Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι κι εγώ!

Σολαρουίτα εννοείται πως θα είμαι κι εγώ εκεί! Ανυπομονώ Καλή επιτυχία και να μας κρατάς ενήμερες!

Καλά δεν άντεξα και πήγα σήμερα Εθνική πουρνό πουρνό να εισπράξω την επιστροφή! 358 ολόκληρα ευρώ είναι τι να τα αφήσω??? :D

Με το που μπαίνω μου λένε "αχ δυστυχώς σήμερα εισπράττονται μόνο μισθοί και συντάξεις γιατί συμμετέχουμε στην απεργία"..και γύρισα με άδεια χέρια!

Paros χα χα χα χα χααααα έχουν κάψει καρδιές δεν ξέρεις. τι έχουν απειλήσει να με κλέψουν να με βιάσουν να με πάνε σ΄άλλη χώρα και να μη με ξαναδεί κανείς (ένας ζάμπλουτος άραψ) χα χα χα ααααα να΄σαι καλά μου θύμησες τα νειάτα μου

καλησπεριζω τις κοπελες μου!

σολε θα ερθω κ εγω με οχλο το τριο στουτζες απο τα τρια παιδια μου τα λεβεντικα!

μαρη στειλε πιμιο τη σελιδα να σε δω κ εγω!

εκτος κ αν λετε γαι το αντ φρεντ εδω στο καφε. κατι προσπαθουν να με μαθουν στις διδυμομανες, αλλα δεν γλεπω φωε στο τουνελ, καθωτι γκαβαδι κ σε αυτα!:( μα θα τη βρω την ακρη, που θα παει!

Tzini αττική οδό νομίζω δεν μπαίνει στις αποδείξεις!

για την ακριβια μου απαντησε οτι δεν χρειαζεται την βεβαιωση (την βρηκα αφου τους ειχα παει τα χαρτια) γιατι δεν μπαινει στις γενικες δαπανες.

Καλά δεν άντεξα και πήγα σήμερα Εθνική πουρνό πουρνό να εισπράξω την επιστροφή! 358 ολόκληρα ευρώ είναι τι να τα αφήσω??? :D

Με το που μπαίνω μου λένε "αχ δυστυχώς σήμερα εισπράττονται μόνο μισθοί και συντάξεις γιατί συμμετέχουμε στην απεργία"..και γύρισα με άδεια χέρια!

κατι σαν τον εβραιο που κινησε για το παζαρι κ ηταν η μερα σαββατο. νιχνιχνιχνινιχνχινχινιχν!

πως εισαι? εχεις πονακια η' ολα καλα περασε?

εμας εντελει βγαινει μηδενικη η εκκαθαριση, χωρις προμπλεμ στα τεκμηρια. κ θα την καταθεσει την τριτη λεει μηπως κ για να ειναι εμπροθεσμη, αλλιως ηλεκρονικα.

ρε παιδια σουαχιλι κανονικα η ρημαδοδηλωση φετος!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Υπομονή σε όλες μας. Εγώ πακετάρω καθημερινά..και ο γολγοθάς μου συνεχίζεται. Σήμερα μετά τη δουλειά πάλι θα ασχοληθώ με τη μετακόμιση! Γκρρρρ...Το Σ/Κ είπαμε είναι το μεγάλο ντου...

Στο γραφείο πάλι επικρατεί ο χαμός του χαμού, ω χαμέ! Σε λιγότερο από μηνα έχουμε 1)διεθνές συνέδριο (εμείς το οργανώνουμε τρομάρα μας)...2)επιμορφωιτκό σεμινάριο (διπλό μάλιστα με δυο ομάδες εκπ/κών 35 ατόμων η καθεμιά),3) Επιτελική συνάντηση εργασίας με τους συνεργάτες από το εξωτερικό (3ήμερη) 4) και ένα σεμινάριο επιμορφωσης μιας εβδομάδας στην Αθήνα...αυτά όλα Ιούλιο κάποια πέφτουν την ίδια χρονική στιγμή φυσικά και είμαστε στο τελικό στάδιο του οργανωτικού κομματιού και όπως καλαταβαίνετε σαλταρισμένοι όλοι.

