Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλιτσες και παιδακια!

Χαθηκα γιατι γυρισε ο αντρουλης μου επιτελους:)

Τον περιμενα την Πεμπτη το βραδυ και μου εκανε εκπληξη!Σχολασα κατα τις 3 και πηγα σπιτι.Χτυπησα την πορτα για να μου ανοιξει η πεθερα μου και τι να δω...!Τους 2 αντρες της ζωης μου αγκαλια να με καλοσωριζουν!Εμεινα με το στομα ανοιχτο...ηταν η ωραιοτερη εικονα που ειδα τον τελευταιο καιρο!Απο τοτε ειμαστε ολο βολτες για να ψωνισουμε τον μικρο.

Την Παρασκευη πηγαμε παιδιατρο.Ειμαστε 79.5 και 10 κιλα.Και ναι...ανοιξαμε την τσουτσου μας.Εριξε πολυ κλαμα το μπουμπουκακι μου:( Ειχε μαζεψει πολυ πραγμα.Σημερα ειναι πολυ καλυτερα,γιατι οποτε εκανε τσισακια του,ετσουζε και εκλαιγε.Τωρα εγω για 5 μερες καθε πρωι και βραδυ πρεπει να του την ανοιγω και να του βαζω fusicort.Του εδινα και panadol καθε 4 ωρες.

Ηταν να κανουμε και το mmr αλλα συμφωνησαμε με τον γιατρο να το κανουμε τον αλλο μηνα για να μην του επεφταν ολα μαζεμενα.Δικο μας φαγητο δεν θα τρωει ακομα...απο τον αλλο μηνα που θα του προσθεσουμε αλατι μου ειπε.

Κατα τ'αλλα ο Σαββουλινος ειναι λιγο αρρωστουλης.Εγω σημερα μαγειρεψα 2 φαγητα,εστρωσα χαλια,εβαλα πλυντηρια και επεται και συνεχεια.Εχω αδεια μια εβδομαδα.Θα χορτασουμε ο ενας τον αλλον!

Μαρακι καλως δεχτηκες το μπεμπε Νικολι!Φανταζομαι θα ειστε ολο αγκαλιτσες και φιλακια!Επιτελους γινατε και παλι οικογενεια οπως και εμεις.

Μαριαννα περαστικα στα κοριτσακια σου!

Δεν θυμαμαι τιποτα αλλο να σχολιασω...συγχωρεστε με please!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Α,Μαρακι τωρα που το θυμηθηκα...πηρες υπνοσακο με ποδαρακια?

Εγω πηρα απο τα Λητω και ρωτησα τον παιδιατρο πως θα τον ντυνω απο μεσα και μου ειπε μ'ενα αμανικο κορμακι.Επειδη δεν εχω αμανικο ομως τωρα(πρεπει να του παρω)του εβαλα κοντομανικο και το βραδυ που του επιασα τον σβερκο ηταν ιδρωμενος.Κανει καλη δουλεια...και ειναι και αυτος ανετος να στριφογυριζει.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλησπέρα!!!

τι κάνετε μανούλες?????

εμένα κοιμούνται πατέρας και κόρη και είπα να μπω νετ να βρω κανένα παπούτσι!!!

Ευμορφάκι μου καλώς τον δέχτηκες τον αντρούλη σου!!!

καλέ άσε τις δουλειές και τα μαγειρέματα και κοίτα να αναπληρώσετε το χρόνο σας!!!!

αχ αυτό με την τσουτσού πρέπει να πόνεσε πολύ....:(

Την έκανα την παραγγελία απο mandco!!! τώρα απλά θα περιμένω με αγωνία!!!

Τατιανάκι αν σκοπεύεις τελικά να παραγγείλεις, υπάρχει εκπτωτικός κωδικός και έχεις -20% στα παιδικά! ο κωδ. είναι 547131 .

(αν και νομίζω οτι κάπου πήρε το μάτι μου και εκπτωτικό κωδικό για -20% σε όλα...)

