Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωραία!!!

συνεχίζω να μη θυμαμαι ποιά είναι, το αλτσχάιμερ μου μέσα!!!!:tongue::tongue::tongue:

καλά θα σκάσω τώρα μέχρι αν θυμηθώ....δώστε καμια λεπτομέρεια να βοηθήσετε βρε κόρες.....

και εγω επισης!!!!!βοηθατε βρε......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ααααααα το βρηκα!!!!!!τι κερδιζω?τιποτα εεεεε?

κερδίζεις λουκουμόσκονη!!!!:tongue:

(γιατί το λουκούμι το έφαγα!!!! χαχαχαχα!)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλε η ελινα που ειχε και ενα σκυλακι!φειςμπουκ δεν εχετε?νομιζω ηταν κ η πιο μικρουλα της παρεας...20-22 ετων μπορει κ να κανω κ λαθος αλλα τα 33 μου χρονια και με ενα παιδι 13 μηνων με δικαιολογουν....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

αχχχχ ευχαριστω για τη λουκουμοσκονη!!!!καλα ας φαω τωρα την σαλατα μου να ξεγελασω την πεινα μου πονο μου και βλεπουμε!σας ειπα μεγαλη αποτυχια!εψαχνα υπνοσακο με ποδαρακια ο ενας μου βρωμαγε ο αλλος μου ξινιζε και τελικα εκανα το ΜΕΓΑΛΟ λαθος να παρω υπνοσακο χωρις ποδαρακια γιατι μου αρεσε πολυ!αποτελεσμα η Ραφαελα ειναι σαν αστροναυτης 13 μηνων πιανει οοοοοολη την κουνια και δεν μπορει να κοιμηθει με αυτο το φορητο παπλωμα!

Διαφημίσεις

λυσσαξατε πια!

ποση ωρα εκανα να σας διαβασω :)

τι μου κανετε; μια χαρα κεφατες σας βρισκω και πολύ χαιρομαι!

είχα προβλημα με τον υπολογιστή , σήμερα τον πήρα πό οτν "γιατρο" και βλεπουμε. εσβηνε μονος του, εκανε ρισετ χωρις να ανοιγει η οθονη, μου χανοταν η εικονα ξαφνικα και γεμιζε "χιονια" και άλλα τετοια καλα! ελπίζω πια να δουλευει ρολόι αν και τελικα ο ντοκτορ αποφανθηκε ότι δεν ειχε τιποτα. αλλαξα καλωδιο τροφοδοσιας και βλέπουμε!

χμμμμ η ελίνα ποια ειναι;

Μαρία μολογα γιατι εγω δεν ειμαι καθολου υπομονετικος άνθρωπος ασε που μπορει να σκασω κα από την περιεργεια μου και να εχεις τυψεις μια ζωη :tongue:

σημερα μου ηρθαν παπουτσακι από το shoes for kids και ανυπομονω να παω σπιτι να τα δοκιμασω στο "μπουμπουνακι" μου. εχω ενα φοβο για το κουντεπιε :?

τεσπα.....

Μαριανθηηηηη... μην δινεις σημασια στο συζυγο. τα ιδια με τον δικο μου κανει. καμια δουλίτσα στο Βλαδιβοστοκ δεν παιζει :D????

κερδίζεις λουκουμόσκονη!!!!:tongue:

(γιατί το λουκούμι το έφαγα!!!! χαχαχαχα!)

:shock:βρε χριστιανη ασε και τιποτα να φαει και κανενας αλλος!!!!!ελεος πια.......μπας σε καλο σου.......!!!!!ζαχαρο θα σε πιασει

λυσσαξατε πια!

ποση ωρα εκανα να σας διαβασω :)

τι μου κανετε; μια χαρα κεφατες σας βρισκω και πολύ χαιρομαι!

είχα προβλημα με τον υπολογιστή , σήμερα τον πήρα πό οτν "γιατρο" και βλεπουμε. εσβηνε μονος του, εκανε ρισετ χωρις να ανοιγει η οθονη, μου χανοταν η εικονα ξαφνικα και γεμιζε "χιονια" και άλλα τετοια καλα! ελπίζω πια να δουλευει ρολόι αν και τελικα ο ντοκτορ αποφανθηκε ότι δεν ειχε τιποτα. αλλαξα καλωδιο τροφοδοσιας και βλέπουμε!

χμμμμ η ελίνα ποια ειναι;

Μαρία μολογα γιατι εγω δεν ειμαι καθολου υπομονετικος άνθρωπος ασε που μπορει να σκασω κα από την περιεργεια μου και να εχεις τυψεις μια ζωη :tongue:

σημερα μου ηρθαν παπουτσακι από το shoes for kids και ανυπομονω να παω σπιτι να τα δοκιμασω στο "μπουμπουνακι" μου. εχω ενα φοβο για το κουντεπιε :?

