Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

πες το ψεματα! ετσι θελουν ωρες ωρες να στανιαρουν τα παιδια μας!

σας εχω πει το σκηνικο που οταν ημασταν φρεσκοπαντρεμενοι, βλεπω κατι κενα στο λογ/μο μας κ ειχε στειλει 2 φορες καποια χρηματα κρυφα στη μανα του? κ τον τσακωσα! φυσικα κ με εσωσε το πληρεξουσιο! λεω δεν παω να δω την κινηση κ σε εκεινο το λο/μο? κ εβγαλα λαυρακι! γαιτι πολυ χαλαρα το ειχαμε αντιματωπισει το θεμα τοτε με το βαψιμο της πολυκατοικιας τους. δεν ηθελε να με ταραξει ο ν. ειχε μου ειχε πει! πιφ!

τουρκος μετα εγω! ε οχι να κανω εγω το σκατο μου παξιμαδι φρεσκοπαντρεμενη κ η κυρια να κανει τη ζωη τη χαρισαμενη.

α! δεν εχω μιλησει μαζι της απο πριν το πασχα τοτε με το σκηνικο με το ονομα κ εχω βρει την ησυχιιιια μου. μια χαρα! πραγματικα δεν με νοιαζει καθολου αν ζει η' πεθαινει κ δεν ντρεπομαι καθολου ειναι πολυ κακος ανθρωπος κ αν κανει το λαθος κ μου ανοιξει κουβεντα στα βαφτισια την εκανε!

Μην ξύνεις πληγές! Οι περισσότερες ζούμε παρόμοια σκηνικά...Εγώ πριν γεννήσω άκουγα πως το όνομα του παιδιου μου είχε αποφασιστεί..Μη μου τα θυμίζεις...Ως και για το επόμενο (αν ποτέ κάνω) έχουν πει!! ΓΚΡΡΡ..

Λοιπον....πάω να συνεχίσω τις κούτες.............φιλιάααααααα

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ το θέμα με τα λεφτά το ανέχτηκα, το ανέχτηκα και κάποια στιγμή έγινε ένα μπαμ! Μάζεψα τις βαλίτσες μου (δεν ήμασταν ακόμα παντρεμένοι) και μπαίνει μέσα και παθαίνει ΣΟΚ! Παιδιά είχα πάθει παράκρουση, δεν το έκανα για απειλή, αλλά δεν το άντεξα να μην έχουμε καναπέ να κάτσουμε, να έχω παρατήσει τα μαθήματα της σχολής και να δουλεύω για να ζήσουμε στο ενοίκιο και αυτός να αγοράζει... παράθυρα και πόρτες ασφαλείας πανάκριβα για το διαμέρισμα που κατά το ήμισυ είχε ήδη πληρώσει για τη μαμά του!!!

Το κατάλαβε, ορκίστηκε ότι δεν θα το ξανακάνει και κράτησε το λόγο του! Άλλαξε λογαριασμούς κλπ και τους έβαλε στο δικό του και το δικό μου όνομα...Έκλαιγε δε θα το ξεχάσω! Επίσης δεν θα ξεχάσω την ένταση του σεχ όταν τα ξαναβρήκαμε!!!:D:D:D

Ναι, δεν το έθεσα καλά το θέμα... Δεν ζήτησα εγώ κάτι για τους λογαριασμούς, εγώ θα έφευγα γιατί μου το έκρυψε και γιατί δεν υπήρχε φιλότιμο γενικά. Απλά του είπα ότι δεν τον εμπιστεύομαι πια και αυτός προκειμένου να με πείσει ότι δεν θα ξανακάνει βλακεία με πήγε με το ζόρι να αλλάξουμε τους λογαριασμούς, για να έχω τον έλεγχο υποτίθεται... Η αλήθεια όμως είναι ότι μετά κατάλαβε πολλά από την αντίδραση της άλλης πλευράς και πλέον δεν ήθελε να ξαναδώσει τίποτα...

