Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

αμαν βρε πασκουαλ. το διαβασα χτες κ δεν ηξερα τι να σου πω!

μα καλα που βρισκετε τετοιους σπιρτονοικοκυριδες? τζοκερ παιζεις? αν οχι καντο.

Ναι, το τζόκερ της ηλιθιότητας! Έχω ορκιστεί πλέον ότι δεν θα αφήσω κανέναν να με ξαναεκμεταλλευτεί!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Aylaki ζεις; εψόφησες; ήντά΄χεις καμωμένο;

Το λοιπόν. Μια χαρά είμαι, Κτέο έχω να περάσω μέχρι την Παρασκευή, και έχω το service park του Rally Acropolis στα 100 μέτρα απ΄το δωμάτιο μου και το βράδυ με νανουρίζουν γκαζιές και εξατμήσεις. Ωραία είναι 'ομως, πολύ.

Κατά τα άλλα no knews good news. πάω να μου φτιάξω ένα καφέ (το μεγάλο μου παράπονο αη τη ζωή μια μέρα να ξυπνήσω το πρωι και να πιω καφέ χωρίς να πρέπει να περιμένω 40 λεπτά να επιδράσει το φάρμακο γμώ την τυχη μου).

<3

καλημερες κ εδω!

σολαρις ποσο θα ηθελε ο χασμπανος να μενει εκει, δεν λεγετε!

καλε που ειστε ολες οι αλλες?

πασκουαλ τι εγινε με τη μικρη?

αυλα, οκ η μετακομιση? το γυαλουμπιον?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα! Η μικρή έκανε το εμβόλιο ηπατίτιδας Β χθες!

Το κλιματιστικό του αυτοκινήτου τα έφτυσε! Και θέλει και άλλα 150 για μια άλλη επισκευή, γιατί όταν δουλεύει το κλιματιστικό δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία της μηχανής!:shock:

Σε λίγο θα φτάσω να δίνω 500 ευρώ το μήνα για επισκευές σε αυτό το αυτοκίνητο!

Σήμερα δεν κοιμήθηκα καθόλου γιατί όλη νύχτα η μικρή γκρίνιαζε και πολέμαγε να τυλιχτεί ντολμάς με το σεντόνι! Ήταν πάρα πολύ ανήσυχη, λέτε να φταίει το εμβόλιο;

Άντε, πάω να δω αγγελιες για σπίτι...

πάω να μου φτιάξω ένα καφέ (το μεγάλο μου παράπονο αη τη ζωή μια μέρα να ξυπνήσω το πρωι και να πιω καφέ χωρίς να πρέπει να περιμένω 40 λεπτά να επιδράσει το φάρμακο γμώ την τυχη μου).

<3

Ε, χμ, κι εγώ αναγκασμένη είμαι να περιμένω 30 λεπτά για το φάρμακο του θυρεοειδή... Συμπάσχω!:tongue:

Είναι φοβερά εκνευριστικό ειδικά όταν είμαι με τον άντρα μου κι εκείνος ξυπνάει και αρχίζει να τρώει κι εγώ τον... κοιτάω!

Διαφημίσεις

Επανήλθα και χρειάζομαι βοήθεια! Με πήρε ο λογιστής και μου είπε ότι θα χρειαστεί να πληρώσουμε κάποιο φόρο, (ακόμα δεν έχω κάνει δήλωση απλά έστειλαν με φαξ στο λογιστή από την εταιρία το χαρτί με το εισόδημα).

Ο λόγος είναι λέει ότι πέρσυ το πρώτο 4μηνο εκκαθαρίστηκε με συντελεστή 3% αλλά η εφορία λέει θέλει να ισχύει αναδρομικά ο συντελεστής 6% που ψηφίστηκε τον Απρίλιο αν θυμάμαι καλά. Οπότε λέει θέλουν να πληρώσουμε για το α τετράμηνο τον επιπλέον 3% φόρο... Ευτυχώς ο άντρας μου ήταν έξω 2,5 μήνες σε αυτό το τετράμηνο και δεν θα είναι πάρα πολλά...

Το θέμα είναι, έχετε ανάλογη πληροφόρηση; Πάρος; Μήπως ο φόρος τελικά ήταν γι΄αυτό; Αύλα; Θα ρωτήσεις τη λογίστριά σου σε παρακαλώ;

Pashalitsa δεν έχω ιδέα, λες? Θέλω να πάω στην εφορεία αλλά μια η αργία, μια η απεργίες δεν μπόρεσα.. Να χαιρόμαστε την Μαριάννα!!!!! Εχει γενέθλια!!!!! Η ayla παλεύει με την μετακόμιση και δεν προλαβαίνει αν μπει!!! Κάντε facebook να φτιάξω μια ομαδούλα κλειστεί να κάνουμε chat μεταξύ μας!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγώ το σκέφτομαι αυτό εδώ και πολύ καιρό... Η ιδέα του Καναδά έχει σφηνώσει στο μυαλό μου αλλά δεν έχω μπει στη διαδικασία να το ψάξω, προσπάθησα να το βγάλω από το μυαλό μου...

Εγώ είμαι θετική στο να φύγω, ο άντρας μου όχι και τόσο...

Κορίτσια, άσχετα με τις πολιτικές πεποιθήσεις, άκουσα πριν λίγο τον Άδωνη Γεωργιάδη να μιλάει παραδόξως ήρεμα και να είναι και ο ίδιος συγκλονισμένος περιγράφοντας την κατάσταση... Υπάρχουν δυο δρόμοι και οι δυο είναι τρομερά δύσκολοι για τη χώρα... Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα... "Το μη χείρον" χωρίς καν βέλτιστο ψάχνουμε να βρούμε...

Από την άλλη δεν είναι ωραίο να εγκαταλείπεις την πατρίδα σου... Μου θυμίζει αυτό που έκαναν οι Βυζαντινοί λίγο πριν πέσει η Πόλη, που έφευγαν όλοι με ό,τι μέσο έβρισκαν χωρίς να τους νοιάζει ποιος θα μείνει να πολεμήσει στο τέλος...

O καναδάς μου αρέσει και εμένα πάρα πολύ!!!!! Αλλά πολύ μακριά βρε πασχαλίτσα μου...

Δίκαιο έχει αλλά και τι να κάνουμε να υποφέρουμε και εμείς αλλά κυρίως τα παιδάκια μας? Εγώ αυτά σκέφτομαι...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Δεν ξέρω τί να πω... Άκουσα πριν από λίγο κάποιον γελοίο πολιτικό να του λένε ότι είναι 500000 κόσμος στο Σύνταγμα και εκείνος να απαντάει "ναι αλλά υπάρχουν και εκατομμύρια Έλληνες που ΔΕΝ είναι στο Συνταγμα!":shock:

Καλά, καθυστερημένοι είναι; Όσοι δεν πάνε στο Σύνταγμα είναι αυτομάτως υπέρ της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί; Δε ντρέπονται καθόλου να τα λένε αυτά;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...