τεσπα.....

Μαριανθηηηηη... μην δινεις σημασια στο συζυγο. τα ιδια με τον δικο μου κανει. καμια δουλίτσα στο Βλαδιβοστοκ δεν παιζει :D????

μωρή κουτσομπόλα τώρα εμφανίστηκες; :tongue:

λοιπόν να σας εξομολογηθώ την αμαρτία μου...με το Ελινάκι έχουμε συνέχεια επαφή μέσω φεις και λέμε τα νέα μας...αλλά δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ το νικ ρε παιδιά :?

στο μόνο που πάει ο νους μου είναι newmama ... σας λέει κάτι;

βρε Τατιανακι κατι αρχιζω και θυμαμαι τωρα που ανεφερες οτι ηταν πολυ μικρη σε ηλικια......για πες περισσοτερα ομως!!!!!αληθεια πως μπορω να βρω εκεινες τις σελιδες στο parents να θυμηθω λιγο.....Μαρια βοηθα!!!!!ΜΑΚ τι νεα βρε κοριτσι?ολα καλα?καλα δεν ειναι μονο ο δικος σου και της μαριανθης ο συζυγος ετσι νομιζω η πλειοψηφια!!!!!!

εγώ περιμένω με αγωνία αυτή τη βδομάδα τα παντοφλάκια από Inch blue...

και το δέμα από μαδερ που αγγάρεψα τον κολλητό του αδελφού μου...

όσο για υπνοσάκο...έχω πελαγώσει με τι να σκεπάσω αυτό το παιδί...του έριξα κουβέρτα χθες, την κράτησε αλλά όταν γύρναγε τον δυσκόλευε στο τύλιγμα...σαν τουλουμπάκι είχε γίνει το πρωί...γέλασα πολύ γιατί είχε γυρίσει με το κεφάλι προς το κάτω, παρόλαυτα παρέμενε τυλιγμένος ολόκληρος! πως το έκανε αυτό δεν μπορώ να φανταστώ!

θέλω να δω τα πυτζαμάκια που πήρα πόσο χοντρά είναι, αλλιώς βλέπω να τα σκάω στο λητώ που μου είπαν ότι έχει ωραίους υπνοσάκους με ποδαράκια

Διαφημίσεις

λοιπόν κόρες, η καλύτερη λύση είναι το my uk mail...μαζικές παραγγελίες, οι εδώ θα βρισκόμαστε για καφέ σπίτι μου και τα ξεχωρίζουμε, οι εκτός Αθηνών θα σας τα κάνουμε δεματάκι με ταχυδρομείο...

για πείτε γνώμες...δείτε και ένα ρεζουμε της υπηρεσίας:

• Πρέπει να μπούμε στην σελίδα τους http://www.my-uk-mail.co.uk/ αρχικά και να κάνουμε εγγραφή. (πολύ απλό πατάμε join now)

• Μολις γραφτούμε και πληρώσουμε (χρησιμοποιούν RBS WorldPay, θα αναφέρω ποιο κάτω το κόστος) μας έρχεται ένα Mail οπου μας ζητούν κάποιες πληροφορίες. Αυτές είναι οι εξίς:

• αν θέλουμε να μας στέλνουν αυτόματα τα δέματα ή να περιμένουν δική μας εντολή
  • να διαλέξουμε ένα BOX number (είναι 4φιος αλλά για να μην μπλέκουμε με το αν είναι διαθέσιμος ή όχο τους λέμε να βάλουν έναν διαθέσιμο)
  • να δώσουμε ενα password για τον λογαριασμό μας σε περίπτωση που έχουμε τηλεφωνική επικοινωνία να υπάρχει ταυτοποίηση
  • Αν θέλουμε να μας σκανάρουν έγγραφα (βάζουμε no documents αφού εμείς δέματα θα έχουμε μόνο)
  • Τέλος, για να είναι καλυμμένοι θέλουν σκαναρισμένα την ταυτότητα μας και ένα (οποιδήποτε όμως) λογαριασμό για την πιστοποίηση της διευθυνσης μας.

Μέσα στην ίδια εργάσιμη μέρα ή την επόμενη μας στέλνουν την διεύθυνση που θα έχουμε. Προσοχή θέλει σε κάθε παραγγελία να βάσουμε πάντα το Box No γιατί θα υπάρχει μεγάλη καθυστέριση μέχρι να το βρούνε μετά. Ο λογαριαμός είναι έτοιμος και μπορούμε απο την ίδια μέρα να στείλουμε.

