Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουφ σε 11 ώρες το αγοράκι μου θα είναι σπίτι του στις αγκαλιές μας...όλο τακτοποιώ να τα βρει όμορφα!

καλά βρε Ελ, στενοχωριέσαι που θα κάνεις να τον δεις δυο μέρες; φτου σας καλέ! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:Dκαλημερα σας!!!!τι κανετε?ολα καλα?πως ειστε σημερα?εδω εχει απιστευτο κρυο......χοντροντυθηκαμε ολοι σημερα.Ελευθερια για πες μου σχετικα με το paypal, πως γινεται........αααα και μεγεια το νεο σας κουρεμα.....!!!!!ειδες πως αλλαζει το προσωπακι τους......κουκλακια γινονται.Ο Μαρινουλης στεκεται με βοηθεια ορθιος και κανει βηματακια...αχ παναγια μου,κατι πατουσιτσες μικρες........επισης βγαζει τα δυο επανω δοντια μαζι και κανει τα τρελα του.....δεν τρωει ιδιαιτερα γιατι τον ενοχλει το κουταλι που ακουμπαει στα ουλα του.εν τω μεταξυ με αυτο το παιδακι ζω καθε στιγμη του....ισως γιατι στα αλλα ημουν πιο μικρη και μεγαλωνα και εγω παραλληλα με αυτα και δεν ενιωθα ιδιαιτερα οτι ειμαι μια μανουλα......οπως και με τον μπαμπα μας εγινε το ιδιο.αυτη την γεννα την εζησε για καλα....και ασχολειται πιο πολυ με αυτον τον μπομπιρα....τι να πω!!!!:o

κοριτσακια μου καλημερα!!!!παρασκευη σημερα αχ τι ωραια!!!!!ενα καλο οταν δουλευεις ειναι οτι εκτιμας παρασκευες και ΣΚ ενω οταν εισαι σπιτι ολες οι μερες ειναι ιδιες!!!βεβαια θα προτιμουσα να ημουν σπιτι αλλα αυτο ειναι μια ααααααλλη ιστορια!αχ μωρε δεν εχω και κανενα νεο να σας πω περα απο το οτι η ραφαελα πρεπει να βγαζει δοντακια εχουμε κολλησει στα 6 απο 9 μηνων και πρεπει να τα βγαζει οοοολα μαζι.δεν ανοιγει και το στομα της να δω!καποια στιγμη που ηταν ανασκελα και γελαγε ειδα ολο το στοματακι της να ειναι ασπρα τα ουλακια της...δοντια εεεε?ρε παιδι μου να μην καταλαβαινω ποτε βγαζει δοντια αυτο το παιδι!λενε για πρησμενα ουλα και δεν μπορω να καταλαβω ποτε τα ουλα ειναι πρησμενα....ευτυχως δεν κλαιει τη νυχτα κ δεν ξυπναει...γκρινια εχει μονο την ημερα κ το απογευμα.ενα περιεργο πραγμα αυτο το παιδι!αααα της πηρα και ενα δωρακι...μη γελασετε...μου εχει τρελλανει τη σφουγγαριστρα κ τη σκουπα και πηγα χτες στο imaginarium και ετυχε να βρω κουβα σκουπα σφουγγαριστρα φαρασι σκουπακι ολα μινι και πλαστικα μαλακα και ροζ με καρδουλες!μιλαμε μολις το ειδε τρελλαθηκε!αχ αυτο το παιδι μανιακη με την καθαριοτητα θα γινει.ολη μερα εχει ενα πετσετακι στο χερι της και το σερνει κ ξεσκονιζει!αυτα!αντε στη δουλεια ειμαι...πειτε κανενα νεο να περασει κ η ωρα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

αχχχχ να σας πω και κατι αλλο?δεν μου τρωει τη φρουτοκρεμα τωρα τελευταια...εκει που γινοταν χαμος με τα φρουτα τα γουσταρε τρελα ετρωγε 300ml τωρα ζητημα να τρωει 100....γενικα εχει πεσει μια ανορεξια τελευταια...βεβαια περπαταει και ειναι παρα πολυ απασχολημενη με αυτο.μου ειχε πει κ ο παιδιατρος οτι οταν αρχισει να περπαταει θα μειωσει και το φαγητο γιατι δεν θα μπορει να ησυχασει για να κατσει να φαει.και οντως πλεον δυσκολα την καθηλωνεις κατω....

