Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Α, χαχα! Κι εμένα η μάνα μου τα ίδια μου κάνει! Τη φράση "συγγνώμη, έκανα λάθος" δεν τη γνωρίζει!!! Εγωισμός σε σημείο παραλογισμού! Μπορεί να σου στριφογυρίσει με τα λόγια τις καταστάσεις και να προσπαθεί να σε πείσει ότι το μαύρο είναι άσπρο!

Δηλαδή τα γυαλιά τα βρήκες σπασμένα στη θέση τους, αν κατάλαβα καλά; Μήπως έπεσε κανένα βιβλίο επάνω ή κάτι σχετικό με τη μετακόμιση;

Άστα η συγκατοίκηση είναι δράμα! Εμένα έμενε για μερικούς μήνες εδώ (και πάλι όχι μόνιμα) όταν γέννησα και τα είχα δει όλα!

Αφού να σκεφτείς είχα πει να στείλω τη μικρή σε ένα συμπαθητικό σχολείο στο Χαιδάρι και να μένω στον Κορυδαλλό στο πατρικό κάποιες μέρες τη βδομάδα και ο άντρας μου μου είπε επί λέξη: "Εντάξει, θα είναι και κοντά το σχολείο με το Δαφνί που θα έρχομαι να σε βλέωπω, γιατί εκεί θα καταλήξεις!"

Εγώ έχω κι άλλο θέμα! Δεν τα βρίσκουν και μεταξύ τους οι γονείς μου... Μια ζωή μεγάλωσα με αυτό το πρόβλημα!!! Είναι τόσο κουραστικό! Γέρασαν και φέρονται με τον ίδιο ανώριμο τρόπο μεταξύ τους, σα μωρά κάνουν!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, χαχα! Κι εμένα η μάνα μου τα ίδια μου κάνει! Τη φράση "συγγνώμη, έκανα λάθος" δεν τη γνωρίζει!!! Εγωισμός σε σημείο παραλογισμού! Μπορεί να σου στριφογυρίσει με τα λόγια τις καταστάσεις και να προσπαθεί να σε πείσει ότι το μαύρο είναι άσπρο!

Δηλαδή τα γυαλιά τα βρήκες σπασμένα στη θέση τους, αν κατάλαβα καλά; Μήπως έπεσε κανένα βιβλίο επάνω ή κάτι σχετικό με τη μετακόμιση;

Άστα η συγκατοίκηση είναι δράμα! Εμένα έμενε για μερικούς μήνες εδώ (και πάλι όχι μόνιμα) όταν γέννησα και τα είχα δει όλα!

Αφού να σκεφτείς είχα πει να στείλω τη μικρή σε ένα συμπαθητικό σχολείο στο Χαιδάρι και να μένω στον Κορυδαλλό στο πατρικό κάποιες μέρες τη βδομάδα και ο άντρας μου μου είπε επί λέξη: "Εντάξει, θα είναι και κοντά το σχολείο με το Δαφνί που θα έρχομαι να σε βλέωπω, γιατί εκεί θα καταλήξεις!"

Καλά σου ειπε ο άντρας σου Pashalitsa μου.

