Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα, χρονια πολλα Μαριαννα!!!! Πολυχρονη...Δε σας διαβασα πολυ, δεν προλαβαινω, μονο τα τελευταια ειδα γι αυτο απαντησα στη Σοφια, συγχωρεστε με!!!!! Εμεις καναμε εμβολιο σημερα, πηγαμε και σε γενεθλια, τον αλλο μηνα εχουμε και το καταραμενο μμρ εμβολιο, αλλα της ειπα αντ' αυτου να κανουμε το πριοριξ, αν και μου ειπε οτι ειναι το ιδιο πραγαμ απλα το βγαζει αλλη εταιρεια. Αυτα τα νεα μας... τρεχω και δε φτανω...σας φιλω!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Απορροφήθηκα στο πάρεντς και πέρασε η ώρα.

Λοιπόν το βιβλίο που σας χρωστάω

"ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΑ ΜΩΡΑ

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ"

Συγγραφέας: ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΒΕΝΤΣΗΣ

Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ

Πάω καληνύχτες!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες, να ειστε παντα καλα κ να χαιρεστε τα μικρα σας θαυματακια...το δικο μου το μικροτερο εχθες επεσε πανω στο τραπεζακι και χτυπησε στα χειλια και ματωσε (ευτυχως δεν εχει δοντια αλλιως δε ξερω τι θα γινοτανε) και τωρα το πανω χειλος θυμιζει τη τζολι απο το πρηξιμο...η μεγαλη δε παλι εμετο το βραδυ κ δεν ειχε πιει γαλα μονο γιαουρτι. αυτα τα ευχαριστα περασα στα γενεθλια μου που λετε :tongue::tongue::tongue::tongue: εσεις?

καλημερα......καλα ειχα γραψει ολοκληρο κατεβατο και μου το εσβησε.....αντε παλι τωρα.....λοιπον Σοφακι για τα αυγα ισχυει αυτο που λεει και η Αννα το οποιο ισχυει και για το κρεας.Μαριαννα περαστικα στην Βικυ σου.....μην της δινεις γαλακτοκομικα για λιγες μερες......επιδεινωνουν την κατασταση και προκαλουν και εμετο.λοιπον εμεις εχτες περασαμε μια τρομαρα.....ειχε ερθει η παιδιατρος του παιδικου σταθμου να εξετασει τα παιδακια. στον Μαρινουλη εντοπισε το προβληματακι του στα ισχια καθως και μια ιογενη αμυγδαλιτιδα.σαν ζωον και εγω το απογευμα παω στον δικο μας παιδιατρο και του το λεω.....δεν ειμαστε γαι τετοια τωρα.μου λεει ο ανθρωπος οτι το παιδι επρεπε να εχει ενδειξεις πονολαιμου και 40 πυρετο.μα να μην μου κοψει και εμενα........το παιδι ηταν υγιεστατο!!!παω σημερα στο σχολειο και το συζηταω με τις παιδαγωγους.....η υπευθυνη ειναι φιλη καλη της κουνιαδας μου.μου λεει με ενα υφος...ο καθε παιδιατρος λεει τα δικα του ειρωνευομενη τον δικο μας γιατρο. ελα ομως που και στην κουνιαδα μου που πηγε στο δικο τους σχολειο της ειπε οτι η Βασιλικη πρεπει να κανει αμεσα εξετασεις γιατι εχει προβλημα με το χρωμα του δερματος της και μηπως ειναι κατι το παθολογικο. δεν ηθελε και πολυ η γυναικα......τρελαθηκε μολις το ακουσε. παρεπιπτοντως η κουνιαδα μου ειχε κανει εξετασεις στο κοριτσι επειδη δεν τρωει κανονικα μηπως εχει πεσει ο σιδηρος η συμβαινει κατι αλλο.τωρα εγω πρεπει να εμπιστευτω το παιδι μου σε αυτη την παιδιατρο????ασε που θελει να της δωσω και το ιστορικο της οικογενειας.....αμα της πω οτι παθαινω βρογχικο ασμα ανα εποχες θα μου το βγαλει προβληματικο το παιδι......εσεις τι νεα?πως ειναι τα ζουζουνια σας?

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!!!

γιούχουουουουουοου!!!

που είστε όλες καλέ??????

Η συμπεθέρα μου θα πήζει στη δουλειά....

