Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε καλώς το! και αναρωτιέμαι που είσαι...σου έλειψα;

άρχισες τα αντικαταθλιπτικά ή ακόμα; :tongue:

εννοείτε μου έλειψες!!! αλλά τι να κάνεις και εσυ... όλο με τα οπίσθια του γιου σου ασχολείσαι... πόσες φορές τον άλλαξες???:P

ολα καλά?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεμίζω το καλάθι μου παιχνίδια...300 ευρώ μέχρι τώρα...εγκεφαλικό θα πάθει ο Γιώργος :)

δεν θα τον άλλαξα και 6-7? και μια ο πατέρας του το πρωί που ήμουν ΟΑΕΔ;

Καλά γιατί κοιμάται κάθε που πρέπει να κάνει μπάνιο μου λέει κάποιος;

Τίποτα δεν έκανα σήμερα φιλενάδα...μέχρι τις 5 χωρίς ρεύμα και μετά βαρέθηκα...

και δεν θα έρθει και η γυναίκα αύριο...τρελλά γλέντια σου λέω...

βουλα περιμενουμε φωτος!να σε ρωτησω πανω σ αυτο που λεγαμε πριν?τωρα που εχω αδεια μητροτητας, 9μηνο κ πληρωνομαι απ τον εργοδοτη ενσημα θα παιρνω?

Σοφία γιατί πληρώνεσαι απ' τον εργοδότη;Δεν τη γνωρίζω αυτη την περίπτωση. Για το εξάμηνο που έχω πάρει ξέρω ότι είναι συντάξιμα, όχι για ασφάλεια στο ΙΚΑ.

γεμίζω το καλάθι μου παιχνίδια...300 ευρώ μέχρι τώρα...εγκεφαλικό θα πάθει ο Γιώργος/QUOTE]

Μ' αρέσει που είπες ότι είναι μικρά ακόμα. Δηλαδή όταν μεγαλώσει ο μπεμπουλίξ πόσα ευρά θα διαθέτεις για τα παιχνίδια του;

γεμίζω το καλάθι μου παιχνίδια...300 ευρώ μέχρι τώρα...εγκεφαλικό θα πάθει ο Γιώργος :)

δεν θα τον άλλαξα και 6-7? και μια ο πατέρας του το πρωί που ήμουν ΟΑΕΔ;

Καλά γιατί κοιμάται κάθε που πρέπει να κάνει μπάνιο μου λέει κάποιος;

Τίποτα δεν έκανα σήμερα φιλενάδα...μέχρι τις 5 χωρίς ρεύμα και μετά βαρέθηκα...

και δεν θα έρθει και η γυναίκα αύριο...τρελλά γλέντια σου λέω...

1. το εγκεφαλικό το έχετε στανταράκι εάν δεν κάνεις κάτι. Πρότείνω:... ξεφόρτωσε καλάθι και όταν έρθει του τα δείχνεις και συνεχίζεται να γεμίζεται το καλάθι παρέα... ε μετά να του την πεις ... "Μα καλά ρε Γιώργο τόσα λεφτά??? εμένα τι θα μου πάρεις για τα Χριστούγεννα????"... έχε και κανα χάπάκι για την πίεση δίπλα σου και πέτα το στο στόμα του... και όλα οκ!

2. μόνο 8 αλλαγές???? εντυπωσιάστηκα!!!

3.Σε έχει πάρει χαμπάρι και το κάνει για σπάσιμο!

4. Γιατί δεν θα έρθει???? άλλη δεν μπορείς να βρεις?

ουφ! κουράστηκα!

Διαφημίσεις

Μ' αρέσει που είπες ότι είναι μικρά ακόμα. Δηλαδή όταν μεγαλώσει ο μπεμπουλίξ πόσα ευρά θα διαθέτεις για τα παιχνίδια του;

Δεν θα τα πάρω όλα βρε :) Απλά περιμένω το Γιώργο να διαλέξουμε...και 100 ευρώ είναι η κούνια :)

Σοφία γιατί πληρώνεσαι απ' τον εργοδότη;Δεν τη γνωρίζω αυτη την περίπτωση. Για το εξάμηνο που έχω πάρει ξέρω ότι είναι συντάξιμα, όχι για ασφάλεια στο ΙΚΑ.

