Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγώ πέρασα επιτροπή και δε μου ζήτησαν υπέρηχο μαστών.Τον Αύγουστο του 2024 πέρασα όμως,μήπως είναι κάτι καινούριο?

Expand  

Αλήθεια ααααα εγώ πριν 2 χρόνια που πέρασα επιτροπή έγραφε στα δικαιολογητικά υπερυχος ή μαστογραφία... ίσως ν άλλαξε κάτι και δεν το γνωρίζω.

πρίν από 5 λεπτά , Elli88 είπε:

Εμένα μου είχε ρωτήσει για ιστορικό και αν έχουμε στην οικογένεια και εμείς δεν έχουμε στο σόι μας ούτε ιστορικό ούτε τπτ μάλλον γιαυτο λέω δεν μου είπε να κάνω 

Expand  

Ωραία κορίτσι μου ίσως για αυτό να μην ζήτησε μην αγχώνεσαι τώρα πρέπει να είσαι ήρεμη και χαρούμενη ώστε τα ωαριακια σου να είναι χαμογελαστά 😉

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

gemab είπε:
Καλησπέρα και από μένα!!Τί κανετε μανούλες?Εγω λίγο αράζω πριν αρχίσει να με κράζει ο σύζυξ!!!

Ο Βασίλης έκοψε τελικ'α το φρέσκο γάλα γιατί μάλλον αυτό του προκαλούσε το προβληματάκι με τα κακα του!Το χει μειώσει σε 2 τότε!Πίνει για λίγο το νοβαλακ το αντιδιαροικό!

Ζηλεύω την παρεούλα σας αλλά δε μπορώ να ακολουθήσω!:(

Ελπίζω όλα τα μωράκια σας να είναι καλά και να μεγαλώνουν υπέροχα!!

Θα τα πούμε σύντομα γιατί άρχισε τη γκρίνια!!!"Πιο καλή η μοναξιάα"

Φιλακια!!!!!!!!!

Μαριανθούλα μου γεια σου! Ο γιατρός μας είπε να του δώσουμε φρέσκο μετά τον 14ο μήνα. Εδώ και δύο μέρες του δίνω το frisogrow 1-3 ετών το οποίο έχει πολύ ωραία γεύση και το γουστάρει πολύ.

Πως να ακολουθήσεις γλυκιά μου; Αφού όλη μέρα τρέχεις :( Και μεις αν δεν είμασταν γραφείο...άστα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρεςςςςςς!!!

τι κάνετε σήμερα??????

όλα καλά?????

εγώ την κοίμισα και τσακίζω 3 κομμάτια σοκολατόπιτα συνοδεία γαλλικού καφέ!

καλά τελικά είμαι μεγάλο λιγούρι και φαγάνας!!!

απο την Πέμπτη, έχω φτιάξει 2 φορές σοκολατόπιτα μια συνταγή της Μπαρμπαρίγου και την έχω φάει μόνη μου!!!

και σήμερα θα ξαναφτιάξω!!!! χαχαχαχαχαχα!!!

sunny είπε:
αχ σοφακι τι μου κανες!!!ηδη εχω ψωνισει 380 ευρωπουλακια!!!εχω διαλεξει ομως παρα πολλα πραγματα!!!!με εχει πιασει καταναλωτικη μανια...μεχρι σεντονια για να δοκιμασω πηρα αν και στα σεντονια ειμαι περιεργη θελω συγκεκριμενη ποιοτητα αλλα τα εχει πολυ φτηνα οποτε μια δοκιμη δεν βλαπτει!εεεε ειμαι κ στο γραφειο και βαριεμαι....και το εχω ριξει στα ιντερνετικα ψωνια!

Τατιανάκι να προτείνω κάτι?

μήπως καλύτερα για αρχή να έπαιρνες λίγα πραγματάκια για να δεις την ποιότητα και μετά αν μείνεις ευχαριστημένη να παραγγείλεις τα υπόλοιπα?