• Κάνουμε μια παραγγελία απο τα μαγαζιά που δεν στέλνουν Ελλάδα βάζουμε την διεύθυνση που μας έχουνε δώσει και το δέμα πάει σε συτούς.
  • Οταν φτάσει στέλνουν ένα mail οτι στο Box No τάδε έχετε ένα δέμα πείτε μας αν θέλετε να το προωθήσουμε ή να το κρατήσουμε. Αν έχουμε και άλλα περιμένουμε αλλιώς σβου.
  • Σε περίπτωση που έχουμε και άλλα όταν τελειώσουμε τους λέμε να τα στείλουν και αυτοί τα κάνουν ένα δέμα όλα και τα στέλνουν
  • Μολις δώσουμε εντολή να φύγουν μας στέλνουν μειλ για το κόστος της αποστολής και πρέπει να μπούμε στην σελίδα τους εκεί που λεεί Top UP και να πληρώσουμε τα μεταφορικά. Μετά το δέμα φεύγει και έρχεται σε εμάς. Η δική μου εμπειρία είναι 6 μέρες περίπου αλλά έχει φτάσει και σε μια μέρα απο μια κοπέλα εδώ.

ΚΟΣΤΟΣ:

• Το κόστος της εγγραφής είναι 7 λίρες και μετά αν θέλουμε για 1 μήνα είναι 10 λίρες ο μήνας (σύνολο 17) ή αν θέλουμε εγγραφή για χρόνο 50 λίρες (σύνολο 57). Ο χρόνος συμφέρει πολύ παραπάνω αν δεν θέλουμε να το χρισημοποιήσουμε για 1-2 φορές.

Το κόστος των αποστολών είναι αναλυτικά στο σαιτ τους http://www.my-uk-mail.co.uk/rates.htm υπάρχει το απλό ταχυδρομίο μέχρι 2κιλά, express courier, economy courier και European Road. Υπάρχει ένα μπέρδεμα εδώ η αλήθια είναι..απο δική μου εμπειρία μου τα στέλνουν με κόστος 37,5 λίρες μέσω Εuropean Road οπου και αυτή η χρέωση είναι στανταρτ μέχρι 30 κιλά δέμα χωρίς να υπάρχουν ογκομετρικά και τα σχετικά. Οι άλλες επιλογές με κούριερ έχουν πινακάκια με αναλυτικό κόστος ανα κιλό αλλά πρέπει να ξέρεις

• τις διαστάσεις και το βάρος του δέματος σου. Νομίζω με ένα μειλ όταν έρθει η ώρα της χρέωσης θα μαθαίνουμε τι συμφέρει.
  • Τώρα τα 2 πρώτα δέματα γίνεται το consolidation δωρεάν από το τρίτο και μετά υπάρχει μια χρέωση 2 λίρες.
  • Σχετικά με τα καταστήματα που δεν δέχονται Ελληνική πιστωτική. Υπάρχει η δυνατότητα να παραγγέλνουν αυτοί για εμάς στέλνοντας τους μια λίστα αυτά που θέλουμε. Το κόστος απο ότι μου είπαν είναι περίπου 11% της παραγγελίας. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ NEXT ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ..μόνο για όλα τα άλλα.

Οπως μου είπαν και αυτοί ασχετα με το αν δεν σε αφήνει να βάλεις billing address Ελληνική να προσπαθούμε την παραγγελία κανονικά, υποστιρίζουν οτι σπάνια υπάρχει πρόβλημα, και σε περίπτωση που δεν μας αφήσει να προχωρήσουμε ή μας στείλουν μειλ οτι δεν την δέχονται τότε να στέλνουμε στο my-uk την λίστα για να ψωνίζουν αυτοί.

αχχχ δεν θυμαμαι περισσοτερα!!!δεν νομιζω να ηταν newmama...πρεπει να ειχε και το ονομα της μεσα το νικ της αλλιως δεν θα την θυμομουν....κατσε να δω αν εχω κανενα pm της....

βαλτε κ το δικο μου συζυγο στο κλαμπ!ενα θα σας πω!κυριακη απο 14.00 εως 21.00 ακουνητος στον καναπε!ριζες εβγαλε τα νευρα μου τα εσπασε!

παναγια μου Μαρακι ζαλίστηκα!

εσυ που εισαι τρελη χακερ κανε κουμαντο. αν σκεφτεσαι σοβαρα να εγγραφεις τότε θα δινω τις παραγγελιές μου σε σενα χα χαχα χα... μια ζωή φυγοπονη! αλήθεια πάντως πολύ μπερδευτηκα :shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...