Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μα που είστε όλες σήμερα; ανάρρωσαν τα παιδάκια μας;

Το δικό μου αστεράκι κατέφθασε σήμερα το πρωί στα χειμερινά ανάκτορα :) έχουμε τρελλαθεί από τη χαρά μας όλοι! από τις 7.30 ξύπνιος ξανακοιμήθηκε στις 3 όπου απλά αποκοιμήθηκε στα χέρια μου ενώ γέλαγε με τον μπαμπά του ξεθεωμένος! περπάτησε όλο το σπίτι και ξεφώνιζε από τη χαρά του και ούτε να φάει δε θέλει!!!!

αυτά...πάω να παίξουμε...φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαζευω το σαιτ που εβαλες!!!θα παραγγειλω και εγω πολλα ειδα να μου αρεσουν!ελπιζω να εχουν καλη ποιοτητα....αλλα και να μην εχουν τι να κανουμε?εχει κ λιγα εξοδα αποστολης.

ναι έχει πολύ καλές τιμές!!!

εγώ έχω στο καλάθι μου 17 πράγματα και κοστίζουν μόνο 150 ευρώ!!!

μα που είστε όλες σήμερα; ανάρρωσαν τα παιδάκια μας;

Το δικό μου αστεράκι κατέφθασε σήμερα το πρωί στα χειμερινά ανάκτορα :) έχουμε τρελλαθεί από τη χαρά μας όλοι! από τις 7.30 ξύπνιος ξανακοιμήθηκε στις 3 όπου απλά αποκοιμήθηκε στα χέρια μου ενώ γέλαγε με τον μπαμπά του ξεθεωμένος! περπάτησε όλο το σπίτι και ξεφώνιζε από τη χαρά του και ούτε να φάει δε θέλει!!!!

αυτά...πάω να παίξουμε...φιλιά σε όλες!

Καλώς τον δέχτηκες Μαράκι!!!!

περιμένουμε να διαβάσουμε σουργελοκαμώματα εεε?????

αχ μωρέ το αστεράκι....του είχατε λείψει πολύ...

Η Βαλέρια είναι πολύ καλύτερα αλλά ρε γμτ χάλασε ο καιρός και δε μπορώ να τη βγάλω καμιά βόλτα....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπερα σας...

ωραια ειναι να διαβαζω τα νεα σας, σα να μαστε καπου κ να πινουμε καφε!!! καλα θατανε!!

λοιπον εμενα η μεγαλη σαν να ναι καλυτερα απο προχτες βραδυ δεν εχει κανει εμετο, αλλα δε της δινω γαλα βραδυ ξανα τουλαχιστον αυτες τις μερες. Το πρωι της εδωσα με φοβο 2 μερες τωρα αλλα δε μου το βγαλε. χθες της εκανα μακαρονια με τυρι κ εφαγε για να πεσει για υπνο γιατι ζηταγε γαλα. Και πριν λιγο ζητουσε και της εδωσα μπισκοτο κι εφαγε να τη ξεγελασω. Της λειπει μωρε το γαλατακι της...

Η μικρη να παλι εμετο σημερα!!! αλλα δεν νομιζω πως ειναι απο αρρωστια, η πεθερα μου τα πιεζει να φανε μεχρι να σκασουνε επειδη ειναι αδυνατα. ασε που αμα τους κατσει κατι στο λαιμο βηχουν και κανουν εμετο ολο το φαι. ειδικα η μεγαλη το κανε πολυ συχνα μικρη μας την ειχε δωσει!

κατα τα αλλα κρυο επιασε (σχετικο ειναι αυτο) αλλα ακομα με κοντομανικο κυκλοφορω εγω, στα παιδια εξω φοραω μακρυμανικο λεπτο ομως...

Αυτα τα ολιγα:)

ουφ σε 11 ώρες το αγοράκι μου θα είναι σπίτι του στις αγκαλιές μας...όλο τακτοποιώ να τα βρει όμορφα!

καλά βρε Ελ, στενοχωριέσαι που θα κάνεις να τον δεις δυο μέρες; φτου σας καλέ! :)

Καλησπέρα.

Του ζήτησα να μην πάει...Δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα. Γενικά είμαι κουλ με τους αποχωρισμούς αλλά επειδή εμείς αποχωριζόμαστε σπάνια μου στοιχίζει κάθε φορά. Τελοσπάντων, Κυριακή πρωί θα τον έχουμε πάλι κοντά μας!!!

