είδομεν

είχαμε πει και μεις μήπως πηγαίναμε τριήμερο Σοφάκι, να δει και ο Γιώργος το Λονδίνο, κατά Γενάρη μεριά να έχει και εκπτώσεις, αλλά δεν το βλέπω τώρα λόγω οικονομικών...ίσως τον Ιούνιο...

ότι θες από Λονδίνο εγώ είμαι εδώ...ότι θυμάμαι η γριά, πάνε και 10 χρόνια :)

Καλησπέρα, τι κάνετε? Δεν έχω διαβάσει νεάκια σας. Γενικά τελευταία έχω γιατρούς τα πρωινά και μετά δεν προλαβαίνω να κάνω πολλά. Ο μικρός βγάζει δόντια και έχουμε γκρίνιααααα!!!

Πάω να διαβάσω ό,τι προλάβω!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!ποποπο εχω ξεθεωθει καθε πρωι να ξυπναω στις 6 να μαγειρευω και να ετοιμασω τσαντες για το σχολειο, παιδια, κολατσιο να τα ντυνω και να προλαβουμε να παμε στην ωρα μας σχολειο.ποσα μπορει να κανει μια μανα τελικα........Τατι με πηραν τηλ εχτες και μου ειπαν οτι θα τα παραγγειλουν σημερα απο τον προμηθευτη κατευθειαν και μεχρι την παρασκευη θα τα εχω.την πιεσα λιγο οτι και καλα τα βιαζομαι.....οποτε η γυναικα ευχαριστως ειπε πως θα με εξυπηρετησει.Μαρακι μηπως μπορουμε να κοιταξουμε αν γινεται να παραγγελνουμε και απο mandco γιατι εχω ηδη μια παραγγελια ετοιμη και επειδη δεν με βλεπω να πηγαινω συντομα να βγαλω προπληρωμενη καρτα ελεγα αν γινοταν να το κοιταξουμε.οι υπολοιπες καλα???εμενα ο Μαρινουλης 19 με 20 φοραει παπουτσακια αλλα ρουχα 12-18.......

ελενιτσα αντε με το καλο να ερθουν τα παπουτσακια και οτι θες σφυρα μου!μεχρι στιγμης τιποτα απο υπνοσακο....ξυλιασμενα τα ποδαρακια της το πρωι αφου βεβαιως βεβαιως ηταν ξεσκεπαστη...δεν τολμησα να της βαλω τον διαστημουπνοσακο!

ελενιτσα αντε με το καλο να ερθουν τα παπουτσακια και οτι θες σφυρα μου!μεχρι στιγμης τιποτα απο υπνοσακο....ξυλιασμενα τα ποδαρακια της το πρωι αφου βεβαιως βεβαιως ηταν ξεσκεπαστη...δεν τολμησα να της βαλω τον διαστημουπνοσακο!

αχ βρε Τατι μηπως να της φορας καλτσακια να μην παγωνουν τα ποδαρακια της?γιατι ξερεις αμα κρυωνουν τα ποδια κρυωνει ολο το σωμα!!

καλημέρα!!!

τι κάνετε???

εμένα η μικρή κοιμάται ακόμα....

με ξεθέωσε το βράδυ....εκτός του οτι έφτασε 12 η ώρα για να κοιμηθεί, κάθε 2 ώρες ήθελε μαμ!!!

και πήγα και στο γιατρό χθες και μου είπε οτι έχω δικεφαλική τενοντίτιδα και να ξεκουράζω το χέρι μου....αλλά γίνεται???? δε γίνεται!!!!

κοριτσάκια δεν ήθελα να σας πανικοβάλλω με τα inch blue!!! τα 12-18 δεν της τα έχω δοκιμάσει στο πόδι της να δω πως είναι γιατί θεώρησα οτι αφού της κάνουν τα 6-12 δε χρειάζεται...ελπίζω να σας είναι οκ εσάς!!!

Ελενίτσα μου δε σε συμφέρει να κάνεις παραγγελία απο mandco μέσω my uk mail....τα μεταφορικά είναι 37,5 λίρες και αν παραγγείλεις μέσω προπληρωμένης είναι μόλις 7!!!!

