Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Μου έλεγε ο πατέρας μου ότι οι δικοί μας (οι ναυτικοί) δεν κινδυνεύουν τόσο, το πολύ πολύ λέει να αρχίσουν πάλι να πληρώνονται σε συνάλλαγμα... Δεν ξέρω, εγώ αισθάνομαι μεγάλη ανασφάλεια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΑΝΝΟΥΚΩ ΜΑΣ!!!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ παντρεμένη, με παιδάκι, και υγεία και ταξίδια και αγάαααπηηηηηηη σματς σματς σματς!!!!

Τζίνη πες τουτ χασμπάνου οτι θα ανεβάσω φωτογραφίες (από αύριο θα θαυμάξει).

Paros κάνε καλέ ομάδα να τα λέμε live!!!!! θα σας κάνω να πέφτετε από τα γέλια!!

ΟΠΟΙΑ μπορεί να την κάνει ας την κάνει ΤΩΡΑ γιατί για δικτατορία το πράμα το πάμε πολύ καλά.

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες σας!

Υγεία και μόνο χαρές στις οικογένειές σας!

Έκλεισα τα 30 σήμερα και έκανα απογραφή της ζωής μου..πως πέρασαν έτσι τα χρόνια βρε κορίτσια..σαν νερό περνάνε τα άτιμα!

ααα ο δικός μου ακόμα να με πάρει να μου ευχηθεί..(δεν θα τα πάρω στο κρανίο ακόμα):-(

Καλημέρα! Η μικρή έκανε το εμβόλιο ηπατίτιδας Β

Σήμερα δεν κοιμήθηκα καθόλου γιατί όλη νύχτα η μικρή γκρίνιαζε και πολέμαγε να τυλιχτεί ντολμάς με το σεντόνι! Ήταν πάρα πολύ ανήσυχη, λέτε να φταίει το εμβόλιο;

Άντε, πάω να δω αγγελιες για σπίτι...

διολου απιθανο να ειναι απ αυτο! με το ποδι της τι εγινε? δεν μου ειπες.

Επανήλθα και χρειάζομαι βοήθεια! Με πήρε ο λογιστής και μου είπε ότι θα χρειαστεί να πληρώσουμε κάποιο φόρο, (ακόμα δεν έχω κάνει δήλωση απλά έστειλαν με φαξ στο λογιστή από την εταιρία το χαρτί με το εισόδημα).

Το θέμα είναι, έχετε ανάλογη πληροφόρηση; Πάρος; Μήπως ο φόρος τελικά ήταν γι΄αυτό; Αύλα; Θα ρωτήσεις τη λογίστριά σου σε παρακαλώ;

ουτε κ εγω εχω ιδεα πασκουαλ. αυριο μεθαυριο που θα παρω το αντιγραφο απ το λογιστικο θα ρωτηξω!

Δε μπορούμε να κάνουμε κανένα chatroom εδώ μέσα; Δεν το εμπιστεύομαι το facebook...

μουα οσι μανδαμισες!

Α δεν ξέρω, έχει εδώ chat? xaxa άσχετηηη!!!

Ρε γίνεται χαμός.. Εδώ σκεφτόμαστε με τον Τεο να φύγουμε απο την χώρα! Αφού δεν έχουμε δουλειά που να μας κρατάει...:rolleyes::confused::rolleyes:

πεστο ψεματα! το 2007 ειχε προταση απ τη μερσκ ο ν. κ εγω το βλημα φοβομουν να φυγω για ολλανδια! θα βουλιαξει του ελεγα! τι ζωον που ειμαι!

Δεν ξέρω τί να πω... Άκουσα πριν από λίγο κάποιον γελοίο πολιτικό να του λένε ότι είναι 500000 κόσμος στο Σύνταγμα και εκείνος να απαντάει "ναι αλλά υπάρχουν και εκατομμύρια Έλληνες που ΔΕΝ είναι στο Συνταγμα!":shock:

Καλά, καθυστερημένοι είναι; Όσοι δεν πάνε στο Σύνταγμα είναι αυτομάτως υπέρ της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί; Δε ντρέπονται καθόλου να τα λένε αυτά;

μαλιστα! απαγωγη εις ατοπο ωρε!

Τζίνη πες τουτ χασμπάνου οτι θα ανεβάσω φωτογραφίες (από αύριο θα θαυμάξει).

ΟΠΟΙΑ μπορεί να την κάνει ας την κάνει ΤΩΡΑ γιατί για δικτατορία το πράμα το πάμε πολύ καλά.