είναι φτηνά τα μεταφορικά και σε παίρνει να το κάνεις....όχι τίποτα άαλλο, μη σκάσεις 380 ευρώπουλα και μετά δε σου αρέσουν τα πράγματα και με κυνηγάς μετά!!!!:D

litpot είπε:
Μια γρηγορη καλημερα και απο εμας

Τι κανετε κοριτσακια? Μπεμπακια αρρωστα διαβαζω , κι εμεις ακομα δεν εχουμε συνδελθει , τον ψιλοβηχα μας τον εχουμε ακουμα καθως και λιγες μυξουλες.Εγω την γλυτωσα αλλα ο μπαμπας μας οχι χθες τον ειχα σπιτι με πυρετο, θελ να πιστευω οτι μεχρι στις 30 θα ημαστε ολοι οκ

Εχω χαθει γιατι ειλικρινα δεν ξερω που βρισκομαι απο το τρεξιμο , παλι καλα που αυτες τις μερες τελειωνω τουλαχιστον τις μπομπονιερες αλλα εχω ρενα σωρο αλλα , οδοντιατρο αισθητικο κομμωτρια,dj....................κουραζομαι μονο που τα σκεφτομαι

Και δεν φτανουν αυτα που τρεχω εγω για τα παντα ,γιατι εγω ηθελα ολα αυτα τα πανηγυρια οπωε τα λεει ο αντρας μου , γκρινιαζει ολη την ωρα τετοιες εποχες κι εμεις πεταμε ενα σωρο λεφτα.Τα νευρα μου...δεν φτανει που ψαχνομαι να εξοικονομισω απο παντου τ ακοαυω κιολας

Οσο για φορες απο Αγγλια αν βρειτε ακρη πειτε μου.Καλα πηρα 2 φανελακια του μικρου μινερβακια 12.50 Ε τα 2 και η ποιοτητα σε σχεση με mothercare ειναι χαλια

Λιτσάκι μου κουράγιο!!! κοντεύουν οι μερούλες....προσπάθησε να μην κουράζεσαι πολύ ώστε όταν έρθει η μεγάλη μέρα να την απολαύσεις και να μην είσαι λιώμα απο την κούραση!!!

όσο για τον άντρα σου....ανάθεσε του μια δουλίτσα, να δει τι τρέξιμο χρειάζεται και θα δεις αν ξαναγκρινιάξει!!!;)

οικονομικά φανελάκια έχει και ο ζάρας και απο ποιότητα μια χαρά είναι!!!

έχω ακούσει και για τα ρουχαλάκια του h&m οτι είναι καλά και οικονομικά αλλά δεν έχω ακιωθεί να πάω ακόμα όσες φορές έχω ανέβει Αθήνα!

α κοπελιές Αθηναίες.....ξέρετε κανέναν καλό παιδοδερματολόγο?????

Μαράκι....τελικά η κρυφοεγγυούλα δε θα μπει να μας το ανακοινώσει να χαρούμε???????? αχ ποιά να είναι????? μήπως η Λία????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι εχεις δικιο....θα κανω περικοπες!απο τα δικα μου ομως οχι απο της μπεμπουλας μου!παντως δεν θα σε κυνηγαγα ρε σοφακι!τι φταις εσυ?