αχχχχ να σας πω και κατι αλλο?δεν μου τρωει τη φρουτοκρεμα τωρα τελευταια...εκει που γινοταν χαμος με τα φρουτα τα γουσταρε τρελα ετρωγε 300ml τωρα ζητημα να τρωει 100....γενικα εχει πεσει μια ανορεξια τελευταια...βεβαια περπαταει και ειναι παρα πολυ απασχολημενη με αυτο.μου ειχε πει κ ο παιδιατρος οτι οταν αρχισει να περπαταει θα μειωσει και το φαγητο γιατι δεν θα μπορει να ησυχασει για να κατσει να φαει.και οντως πλεον δυσκολα την καθηλωνεις κατω....

ορθως τα λεει ο παιδιατρος Τατιανα μου.ειναι που βγαζει και δοντακια .....αλλα οταν χρονιαζουν τα παιδακια δεν τρωνε οπως μωρα. δοκιμασε να της δινει τα φρουτα σε κομματακια η λιωμενα με το πιρουνι.η μπανανα ειναι πιο ευκολη και στις δυο μορφες....η νοικοκυρουλα μου.....εχουμε και εμεις τετοια αξεσουαρ καθαρισμου:D.......χιχιχιχιχι!!!!εχουν πολυ γελιο

Διαφημίσεις

καλα που εχουμε και σενα ελενιτσα μου που εισαι εμπειρη μανουλα και μας λες...η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που χρονισε ξεκινησε να τρωει λιγοτερο....δεν το ειχα σκεφτει!τωρα που το ειπες το θυμηθηκα!

Καλημέρα-καλησπέρα!!!

τι κάνετε?????

ουφ σε 11 ώρες το αγοράκι μου θα είναι σπίτι του στις αγκαλιές μας...όλο τακτοποιώ να τα βρει όμορφα!

καλά βρε Ελ, στενοχωριέσαι που θα κάνεις να τον δεις δυο μέρες; φτου σας καλέ! :)

Μαράκι τώρα θα έχεις αγκαλίτσα το Νικόλα σου εεε????

δώστου ένα μεγάλο φιλί κι απο μένα!!!

:Dκαλημερα σας!!!!τι κανετε?ολα καλα?πως ειστε σημερα?εδω εχει απιστευτο κρυο......χοντροντυθηκαμε ολοι σημερα.Ελευθερια για πες μου σχετικα με το paypal, πως γινεται........αααα και μεγεια το νεο σας κουρεμα.....!!!!!ειδες πως αλλαζει το προσωπακι τους......κουκλακια γινονται.Ο Μαρινουλης στεκεται με βοηθεια ορθιος και κανει βηματακια...αχ παναγια μου,κατι πατουσιτσες μικρες........επισης βγαζει τα δυο επανω δοντια μαζι και κανει τα τρελα του.....δεν τρωει ιδιαιτερα γιατι τον ενοχλει το κουταλι που ακουμπαει στα ουλα του.εν τω μεταξυ με αυτο το παιδακι ζω καθε στιγμη του....ισως γιατι στα αλλα ημουν πιο μικρη και μεγαλωνα και εγω παραλληλα με αυτα και δεν ενιωθα ιδιαιτερα οτι ειμαι μια μανουλα......οπως και με τον μπαμπα μας εγινε το ιδιο.αυτη την γεννα την εζησε για καλα....και ασχολειται πιο πολυ με αυτον τον μπομπιρα....τι να πω!!!!:o

αχ και μένα βγάζει τα πάνω δόντια τώρα αλλά δεν έχει γκρίνια....μόνο που δεν τρώει τίποτα...:(

κοίτα να δεις....ποτέ δεν περίμενα να ακούσω οτι το 3ο παιδί θα τύχει μεγαλύτερης προσοχής απο τα προηγούμενα!!!

