Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λιτσα και μαρια αστερια τα μωρακια σας!ρε μπας κ η δικια μου ειναι καθυστερημενη:P-πλακα κανω εννοειται, ειπαμε θα τα πει ολα μαζι κ θα μας παρει κ θα μας σηκωσει:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

σας ευχαριστώ κορίτσια. Του χρόνου θα στολίζουμε μαζί με τα αγγελούδια μας ή μάλλον εμείς θα στολίζουμε κι αυτά θα ξεστολίζουν.Μπάλες κάτω, δεξιά, αριστερά.

Κι εμάς η κούνια μας έχει ήχο θάλασσας, τζιτζικιού, καναρινιού, νανούρισμα και τον χτύπο της καρδιάς.

λιτσα και μαρια αστερια τα μωρακια σας!ρε μπας κ η δικια μου ειναι καθυστερημενη:P-πλακα κανω εννοειται, ειπαμε θα τα πει ολα μαζι κ θα μας παρει κ θα μας σηκωσει:P

εννοείται βρε κοπελιά!!!!!

πολύ όμορφη. Κι είναι μέχρι 18 κιλά!!!Θα την προτιμήσουμε!

Διαφημίσεις

etsi sofaki , ola mazi tha ta pei den xreiazetai na agxonese. ego pantos tou milao poli , paizoume mazi, tragoudame . .

κ εγω τα κανω ολα αυτα χαζογελαει λεει κ ακτι επιφωνηματα τυπου αου αει κ τετοια απο 2 μηνων της λεμε αγκου αλλα εκεινη μας γραφει φαινεται:Pδεν ανησυχω ξερω τωρα πια οτι καθε μωρακι εχει το δικο του ρυθμο αναπτυξης.

για να φανταστεις ποσο ασχετη ημουν κ αγχωμενη μαμα οταν αρχισε να βγαζει τη γλωσσα της ανησυχουσα μηπως το μωρακι μου εχει νευρολογικο προβλημα...οταν το ειπα στο παιδιατρο λυθηκε στα γελια:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Hello κουκλες!!!!!!!!!!!!! Τι κανουμε;;; Μακ δεν παιζεσαι κοριτσαρα, πού τα βρισκεις καλε αυτα τα σχεδιακια και τα βαζεις;;; Ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!! Σημερα μας επισκεφτηκε η γυναικα του ξαδερφου μου με το μολις 45 ημερων κοριτσακι της και περασαμε φινα. Η δικη μου η αλογα εκανε ο,τι μπορειτε να φανταστειτε, στριγγλιζε κανονικα.... Αχ απογοητευτηκα με το mothercare...Ειχα σκοπο να κανω απο κει τα δωρα μου τα χριστουγεννιατικα σε βαφτιστηρια κτλ. Και τωρα;;; Εχουμε κανενα νεοτερο απο εκει;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

κ εγω τα κανω ολα αυτα χαζογελαει λεει κ ακτι επιφωνηματα τυπου αου αει κ τετοια απο 2 μηνων της λεμε αγκου αλλα εκεινη μας γραφει φαινεται:Pδεν ανησυχω ξερω τωρα πια οτι καθε μωρακι εχει το δικο του ρυθμο αναπτυξης.

για να φανταστεις ποσο ασχετη ημουν κ αγχωμενη μαμα οταν αρχισε να βγαζει τη γλωσσα της ανησυχουσα μηπως το μωρακι μου εχει νευρολογικο προβλημα...οταν το ειπα στο παιδιατρο λυθηκε στα γελια:P

χο χο χο... όταν έκλεισε το 2ο μηνα και κάναμε εμβόλιο μας ρώτησε η παιδίατρος αν λέει αγκου ... της είπα: "οχι, αλλά γιατί συγκεκριμένα πρέπει να πει αγκου? είναι συνθημα???" :P εννοείται σκάσαμε στα γέλια... μετά ο άντρας μου έβαλε χέρι ... μα καλά τι λες στη γιατρό κλπ... ότι έχει σχέση με το γιο του δεν κάνει ν' αστειευόμαι!!!;):P τεσπα έγραψα όλα τα παραπάνω για να καταλήξω οτι ουτε ο δικος μου λέει αγκου!!!

καλως την αννα! εγω κοριτσακι δεν το ηξερα και εβαλα παραγγελια χθες, δεν μου εστειλαν κατι και τα λςφτα τα πηραν σημερα , τι να πω!

... μα καλά ακόμα να καταλάβετε???? δεν δέχονται απο τη Μαρία και μόνο γιατί τις προηγούμενες φορές τους έσπασε τα νεύρα... για να μην πω τίποτα χειρότερο!!!:tongue:

ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???

... μα καλά ακόμα να καταλάβετε???? δεν δέχονται απο τη Μαρία και μόνο γιατί τις προηγούμενες φορές τους έσπασε τα νεύρα... για να μην πω τίποτα χειρότερο!!!:tongue:

ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???

βρε καλώς το! και αναρωτιέμαι που είσαι...σου έλειψα;

άρχισες τα αντικαταθλιπτικά ή ακόμα; :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...