θα με ζαλησει! ουτε για στειο δεν θα το ξαστομισω!

η μανα μου λεει πως αν δεν ημασταν στην ε.ε σιγουρα θα ειχαμε στρατο τωρα στο συνταγμα.

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες σας!

Υγεία και μόνο χαρές στις οικογένειές σας!

Έκλεισα τα 30 σήμερα και έκανα απογραφή της ζωής μου..πως πέρασαν έτσι τα χρόνια βρε κορίτσια..σαν νερό περνάνε τα άτιμα!

ααα ο δικός μου ακόμα να με πάρει να μου ευχηθεί..(δεν θα τα πάρω στο κρανίο ακόμα):-(

χρονια πολλα με υγεια! κ του χρονου τριπλη! μουαχαχαχχα! με διδυμα!

α καλα ειδικα την γιορτη μου ο χασμπανος, παντα την ξαχναει οταν ταξιδευει, αλλιως του την θυμιζω εγω εδω!

γμτ μου. κ εσυ μικροτερη μου εισαι?! γρρρρρρρ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Πήρα το γιατρό τηλ. και λέει ότι δεν είναι από το εμβόλιο...

Τι να πω...

Τελικά μάλλον πάμε για κυβέρνηση συνεργασίας... Ο Θεός μαζί μας!

40% η ανεργία ανάμεσα στους νέους!

Α, το πόδι της πάει όλο και καλύτερα, έχει κάνει νέο δέρμα και πέφτουν οι φλουδίτσες από το παλιο πληγωμένο τώρα...

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα. Είμαι σύζυγος ναυτικού κι εγώ. Έψαχνα τυχαία στο google και σας ανακάλυψα. Ο άντρας μου είναι ανθυποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού. Μπάρκαρε τέλη Γενάρη και τον περιμένω με το καλό αρχές Σεπτέμβρη :):):)

Έχουμε και μια μπεμπούλα 10,5 μηνών!!! Όταν έφυγε ο άντρας μου ήταν 6 μηνών η μικρούλα και δεν έκανε και πολλά πραγματάκια. Τώρα του λέω στο τηλ τα νέα μας και τρελαίνεται. Είναι πολύ στεναχωρημένος που έφυγε, όπως κι εγώ. Άντε όσο δεν είχαμε το μωράκι την παλεύαμε και οι 2, τώρα όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα!!! Ευτυχώς του στέλνω cd με φώτος και βιντεάκια.

Καλό βραδάκι και τα λέμε αύριο πάλι.:):)

eNortjKzUjI0NjIxNlCyBlwwFVxcAso,08.png

Γεια σου Έλενα από τον όμορφο Βόλο! Καλώς ήρθες στην παρέα μας! (Τελικά δεν ήταν και άσχημη η ιδέα μου να ανοίξω αυτό το καφέ εδώ εεεε;;;)

Η δυσκολία των πραγμάτων περίπου γίνεται τρεις φορές μεγαλύτερη όταν κάνεις παιδί με άντρα ναυτικό... Καλό κουράγιο σε όλες...

Κι ο δικός μου ενδέχεται να έρθει τέλη Αυγούστου γιατί κλείνουμε 20 χρόνια μαζί (από τότε που είπαμε να πάμε για μια... πορτοκαλάδα :D:tongue:)και θέλει να είναι εδώ... Επίσης θέλει λέει να συνοδέψει την κόρη του την πρώτη μέρα στο σχολείο...;)

Θέλω να πάμε έστω ένα τριήμερο κάπου μαζί αλλά που;;; Για πείτε καμια ιδέα! Την Αμοργό έχω στο μυαλό μου αλλά είναι πολύ μεγάλη απόσταση να πας και να έρθεις σε τόσο λίγο χρόνο... Δεν έχει και αεροδρόμιο...

Αλλά ας μην προτρέχω... Ας έρθει ΠΡΩΤΑ και βλέπουμε...

Γεια σου και εσένα Pashalitsa!!! Το ξέρεις ότι εμείς εδώ στο Βόλο τις πασχαλίτσες τις λέμε "μαρουδίτσες"??:D:D:D Έχω έρθει μια φορά Σαλαμίνα για καφεδάκι και μου άρεσε πάρα πολύ το μέρος. :D Είναι σαν μια μικρή όαση μέσα στην έρημο :D:D

Αυτό που με πληγώνει περισσότερο όσον αφορά το επάγγελμα του άντρα μου (εκτός από την μοναξιά που την έχω φάει στην μούρη τα τελευταία 7 χρόνια που είμαστε μαζί) είναι το γεγονός ότι το παιδί δεν θα τον θυμάται όταν έρθει με το καλό εκείνος. Και πάνω που θα γνωριστούνε, θα πρέπει να φύγει πάλι....Υπομονή το ξέρω αλλά έχω βαρεθεί να ακούω αυτή τη λέξη τόσο πολυυυυυυυ :-(:sad::-(

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και χαίρομαι που υπάρχει μια σελίδα στο ίντερνετ και για μας.