κοριτσακια μου καλημερα!!!!παρασκευη σημερα αχ τι ωραια!!!!!ενα καλο οταν δουλευεις ειναι οτι εκτιμας παρασκευες και ΣΚ ενω οταν εισαι σπιτι ολες οι μερες ειναι ιδιες!!!βεβαια θα προτιμουσα να ημουν σπιτι αλλα αυτο ειναι μια ααααααλλη ιστορια!αχ μωρε δεν εχω και κανενα νεο να σας πω περα απο το οτι η ραφαελα πρεπει να βγαζει δοντακια εχουμε κολλησει στα 6 απο 9 μηνων και πρεπει να τα βγαζει οοοολα μαζι.δεν ανοιγει και το στομα της να δω!καποια στιγμη που ηταν ανασκελα και γελαγε ειδα ολο το στοματακι της να ειναι ασπρα τα ουλακια της...δοντια εεεε?ρε παιδι μου να μην καταλαβαινω ποτε βγαζει δοντια αυτο το παιδι!λενε για πρησμενα ουλα και δεν μπορω να καταλαβω ποτε τα ουλα ειναι πρησμενα....ευτυχως δεν κλαιει τη νυχτα κ δεν ξυπναει...γκρινια εχει μονο την ημερα κ το απογευμα.ενα περιεργο πραγμα αυτο το παιδι!αααα της πηρα και ενα δωρακι...μη γελασετε...μου εχει τρελλανει τη σφουγγαριστρα κ τη σκουπα και πηγα χτες στο imaginarium και ετυχε να βρω κουβα σκουπα σφουγγαριστρα φαρασι σκουπακι ολα μινι και πλαστικα μαλακα και ροζ με καρδουλες!μιλαμε μολις το ειδε τρελλαθηκε!αχ αυτο το παιδι μανιακη με την καθαριοτητα θα γινει.ολη μερα εχει ενα πετσετακι στο χερι της και το σερνει κ ξεσκονιζει!αυτα!αντε στη δουλεια ειμαι...πειτε κανενα νεο να περασει κ η ωρα!

νοικοκυρούλα η Ραφαελίτσα εεεε????

η δικιά μου πάλι θέλει μωρομάντηλα για να καθαρίζει τα χέρια της και ενίοτε να τα τρώει κιόλας!!! :D

κι εμείς έτσι Τατιανάκι και όχι μόνο με τα φρούτα....

τρώει το πολύ 100 μλ φρούτα και το μεσημέρι ζήτημα να τρώει 5 κουταλιές φαί...

και μένα περπατάει αλλά νομίζω οτι πιο πολύ οφείλεται στα δόντια...

ελπίζω να ανακάμψει σύντομα γιατί δε μας περισσεύουν κιλά....δεν είμαστε για να χάσουμε κιόλας!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ και εμενα τρωει τα μωρομαντηλα και δεν ξερω πως να την σταματησω!!!!λες σοφακι να ειναι απο τα δοντια?παντως σημερα που δεν εφαγε παλι δεν γκρινιαζε απλα δεν ηθελε να κατσει κατω να φαει....με κυνηγητο ετρωγε!

καλά πολύ χάρηκα τώρα!!!!

Διάβασα οτι η annina που πριν κάτι μήνες έχασε τον Παναγιωτάκη της, είναι έγκυος!!! της έστειλε άλλο αγγελούδι ο Θεούλης!

Μακάρι να της πάνε όλα τέλεια!!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ και εμενα τρωει τα μωρομαντηλα και δεν ξερω πως να την σταματησω!!!!λες σοφακι να ειναι απο τα δοντια?παντως σημερα που δεν εφαγε παλι δεν γκρινιαζε απλα δεν ηθελε να κατσει κατω να φαει....με κυνηγητο ετρωγε!

έτσι νομίζω Τατιάνα μου....

δεν ξέρω....

άντε να βγουν γρήγορα γρήγορα γιατί έχω σκάσει που δεν τρώει...

9 κιλάκια είναι...αν δεν τρώει κιόλας....την κάτσαμε τη βάρκα!!!

ετοιμάζω παραγγελία απο www.mandco.com !

πολύ φθηνό....ελπίζω να έχει και καλή ποιότητα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

σοφακι που το διαβασες για να της ευχηθω?

δεν της έχουν ανοίξει θεματάκι ακόμα....κατά λάθος μπήκα σε άλλο καφέ (συγκεκριμένα στο καφέ που ανηκε όταν είχε τον παναγιωτάκη απ'ότι κατάλαβα) και το διάβασα!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χαζευω το σαιτ που εβαλες!!!θα παραγγειλω και εγω πολλα ειδα να μου αρεσουν!ελπιζω να εχουν καλη ποιοτητα....αλλα και να μην εχουν τι να κανουμε?εχει κ λιγα εξοδα αποστολης.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...