καλημερα ειπα?αμμμμ δεν ειπα!εδω δουλεια!δεν σκοτωνομαι κιολας βεβαια αλλα οσο να'ναι κατι κανω!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

αχ βρε Σοφακι και εγω εφτιαξα μια λιστα απο το mandco....αλλα στο τελευταιο σταδιο ηθελε πιστωτικη.μου φαινεται θα παω να βγαλω μια προπληρωμενη.Πηρα σημερα στο Λητω να δω τι γινεται με την παραγγελια.....και μου ειπαν οτι θα την στειλουν απο το καταστημα του Ναυπλιου.Περνω τηλ. και μου λεει μια κοπελα οτι δεν υπαρχουν τα παπουτσακια που εχετε παραγγειλει....μα της λεω μεσα γραφει οτι υπαρχουν.ξαναπερνω στην Αθηνα και μου λενε να τους δωσω λιγο χρονο και θα με ειδοποιησουν.αναμενω και εγω.......οσες φορες εχω παραγγειλει μου τα στελνουν απο Αθηνα, τωρα τι τους επιασε και μου τα στελνουν απο Ναυπλιο.......!!!!κοπελια στειλε και κανενα κομματι κατα πανω.......ολα μονη σου τα τρως.....σε εχω αχτι απο τις λαλακιδες!!!!

Διαφημίσεις

Αλό μικρή!!! Το τι με εκνευρίζεις που κατεβάζεις ταψιά σοκολατόπιτα και παραμένεις τσιλιβίθρα δεν λέγεται!!! Εγώ τρώω το μίνιμουμ, χωρίς γλυκά και μαμακίες και δεν χάνω γραμμάριο :(

Στοιχεία καλού παιδοδερματολόγου μου έχει στείλει η vera στο φόρουμ αλλά δεν έχω αξιωθεί να πάω, σου στέλνω τώρα πμ.

Τι έχει το Βαλεριάκι; Εγώ θέλω να δει του Νικόλα κάτι μογγολοειδή κηλίδες με τις οποίες γεννήθηκε στο πωπουδάκι και φεύγουν λέει μέχρι τον χρόνο. Ο παιδίατρος όμως στην Κέρκυρα διαφώνησε με τον παιδίατρο εδώ, ότι δεν θα φύγουν. Οπότε θέλω τρίτη γνώμη ειδικού.

Η κρυφοεγγυούλα έχει καιρό να μπει (μη σου πω ότι δεν έχει μπει καθόλου στο καφέ) αλλά ήταν από τις πρώτες εγκυούλες του Σεπτέμβρη που βρεθήκαμε στο φορουμ. Ποια είναι; :)

sunny είπε:
σοφακι εχεις δικιο....θα κανω περικοπες!απο τα δικα μου ομως οχι απο της μπεμπουλας μου!παντως δεν θα σε κυνηγαγα ρε σοφακι!τι φταις εσυ?

καλημερα ειπα?αμμμμ δεν ειπα!εδω δουλεια!δεν σκοτωνομαι κιολας βεβαια αλλα οσο να'ναι κατι κανω!

εγώ πάντως και της μικρής δεν της πήρα πάρα πολλά....θα τσεκάρω ποιότητα και αν είναι οκ μετά ξαναπαραγγέλνω!!!!!

ελενιτσα!! είπε:
αχ βρε Σοφακι και εγω εφτιαξα μια λιστα απο το mandco....αλλα στο τελευταιο σταδιο ηθελε πιστωτικη.μου φαινεται θα παω να βγαλω μια προπληρωμενη.Πηρα σημερα στο Λητω να δω τι γινεται με την παραγγελια.....και μου ειπαν οτι θα την στειλουν απο το καταστημα του Ναυπλιου.Περνω τηλ. και μου λεει μια κοπελα οτι δεν υπαρχουν τα παπουτσακια που εχετε παραγγειλει....μα της λεω μεσα γραφει οτι υπαρχουν.ξαναπερνω στην Αθηνα και μου λενε να τους δωσω λιγο χρονο και θα με ειδοποιησουν.αναμενω και εγω.......οσες φορες εχω παραγγειλει μου τα στελνουν απο Αθηνα, τωρα τι τους επιασε και μου τα στελνουν απο Ναυπλιο.......!!!!κοπελια στειλε και κανενα κομματι κατα πανω.......ολα μονη σου τα τρως.....σε εχω αχτι απο τις λαλακιδες!!!!