καλά Μαράκι είδες που σου έκανα πλάκα με την αυγοφρουτόκρεμα....εγώ πέρασα σε στάδιο μεγαλύτερης αηδίας προκειμένου να φάει η μικρή!

πρόβειο γιαούρτι με λιωμένη μπανάνα και αυγο!!!! αηδίααα!!! χαχαχαχαχαχα!!! αλλά η μικρή το καθάρισε!!!

(αν βγάλετε καμιά άκρη με my uk mail ενδιαφέρομαι εεεε????)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα απο το ομορφο γραφειο μου!τι μου κανετε?

σοφακι σε ευχαριστω πολυ!εχω ετοιμα τα πραγματα της μικρης στο καλαθι τωρα θελω να ψωνισω και τιποτα για μενα κ μετα στελνω παραγγελία,θα χρησιμοποιησω κ τον κωδικο που μου ειπες!λοιπον τα φρουτα τελικα μια χαρα τα τρωει απλα δεν τα θελει αλεσμενα.τα θελει κομματακια.της εδωσα κ σαββατο κ κυριακη κ τα εφαγε μια χαρα.γενικα τρωει εδω κ πολυ καιρο κομματακια απο τον ιουλιο, απλα δεν σκεφτηκα οτι δεν θα γουσταρει τα φρουτα αλεσμενα πια....κ το γιαουρτι ειμαι σιγουρη οτι γι αυτο δεν το θελει θα της βαλω κομματακια σημερα να δουμε τι θα κανει...

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα.

τη Παρασκευη πηγα Sprider και Mαρινοπουλο και πήρα καμια 10αρια συνολο μπλουζακια μακρυμανικα της μεγαλης για να φοραει μεσα απο τις φορμες στο σχολειο γιατι εννοειται τα περσινα ειναι κοντα τα μανικια. Δε ξερω αν εχετε παει σπριντερ εχει καθημερινα ρουχα και φορμιτσες μια χαρα για τα μικρα μας.

Πηρα παντελονια φορμας χωρις τα απο πανω, γιατι εχω φορμες που της κανουν τα πανω αλλα της ειναι κοντά τα απντελόνια. ετσι πηρα τα ιδια χρωμματα που μου λειπουν για να ξαναφτιαξω τα σετ!!!(οκ ημουν και τυχερη που βρηκα αυτα ακριβως που χρειαζομουν!)

Πηρα και της μικρης (εννοειται!) αλλα δεν βρηκα τοση ποικιλια στα κοριτσακια οση εχει στα αγορακια....Και μετα πηγαινοντας σουπερμαρκετ βρηκα κατι τελειες μπλουζες minnie mouse με 11 και 12 ευρω... οσες εχετε κοριτσακια αξιζει να τις δειτε... ΚΑΙ εχει και για αγορακια σχεδια. με 12 ευρω μπλουζακι disney και απεξω να το παρεις θα τα φας στα μεταφορικα :P

Αυτα. Κατα τα αλλα τα μικρα ειναι παλι-ακόμα(???) αρρωστα με μυξες κ μπουκωμα αλλα γονεις με παιδακια στον παιδικο μου ειπαν πως ετσι περνανε ολο το χειμωνα οποτε δεν ειναι πρωτοτυπο! Να ενας λογος να μην εχεις νεογεννητο οταν το παιδι σου παει παιδικο. Μας το χε τονισει κ ο παιδιατρος μας γιαυτο περσι δε την πηγαμε...;)

Να ενας λογος να μην εχεις νεογεννητο οταν το παιδι σου παει παιδικο. Μας το χε τονισει κ ο παιδιατρος μας γιαυτο περσι δε την πηγαμε...;)

καλημεραααα!!!Αχχχχ Μαριαννα μου αυτα τα περασα εγω περσυ με τον Μαρινουλη!!!2 μηνων και του καναμε εισπνοες!!!!ευτυχως τωρα ειμαστε μια χαρα......Μαρακι θα εχετε τρελαθει απο την χαρα σας με τον Νικολη......πολλα φιλακια και απο μας!!!Ευμορφακι μου να περασετε ωραια με τον συζυγο και τον Παντελακο σας.Σοφακι πολυ χαρηκα για να νεα της annina....συγκινηθηκα!!!εσεις πως ειστε?η βαλερια?Τατιανακι οντως με τα δοντακια τα παιδακια δεν πολυτρωνε.....πονανε τα καημενα.θα περασει ομως.........ΜΑΚΜΑΡΑΚΙ που εισαι καλε?εχεις πολυ δουλεια εεεεε?οι υπολοιπες που ειστε βρε?Κατερινα, Λια1 και 2, Ζωη, μαριανθουλες?

