Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω παντως ειμαι μεσα στο θεμα της παραγγελιας!!!!αρκει να μου πειτε απο ποια σαιτ....

ετοιμάζω λίστα με καταστήματα που μπορούμε να παραγγείλουμε με διεύθυνση στην Αγγλία και δεν τους πειράζει που η πιστωτική κάρτα έχει διεύθυνση Ελλάδας.

Θα σας την στείλω μόλις είναι έτοιμη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με τους σακιά-υπνόσακους δεν βολεύτηκε ούτε πέρσι νεογέννητο, οπότε το απέφυγα φέτος...

αν μου λες ότι δεν σου άρεσαν του λητώ, τότε ούτε μένα θα μου αρέσουν...είναι κοντά τα γούστα μας...

μην σε παρω και στο λαιμο μου αλλα δεν μου αρεσαν....και πολυ χοντροι και καπως το υφασμα δεν μου αρεσε...βεβαια εγω ειδα κανα-δυο μονο αυτους ειχε στον αλιμο ισως σε αλλο καταστημα να εχει μεγαλυτερη ποικιλια...δες τους και εσυ καλυτερα!εμενα με υπνοσακο-σακι κοιμοταν περυσι αλλα καμια σχεση με αυτους εδω απο γερμανια με βιολογικο βαμβακι σουπερ απαλος....εμενα ετσι και βαλει αυτους που εχει το λητω θα σκασει απο τη ζεστη....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

θα πάω να τους δω και θα σου πω αν βρω ποικιλία να τους δεις πάλι...

οκ ναι πες μου....θελω να ειναι ελαφρυς δεν θελω να ειναι σαν φορμα σκι...22 βαθμους σταθερα στο σπιτι εχουμε....

οκ ναι πες μου....θελω να ειναι ελαφρυς δεν θελω να ειναι σαν φορμα σκι...22 βαθμους σταθερα στο σπιτι εχουμε....

τα ίδια και μεις οπότε και και γω κάτι σαν χοντρό ολόσωμο πυτζαμάκι ψάχνω.

σχετικά με τα inch blue, λογικά σήμερα αύριο θα σου στείλουν μαιλ ότι είναι έτοιμα για αποστολή. και γω το 12-18 πήρα (large). Ο νικόλας φοράει 20-21 τώρα

λοιπον σας χαιρετω κοριτσακια μου!!!ποια κοριτσακια δηλαδη μονο η μαρια ειναι μεσα!παω σπιτακι μου....ισως μπω αργοτερα αν βρω χρονο γιατι εχω να παω και σουπερ και μετα να παρω τη μικρη απο τη μαμα μου....φιλακια!

Διαφημίσεις

καλησπεραααααααααα.τι κανετε?εμεις καλα.τρεχω και δεν φτανω με τις τελευταιες προετοιμασιες της βαφτισης.

ελπιζω ολα τα μωρακια να ειναι καλα τωρα :D

Μαρακι τι κανετε?ο Νικολης καλα?φανταζομαι τον εχεις πνιξει στα φιλια:D

XWF8p2.png

καλησπεραααααααααα.τι κανετε?εμεις καλα.τρεχω και δεν φτανω με τις τελευταιες προετοιμασιες της βαφτισης.

ελπιζω ολα τα μωρακια να ειναι καλα τωρα :D

Μαρακι τι κανετε?ο Νικολης καλα?φανταζομαι τον εχεις πνιξει στα φιλια:D

Σοφούλι μου!!!! Είστε έτοιμοι; τι κάνει το κορφιάτικο αστεράκι σου;

Καλά το τι ζούληγμα έχει φάει το σούργελο δε λέγεται! Σηκώνομαι τα βράδια και τον χαιδεύω στην κούνια του!

Για πες νέα

αλό!!!

Τατιάνα και Μαράκι τα inch blue μάλλον μεγάλα θα σας πέσουν....στην αρχή τουλάχιστον....

εμένα φοράει το 6-12 και απ'οτι βλέπω θα το φοράει για κανα διμηνο ακόμα!!!

βέβαια η΄μικρή μου έχει και μινιόν πατουσάκια! το 20 φοράει με άνεση!

πάντως τα παντοφλάκια έχουν μεγάλη φόρμα! μου πήρε η αδερφή μου και τα 12-18 αλλά όπως μου τα έστειλε, έτσι τα έβαλα στην ντουλάπα! ψιλοτεράστια μου φάνηκαν για την μικροποδαρουσίτσα μου!!!!

να οργανωθούμε με το my uk mail!!! εγώ΄έχω πει οτι είμαι μέσα αλλά δυστυχώς δε θα έχω τη χαρά να πίνω καφεδάκι μαζί σας για να πάρω τα πράγματα μου!!

και απ'οτι ειδα Μαράκι δυστυχώς το νεξτ δεν παίζει ε???

η αδερφή μου θα πάει μάλλον Λονδίνο το Γενάρη που μπαίνουν οι εκπτώσεις και θα ψωνίσει παιδικά και για τη δικιά μου!!! μακάρι γιατί θα γλιτώσουμε μπολικα ευρώ! Μαράκι αν τελικά το κανονίσει θα χρειαστώ τη βοήθεια σου, σε γεωγραφικά θέματα!!!!

έλα βρε συμπεθεράκι....χάθηκες....

αλλά αφού ήταν θέμα "υγείας" το καταλαβαίνω!!!

άντε περαστικά του του υπολογιστή σου!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...