Εμένα έχει την μαμά του στους λογαριασμούς ετών 81..θα πάρω θέση αφού μπει το στεφάνι..:cool:

Να κάνω μπλακ χιούμορ;;; Έλα μωρέ, δε θα χρειαστεί να περιμένεις και πολύ μέχρι να βγει αυτόματα!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Αχ, μάλλον που λες θα την πάρουν Ayla την αύξηση οι άντρες μας και ισχύει για όλους τους αξιωματικούς. Ο καπετάνιος λέει έχει πληροφόρηση από τα ενδότερα της εταιρίας! Και πάνω που πήγα να χαρώ άκουσα ότι θα μπουν νέοι έξτρα φόροι στα μεγάλα εισοδήματα...:-(:sad::-( Πως θα γίνει ρε γαμώτο να κρύψουμε κανένα μήνα από τα μπάρκα;;; Θα μας πετσοκόψουν στους φόρους! Του είπα να ρωτήσει την εταιρία, μου είπε ότι είναι δύσκολο γιατί είναι ελληνική σημαία το καράβι!

Εγώ νομίζω ότι μπορούν να κάνουν αλχημείες στο γραφείο αν θέλουν... Merjana έχεις κάτι υπόψιν σου;

Τίποτα μόνο το ανασφάλιστο μας σώζει... Ούτως ή άλλως ο άντρας μου έχει τόση υπηρεσία που αν δεν έχει ήδη πιάσει τη βάση της σύνταξης θα την πιάνει σε 1-2 μπάρκα... Αλλά τα ανασφάλιστα της εταιρίας είναι χάλια μαύρα και γι΄αυτό δε μιλάω...

Αχ, μάλλον που λες θα την πάρουν Ayla την αύξηση οι άντρες μας και ισχύει για όλους τους αξιωματικούς. Ο καπετάνιος λέει έχει πληροφόρηση από τα ενδότερα της εταιρίας! Και πάνω που πήγα να χαρώ άκουσα ότι θα μπουν νέοι έξτρα φόροι στα μεγάλα εισοδήματα...:-(:sad::-( Πως θα γίνει ρε γαμώτο να κρύψουμε κανένα μήνα από τα μπάρκα;;; Θα μας πετσοκόψουν στους φόρους! Του είπα να ρωτήσει την εταιρία, μου είπε ότι είναι δύσκολο γιατί είναι ελληνική σημαία το καράβι!

Εγώ νομίζω ότι μπορούν να κάνουν αλχημείες στο γραφείο αν θέλουν... Merjana έχεις κάτι υπόψιν σου;

Τίποτα μόνο το ανασφάλιστο μας σώζει... Ούτως ή άλλως ο άντρας μου έχει τόση υπηρεσία που αν δεν έχει ήδη πιάσει τη βάση της σύνταξης θα την πιάνει σε 1-2 μπάρκα... Αλλά τα ανασφάλιστα της εταιρίας είναι χάλια μαύρα και γι΄αυτό δε μιλάω...

σιγουρα ισχυει κ για τους ναυτικους? θα ρωτησω το λογιστηριο οταν παρω το αντιγραφο.

τωρα οσον αφορα το αλλο θεμα, οχι πατησα ποδι μεχρι εκει που δεν περνει. ειπαμε οκ, την βοηθαμε, της δινουμε μηνιατικο (που δεν καλυπτεται εφοριακα δυστυχως), αλλα οχι κ παραπανισια κερατιατικα για την καλοπεραση της! ελεος!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Pashalitsa δεν ξέρω αν ισχύσει στην εταιρία του συζυγόπουλου, γιατί ήδη οι υποπλοίαρχοι παίρνουν μισθό καπετάνιου και οι καπετάνιοι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με άλλες εταιρίες..! Θα του το πω όμως σήμερα!!!

Τώρα για τα χρήματα δεν δίνουμε πουθενά και φυσικά δεν μας δίνει κανένας!! χαχα! Φανταστείτε οτι ο Τεό έχει 3 αδελφές και έναν αδελφό, τους έχουν "προικίσει" όλους εκτός απο αυτόν!!! Ο καπετάνιος έχει λεφτά δεν έχει ανάγκη!!! Οοοουυυυυσσσσσττττττ!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα Κοριτσάκια!

Ο εκπαιδευτής μου στέλνει μηνύματα και με ρωτάει συνέχεια τι κάνω:) χα! σας είπα οτι είναι πολύ ωραίος; όχι, ε;

Σήμερα είναι Κυριακή και φαίνεται ως καθημερινή.

Ayla που είσαι;

δε θα πω τπτ άλλο.

Στο φ/β έκανα add μια καπετάνισσα που η καημένη ερωτεύτηκε φίλο του άντρα της (επίσης καπετάνιο). και δεν το ηξερε οτι ήταν φίλοι. ώσπου κάπου τον είδε. πολύ τη λυπήθηκα. πολύ μεγάλο δράμα ζει. αυτό κι αν είναι θέμα για βιβλίο...