Καλημέρα σας! Γραφείο σήμερα μετά από ένα υπέροχο σ/κ! :mrgreen:

Πως είστε σήμερα;

Α,Μαρακι τωρα που το θυμηθηκα...πηρες υπνοσακο με ποδαρακια?

Εγω πηρα απο τα Λητω και ρωτησα τον παιδιατρο πως θα τον ντυνω απο μεσα και μου ειπε μ'ενα αμανικο κορμακι.Επειδη δεν εχω αμανικο ομως τωρα(πρεπει να του παρω)του εβαλα κοντομανικο και το βραδυ που του επιασα τον σβερκο ηταν ιδρωμενος.Κανει καλη δουλεια...και ειναι και αυτος ανετος να στριφογυριζει.

Καλώς τον δέχτηκες τον αντρούλη σου. Ελπίζω για μόνιμα πια κοριτσάκι μου! Ο Παντελάκος τι έκανε μόλις τον είδε;

Αυτόν πήρες; http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=165639&itm=732206&ct=1080402&pid=40#

ή αυτόν: http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=317402&itm=3103836&ct=1110226&pid=40

Δεν είναι πολύ χοντρός;

καλά Μαράκι είδες που σου έκανα πλάκα με την αυγοφρουτόκρεμα....εγώ πέρασα σε στάδιο μεγαλύτερης αηδίας προκειμένου να φάει η μικρή!

πρόβειο γιαούρτι με λιωμένη μπανάνα και αυγο!!!! αηδίααα!!! χαχαχαχαχαχα!!! αλλά η μικρή το καθάρισε!!!

(αν βγάλετε καμιά άκρη με my uk mail ενδιαφέρομαι εεεε????)

καλά αυτό μου ακούγεται πιο αηδιαστικό :( ο δικός μου δεν το θέλει το γιαούρτι ρε γμτ. έτρωγα χθες και έκανε μαμ μαμ, του έδωσε και ξυνίστηκε (χα αυτό έπρεπε να το τραβήξω βίντεο!). Ένα πιάτο τραχανά όμως με φετούλα τον λιάνισε απογευματιάτικα :tongue:

παρακολουθείς το θέμα που γράφω την έρευνα μου σχετικά με το my uk mail? βρίσκω ότι αξίζει τον κόπο για μεγάλες παραγγελίες (37,5 λίρες μέχρι 30 κιλά). Αν παραγγέλναμε 3 ας πούμε συμφέρει τρελλά...

το πρόβλημά μου είναι ότι gap, next δεν δέχονται άλλο billing address...το ψάχνω...

και χθες βράδυ σκεφτόμουν κιόλας μήπως κάνουμε καμιά κολλεγιά, εσύ, η Λίτσα, εγώ και όποια άλλη ενδιαφέρεται, να πάρουμε μια διεύθυνση (δηλ. να μοιραστούμε τις 57 λίρες) και να συντονιζόμαστε στις παραγγελίες. Σκεφτείτε το...πρέπει να πάρω και το Λιτσάκι τηλ. να της τα πω...

Καλημέρα!!!

καλημερα απο το ομορφο γραφειο μου!τι μου κανετε?