Τα γυαλιά ναι ήταν στη θέση τους, δηλ. τα βρήκα στο μπάνιο σε ένα ραφάκι που τα βάζω πάντα γιατί το πρωί πλένω χέρια/πρόσωπο κ βάζω τους φακούς και αντίστροφα το βράδυ τους βγάζω και βάζω τα γυαλιά διότι έχω και αρκετή μυωπία....Δε κυκλοφορώ χωρίς αυτά, βασικά δε βλέπω χωρίς αυτά! Και μου τη είπε κ όλας ότι δεν είναι η θέση τους στο μπάνιο! Θα τρελαθώ δηλαδή δεν το ήξερα να τα κρύβω στη...ντουλάπα! Από τότε που ήρθε και εγκαταστάθηκε εδώ (όταν ξεκίνησα δουλειά πάλι δηλ.) το μοναδικό φωτεινό διάλειμμα ήταν στο ξέμπαρκο του άντρα μου που έφυγε! Μετά τα ίδια....Εντωμεταξύ έχει σπάσει διάφορα πράγματα μπιμπελό κ αναμνηστικά και της έχω απαγορεύσει το ξεσκόνισμα (δεν έχω πει τπτ άλλ όμως η έρμη λέω οκ ζημιά είναι δεν πειράζει κατά λαθος εγινε)...ποτέ όμως δε μου έχει πει "εσπασα αυτό" το βάζει στη θέση του ή το καταχωνιάζει κάπου και το ανακαλύπτω εκ των υστέρων εγώ σε άσχετη φάση. Σήμερα το απόγευμα έφυγε πήγε Ηράκλειο στην αδερφή της και εγώ αναακάλυψα τη ζημια πριν λιγο που πηγα η έρμη να βγάλω τους φακούς να ηρεμήσω (υποτίθεται). Εκνευριστικά τόσο γιατί τα γυαλιά είναι εργαλείο για μένα δεν είναι διακοσμητικό και έπρεπε να μου το πει εγκαίρως μπας και προλάβω κανα οπτικό ανοιχτό. Αλλα΄ακόμα και πριν που την πήρα τηλ επιμένει ότι δεν έκανε τπτ αυτή.Δηλαδή το σπίτι μου είναι το σπίτι των πνευμάτων που τα αντικείμενα σπάνε και διαλύονται ως δια μαγείας από μόνα τους! Θα τρελαθώ!!!!

Πείτε μου τι να κάνω να ηρεμήσω?? ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

age.png

Το πιο εκνευριστικό είναι και η κριτική από πάνω "δεν είναι εκεί η θέση τους!" Τί να πω! Τώρα θα τη βγάλεις με φακούς επαφής και κοίτα να παρακαλέσεις κανέναν οπτικό να τα φτιάξει ως το Σάββατο το μεσημέρι. Το βλέπω δύσκολο όμως αν έχουν αυτή την ειδική επεξεργασία που τους λεπταίνει, όπως ξέρω από μια φίλη που είχε πολλούς βαθμούς! Και είναι όντως πανάκριβοι οι φακοί! Πως και δεν κάνεις αφαίρεση της μυωπίας; Τι σου λέω τώρα κι εγώ ε;;; Απλά αναρωτιέμαι στην ιστιοπλοία τί κάνεις; Γιατί δεν πιστεύω να το ρισκάρεις να φοράς γυαλιά...

Θυμάμαι αυτή τη φίλη (συμμαθήτρια ήταν) που μου έλεγε ότι χωρίς τα γυαλιά της έβλεπε σχεδόν μόνο σκιές, και ο γιατρός της είχε απαγορέψει να γεννήσει φυσιολογικά!

Το πιο εκνευριστικό είναι και η κριτική από πάνω "δεν είναι εκεί η θέση τους!" Τί να πω! Τώρα θα τη βγάλεις με φακούς επαφής και κοίτα να παρακαλέσεις κανέναν οπτικό να τα φτιάξει ως το Σάββατο το μεσημέρι. Το βλέπω δύσκολο όμως αν έχουν αυτή την ειδική επεξεργασία που τους λεπταίνει, όπως ξέρω από μια φίλη που είχε πολλούς βαθμούς! Και είναι όντως πανάκριβοι οι φακοί! Πως και δεν κάνεις αφαίρεση της μυωπίας; Τι σου λέω τώρα κι εγώ ε;;; Απλά αναρωτιέμαι στην ιστιοπλοία τί κάνεις; Γιατί δεν πιστεύω να το ρισκάρεις να φοράς γυαλιά...

Αχ...στην ιστιοπλοΐα φοράω φακούς πολύ ειδικούς με σιλικόνη που κολλάνε σχεδόν στο μάτι πάνω και δε μου έχουν φύγει ποτέ. Το σκεφτόμουν για τα λέιζερ αλλά το πιστεύεις ότι ποτέ δεν είχα τόσο χρόνο που απαιτεί η αποθεραπεία; ΠΟΤΕ! Ο μικρός μου αδερφός έκανε πριν 2 χρόνια και είναι μια χαρά ηρέμησε το παλληκάρι. Και να σκεφτείς ότι το Πανεπιστημιακό εδώ στην Κρήτη είναι το καλύτερο σε αυτό! Από όλη την Ελλάδα έρχονται και εγώ που το έχω δίπλα μου δεν έχω προλάβει.