δε πηρα το εξαμηνο του οαεδ γιατι απ την υπηρεσια μου δικαιουμαι 9μηνες αδεια ανατροφης που την πληρωνομαι απ τον εργοδοτη(νομιζω ετσι ειναι κ στο δημοσιο-ο οργανισμος που δουλευω ελεγχεται απ το δημοσιο αλλα οι συμβασεις ειναι ιδιωτικου δικαιου αοριστου χρονου αλλα εχουμε τα προνομια του δημοσιου απ οτι εχω καταλαβει).μαλλον θα πρεπει να ρωτησω στο γρ,.προσωπικου να μου το διευκρινησουν.σ ευχαριστω για την απαντηση!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

δε πηρα το εξαμηνο του οαεδ γιατι απ την υπηρεσια μου δικαιουμαι 9μηνες αδεια ανατροφης που την πληρωνομαι απ τον εργοδοτη(νομιζω ετσι ειναι κ στο δημοσιο-ο οργανισμος που δουλευω ελεγχεται απ το δημοσιο αλλα οι συμβασεις ειναι ιδιωτικου δικαιου αοριστου χρονου αλλα εχουμε τα προνομια του δημοσιου απ οτι εχω καταλαβει).μαλλον θα πρεπει να ρωτησω στο γρ,.προσωπικου να μου το διευκρινησουν.σ ευχαριστω για την απαντηση!

.... άλλα κόλπα το Σοφάκι!!! :P Μπράβο παρτους και τα σωβρ***!

1. το εγκεφαλικό το έχετε στανταράκι εάν δεν κάνεις κάτι. Πρότείνω:... ξεφόρτωσε καλάθι και όταν έρθει του τα δείχνεις και συνεχίζεται να γεμίζεται το καλάθι παρέα... ε μετά να του την πεις ... "Μα καλά ρε Γιώργο τόσα λεφτά??? εμένα τι θα μου πάρεις για τα Χριστούγεννα????"... έχε και κανα χάπάκι για την πίεση δίπλα σου και πέτα το στο στόμα του... και όλα οκ!

2. μόνο 8 αλλαγές???? εντυπωσιάστηκα!!!

3.Σε έχει πάρει χαμπάρι και το κάνει για σπάσιμο!

4. Γιατί δεν θα έρθει???? άλλη δεν μπορείς να βρεις?

ουφ! κουράστηκα!

Εγώ κάνω την πρώτη διαλογή και ο Γιώργος το ξεσκαρτάρισμα.

Το δώρο μου το έχω ζητήσει ήδη και μάλλον θα τό πάρω το Σάββατο :D:D:D

8 θυμάμαι...

Εγώ της είπα να μην έρθει γιατί το παιδί της νοσηλεύθηκε την προηγούμενη βδομάδα με πνευμονία στο σισμανόγλειο...just to be safe, της είπα για την άλλη βδομάδα...

ξέρεις πολλές τρελλές να έρχονται παιανία; :)

.... άλλα κόλπα το Σοφάκι!!! :P Μπράβο παρτους και τα σωβρ***!

αν ηξερα τι δικαιουμαι θα το χα κανει!!:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Στην Εθνική Τράπεζα δουλεύεις Σοφάκι; :)

κ εγω θελω να την κανω μπανιο κοιμαται απ τις 6 ξυπνησε πριν λιγο αλλα ο εξυπνος ο δικος μου της εδωσε πιπιλα κ ξανακοιμαται τωρα!να δω τι ωρα θα την κανω κ τι ωρα θα φαει!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Στην Εθνική Τράπεζα δουλεύεις Σοφάκι; :)

οχι βρε στο κεντρο ελεγχου κ προληψης νοσηματων ειμαι(στο κεελπνο που λενε κ γινεται ο χαμος με τη νεα γριππη-χαχαχα κολοφαρδη ειμαι το γλιτωσα ολο αυτο;))

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

οχι βρε στο κεντρο ελεγχου κ προληψης νοσηματων ειμαι(στο κεελπνο που λενε κ γινεται ο χαμος με τη νεα γριππη-χαχαχα κολοφαρδη ειμαι το γλιτωσα ολο αυτο;))

είσαι πολύ τυχερή τελικά!!!

Το λέει και στο fb ε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...