σοφακι σε ευχαριστω πολυ!εχω ετοιμα τα πραγματα της μικρης στο καλαθι τωρα θελω να ψωνισω και τιποτα για μενα κ μετα στελνω παραγγελία,θα χρησιμοποιησω κ τον κωδικο που μου ειπες!λοιπον τα φρουτα τελικα μια χαρα τα τρωει απλα δεν τα θελει αλεσμενα.τα θελει κομματακια.της εδωσα κ σαββατο κ κυριακη κ τα εφαγε μια χαρα.γενικα τρωει εδω κ πολυ καιρο κομματακια απο τον ιουλιο, απλα δεν σκεφτηκα οτι δεν θα γουσταρει τα φρουτα αλεσμενα πια....κ το γιαουρτι ειμαι σιγουρη οτι γι αυτο δεν το θελει θα της βαλω κομματακια σημερα να δουμε τι θα κανει...

Τατιανάκι ο κωδικός που σου έδωσα ισχυει για 20% έκπτωση μόνο σε παιδικά...για τσέκαρε αυτόν 547263 , μια και θες να ψωνίσεις και δικά σου!

μια χαρά η ραφαελίτσα!!!

εμένα απο εκεί που εόχαμε κόψει τα αλεσμένα τον τελευταίο καιρό, τώρα που αρρώστησε και σκασανε και τα 2 πάνω δόντια μαζί, άρχισα να της τα ξαναδίνω αλεσμένα γιατί δεν έτρωγε τίποτα ρε γμτ...προκειμένου να τρώει, δεν πειράζει και κανένα πισωγύρισμα!!! ε κάποια στιγμή θα τα φάει και τα μη αλεσμένα!

καλημεραααα!!!Αχχχχ Μαριαννα μου αυτα τα περασα εγω περσυ με τον Μαρινουλη!!!2 μηνων και του καναμε εισπνοες!!!!ευτυχως τωρα ειμαστε μια χαρα......Μαρακι θα εχετε τρελαθει απο την χαρα σας με τον Νικολη......πολλα φιλακια και απο μας!!!Ευμορφακι μου να περασετε ωραια με τον συζυγο και τον Παντελακο σας.Σοφακι πολυ χαρηκα για να νεα της annina....συγκινηθηκα!!!εσεις πως ειστε?η βαλερια?Τατιανακι οντως με τα δοντακια τα παιδακια δεν πολυτρωνε.....πονανε τα καημενα.θα περασει ομως.........ΜΑΚΜΑΡΑΚΙ που εισαι καλε?εχεις πολυ δουλεια εεεεε?οι υπολοιπες που ειστε βρε?Κατερινα, Λια1 και 2, Ζωη, μαριανθουλες?

καλύτερα είναι το κοριτσάκι μου Ελενάκι! λίγες μυξούλες μας έμειναν αλλά οκ παλεύονται!!!

και τώρα που σκάσανε και μύτη τα δοντάκια, το ΣΚ έφαγε αρκετά καλά μπορώ να πω!

καλά αυτό μου ακούγεται πιο αηδιαστικό :( ο δικός μου δεν το θέλει το γιαούρτι ρε γμτ. έτρωγα χθες και έκανε μαμ μαμ, του έδωσε και ξυνίστηκε (χα αυτό έπρεπε να το τραβήξω βίντεο!). Ένα πιάτο τραχανά όμως με φετούλα τον λιάνισε απογευματιάτικα :tongue:

παρακολουθείς το θέμα που γράφω την έρευνα μου σχετικά με το my uk mail? βρίσκω ότι αξίζει τον κόπο για μεγάλες παραγγελίες (37,5 λίρες μέχρι 30 κιλά). Αν παραγγέλναμε 3 ας πούμε συμφέρει τρελλά...

το πρόβλημά μου είναι ότι gap, next δεν δέχονται άλλο billing address...το ψάχνω...

και χθες βράδυ σκεφτόμουν κιόλας μήπως κάνουμε καμιά κολλεγιά, εσύ, η Λίτσα, εγώ και όποια άλλη ενδιαφέρεται, να πάρουμε μια διεύθυνση (δηλ. να μοιραστούμε τις 57 λίρες) και να συντονιζόμαστε στις παραγγελίες. Σκεφτείτε το...πρέπει να πάρω και το Λιτσάκι τηλ. να της τα πω...