Solaris καλέ θέλω κ γω να δω τις ματάρες! Πού; Πώς; Α, στην παρουσιάση του βιβλιου δέχεστε και ετεροδημότες;;;

Κατα τα αλλα αντέχω. Ναι καλά το είπες, έχω κάπως πάρει τα πάνω μου..

Σας αφήνω και επιστρέφω στο χαμό του γραφείου...

age.png

Τα υπέροχα μάτια της Solaris είναι στο δημόσιο προφίλ της! Πάτα πάνω στο όνομά της και θα δεις!

Να θυμάσαι ότι μετά το Γολγοθά έρχεται η... Ανάσταση!!!:D:D:D Όταν θα απολαμβάνεις το υπέροχο σπίτι θα λες χαλάλι η μετακόμιση και η κούραση!

Τώρα για τα επαγγελματικά σου ειλικρινά σε ζηλεύω! Πρέπει να είσαι σε δημιουργικό οργασμό, έτσι;;;:D Θα έρθεις Αθήνα; Πότε; Καιρός για κανένα καφεδάκι περισσεύει;:P

Χα χα χα καλημέρα :)

Βρε Τζίνι αποθέωση είσαι χειρότερη από μένα δεν το συζητάμε. Pasxalitsa προσπάθησα να το κάνω σωστά αλλά δεν ξέρω εαν τα κατάφερα και πως.

Ayla και βέβαια θα δεχόμαστε και ετεροδημότες. Βέβαια είναι λόνγκ σοτ μέχρι τότε θα δούμε τι και πως και πότε. Καμιά βιταμίνα παίρνεις;

Βρε Solaris, βρε Solaris, τον άφησες τον Άραβα και έφυγε βρε Solaris;;; Μα κανένα μάθημα δεν πήρες από τη Βλαχοπούλου; Τουλάχιστον αυτοί το δηλώνουν ότι είναι πολυγαμικοί ενώ οι δικοί μας οι χριστιανοί δηλώνουν άλλα και κάνουν άλλα, οπότε ποιος είναι πιο τίμιος;;;

Και βέβαια τον άφησα γιατί μετά από μια βδομάδα ήθελε να έρθει σπίτι μου να γνωρίσει τη μάνα μου (!!!!!!!) και όταν του είπα όχι τότε μου είπε ότι θα αγοράσει σπίτι να έρθει να μείνουμε μαζί και όταν πάλι του είπα όχι τότε μου την έσκασε την παραμύθα οτι άμα θέλει να με κλέψει είναι πολύ εύκολο (κι εκεί προσπάθησα να τον ηρεμήσω). Μετά με έπαιρνε με τις ώρες και μου κλαιγόταν που δεν είναι καλά που αρρώστησε εξαιτίας μου που τον πονούσε η καρδιά του κλπ ε, και λέω εντάξει αρκετά. Πάντως ακαδημαϊκά για την ιστορία ξέρετε τι μου είπε; και με άφησε σέκα;;; "οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σου εαν χρειαστείς οτιδήποτε απλώς θα μου κάνεις ένα τηλέφωνο". Που δε στο λέει αυτό άνθρωπος εκτός κι αν σε εκτιμά (πολύ). Είμαι σίγουρη οτι και τώρα αν τον πάρω τηλέφωνο και του πω θέλω αυτό, θα το κάνει.

Τι τον θυμηθήκατε τώρα τον μαύρο; βρε Πασχαλίτσα; χα χα χα!

θέλω να χάσω 2 ριμαδιασμένα κιλά να πάω στα 89 και δε μπορώ. Σκέφτομαι να κόψω και το μεσημεριανό (το έχω ήδη μειώσει) και να το αντικαταστήσω με κορνφλεικς με γιαούρτι. Εχω χάσει πόντους ρε γμωτι το βλέπω στα ρούχα, αλλά κιλό δε βλέπω.