Α το όνομα μου είναι Αγγελική. Απλά δεν ήξερα τι nick name να βάλω και έβαλα το όνομα που θα δώσουμε στην κόρη μου όταν με το καλό έρθει ο πατερούλης μας!!! Φιλιά πολλά σε όλες λοιπόν.:D

Γεια σου Έλενα από τον όμορφο Βόλο! Καλώς ήρθες στην παρέα μας! (Τελικά δεν ήταν και άσχημη η ιδέα μου να ανοίξω αυτό το καφέ εδώ εεεε;;;)

Θέλω να πάμε έστω ένα τριήμερο κάπου μαζί αλλά που;;; Για πείτε καμια ιδέα! Την Αμοργό έχω στο μυαλό μου αλλά είναι πολύ μεγάλη απόσταση να πας και να έρθεις σε τόσο λίγο χρόνο... Δεν έχει και αεροδρόμιο...

μαρουδιτσα πολυ καλα εκανες κ το ανοιξες το μαγαζι!

για τριημερο ειναι καλα στο πορτο χελι. εμεις ειχαμε παει (με τη συλια) σε αυτα τα ακς χινιτσα μπεϊ κτλ. τι ωραια που ηταν! περασμενες εποχεεεες!

Γεια σου και εσένα Pashalitsa!!! Το ξέρεις ότι εμείς εδώ στο Βόλο τις πασχαλίτσες τις λέμε "μαρουδίτσες"??:D:D:D Έχω έρθει μια φορά Σαλαμίνα για καφεδάκι και μου άρεσε πάρα πολύ το μέρος. :D Είναι σαν μια μικρή όαση μέσα στην έρημο :D:D

Αυτό που με πληγώνει περισσότερο όσον αφορά το επάγγελμα του άντρα μου (εκτός από την μοναξιά που την έχω φάει στην μούρη τα τελευταία 7 χρόνια που είμαστε μαζί) είναι το γεγονός ότι το παιδί δεν θα τον θυμάται όταν έρθει με το καλό εκείνος. Και πάνω που θα γνωριστούνε, θα πρέπει να φύγει πάλι....Υπομονή το ξέρω αλλά έχω βαρεθεί να ακούω αυτή τη λέξη τόσο πολυυυυυυυ :-(:sad::-(

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και χαίρομαι που υπάρχει μια σελίδα στο ίντερνετ και για μας.

Α το όνομα μου είναι Αγγελική. Απλά δεν ήξερα τι nick name να βάλω και έβαλα το όνομα που θα δώσουμε στην κόρη μου όταν με το καλό έρθει ο πατερούλης μας!!! Φιλιά πολλά σε όλες λοιπόν.:D

αλοχαρω κ εσενα αγγελικουλα! καλε θυμησε μου κ στον βολο εχουν αναποδο ωραραριο τα μαγαζια η τα μπερδευω? εχει κ εκει πεζοδρομο η αγορα η' παλι τα μπερδευω?!

εγω στη συλια κ στα διδυμα εβαζα φωτοζ του μπαμπα κ τον εδειχνα καθημερινα. ο μπαμπας μας. μπα μπα! κ καπως τον θυμηθηκαν. βεβαια ημασταν κ τυχεροι γιατι οταν μπαρκαρε κ ειχαμε τη συλια, αλλαξε πλοιο κ ηρθε 20 μερες κατακαλοκαιρο κ περασε χρονο με την μικρη. κ τωρα με τα διδυμα παλι αλλαζει πλοιο αλλα εκατσε παραπανω να κανουμε κ τα βαφτισια μας οποτε παλι περναει χρονο με τα διδυμα. εστω οπτικα, (γιατι αποτελεσματικα αστο, ειναι μεγαλη κουβεντα κ αμαρτωλη!)

ζα χαρανταν κ στις αλλες κοπελαρες!

θαλουτοθ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Aggelikiiii Καλώ ήρθες!!!

Μην ανησυχείς, τον μπαμπά τον θυμούνται και αν βοηθήσεις και εσύ θα έχουν τρελή αγάπη!!! Ειδικά τα κοριτσάκια!!! Εγώ απο μικρή που ήταν της μίλαγα συνέχεια για τον μπαμπά και τον έρωτα που έχει γι αυτόν δεν τον έχει για μένα!!!

