Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

sole εισαι κουκλαρος, για να μην πω μ@@@@ναρος!

φοβερο μακιγιαζ κ χαιρσταιλ.

εγω τι να σας δωκω?!

καμια απο λαστ γιαρ σαν τη διαφημιση!!!!!!!:mrgreen:

Εγώ πάλι μόνο με καμια last decade σώζομαι!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα υπέροχα μάτια της Solaris είναι στο δημόσιο προφίλ της! Πάτα πάνω στο όνομά της και θα δεις!

Να θυμάσαι ότι μετά το Γολγοθά έρχεται η... Ανάσταση!!!:D:D:D Όταν θα απολαμβάνεις το υπέροχο σπίτι θα λες χαλάλι η μετακόμιση και η κούραση!

Τώρα για τα επαγγελματικά σου ειλικρινά σε ζηλεύω! Πρέπει να είσαι σε δημιουργικό οργασμό, έτσι;;;:D Θα έρθεις Αθήνα; Πότε; Καιρός για κανένα καφεδάκι περισσεύει;:P

Αχ...μακάρι να βρω χρόνο και ίσως να κανονίζαμε να τα λέγαμε και από κοντά ε;

Τι να ζηλέψεις ρε Πασκουάλ; Μονίμως σαλταρισμένη είμαι και τρέχω.ΓΙα μένα ο Ιούλιος ειναι εδώ κ χρόνια ο μήνας των παθών. Οταν όλοι οι άλλοι είναι ξαπλα στις παραλιες εγώ τρέχω σαν αντε μην πω. Πώς λεμε.."άλλοι λιάζονται και άλλοι ξε@@λιάζονται"...

Αντε μη γινω κ πολύ χυδαία...(αλλα οταν ζορίζομαι το παθαίνω που κ που και βρίζω σα...νταλικιέρης)..

age.png

Αλήθεια ποιες έχουν fb? Στείλτε με πμ να σας βρω...αντε να δουμε και πως είναι η μια με την άλλη..ε; Μονο την Solaris ξέρω οπτικά. Οχι πως έχει κ πολλή σημασία αλλά λεμε τώρα...

age.png

Α,χαχαχαχαχαχα! Κι εγώ το παθαίνω μερικές φορές αυτό με το στόμα μου! Εκεί που είμαι η σούπερ κυρία του υψηλού επιπέδου, δεν ξέρεις τί μπορώ να γίνω! Καμιά φορά με έχει ακούσει ο άντρας μου και μου λέει μισογελώντας "μα τί στόμα είναι αυτό;" Κι εγώ απαντώ: "Στα λέω ναυτικά για να καταλάβεις ρε παιδί μου!!!":D:D:D

Αχ...μακάρι να βρω χρόνο και ίσως να κανονίζαμε να τα λέγαμε και από κοντά ε;

Τι να ζηλέψεις ρε Πασκουάλ; Μονίμως σαλταρισμένη είμαι και τρέχω.ΓΙα μένα ο Ιούλιος ειναι εδώ κ χρόνια ο μήνας των παθών. Οταν όλοι οι άλλοι είναι ξαπλα στις παραλιες εγώ τρέχω σαν αντε μην πω. Πώς λεμε.."άλλοι λιάζονται και άλλοι ξε@@λιάζονται"...

Αντε μη γινω κ πολύ χυδαία...(αλλα οταν ζορίζομαι το παθαίνω που κ που και βρίζω σα...νταλικιέρης)..

Άσε με ρε συ, αν το δικό σου πιο δημιουργικό κομμάτι ήταν στην κουζίνα και ένιωθες να πνίγεσαι, τί θα έκανες;

Διαφημίσεις

Άσε με ρε συ, αν το δικό σου πιο δημιουργικό κομμάτι ήταν στην κουζίνα και ένιωθες να πνίγεσαι, τί θα έκανες;

Εχεις δίκιο...πάω πάσο. Το ενιωσα περυσι που ήμουν σε αδεια αυτό.Έχεις δίκιο...το παίρνω πισω.:confused:

age.png

Φιλενάδα Σολαρουίτα-Ματάρες με τα του Άραβα σου ξέφυγε το χτεσινό μου μηνυματάκι "Θα είμαι κι εγώ εκεί" σου είπα και ανυπομονω!!!