ακούγεται αηδιαστικό αλλά απο γεύση είναι οκ γιατί δε μυρίζει καθόλου αυγουλίλα! η μπανάνα την καλυπτει τη μυρωδιά! δηλαδή αν δε δεις οτι έχει αυγο μέσα, δεν το καταλαβαίνεις στη γεύση!

καλά βέβαια οπτικά είναι μια αηδία αλλά αφού το τρώει η Βαλέρια, εμένα μου αρκεί!!!

το παρακολουθώ το θέμα αλλά είναι λίγο ζόρικο αυτό με τη billing adress...γιατί αν το κάνει μόνο ο ακατανόμαστος, δεν αξίζει τον κόπο....

αν βρεθεί λύση και για νεξτ και άλλα, εγώ είμαι μέσα να την κάνουμε την κολλεγιά!!!

όσο για τα κιλά, για να ξέρεις περίπου πόσο βάρος έχουν οι κούτες, εγώ που παρήγγειλα τον Μάιο απο ακατανόμαστο και μου τα έφεραν μέσω Κύπρου, η κούτα ήταν 10 κιλά και δεν είχε μέσα και απίστευτη ποσότητα ρούχων....ήταν μεν 2 παραγγελίες(δική μου και της αδερφής μου) αλλά σκέψου οτι είχε καλοκαιρινά ρουχαλάκια...καμιά 10αριά φορεματάκια, 4 σετ πυτζαμάκια, 2 7άδες κορμάκια και κάτι σορτσάκια....και είναι μικρά και ελαφριά τα καλοκαιρινά ρουχαλάκια έτσι?????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ποιος ειναι ο ακατανομαστος?το εχω καιρο απορια και ειπα να ρωτησω.μπηκακαι εγω στο σαιτ που ειπες της Τατιανας( ΣΟΡΡΥ)!!!!εχει πολυ φθηνα ρουχα........ηδη εχω διαλεξει πολλα και ειδικα ενα παλτουδακι μουρλια......αχ τι καλα που σκασανε τα δοντακια σας!!!!εμας ακομα.....

Διαφημίσεις

ποιος ειναι ο ακατανομαστος?το εχω καιρο απορια και ειπα να ρωτησω.μπηκακαι εγω στο σαιτ που ειπες της Τατιανας( ΣΟΡΡΥ)!!!!εχει πολυ φθηνα ρουχα........ηδη εχω διαλεξει πολλα και ειδικα ενα παλτουδακι μουρλια......αχ τι καλα που σκασανε τα δοντακια σας!!!!εμας ακομα.....

το mothercare είναι ο κατανόμαστος Ελενίτσα μου!!!

TIIIIIII????????? μπήκες κι εσύ στο σάιτ???????????

Συμπεθέρα που είσαι????? έλα λίγο γιατί θέλω να καταθέσω μια μήνυση στην Ελενίτσα!!!

καλέ πας καλά??????????? λες και σόρρυ!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

ναι το σάιτ είναι δικό μου αποκλειστικά και πρέπει να ζητάτε άδεια για να μπείτε!!! λες και το βρήκα εγώ!!!!

ναι σκάσανε μαζί τα 2 πάνω και κάτι ετοιμάζει και δεξιά αλλά δε με αφήνει η θκατούλα μου να δω!!!!

θα βγούνε βρε και τα δικά σας!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ σοφακι τι μου κανες!!!ηδη εχω ψωνισει 380 ευρωπουλακια!!!εχω διαλεξει ομως παρα πολλα πραγματα!!!!με εχει πιασει καταναλωτικη μανια...μεχρι σεντονια για να δοκιμασω πηρα αν και στα σεντονια ειμαι περιεργη θελω συγκεκριμενη ποιοτητα αλλα τα εχει πολυ φτηνα οποτε μια δοκιμη δεν βλαπτει!εεεε ειμαι κ στο γραφειο και βαριεμαι....και το εχω ριξει στα ιντερνετικα ψωνια!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλησπέρα και από μένα!!Τί κανετε μανούλες?Εγω λίγο αράζω πριν αρχίσει να με κράζει ο σύζυξ!!!