Ήρθε το μπεμπέ????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελενίτσα τι βοήθεια θέλεις με το πέιπαλ ψυχή μου???Εγγραφή κάνεις και δηλώνεις 1 ή περισσότερες πιστωτικές κάρτες. Αν έχεις πριπέιντ ακόμη καλύτερα!

Χμ και εμένα μου έκανε νούμερο με το μεσημεριανό και βρήκα τι φταίει. ξυπνάει κατά τις 7-8 αλλά ό,τι ώρα και να ξυπνήσει φρουτόκρεμα έχει σταθερά στις 10:30. Ενδιάμεσα αν πεινάσει θηλάζει και το πρωί τρώει λίγο τοστ με τυρί ή ψωμάκι με μέλι ή μαρμελάδα βιολογική. Τα φρούτα τα τρώει είτε σκέτα είτε με αυγό. Αν τον ταίσω το μεσημεριανό στις 3 ώρες δεν τρώει!!! Στις 3,5 με παρακαλάει και τρώει πολύ καλύτερα. Κοιμάται 2-3 ώρες, μετά πάλι φαγάκι ή γιαούρτι και το βράδυ κρέμα ή φαγάκι ή γιαούρτι αναλόγως τι έφαγε το απόγευμα. Μετά γαλατάκι και νάνι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ναι όντως έβαλε κρύο. Πριν έψαχνα μακρυμάνικη πιτζάμα και για μένα, στον μικρό έβαλα από χθες. Την ημέρα έχει ζέστη όμως και εγώ με κοντομάνικο κυκλοφορώ και με κάπρι παντελόνι. Στον μικρό βάζω μακρυμάνικο καλοκαιρινό παντελόνι και μακρυμάνικο μπλουζάκι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ου ου ου μανούλες που είστε;;;

κοιμήθηκε λίγο το καλό μου και μπήκα να χαζέψω...

είναι σπιντυ γκονζαλες το άτιμο! ούτε να κοιμηθεί δε θέλει...σκέφτομαι μήπως φοβάται ότι θα ξαναφύγουμε...πιστεύω θα το ξεπεράσει σε λίγες μέρες...

κατά τα άλλα, ότι μπορεί κάνει...εξερευνεί τα πάντα! του έδωσα και γάλα φρέσκο το πρωί και κορν φλεηκς και του άρεσε πολύ! λέω να του δώσω από βδομάδα που θα τελειώσει η σκόνη, αν και ο γιατρός είπε να κλείσει 14 μήνες...

τι άλλα νέα; ανάρρωσαν τα κουκλιά όλα;

Καλέ γιατί δεν είδες πολλά?

Οκ δεν έχει όσα το sportsdirect αλλά δεν ζητάει 50 λίρες μεταφορικά!!

Από το shoeforkids έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Περιμένω να παραλάβουν πίσω αυτό που δεν έκανε στον μικρό και να μου στείλουν άλλο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κλαρκς πήρα για την βαφτιστήρα μου. Πολύ όμορφα και καλή ποιότητα. Πήρα ένα για τον μικρό 22άρι και ένα 21. Το 21 του έπεσε στενό στο κουτουπιέ και το γύρισα πίσω. Παράγγειλα πάλι 21 αλλά κλαρκς αυτή την φορά.

Στο 21 του πήρα το 4,5 (δυστυχώς λίγες επιλογές στο 4,5). Στο 22 του πήρα το 5UK. Τα νούμερα του τα βρήκα κανονικά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έλα Μαράκι αλλά ξύπνησε και έπρεπε να τον ταίσω. Τώρα πήγε δίπλα με τον παπού.

Κοίτα τα κλαρκς που πήρα στην βαφτιστήρα μου ήταν και σε κουτί κλαρκς και με ταμπέλες και πάνω στην εγράφα γράφουν κλαρκς. Γιατί να μην είναι? Λέει βέβαια made in Indonesia αν θυμάμαι καλά την χώρα αλλά μήπως τα αυθεντικά φτιάχνονται στην Αγγλία?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τώρα βέβαια που το σκέφτομαι το 22 του είναι οκ με κάλτσα. Του φοράω παντοφλάκια Πρενατάλ μες το σπίτι 22. Λες το 21 τελικά να του πέσει στενό? Το άλλο δεν μπορούσε καν να το προβάρει, δεν έμπαινε ούτε το μισό του πόδι μέσα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...