Ως το Σάββατο δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβω γμτ. Είναι αυτό που είπες με λέπτυνση και τα στέλνουν στην Αθήνα.Την πάτησα πανηγυρικά!

Αύριο που θα έρθει η μάνα μου θα αρχίζει την κλασική κλάψα ότι "προσφέρω ό,τι μπορώ και δεν το αναγνωρίζεις " κλπ και θα με κάνει ακόμα πιο τούρμπο!

Πάω να την πέσω να μην κουράζω περισσότερο τα μάτια μου.

Α, έχω 7 βαθμούς...υπάρχουν και χειρότερα μια φίλη μου είχε 14...και υπάρχουν και πιο υψηλές μυωπίες. Και να σκεφτείτε ότι πριν 5 χρόνια είχα 2μιση περίπου!! Ατιμο διάβασμα τι κάνεις ε;

age.png

Διαφημίσεις

Υπάρχει μυωπία 14;;; Νόμιζα ότι πάει ως το 10! Αυτή η φίλη είχε 9 και 9,5!

Τώρα ό,τι και να πεις στη μάνα σου το πρόβλημα δεν αλλάζει!

Σε ανύποπτο χρόνο πες της ότι σε ενοχλεί που δεν σου λέει τη ζημιά την ώρα που την κάνει! Μάλλον θα σε βγάλει τρελή όμως, οπότε δεν έχει νόημα! Εγώ κουράστηκα πια! Γι΄αυτό ή δε μιλάω καθόλου ή μου τη δίνει και μπορεί να αρχίσω και να ουρλιάζω χωρίς να προηγηθεί διάλογος, απλά γιατί ξέρω τις απίθανες απαντήσεις που θα πάρω!

μουαχαχαχχαχαχχαχ!

ωρε τι τραβαμε με τις μαναδες μας!

αυλα εγω καποτε εφτιαχνα yoha φακους για τα γυαλια αλλα την πατησα 2 φορες κ τελος τα αστρονομοκα ποσα. εχω πλαστικο φακο κ αμα χαρακωθει τους αλλαζω. βεβαια εγω εχω 4.50 κ 4.25 οποτε καμια σχεση! κ φακους επαφης καποιυς σε κουτι με εξι μεσα περνω.

κατα τα αλλα δεν την αφηνω να αγγιζει τπτ στο σπιτι εκτος απο την κουζινα αραια κ που αν μαγειρεψει κατι κ γινετε γκραφιτι στα πλακακια απο τα λαδια κ τις σαλτσες!

ρε παιδια, γιατι η διαισθηση μου μου λεει τι μαλλον θα μαςαπει να βαλουμε κ αλλα εξοδα?! 30.700 ειναι εντελει ολο το πακετο, αλλα τα 12.200 ειναι γεννα, ασφαλεια ζωης, 2τουτου, αττικη οδος, διαφορα ιατρικα, κ μαιευτηρας φυσικα οχι αληθινη αποδειξη!

αιντε να ξημερωσει η μερα να μας πει καποια στιγμη!

παρεπιπτωντος κ εγω την ιδια απορια με την μαριαννου ειχα. αλλα μια ζωη εκπροθεσμη την κανω!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

βρε αυλα εγω κ νιωθω, δηλ. τι νιωθω ειμαι τυφλη με αυτους τους βαθμου που εχω. ποπο κ θα τη βγαλεις με φακους επαφης? κανε κ ενα σπεαρ σκελετο φθηνο για τετοιες καταστασεις!

ποτε πας στο καινουργιο πιτι με το καλο?

πασκουαλ εντελει θα πας στο χοσπιταλι το παιδι για το ραντεβου?