βγάλε μια προπληρωμένη και θα βρεις την υγειά σου Ελενίτσα μου!!!

καλά στο Λητώ, πρήξτους λίγο στα τηλέφωνα γιατί είναι και λίγο γκάου!!!

τι να στείλω....ούτε ψίχουλο δεν έμεινε!!!! :D:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

sunny είπε:
ρε ελενιτσα θες να παω να στα παρω και να στα στειλω με κουριερ?για να μην παιδευεσαι το λεω....το λητω αλιμου ειναι πολυ κοντα μου!

αχ τι καλη που εισαι!!!!περιμενω τηλ. να δω τι γινεται και σε ειδοποιω!!!!!σε ευχαριστω πολυ.......;)

maria_s είπε:
Αλό μικρή!!! Το τι με εκνευρίζεις που κατεβάζεις ταψιά σοκολατόπιτα και παραμένεις τσιλιβίθρα δεν λέγεται!!! Εγώ τρώω το μίνιμουμ, χωρίς γλυκά και μαμακίες και δεν χάνω γραμμάριο :(

Στοιχεία καλού παιδοδερματολόγου μου έχει στείλει η vera στο φόρουμ αλλά δεν έχω αξιωθεί να πάω, σου στέλνω τώρα πμ.

Τι έχει το Βαλεριάκι; Εγώ θέλω να δει του Νικόλα κάτι μογγολοειδή κηλίδες με τις οποίες γεννήθηκε στο πωπουδάκι και φεύγουν λέει μέχρι τον χρόνο. Ο παιδίατρος όμως στην Κέρκυρα διαφώνησε με τον παιδίατρο εδώ, ότι δεν θα φύγουν. Οπότε θέλω τρίτη γνώμη ειδικού.

Η κρυφοεγγυούλα έχει καιρό να μπει (μη σου πω ότι δεν έχει μπει καθόλου στο καφέ) αλλά ήταν από τις πρώτες εγκυούλες του Σεπτέμβρη που βρεθήκαμε στο φορουμ. Ποια είναι; :)

άσε Μαράκι είναι δράμα η κατάσταση μου....εσύ το λες για καλό αλλά το να παλεύω να πάρω κανένα κιλό είναι κουραστικό....

τώρα απο την έλλειψη λίπους, φαίνονται καθαρά οι φλέβες στο χέρι μου....σε λίγο δε θα χρειάζομαι ακτινογραφία...θα αρκεί να βάλεις πίσω μου μια λάμπα!!!

Η Βαλέρια έχει κάτι κηλιδούλες στο πρόσωπο οι οποίες αν την τρίψω λίγο πιο έντονα όταν της πλένω το πρόσωπο, κοκκινίζουν πολύ...ε και θέλω να το κοιτάξω και έχω παρααργήσει κιόλας....

η δερματολόγος μου που την είδε μου είπε οτι δε μπορώ να κάνω κάτι αλλά μου ζήτησε κιόλας να την πάω να τη δει και με το φως της ημέρας για να είναι σίγουρη....

παρολαυτά θεωρώ οτι ένας παιδοδερματολόγος θα ξέρει καλύτερα....

για έναν Καρκαβίτσα μου είπαν...περιμένω και το πμ!

α καλά....σιγά μην τη βρω....με τη μνήμη χρυσόψαρου που διαθέτω....με το ζόρι θυμάμαι όσες μπαίνουν εδώ....θα θυμηθώ και κάποια που δε μπαίνει!!!

μήπως να το πάρει το ποτάμι??????????:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

maria_s είπε:

σε ποιο φορουμ απ τα δυο? στο parents ή εδω?

παραμυθενια μου δεν ξερω κανεναν αλλα θα ρωτησω εδω τους συναδελφους και θα σου πω....η θεια της κουμπαρας μου δουλευε χρονια στο λαικο και ξερει πολλους γιατρους.θα της πω να την παρει τηλ....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...