Ο Βασίλης έκοψε τελικ'α το φρέσκο γάλα γιατί μάλλον αυτό του προκαλούσε το προβληματάκι με τα κακα του!Το χει μειώσει σε 2 τότε!Πίνει για λίγο το νοβαλακ το αντιδιαροικό!

Ζηλεύω την παρεούλα σας αλλά δε μπορώ να ακολουθήσω!:(

Ελπίζω όλα τα μωράκια σας να είναι καλά και να μεγαλώνουν υπέροχα!!

Θα τα πούμε σύντομα γιατί άρχισε τη γκρίνια!!!"Πιο καλή η μοναξιάα"

Φιλακια!!!!!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Μια γρηγορη καλημερα και απο εμας

Τι κανετε κοριτσακια? Μπεμπακια αρρωστα διαβαζω , κι εμεις ακομα δεν εχουμε συνδελθει , τον ψιλοβηχα μας τον εχουμε ακουμα καθως και λιγες μυξουλες.Εγω την γλυτωσα αλλα ο μπαμπας μας οχι χθες τον ειχα σπιτι με πυρετο, θελ να πιστευω οτι μεχρι στις 30 θα ημαστε ολοι οκ

Εχω χαθει γιατι ειλικρινα δεν ξερω που βρισκομαι απο το τρεξιμο , παλι καλα που αυτες τις μερες τελειωνω τουλαχιστον τις μπομπονιερες αλλα εχω ρενα σωρο αλλα , οδοντιατρο αισθητικο κομμωτρια,dj....................κουραζομαι μονο που τα σκεφτομαι

Και δεν φτανουν αυτα που τρεχω εγω για τα παντα ,γιατι εγω ηθελα ολα αυτα τα πανηγυρια οπωε τα λεει ο αντρας μου , γκρινιαζει ολη την ωρα τετοιες εποχες κι εμεις πεταμε ενα σωρο λεφτα.Τα νευρα μου...δεν φτανει που ψαχνομαι να εξοικονομισω απο παντου τ ακοαυω κιολας

Οσο για φορες απο Αγγλια αν βρειτε ακρη πειτε μου.Καλα πηρα 2 φανελακια του μικρου μινερβακια 12.50 Ε τα 2 και η ποιοτητα σε σχεση με mothercare ειναι χαλια

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Μια γρηγορη καλημερα και απο εμας

Τι κανετε κοριτσακια? Μπεμπακια αρρωστα διαβαζω , κι εμεις ακομα δεν εχουμε συνδελθει , τον ψιλοβηχα μας τον εχουμε ακουμα καθως και λιγες μυξουλες.Εγω την γλυτωσα αλλα ο μπαμπας μας οχι χθες τον ειχα σπιτι με πυρετο, θελ να πιστευω οτι μεχρι στις 30 θα ημαστε ολοι οκ

Εχω χαθει γιατι ειλικρινα δεν ξερω που βρισκομαι απο το τρεξιμο , παλι καλα που αυτες τις μερες τελειωνω τουλαχιστον τις μπομπονιερες αλλα εχω ρενα σωρο αλλα , οδοντιατρο αισθητικο κομμωτρια,dj....................κουραζομαι μονο που τα σκεφτομαι

Και δεν φτανουν αυτα που τρεχω εγω για τα παντα ,γιατι εγω ηθελα ολα αυτα τα πανηγυρια οπωε τα λεει ο αντρας μου , γκρινιαζει ολη την ωρα τετοιες εποχες κι εμεις πεταμε ενα σωρο λεφτα.Τα νευρα μου...δεν φτανει που ψαχνομαι να εξοικονομισω απο παντου τ ακοαυω κιολας

Οσο για φορες απο Αγγλια αν βρειτε ακρη πειτε μου.Καλα πηρα 2 φανελακια του μικρου μινερβακια 12.50 Ε τα 2 και η ποιοτητα σε σχεση με mothercare ειναι χαλια

Καλημέρα αγάπη μου! Περαστικά στα αντράκια σου!

Θα σε πάρω τηλ. να τα πούμε για τα ψώνια οκ?

Κάνε υπομονή με το τρέξιμο, τελειώνει όπου να'ναι! :cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...