Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω παντως μαρια αυτους τους υπνοσακους που ειδα στο λητω με ποδαρακια δεν μου αρεσαν και γι αυτο εκανα το ΜΕΓΑΛΟ το ξαναλεω λαθος να παρω απο τους αλλους υπνοσακους!παντως και εμενα ξεσκεπαζεται και ολο το βραδυ κοβει βολτες σε οοοοοολη την κουνια γι αυτο θελω οπωσδηποτε υπνοσακο!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχχχ δεν θυμαμαι περισσοτερα!!!δεν νομιζω να ηταν newmama...πρεπει να ειχε και το ονομα της μεσα το νικ της αλλιως δεν θα την θυμομουν....κατσε να δω αν εχω κανενα pm της....

βαλτε κ το δικο μου συζυγο στο κλαμπ!ενα θα σας πω!κυριακη απο 14.00 εως 21.00 ακουνητος στον καναπε!ριζες εβγαλε τα νευρα μου τα εσπασε!

καλά σε τέτοιες φάσεις θέλω να του φέρω στο κεφάλι:

1. την σακούλα από τα σκουπίδια που αρχίζω να του το λέω από το πρωί και καταλήγει να την βγάλει το βράδυ

2. το λαπτοπ που δεν φτάνει που βλέπει τηλεόραση, το έχει αγκαλιά

:twisted:

παναγια μου Μαρακι ζαλίστηκα!

εσυ που εισαι τρελη χακερ κανε κουμαντο. αν σκεφτεσαι σοβαρα να εγγραφεις τότε θα δινω τις παραγγελιές μου σε σενα χα χαχα χα... μια ζωή φυγοπονη! αλήθεια πάντως πολύ μπερδευτηκα :shock:

πως στο καλό σου έδωσαν πτυχίο εσένα; :tongue:

ρε τα διαδικαστικά τα αναλαμβάνω εγώ αρκεί να συντονιστούμε να μοιραστούμε συνδρομή και μεταφορικά!

αχχχ δεν θυμαμαι περισσοτερα!!!δεν νομιζω να ηταν newmama...πρεπει να ειχε και το ονομα της μεσα το νικ της αλλιως δεν θα την θυμομουν....κατσε να δω αν εχω κανενα pm της....

βαλτε κ το δικο μου συζυγο στο κλαμπ!ενα θα σας πω!κυριακη απο 14.00 εως 21.00 ακουνητος στον καναπε!ριζες εβγαλε τα νευρα μου τα εσπασε!

1042588ullrly22nn.gif

και εμενα ο δικος μου ετσι ειναι αλλά βαλ'τον μπροστα στο ιντερνετ και εισαι μεσα!:evil:

Διαφημίσεις

εγω παντως μαρια αυτους τους υπνοσακους που ειδα στο λητω με ποδαρακια δεν μου αρεσαν και γι αυτο εκανα το ΜΕΓΑΛΟ το ξαναλεω λαθος να παρω απο τους αλλους υπνοσακους!παντως και εμενα ξεσκεπαζεται και ολο το βραδυ κοβει βολτες σε οοοοοολη την κουνια γι αυτο θελω οπωσδηποτε υπνοσακο!

με τους σακιά-υπνόσακους δεν βολεύτηκε ούτε πέρσι νεογέννητο, οπότε το απέφυγα φέτος...

αν μου λες ότι δεν σου άρεσαν του λητώ, τότε ούτε μένα θα μου αρέσουν...είναι κοντά τα γούστα μας...

καλά σε τέτοιες φάσεις θέλω να του φέρω στο κεφάλι:

1. την σακούλα από τα σκουπίδια που αρχίζω να του το λέω από το πρωί και καταλήγει να την βγάλει το βράδυ

2. το λαπτοπ που δεν φτάνει που βλέπει τηλεόραση, το έχει αγκαλιά

:twisted:

ποποποποπο βρε τι μπουμπουκια πηραμε ολες μας!!!φτου φτου μην τα ματιασω.....

πως στο καλό σου έδωσαν πτυχίο εσένα; :tongue:

ρε τα διαδικαστικά τα αναλαμβάνω εγώ αρκεί να συντονιστούμε να μοιραστούμε συνδρομή και μεταφορικά!

με μεσον το πηρα :).... με ειδαν ξανθια και με λυπηθηκαν! εδω και κανα 2 χρονια ο εγκεφαλος μου παντως πρεπει να εχει χασει πολλά κυτταρα γιατι δεν πάω καλα! αδυνατω να προσλαβω οποιαδηποτε καινουργια πληροφορια και να την απομνημονευσω :rolleyes:

παντοφλακια απο inch blue πηρα και εγω...ποσο καιρο εκαναν να ερθουν...δεν μου εχουν στειλει email οτι εφυγε η παραγγελια μου....

μια βδομάδα περίπου μετά την παραγγελία με ενημέρωσαν ότι είναι έτοιμα για αποστολή (τα φτιάχνουν κατά παραγγελία)...έφυγαν την προηγούμενη Πέμπτη από UK οπότε πιστεύω μέχρι τούτη την Πέμπτη να έρθουν...

εγω δεν ξερω αν πρεπει να παρηγορηθω που "όλα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη" ή να ξεσπασω σε λυγμους :confused:

Διαφημίσεις

μια βδομάδα περίπου μετά την παραγγελία με ενημέρωσαν ότι είναι έτοιμα για αποστολή (τα φτιάχνουν κατά παραγγελία)...έφυγαν την προηγούμενη Πέμπτη από UK οπότε πιστεύω μέχρι τούτη την Πέμπτη να έρθουν...

εμενα παντως εχει βολευτει τρελα με παντοφλιτσες από τα jumbo. ειναι πολύ ωραιες με λαστιχακι ευκαμπτο από κατω και δεν γλιστρανε.

time's up girls παω σπιτι να αναλαβω τα μητρικα μου καθηκοντα και να διωξω τη μαμα μου!

μακαρι να σας βρω και το απόγευμα. θα ειμαι πιο χαλαρα :)

φιλουρες στα μπρατσακια!

ναι φτου τους!!! το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι δεν είναι μόνο ο δικός μου τέτοιο καμάρι και πως είναι δεκτικός στην εκπαίδευση! Σε δέκα χρόνια θα το έχω κάνει ξεφτέρι λέμε!!! :tongue:

Ήδη στο σκούπισμα/σφουγγάρισμα πήρε μαστερ...

εμενα παντως εχει βολευτει τρελα με παντοφλιτσες από τα jumbo. ειναι πολύ ωραιες με λαστιχακι ευκαμπτο από κατω και δεν γλιστρανε.

time's up girls παω σπιτι να αναλαβω τα μητρικα μου καθηκοντα και να διωξω τη μαμα μου!

μακαρι να σας βρω και το απόγευμα. θα ειμαι πιο χαλαρα :)

φιλουρες στα μπρατσακια!

στη δική μου περίπτωση, στις μπρατσάρες...

άντε μάκια και μη χάνεσαι καρδιά μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...