Η Μαρία θα πήζει στη δουλειά αλλά συγχρόνως θα τσεκάρει και μαγαζιά στο νετ για το Νικόλα!

Η Ελευθερία θα παίζει με το Μανωλιό της!

Η Ελενίτσα θα εργάζεται!

Η Σοφία και η Αννούλα το ίδιο!!!

Κι εγώ εδώ, αφού μαγείρεψα, τάισα, κοίμησα τη μικρή, μιλάω μόνη μου!!!

χθες η μικρή δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι και κοιμήθηκε στις 7:30 το απόγευμα....και το πήγε σερί μέχρι τις 9 το πρωί! (με 2 διαλλείματα για μαμ βέβαια!).

δεν κανει ποτε να τρωμε τα αυγα που εκανε σημερα η κοτα. Πρεπει οπωσδηποτε να μεινουν ενα 24ωρο στο ψυγειο. Εχει μια ουσια, δε θυμαμαι τι και πρεπει λιγο να μπαγιατεψει, μια μερα δηλαδη το αυγο και μετα το τρωμε. Επισης οταν εχουν κουτσουλιες απεξω τα καθαριζουμε με λιγο βραγμενο πανι γιατι ειναι τοξικη η κουτσουλια και περναει το τσοφλι. Εγω μελατο της το δινω το αυγο, συμφωνα με τη συμβουλη της γιατρου, εδω και 2 μηνες και το τσακιζει, εννοειται ολο το αυγο, κροκο και ασπραδι.

αχα!!! αρα καλά μας το είπε ο μπάρμπας!!!!

εγώ το αυγό το πλένω κανονικά κάτω απο τη βρύση!!!

Καλησπερα, χρονια πολλα Μαριαννα!!!! Πολυχρονη...Δε σας διαβασα πολυ, δεν προλαβαινω, μονο τα τελευταια ειδα γι αυτο απαντησα στη Σοφια, συγχωρεστε με!!!!! Εμεις καναμε εμβολιο σημερα, πηγαμε και σε γενεθλια, τον αλλο μηνα εχουμε και το καταραμενο μμρ εμβολιο, αλλα της ειπα αντ' αυτου να κανουμε το πριοριξ, αν και μου ειπε οτι ειναι το ιδιο πραγαμ απλα το βγαζει αλλη εταιρεια. Αυτα τα νεα μας... τρεχω και δε φτανω...σας φιλω!!!!

Το mmr εμείς θα το κάνουμε 15 μηνών και μας είπε και εμάς να πάρουμε το priorix...είπε οτι έχει λιγότερες παρενέργειες...

κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες, να ειστε παντα καλα κ να χαιρεστε τα μικρα σας θαυματακια...το δικο μου το μικροτερο εχθες επεσε πανω στο τραπεζακι και χτυπησε στα χειλια και ματωσε (ευτυχως δεν εχει δοντια αλλιως δε ξερω τι θα γινοτανε) και τωρα το πανω χειλος θυμιζει τη τζολι απο το πρηξιμο...η μεγαλη δε παλι εμετο το βραδυ κ δεν ειχε πιει γαλα μονο γιαουρτι. αυτα τα ευχαριστα περασα στα γενεθλια μου που λετε :tongue::tongue::tongue::tongue: εσεις?

ωχ βρε μαριάννα....χτύπησε η μικρούλα ε?

και η μεγάλη εμετό...