Τζίνι, ουεκ αν καταλάβω οτι ήρθες Λουτράκι και δεν ήπιαμε καφέ. λέμε τώρα. τέλος πάντων.

Βρε Μαριαννούκω! είσαι καλά; όλα καλά; η υγεία σου; θυμήθηκα πριν μερικά χρόνια που με χτύπησε με το μηχανάκι μια ηλίθια γιατρός και πως δε σκοτώθηκα άγιο είχα και ήμουν με το κολλάρο στον αυχένα δυο μήνες (και τότε δεν είχα αμάξι. αναγκάστηκα και πήρα).

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Pashalitsa δεν ξέρω αν ισχύσει στην εταιρία του συζυγόπουλου, γιατί ήδη οι υποπλοίαρχοι παίρνουν μισθό καπετάνιου και οι καπετάνιοι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με άλλες εταιρίες..! Θα του το πω όμως σήμερα!!!

Τώρα για τα χρήματα δεν δίνουμε πουθενά και φυσικά δεν μας δίνει κανένας!! χαχα! Φανταστείτε οτι ο Τεό έχει 3 αδελφές και έναν αδελφό, τους έχουν "προικίσει" όλους εκτός απο αυτόν!!! Ο καπετάνιος έχει λεφτά δεν έχει ανάγκη!!! Οοοουυυυυσσσσσττττττ!!

Ε, χμ, εννοούσα ότι η αύξηση ισχύει για όλους τους αξιωματικούς της εταιρίας... Δεν είναι της συλλογικής σύμβασης (που δεν ξέρω και αν θα υπάρχει σε λίγο καιρό έτσι που καταντήσαμε...) είναι της εταιρίας.

Η Ayla σήμερα κάνει "το μεγάλο ντου" οπότε θα της έχει βγει η ψυχή!

Παιδιά τα έχω πάρει άγρια με τη σπιτονοικοκυρά μου! Κοιτάει να μου φάει νοίκια! Εντάξει, το πολύ πολύ θα μπαστακωθώ εδώ μέσα μέχρι το Σεπτέμβρη που δικαιούμαι χωρίς να ξαναπληρώσω ενοίκιο και τελείωσε... Αλλά είναι το σχολείο που με αγχώνει...

Λοιπόν ακούστε ιστορία! Εγώ έκλεισα το σπίτι στις 10/7/07 και για να το "κλείσουμε" έδωσα ένα νοίκι, για το οποίο έκανα ένα απλό χαρτί ότι το εισέπραξε ως ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ. Το σπίτι δεν ήταν έτοιμο ακόμα βάφανε και τέτοια και τους ζήτησα να βάλουν σκάλα για τη σοφίτα (ΔΕΝ ΕΙΧΕ:shock:) και μου είπαν ότι δεν έχουν λεφτά κλπ και είπα να δώσω εγώ 5 ενοίκια *600=3000 ευρώ ντάγκα ντάγκα και να μου τη βάλει. Αυτά τα λεφτά τα έδωσα 31/7/07.

Είχα να κάνω δυο μετακομίσεις. Μια τα πράγματά μου από την Ηλιακτή Σαλαμίνας μαζί με τους σκύλους μου και μια από Νεάπολη Νίκαιας που έμενα σε διαμέρισμα. Η πρώτη μετακόμιση έγινε κάπου μεταξύ 1-5 Αυγούστου 2007. Δε θυμάμαι γιατί ήμουν από την 1/8/07 στο νοσοκομείο, μέχρι τις 10/8. Ο άντρας μου γύρισε στις 6/8 και ήμουν ακόμα στο νοσοκομείο κι εκείνος έμενε στη Νίκαια. Μεταφέραμε σιγά σιγά θυμάμαι κάποια πράγματα (εγώ που έπρεπε να είμαι σε ακινησιά υποτίθεται και σχεδόν ετοιμόγεννη) και τέλος πάντων κάποια βράδια μέναμε στη Σαλαμίνα αλλά έρχονταν και κάνανε άκόμα δουλειές γιατί το σπίτι δεν ήταν έτοιμο. Η μετακόμιση από τη Νίκαια έγινε στις 30/8/07. Το θυμάμαι καλά, ήμουν πάλι στο νοσοκομείο γιατί είχα γεννήσει στις 25/5 και είχα μείνει παραπάνω στο νοσοκομείο γιατί δεν ήμουν καλά και η μικρή είχε ίκτερο! Θυμάμαι πολύ καλά ότι συμφώνησαν με τον άντρα μου το ενοίκιο να ξεκινάει από τις 15/8 και τους έδωσε κι ένα ενοίκιο να τρέχει τότε, από τις 15/8 ως 15/9 δηλαδή. Από τότε πληρώναμε κάθε 15. Συμβόλαιο έγινε τον 3/2009!!!!:shock::shock::shock: Μέχρι τότε τα έπαιρναν μαύρα! Στο συμβόλαιο είχαμε συμφωνήσει να γράψουμε 300 ευρώ για εφοριακούς λόγους, δηλαδή γλίτωναν και από εκεί! Και το συμβόλαιο 3 ετές, μέχρι το Μάρτη του 2012 κανονικά.