Εμείς είμαστε καλά, σήμερα είχαμε πάει με τον παιδικό σταθμό στο Αττικό ζωολογικό πάρκο! Ωραία περάσαμε!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλώς σας βρήκα paros 99, merjana, tzini01 :D

Είμαι σε ένα φόρουμ για μαμάδες και κάποια στιγμή ρώτησα αν υπάρχει καμια μαμά μόνη, αλλά δεν βρήκα κάποια. Οπότε η χαρά μου είναι μεγάλη που βρήκα άτομα που συμπάσχουν μαζί μου :D:D:D

Tzini μου τα καταστήματα στο Βόλο είναι κλειστά Δευτέρα και Τετάρτη. Ναι έχουμε πεζόδρομο στην αγορά. Από που είσαι??

Της δείχνω και εγώ της μπεμπούλας μου φώτο του μπαμπά αλλά δεν καταλαβαίνει και πολλά. Απλά χαμογελάει. Εμάς ο μπαμπάς μας ταξιδεύει εξωτερικό και τώρα πάνε για Συγκαπούρη και μετά για Κίνα, οπότε δεν μπορεί να έρθει Ελλάδα καθόλου μέχρι να τελειώσει το μπάρκο του.

Άντε φιλιά και καλό σας βράδυ κορίτσια !!!!

Καλώς σας βρήκα paros 99, merjana, tzini01 :D

Είμαι σε ένα φόρουμ για μαμάδες και κάποια στιγμή ρώτησα αν υπάρχει καμια μαμά μόνη, αλλά δεν βρήκα κάποια. Οπότε η χαρά μου είναι μεγάλη που βρήκα άτομα που συμπάσχουν μαζί μου :D:D:D

Tzini μου τα καταστήματα στο Βόλο είναι κλειστά Δευτέρα και Τετάρτη. Ναι έχουμε πεζόδρομο στην αγορά. Από που είσαι??

αγγελικ δεν ειμαι απο βολο. ειμαι αθηναια, αλλα το σκουφι μου κραταει απο γιαννενα (με δυο παπουτσια πανινα!)

εχω ερθει στο βολο 3 φορες. μια για επαγγελματικο λογο, τοτε τον καιρο εκεινο που τα po (prince oliver) ηταν στα μπουνια τους κ θυμαμαι το αναποδο της αγορας. κ σε μια αλλη πολη στην ελλαδα (εννοω εκει κοντα σε εσας ειναι διαφορετικα αλλα δεν θυμαμαι που?!) κ αλλες 2 στο πηλιο. την τελευταια ηταν τον ιανουαριο του 2010 στο ξενια παλας. τοτε με το πολυ χιονι! σουπερ περασαμε! μα τι ωραια μουστολουκουμα ειναι αυτα?! τονους μπορω να φαω, ειδικα αυτα με το καρυδι!!!!!

που γυρνοβολατε οι αλλες καλε?!

εγω θα φτιαξω νυχακια στις ποραδουμπες μου τωρα. καθωτι αυριο εχουμε γαμο (θα παρουμε κ τη συλια μαζι) κ μετα μπατσελορ οι κομπαροι! εγω στο ακρωτηρι κ ο ν. στον κιαμο! (εκει δεν θα παρουμε τη συλια μαζι) κ ηδη εχει αρχισει κ μου σπαει τα νευρα! ζηηηηηλια! ψωωωωρα! (αν κ πολυ θα ηθελα να ειμαστε εμεις στον κιαμο)

αυλα ακουει? κανενα καλο κολλυριο για τα κουρασμενα ματακια απο τους φακους ξερουμε? οβερ οβερ! ο δεξις τσαχπινογαργαλιαρης ματις μου κανει κολπα κ κοκκινιζει!

παω να δω κ της φωτοζ της θεομουρλης σολαρουιτας!

ολε ολε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

μαρη σολαρουγιτα θα σε τσουρομαδιξω ωσαν την ορνιθα την πετουμενη στο νησι! τι ειναι αυτα δια τον ολυμπιακο?! κ μου θες να βαλω κ τον χασμπανο να δει τις φωτοζ απ τα τοτογια?!

ασε που δεν ημπορω να τις δω, δεν δυναμαι:confused:

συγκοπη θα του ρθει! μη το αλλαξεις! θα του το καμω καποια στιγμη σαρπαιζ!!!:mrgreen::twisted:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...