Μια χαρά είμαι..και σχετικά με το δημιουργικο κομμάτι να δηλώσω ότι είμαι ακόμα δουλειά και ούτε ξέρω τι ώρα θα ριμαδοτελειώσω, Παρασκευή απόγευμα σου λέει ο άλλος!!! ΑΑΑΑ και την Δευτέρα φυσικά και δουλεύουμε..γιατί κυρίες και κύριοι..όπως δήλωσε το μπιγκ μπος εγώ σας πληρώνω...οι εταιρίες που δεν δουλεύουν την δευτέρα είναι επειδή έχουν απλήρωτους τους υπαλλήλους..τάδε έφη το σούργελο και μας άφησε στον τόπο..

Τζίνι καλά είμαι μόνο το αιμάτωμα από την μύτη δεν έχει απορροφηθεί ακόμα..αφού σκέφτομαι μιας που ο θεός καλή μύτη δεν μου έδωσε να βάλω τα 358 ευρώ (τα κρατικά λεφτά..ξέρετε) να τσοντάρω και τα υπόλοιπα και μιας που ήταν στραβό το άμπέλι το έφαγε και ο γαιδαρος να παω να χτυπήσω μια ρινοπλαστική να ισιώσω :D

Διαφημίσεις

Κορίτσια, κορίτσια, είμαι σούπερ ντούπερ χαρούμενη!!! Και θα κάνω και την Ayla μάλλον! Ο άντρας μου μου είπε ότι πληροφορήθηκε από τον καπετάνιο ότι πιθανότατα θα τους δώσουν από την εταιρία μια αύξηση 5%!!! Αχ, κορίτσια δεν ξέρετε τί χαρά είναι αυτή για μένα! Ας ελπίσουμε ότι δε θα μας τα φάνε τίποτα έξτρα φόροι και ότι θα τα δώσω για το σχολείο!!!:D:D:D

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν τα δω σε κατάθεση στο λογαριασμό δεν το πιστεύω!!!!!!!

Αλήθεια Paros, εσάς λένε τίποτα για αύξηση;

Tzini εσάς;

Κορίτσια, κορίτσια, είμαι σούπερ ντούπερ χαρούμενη!!! Και θα κάνω και την Ayla μάλλον! Ο άντρας μου μου είπε ότι πληροφορήθηκε από τον καπετάνιο ότι πιθανότατα θα τους δώσουν από την εταιρία μια αύξηση 5%!!! Αχ, κορίτσια δεν ξέρετε τί χαρά είναι αυτή για μένα! Ας ελπίσουμε ότι δε θα μας τα φάνε τίποτα έξτρα φόροι και ότι θα τα δώσω για το σχολείο!!!:D:D:D

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν τα δω σε κατάθεση στο λογαριασμό δεν το πιστεύω!!!!!!!

Tzini εσάς;

Κάτσε μισό λεπτό...αύξηση σε όλους εννοεί η εταιρία; Αν είναι έτσι να πάω να πάρω καινούργιο ψυγείο τώρα στη μετακόμιση γιατί έχουμε ένα σχετικά μικρό που μου τη δίνει στα νεύρα!! Βρε λες; Εγώ ρε κορίτσια ακόμα περιμένω να πάρω κατι χρήματα από μαθήματα που έκανα τον Δεκέμβρη, τον Απρίλη και πάει λέγοντας. Πανεπιστήμιο σου λεει ο άλλος. Απλήρωτοι τόσο καιρό για μαθήματα που έχω κάνει..Δεν το συζητώ ότι εμείς δουλεύουμε σα σκυλιά και δεν έχουμε υπερωρίες..διότι εργαζόμαστε για την Ελλάδα, την επιστήμη, την έρευνα και το κέρατο μας το τράγιο που λεει και η tzini. Αντε πάω να συνεχίσω το πακετάρισμα. Η μικρή κοιμάται κ γω ακάθεκτη κάνω δρομολόγια και μαζεύω τζάντζαλα...ΟΥΦ...

age.png

Χαχα! Ωραίες είμαστε! Αυτό είναι που λένε "ακόμα δεν τον είδανε Γιάννη τον βαφτίσανε!!!" ΧΑΧΑ! Κάτσε να τη δούμε στην τράπεζα την αύξηση και μετά σχεδιάζουμε τί θα την κάνουμε!!! Αν πάρει ο δικός μου γιατί να μην πάρει ο δικός σου καλέ;;; Θα ρωτήσω όμως αύριο για σιγουριά τον άντρα του σπιτιού...

Φιλενάδα Σολαρουίτα-Ματάρες με τα του Άραβα σου ξέφυγε το χτεσινό μου μηνυματάκι "Θα είμαι κι εγώ εκεί" σου είπα και ανυπομονω!!!