ωραία δωράκια σου έκαναν!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα......καλα ειχα γραψει ολοκληρο κατεβατο και μου το εσβησε.....αντε παλι τωρα.....λοιπον Σοφακι για τα αυγα ισχυει αυτο που λεει και η Αννα το οποιο ισχυει και για το κρεας.Μαριαννα περαστικα στην Βικυ σου.....μην της δινεις γαλακτοκομικα για λιγες μερες......επιδεινωνουν την κατασταση και προκαλουν και εμετο.λοιπον εμεις εχτες περασαμε μια τρομαρα.....ειχε ερθει η παιδιατρος του παιδικου σταθμου να εξετασει τα παιδακια. στον Μαρινουλη εντοπισε το προβληματακι του στα ισχια καθως και μια ιογενη αμυγδαλιτιδα.σαν ζωον και εγω το απογευμα παω στον δικο μας παιδιατρο και του το λεω.....δεν ειμαστε γαι τετοια τωρα.μου λεει ο ανθρωπος οτι το παιδι επρεπε να εχει ενδειξεις πονολαιμου και 40 πυρετο.μα να μην μου κοψει και εμενα........το παιδι ηταν υγιεστατο!!!παω σημερα στο σχολειο και το συζηταω με τις παιδαγωγους.....η υπευθυνη ειναι φιλη καλη της κουνιαδας μου.μου λεει με ενα υφος...ο καθε παιδιατρος λεει τα δικα του ειρωνευομενη τον δικο μας γιατρο. ελα ομως που και στην κουνιαδα μου που πηγε στο δικο τους σχολειο της ειπε οτι η Βασιλικη πρεπει να κανει αμεσα εξετασεις γιατι εχει προβλημα με το χρωμα του δερματος της και μηπως ειναι κατι το παθολογικο. δεν ηθελε και πολυ η γυναικα......τρελαθηκε μολις το ακουσε. παρεπιπτοντως η κουνιαδα μου ειχε κανει εξετασεις στο κοριτσι επειδη δεν τρωει κανονικα μηπως εχει πεσει ο σιδηρος η συμβαινει κατι αλλο.τωρα εγω πρεπει να εμπιστευτω το παιδι μου σε αυτη την παιδιατρο????ασε που θελει να της δωσω και το ιστορικο της οικογενειας.....αμα της πω οτι παθαινω βρογχικο ασμα ανα εποχες θα μου το βγαλει προβληματικο το παιδι......εσεις τι νεα?πως ειναι τα ζουζουνια σας?

Ελενίτσα μου εσύ να εμπιστεύεσαι τον δικό σου παιδίατρο που παρακολουθεί το παιδί απ'όταν γεννήθηκε....την παιδίατρο του παιδικού άστη να λέει....;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αααα Σοφακι τα αυγα να τα καθαριζεις με μια βρεγμενη πετσετα γιατι αν τα πλενεις με τρεχουμενο νερο φευγει η εξωτερικη μεμβρανη τους και επιτυχανεται η αλλοιωση τους κατα το χρονο συντηρησης τους!!!!!μου το εχουν πει οι προμηθευτες μου......

αααα Σοφακι τα αυγα να τα καθαριζεις με μια βρεγμενη πετσετα γιατι αν τα πλενεις με τρεχουμενο νερο φευγει η εξωτερικη μεμβρανη τους και επιτυχανεται η αλλοιωση τους κατα το χρονο συντηρησης τους!!!!!μου το εχουν πει οι προμηθευτες μου......

δεν τα πλένω όλα!

πλένω το αυγό που πρόκειται να βράσω κάθε φορά!

το ξέρω αυτό που λες για την αλλοίωση!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλα εχθες μπηκα στο e-shop της μουγερ για να βρω παπουτσακια στον Μαρινο.ειχε κατι καλες προσφορες αλλα ειδα ενα ωραιο παπουτσι σε προσφορα παντα.....100?!!!!φτιαχνω μια ωραια παραγγελια και στο τελος μου ζηταει πιστωτικη.τωρα που αλλου θα βρω παπουτσακια εχετε κατι υποψιν?

Διαφημίσεις

καλα εχθες μπηκα στο e-shop της μουγερ για να βρω παπουτσακια στον Μαρινο.ειχε κατι καλες προσφορες αλλα ειδα ενα ωραιο παπουτσι σε προσφορα παντα.....100?!!!!φτιαχνω μια ωραια παραγγελια και στο τελος μου ζηταει πιστωτικη.τωρα που αλλου θα βρω παπουτσακια εχετε κατι υποψιν?

έχει παραγγείλει και παρέλαβε κιόλας η Ελευθερία απο Αγγλία....δε θυμάμαι το σάιτ...

γιατί όμως δε βγάζεις μια προπληρωμένη πιστωτική που βγαίνει αμέσως, να κάνεις τη δουλειά σου???

εναλλακτικά, όταν θα κατέβει ο άντρας σου Καλαμάτα, στείλτον στο μούγερ που έχει εδώ...μπορείς να παρεις και τηλ να ρωτήσεις αν έχουν τον κωδικό που σε ενδιαφέρει!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα! Είναι καλύτερα τα παιδάκια μας σήμερα;

Ελέ μου, ευχαριστώ για το βιβλίο, θα το ψάξω!