Το σπίτι εμφάνισε σοβαρό πρόβλημα με υγρασία (μιλάμε ότι έπεσε το γύψινο από το πλάι ευτυχώς όχι στο κεφάλι μας στην κρεβατοκάμαρα). Τους λέμε να κάνουν μόνωση τόοοοοσο καίρό και όλο ναι και θα δούμε κλπ. Κάποια στιγμή λοιπόν στολίζει ο πατέρας μου τον άντρα αυτηνής και του τα λέει από την καλή. Όταν έλειπα στην Κίνα το Νοέμβρη του 2009 πέθανε το πατέρας αυτηνής (δικό του το σπίτι και σε αυτόν το συμβόλαιο). Με καλεί στην αρχή του 2010 να κάνουμε υποχρεωτικά νέο συμβόλαιο για να αλλάξει το όνομα και να βάλει το δικό της. Και μου λέει με ύφος "και να βάλουμε 600 ευρώ, δεν υπάρχει πρόβλημα"! Είχε ετοιμάσει συμβόλαιο λοιπόν και έλεγε λήξη τον 3/2011! Της λέω ότι είχαμε συμφωνήσει ως 3/ 2012 και μου λέει με ύφος επίσης "δεν υπάρχουν τριετή συμβόλαια για σπίτια, διετές θα είναι το συμβόλαιο, ξεκίνησε το 2009 και θα λήξει το 2011". Τα παίρνω αλλά κακώς δεν λέω κάτι, το λέω στον άντρα μου και καθώς μπαίνει και το θέμα του σχολείου, μου λέει δεν πειράζει, μη μιλάς, θα φύγουμε! Λήγει το συμβόλαιο λοιπόν τον 3/2011 και αυτή δεν τολμάει να μου πει για αύξηση λόγο της κρίσης, αλλά εγώ της λέω ότι μάλλον θα φύγω και αρχίζω και παρακρατώ ενοίκια, φυσικά! Σιγά μη βρει αυτή να μου δώσει 3600 ευρώ! Οπότε έχω αφήσει τώρα 3 μήνες απλήρωτους και αν δεν πληρώσω στις 15 Ιουνίου θα πάνε 4.

Παίρνει τις προάλλες και λέει "αν φύγετε, να μου δίνετε τα νοίκια ως τότε και θα σας τα δώσω εγώ στο τέλος"! Της λέει ο πατέρας μου ότι είναι όχι 5 αλλά 6 ενοίκια και λέει "όχι, είχατε φέρει νωρίτερα τα σκυλιά!" Δηλαδή θέλει και να μου φάει το ένα νοίκι! Και της έχω βάλει και σίτες σε όλο το σπίτι και δεν τη χρέωσα τίποτα κλπ! Τί να πω, τα έχω πάρει άσχημα...

Διαφημίσεις

αμαν βρε πασκουαλ. το διαβασα χτες κ δεν ηξερα τι να σου πω!

μα καλα που βρισκετε τετοιους σπιρτονοικοκυριδες? τζοκερ παιζεις? αν οχι καντο.

μολις εμαθα κ τα δυσαρεστα νεα απο την αδερφη μου. το μπεμπε δεν τα καταφερε. αυριο παει για αποξεση παλι! χαλια ειναι. κουραστηκε βασικα.

ε πως να μην νιωθω τυψεις για πεστε μου?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Πολύ στενοχωρήθηκα για την αδερφή σου Τζίνι..

Να έχετε όλοι κουράγιο να την βοηθήσετε και στην ίδια καλή δύναμη και να μην χάνει την πίστη της.

Έυχομαι πραγματικά να έρθει σύντομα η ώρα που θα γίνει μανούλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...