Μια χαρά είμαι..και σχετικά με το δημιουργικο κομμάτι να δηλώσω ότι είμαι ακόμα δουλειά και ούτε ξέρω τι ώρα θα ριμαδοτελειώσω, Παρασκευή απόγευμα σου λέει ο άλλος!!! ΑΑΑΑ και την Δευτέρα φυσικά και δουλεύουμε..γιατί κυρίες και κύριοι..όπως δήλωσε το μπιγκ μπος εγώ σας πληρώνω...οι εταιρίες που δεν δουλεύουν την δευτέρα είναι επειδή έχουν απλήρωτους τους υπαλλήλους..τάδε έφη το σούργελο και μας άφησε στον τόπο..

Τζίνι καλά είμαι μόνο το αιμάτωμα από την μύτη δεν έχει απορροφηθεί ακόμα..αφού σκέφτομαι μιας που ο θεός καλή μύτη δεν μου έδωσε να βάλω τα 358 ευρώ (τα κρατικά λεφτά..ξέρετε) να τσοντάρω και τα υπόλοιπα και μιας που ήταν στραβό το άμπέλι το έφαγε και ο γαιδαρος να παω να χτυπήσω μια ρινοπλαστική να ισιώσω :D

Να πας ...και από μένα καλή επιτυχία...Η ξαδέρφη μου έκανε πρόσφατα και πραγματικά στο λέω..άλλαξε εντελώς όψη! Αλλος άνθρωπος!

age.png

Α,χαχαχαχαχαχα! Κι εγώ το παθαίνω μερικές φορές αυτό με το στόμα μου! Εκεί που είμαι η σούπερ κυρία του υψηλού επιπέδου, δεν ξέρεις τί μπορώ να γίνω! Καμιά φορά με έχει ακούσει ο άντρας μου και μου λέει μισογελώντας "μα τί στόμα είναι αυτό;" Κι εγώ απαντώ: "Στα λέω ναυτικά για να καταλάβεις ρε παιδί μου!!!":D:D:D

πες το ψεματα! ετσι θελουν ωρες ωρες να στανιαρουν τα παιδια μας!

τον εστολισα με κατι ψιλα λιγο πιο πριν τον δικο μου! παραγγελια στον νελιβερα τετοια ωρα κ χωρις να μου πει κ τπτ κ σκαει μυτη απ το μπαλκονι ο ντελιβερας (τακτικος πελατης ο ν., ξερουν οτι φυλαει καραουλι στο μπαλκονι, μη κ κανει τα απιστευτα χιλιομετρα να ανοιξει την πορτα!) να δωσει την παραγγελια κ εγω που λεει ο λογος εκλανα (μεντες γιατι σκιαχτηκα)!

μια τρελη απιστευτη μακαροναδα με κιμα που ειμαι κ φαν! κατσαρολα κατεβαζω! αχ μην με πληγωνεις αλλο κ κανω ψιλοδιαιτα!

λοιπν κ μια φιλη παιδικη ειχε στραβη μυτη κ λιγο μαγαλη, την εσπασε στο χαντμπολ κ την εσιαξε. βεβαια η σασου εκανε μεγαλη αλλαγη. την εκανε γαλλικη, αλλα της παει απιστευτα!

Tzini εσάς;

δεν πηρε τπτ το ωτο μου!

θα μαθουμε οταν παει με το καλο για τα σεμιναρια πριν φυγει η' αργοτερα.

σας εχω πει το σκηνικο που οταν ημασταν φρεσκοπαντρεμενοι, βλεπω κατι κενα στο λογ/μο μας κ ειχε στειλει 2 φορες καποια χρηματα κρυφα στη μανα του? κ τον τσακωσα! φυσικα κ με εσωσε το πληρεξουσιο! λεω δεν παω να δω την κινηση κ σε εκεινο το λο/μο? κ εβγαλα λαυρακι! γαιτι πολυ χαλαρα το ειχαμε αντιματωπισει το θεμα τοτε με το βαψιμο της πολυκατοικιας τους. δεν ηθελε να με ταραξει ο ν. ειχε μου ειχε πει! πιφ!

τουρκος μετα εγω! ε οχι να κανω εγω το σκατο μου παξιμαδι φρεσκοπαντρεμενη κ η κυρια να κανει τη ζωη τη χαρισαμενη.

α! δεν εχω μιλησει μαζι της απο πριν το πασχα τοτε με το σκηνικο με το ονομα κ εχω βρει την ησυχιιιια μου. μια χαρα! πραγματικα δεν με νοιαζει καθολου αν ζει η' πεθαινει κ δεν ντρεπομαι καθολου ειναι πολυ κακος ανθρωπος κ αν κανει το λαθος κ μου ανοιξει κουβεντα στα βαφτισια την εκανε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...