Μαριαννούλα περαστικά στα κοριτσάκια σου...πάντα περαστικά να είναι όλα!

Ελένη μου, μην τρελλαίνεσαι...άστην να λέει τη χαζή στον παιδικό...

Σοφάκι μου πως είναι το μπαλαρινάκι μας σήμερα; Δυστυχώς σήμερα είμαι από μεετινγκ σε μεετινγκ...άσε που δεν έχω άλλα λεφτά να ψωνίσω :) έχω πάλι μεετινγκ στις 4...μετά να καθαρίσω σπίτι (αν και ο Γιώργος έκανε τα περισσότερα) και να περιμένω να ξημερώσει για να πάρω το αγγελούδι μου αγκαλιά!!! 20 ώρες ακόμα!!!

Αλό αλό τι κάνουμε????

Εμείς κουρευτήκαμε σήμερα και γίναμε κούκλοι!!!! Καλέ το παιδί μου είναι κουκλί ναι ναι είναι κουκουβάου κουκουβά αλλά είναι κουκλί σας λέω. Παναγιά μου έχω τρελαθεί. Φύγαν οι μπουκλίστες του αλλά έγινε πολύ αντράκι. Θα τον φάω ζωντανό σας λέω!!!!

Ελενίτσα εγώ παράγγειλα από Αγγλία. Σε 5-6 μέρες τα παπούτσια τα είχα. Αλλά θέλει λογαρισμό πέιπαλ και εκεί και φυσικά πιστωτική. Το ονλάιν κατάστημα του μούγερ το βρίσκω και πάλι ακριβό, να μην μιλήσω για το άλλο που είναι απλησίαστο. Αν δεν είχα εναλλακτική θα του έπαιρνα από εκεί, και εγώ με Μούγερ μεγάλωσα, αλλά τότε τα μαγαζιά ήταν μετρημένα στα δάχτυλα και φυσικά νετ δεν υπήρχε. Τώρα όμως???

Μαριάννα κυκλοφορεί ίωση έμαθα, έχει το κοριτσάκι της νοικάρας μας και το πρωί πήγε και αγκάλιασε τον μικρό. Δηλαδή μερικές μαμάδες δεν καταλαβαίνουν???Την μία και μοναδική φορά που μου έχει αρρωστήσει τώρα 13,5 μήνες και τον έτρεχα στα νοσοκομεία είχε κολλήσει ίωση από το ίδιο κοριτσάκι!!!!

Σοφίτσα ερώτηση. Εσύ το βράδυ την θηλάζεις και την βάζεις στην κούνια????Αλλά παίρνει πιπίλα ε???Γιατί εμένα τρώει, πιπιλάει και αφήνει στο στήθος και βολεύεται κάπου στο υπέρδιπλο μόνος του και νάνι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα! Είναι καλύτερα τα παιδάκια μας σήμερα;

Ελέ μου, ευχαριστώ για το βιβλίο, θα το ψάξω!

Μαριαννούλα περαστικά στα κοριτσάκια σου...πάντα περαστικά να είναι όλα!

Ελένη μου, μην τρελλαίνεσαι...άστην να λέει τη χαζή στον παιδικό...

Σοφάκι μου πως είναι το μπαλαρινάκι μας σήμερα; Δυστυχώς σήμερα είμαι από μεετινγκ σε μεετινγκ...άσε που δεν έχω άλλα λεφτά να ψωνίσω :) έχω πάλι μεετινγκ στις 4...μετά να καθαρίσω σπίτι (αν και ο Γιώργος έκανε τα περισσότερα) και να περιμένω να ξημερώσει για να πάρω το αγγελούδι μου αγκαλιά!!! 20 ώρες ακόμα!!!

Καλύτερα είναι Μαράκι μου ευτυχώς!!!

έχει τις μυξούλες της αλλά ο βήχας έχει υποχωρήσει απίστευτα!

άντε με το καλό να δεχτείς το νικόλα σου!!!

πόσο πολύ θα σου'χει λείψει μωρέ....

εγώ θα στείλω αύριο τη μαμά μου στο outlet του mothercare στον Ταύρο αρκεί να μάθω ακριβώς τη διεύθυνση! την ξέρει καμία ή να ρωτήσω δίπλα τις Αυγουστομανούλες????

Αλό αλό τι κάνουμε????