Διαφημίσεις

Χα χα χα καλημέρα :)

Βρε Τζίνι αποθέωση είσαι χειρότερη από μένα δεν το συζητάμε. Pasxalitsa προσπάθησα να το κάνω σωστά αλλά δεν ξέρω εαν τα κατάφερα και πως.

Ayla και βέβαια θα δεχόμαστε και ετεροδημότες. Βέβαια είναι λόνγκ σοτ μέχρι τότε θα δούμε τι και πως και πότε. Καμιά βιταμίνα παίρνεις;

:shock: ..ρε γμτ..τις ξεχνάω τις περισσότερες φορές..όλο βιαστική είμαι και τη μια έχει περάσει η ώρα του φαγητού, την άλλη δεν τρώω σπίτι και δεν τις έχω μαζί μου..την άλλη δεν το θυμάμαι καν...βράστα..Ενώ οργανώνω τέλεια ένα κάρο αλλα πράγματα και δραστηριότητες..τα δικά μου δε μπορώ να τα οργανώσω με τπτ. It's a mess!

age.png

Και βέβαια τον άφησα γιατί μετά από μια βδομάδα ήθελε να έρθει σπίτι μου να γνωρίσει τη μάνα μου (!!!!!!!) και όταν του είπα όχι τότε μου είπε ότι θα αγοράσει σπίτι να έρθει να μείνουμε μαζί και όταν πάλι του είπα όχι τότε μου την έσκασε την παραμύθα οτι άμα θέλει να με κλέψει είναι πολύ εύκολο (κι εκεί προσπάθησα να τον ηρεμήσω). Μετά με έπαιρνε με τις ώρες και μου κλαιγόταν που δεν είναι καλά που αρρώστησε εξαιτίας μου που τον πονούσε η καρδιά του κλπ ε, και λέω εντάξει αρκετά. Πάντως ακαδημαϊκά για την ιστορία ξέρετε τι μου είπε; και με άφησε σέκα;;; "οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σου εαν χρειαστείς οτιδήποτε απλώς θα μου κάνεις ένα τηλέφωνο". Που δε στο λέει αυτό άνθρωπος εκτός κι αν σε εκτιμά (πολύ). Είμαι σίγουρη οτι και τώρα αν τον πάρω τηλέφωνο και του πω θέλω αυτό, θα το κάνει.

Τι τον θυμηθήκατε τώρα τον μαύρο; βρε Πασχαλίτσα; χα χα χα!

θέλω να χάσω 2 ριμαδιασμένα κιλά να πάω στα 89 και δε μπορώ. Σκέφτομαι να κόψω και το μεσημεριανό (το έχω ήδη μειώσει) και να το αντικαταστήσω με κορνφλεικς με γιαούρτι. Εχω χάσει πόντους ρε γμωτι το βλέπω στα ρούχα, αλλά κιλό δε βλέπω.

Κι επαναλαμβάνω εγώ μετά από αυτά που λες! Και τον άφησες τον Άραβα να φύγει; Αχ βρε έπρεπε να το ζήσεις αυτό! Φαντάσου τί βιβλίο θα έγραφες! Μόνο αυτό σου λέω!

Χωρίς πλάκα εγώ θα το ζούσα πάντως! Εκτός και αν δεν τον γούσταρες καθόλου!

:shock: ..ρε γμτ..τις ξεχνάω τις περισσότερες φορές..όλο βιαστική είμαι και τη μια έχει περάσει η ώρα του φαγητού, την άλλη δεν τρώω σπίτι και δεν τις έχω μαζί μου..την άλλη δεν το θυμάμαι καν...βράστα..Ενώ οργανώνω τέλεια ένα κάρο αλλα πράγματα και δραστηριότητες..τα δικά μου δε μπορώ να τα οργανώσω με τπτ. It's a mess!

Καλά κι εγώ μια από τα ίδια!!!! Ό, τι έχει σχέση με τον εαυτό μου το ξεχνάω!!! Δεν το κάνω επίτηδες, απλά τα ξεχνάω και να σκεφτείς ότι πρέπει να παίρνω και φάρμακα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...