σολο, σολε, ο σολε μιο, που εισαι ωρε κοπελα?!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Kαλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα και καλά!

Το έστειλα το βιβλίο στον Ψυχογιό. Τώρα ξεκίνησα ήδη το επόμενο:)))) κοριτσάκια άμα υπογράψω λέμε άμα και κάνω παρουσίαση, θα το ήθελα πάρα πολύ να έρθετε όλες γιατί το θέμα είναι ναυτικό (τι τραβάνε οι καημένες οι γυναίκες των ναυτικών) δε λέω μεγάλες κουβέντες ακόμα θα τα πούμε. Τις τελευταίες μέρες έχω κάνει φίλο έναν εκπαιδευτή ναυτικών (μετεκπαίδευση, υποθέτω εκεί που δίνουν για τα παραπάνω διπλώματα) που είναι κονσάλταντ σε επιθεωρήσεις πλοίων κλπ ο οποίος είναι μεγάλος μεν, συμπαθέστατος δε. Μια μέρα με ρώτησε γιατί είμαι τόσο στενοχωρημένη και του απάντησα. Ε,πάνω κάτω του είπα και μου είπε οχι τα καλύτερα γι΄αυτά που βλέπει ως εκπαιδευτής στους μελλοντικούς ναυτικούς. Μου είπε οτι είναι αχάριστοι και εξαιρετικά δολοπλόκοι. Αλλά κυρίως αχάριστοι. Έριξα μαύρο γέλιο.

Κατά τα άλλα καλά είμαι, είχα πάει Σχοίνο-Μαυρολίμνη για μπάνιο με μια φίλη μου που με μάτιαξε "σαν ξένη" είπε οτι μοιάζω με μάτιαξε και μια άλλη α στο καλό πια.

Πάω να ανεβάσω τις φωτός που έβγαλα προχτές. με δυσκολεύει αυτό το σαιτ.

Ayla σε βλέπω ανανεωμένη!

Πασχαλίτσα, που είσαι πια;

Μαριάν, κι εσύ;

Διαφημίσεις

Εμένα μου είπε ότι Αττική Οδός και διόδια μπαίνουν! Καλά θα ρίξω τρελο γέλιο έτσι και μου γίνει έλεγχος!:tongue:

Solaris, ε, χμ, πόσο μεγάλος είναι ο εκπαιδευτής; Πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι άντρες και ο άντρας μου με λέει "νεκρόφιλη":D:D:D. Αφού έχουν ασπρίσει οι κρόταφοί του τώρα και μου λέει "γμτ θα πάω να πάρω χρωμοσαμπουάν!" κι εγώ του λέω "ΟΧΙ, ΟΧΙ μη μου το κάνεις αυτό με... φτιάχνουν!" Από τη μια με έβριζε και από την άλλη του άρεσε που το άκουσε!!!

Συγχαρητήρια για το βιβλίο, εγώ ευχαρίστως θα έρθω σε ενδεχόμενη παρουσίασή σου!

Pasxalitsa

Δεν το συζητάμε οι μεγαλύτεροι έχουν το know how to modus operandi το κατιτίς λίγα και καλά (και πολύ καλό σεχ). Εχει παιδί όμως που σπουδάζει απ΄οτι είδα. Να το χαίρεται. Και τη γυναίκα του επίσης να τη χαίρεται. Ευτυχώς έχουν μακρύνει και τα μαλλιά μου κάπως. Τώρα που είναι καλοκαίρι μου κακοφαίνεται...τώρα τα κοιτάζω και στεναχωριέμαι...

μόλις μου είπαν να κάνω ραδιόφωνο και να μιλάω για τις σχέσεις, με τίτλο εκπομπής το όνομα της σελίδας μου στο φ/β.

Θα μου έκανε καλό....δεν έχω όμως σύνδεση σταθερή (πιάνω το ασύρματο του δήμου) και επιπλέον με τη μάνα μου στο σπίτι, δε γίνονται αυτά...

ο εκπαιδευτής έχει ένα σκάφος όσο το σπίτι μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...