η προπληρωμένη κάνει 5 λεπτά ακριβώς για να στη βγάλουν!!!! και βάζεις και οτι ποσό θες μέσα και ξεμπερδεύεις!!!

άντε με το καλό να παραλάβεις και τα πραγματάκια σου απο Λητώ!

εμένα χθες μου έστειλε το mandco mail οτι μου τα έστειλαν τα πράγματα!!! άντε αν δούμε πότε θα τα πάρω στα χέρια μου με τα αθάνατα ελληνικα ταχυδρομεία!!!

Τάτι αν βρεις υπνόσακο σφύρα κι απο δω εεεεε????????

έμένα όχι μόνο ξεσκεπάζεται αλλά ξεβρακώνεται κιόλας!!! κάθε βράδυ τη βρίσκω χωρίς την κάτω πυτζάμα!!!!:P:p:p

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

μεχρι στιγμης τζιφος....τιποτα....ολοι χοντροι ειναι κ χωρις ποδαρακια.σημερα θα της δοκιμασω το κατω μερος του παλιου της υπνοσακου κ αν κοιμηθει καλα θα της παρω τον ιδιο σε πιο μεγαλο.απλα αυτος δεν εχει ποδαρακια.αλλα ισως δεν ειναι το γεγονος οτι δεν εχει ποδαρακια που την ενοχλει οσο οτι κανει χρατσα χρουτσα και ειναι βαρυς (ο καινουριος εννοω)κατσε να σας δειξω.

καλημέρα!!!

τι κάνετε???

εμένα η μικρή κοιμάται ακόμα....

με ξεθέωσε το βράδυ....εκτός του οτι έφτασε 12 η ώρα για να κοιμηθεί, κάθε 2 ώρες ήθελε μαμ!!!

και πήγα και στο γιατρό χθες και μου είπε οτι έχω δικεφαλική τενοντίτιδα και να ξεκουράζω το χέρι μου....αλλά γίνεται???? δε γίνεται!!!!

κοριτσάκια δεν ήθελα να σας πανικοβάλλω με τα inch blue!!! τα 12-18 δεν της τα έχω δοκιμάσει στο πόδι της να δω πως είναι γιατί θεώρησα οτι αφού της κάνουν τα 6-12 δε χρειάζεται...ελπίζω να σας είναι οκ εσάς!!!

Ελενίτσα μου δε σε συμφέρει να κάνεις παραγγελία απο mandco μέσω my uk mail....τα μεταφορικά είναι 37,5 λίρες και αν παραγγείλεις μέσω προπληρωμένης είναι μόλις 7!!!!

η προπληρωμένη κάνει 5 λεπτά ακριβώς για να στη βγάλουν!!!! και βάζεις και οτι ποσό θες μέσα και ξεμπερδεύεις!!!

άντε με το καλό να παραλάβεις και τα πραγματάκια σου απο Λητώ!

εμένα χθες μου έστειλε το mandco mail οτι μου τα έστειλαν τα πράγματα!!! άντε αν δούμε πότε θα τα πάρω στα χέρια μου με τα αθάνατα ελληνικα ταχυδρομεία!!!

Τάτι αν βρεις υπνόσακο σφύρα κι απο δω εεεεε????????

έμένα όχι μόνο ξεσκεπάζεται αλλά ξεβρακώνεται κιόλας!!! κάθε βράδυ τη βρίσκω χωρίς την κάτω πυτζάμα!!!!:P:p:p

περαστικα Σοφακι.προσπαθησε ομως να το ξεκουρασεις εεεεε!!!!!καλα αν παω εγω θα μου πει χειρουργειο!!!εχει ξεθεωθει το καημενο το χερακι.....το αριστερο!!καλα η Βαλερια ειναι απιθανη......ακου ξεβρακωνεται.......χιχιχιχιχι.μηπως να της φορας φορμακι ολοσωμο???τουλαχιστον μεχρι να βρεις υπνοσακο.τωρα που μου το ανελυσες για την προπληρωμενη θα παω αυριο να την βγαλω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...