Εμείς κουρευτήκαμε σήμερα και γίναμε κούκλοι!!!! Καλέ το παιδί μου είναι κουκλί ναι ναι είναι κουκουβάου κουκουβά αλλά είναι κουκλί σας λέω. Παναγιά μου έχω τρελαθεί. Φύγαν οι μπουκλίστες του αλλά έγινε πολύ αντράκι. Θα τον φάω ζωντανό σας λέω!!!!

Ελενίτσα εγώ παράγγειλα από Αγγλία. Σε 5-6 μέρες τα παπούτσια τα είχα. Αλλά θέλει λογαρισμό πέιπαλ και εκεί και φυσικά πιστωτική. Το ονλάιν κατάστημα του μούγερ το βρίσκω και πάλι ακριβό, να μην μιλήσω για το άλλο που είναι απλησίαστο. Αν δεν είχα εναλλακτική θα του έπαιρνα από εκεί, και εγώ με Μούγερ μεγάλωσα, αλλά τότε τα μαγαζιά ήταν μετρημένα στα δάχτυλα και φυσικά νετ δεν υπήρχε. Τώρα όμως???

Μαριάννα κυκλοφορεί ίωση έμαθα, έχει το κοριτσάκι της νοικάρας μας και το πρωί πήγε και αγκάλιασε τον μικρό. Δηλαδή μερικές μαμάδες δεν καταλαβαίνουν???Την μία και μοναδική φορά που μου έχει αρρωστήσει τώρα 13,5 μήνες και τον έτρεχα στα νοσοκομεία είχε κολλήσει ίωση από το ίδιο κοριτσάκι!!!!

Σοφίτσα ερώτηση. Εσύ το βράδυ την θηλάζεις και την βάζεις στην κούνια????Αλλά παίρνει πιπίλα ε???Γιατί εμένα τρώει, πιπιλάει και αφήνει στο στήθος και βολεύεται κάπου στο υπέρδιπλο μόνος του και νάνι.

μεγειες μεγειες η κόμμωση!!!

εγώ αρνούμαι να την κουρέψω!!! πως θα της κάνω κοτσιδάκια μετά εεεε?????

καλά αυτό με τις μανάδες που δεν τους κόβει το έπαθα κι εγώ προχθές στην παιδίατρο....ήμασταν στην αίθουσα αναμονής και ήταν και 2 κοριτσάκια μεγαλύτερα απο τη Βαλέρια...η δικιά μου να τρέχει να τις αγκαλιάσει και να την τραβάω εγώ να την πρλάβω για να μην τις κολλήσει και τι μου λένε οι μανάδες τους?????

-είναι άρρωστη η μικρή?

-ναι....

-τι έχει?

-βήχα...

-α καλέ σιγά....τότε άστη να παίξει με τις δικές μας....αυτές μόνο πυρετό και μύξες έχουν....

οτι δηλαδή μόνο εμείς θα τις κολλούσαμε βήχα....οι μικ΄ρες δε θα μας κολλούσαν κανένα πυρετό να τρέχουμε και μ'αυτό!!!

ναι Ελευθερία μου....τη θηλάζω και τη βάζω ξύπνια στην κούνια της....παίζει με την πιπιλα της, κουβεντιάζει και λίγο και μετά νάνι!

με τίποτα δεν κοιμάται στο δικό μας κρεβάτι! ούτε για στείο!:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ευχαριστούμε Σοφάκι για τις 'με γειές':)

Ο Μάνος πάλι ουδέποτε έχει κοιμηθεί μόνος του στην κούνια αλλά δεν με πειράζει. Ήταν πάντα πολύ δύσκολος στον ύπνο, τώρα τον βρίσκω πολύ βολικό. Θηλάζει και νανά, μεταφορά στην κούνια και τέρμα. Ε ξυπνάει 2 φορές τουλάχιστον αλλά και πάλι παιχνιδάκι μου φαίνεται εκεί που ξυπνούσε ανά 1 ώρα. Κυρίως τώρα που δεν δουλεύω και ξαπλώνω το μεσημέρι, ουουου Πριγκηπικά περνάω!

Μαράκι πόσες ώρες μείνανε ψυχή μου???

Μπήκα να βρω μια συνταγή για ιμάμ.

Θα κάνω μπάνιο τον μικρό, νάνι και μετά παρέα στον αντρούλη. Αύριο φεύγει για Αθήνα 2 μέρες:(

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...