Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Οι αποδείξεις από ενοίκια, ασφάλειες κλπ περνιούνται σε ειδικούς κωδικούς στη φορολογική δήλωση και δε μπαίνουν μαζί με τις άλλες αποδείξεις (τις καταναλωτικές)! Εκτός και αν σου τις ξεχωρισε η λογίστρια Πάρος!

Εγώ έχω καταγράψει τα ποσά και τώρα αρχίζω τις προσθέσεις!!!

Άντε να δούμε! Ακούς, μου είχε πει να μαζεύω για 15000 και τώρα μου λέει για 30000 αλλά να με ειδοποιήσει δεν ήξερε ο λογιστής ότι κάτι άλλαξε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι την πάτησε κόσμος έτσι..κάποια στιγμή βαρέθηκε να μαζεύει αποδείξεις...έχει όμως αποδειχτεί από τις πρώτες εκκαθαρίσεις (πχ της μάνας μου που της ήρθε χτες μάλιστα η επιστροφή) ότι τελικά όσοι μάζευαν θα βγουν κερδισμένοι και μάλιστα αρκετά. Μου έλεγε η κολλητή μου ότι στο Υπ.Οικονομικών τώρα τραβάνε τα μαλλιά τους με τις επιστροφές αφού τελικά τα έσοδα από τους φόρους θα είναι πολύ λιγότερα από τον αρχικό τους προϋπολογισμό. Μάλιστα υπάρχει φόβος να μην πάρουν τις επιστροφές τους όλοι δηλ. οι τελευταίοι που υποβάλουν δηλώσεις διότι το ταμείον θα είναι μείον πλέον. Καντε τις δηλώσεις σας γρήγορα κορίτσια να μην είστε στην τελευταία φουρνιά!!! Εμένα μου το είχε πει αυτό εγκαίρως η κολλητή και την είχα κάνει τη δηλωση ήδη από τις 2 Μαϊου.

ΥΓ: Ο λογιστής αμα είναι δικός σου άνθρωπος κάνει παπάδες. Αν σε βλέπει σα πελάτη σε αντιμετωπίζει τυπικά και δεν ασχολείται με την κάθε περίπτωση διεξοδικά. Να ξεμπερδεύει θέλει. Εγώ αυτό έχω διαπιστώσει μιλώντας εκ πείρας πια.

age.png

Καλημέρα!!!!

Ε ωραία, 24000 μάζεψα σε αποδείξεις, γιατί να μας έρθει χρεωστικό δεν καταλαβαίνω... Την πήρα τηλ. και δεν το σηκώνει.. Καλά θα την πνίξω δεν υπάρχει περίπτωση, πέρσι με μεγαλύτερο εισόδημα και δεν πληρώσαμε τπτ, φέτος λόγο του οτι ήταν σε καράβι με ξένη σημαία του έβαλαν την υπηρεσία αργότερα και θα πληρώσουμε κιόλας??? Δεν υπάρχει περίπτωση!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Εντωμεταξύ κάποια απο τα δάνεια που έχουμε πχ του αυτοκινήτου, ένα καταναλωτικό και ένα στεγαστικό δεν μου τα έβαλε μέσα ρε κορίτσια, γιατί μου είπε και να τα βάλουμε δεν αλλάζει τπτ..

Λοιπόν μίλησα με την λογιστρια και μου είπε ότι επειδή έχουμε νοικιάσει το σπίτι μας το ενοίκιο φορολογείται αλλα για 1500 380 μου φαίνονται πολλά.. Εσείς περνετε κανένα ενοίκιο για να συγκρινω;

Διαφημίσεις

κοπελες εδωσα τα χαρτια μου κ την σουμα κ αθ την μελετησει. απλα το βραδυ θα του στειλω το εξελι γαι να βρει που ειναι οι αποδειξεις εγγυσεις απο αγαθα-ηδη ωστε να τα καταθεσει με φωτοτυπιες, κ θα μας ενημερωσει αν ειανι να βαλουμε κ αλλες αποδειξεις.

παρος δεν ξερω τι ισχυει για τα ενοικια, ξερω ομως οτι οι γονεις μου που νοικιαζουν τις γκαρσονιερες σχεδον το 40% (ισως το 30%) το κραταει η εφορια. ειναι κ συνταξιουχος ο πατερ οποτε δεν ξερω να σε δαιφωτισω παραπανω! δεν καταλαβα γιατι δεν εβαλε τα αλλα που λες? τι σημαινει το ιδιο θα ειναι, δεν αλλαζει? φυσικα κ αλλζει? μηπως να εκανες μια συμπληρωματικη, αν σε συμφερει? ασχετο τι μαγαζι εχεις καλε?!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Πάρος αν εσύ δε δουλεύεις, το ενοίκιο από το σπίτι το δηλώνεις προσωπικό εισόδημα και δε φορολογείται νομίζω (ως τις 12000)... Αν όμως εισπράττεις ενοίκιο από μαγαζί και έχεις και άλλο εισόδημα αλλάζουν τα πράγματα...

Και η φορολογία του ενοικίου είναι 30% περίπου..

Ρε παιδια με τις αποδείξεις από το στεγνωτήριο π.χ.που πήρα τί θα κάνω; Αν τις δώσω στην εφορία δεν θα έχω τα χαρτιά για την εγγύηση! Να βγάλω φωτοτυπίες;

Ε τότε έκανε η λογιστρια την βλακεία.. Της λέω γιατί δεν τα έβαλες σαν δικό μου εισόδημα και λέει επειδή το σπίτι είναι στο όνομα και των δυο.. Μ@λ@κια έκανε.. Θα πάω αύριο το πρωί εφορία μπας και το διορθωσω... Το μαγαζί το νοικιαζω αλλα παίρνω μικρό ενοίκιο.. Οπότε τα 12000 που είναι το αφορολόγητο με καλύπτουν..

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι?

Μέχρι πότε είναι η κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων?

Εγώ την έκανα μέσα Μάη και σήμερα μου ήρθε το εκκαθαριστικό. Για πρώτη φορά στα χρονικά έχω και επιστροφή, καταθέτωντας αποδείξεις 10000 ευρώ για ατομική δήλωση πάντα και εισόδημα ενός ενοικίου..βρε μπας και έκαναν κανένα λαθάκι λέω εγώ τώρα..:shock:

Πασχαλίτσα να τα καταθέσεις τα καταναλωτικά..όπως όλα δείχνουν με έσωσε το καταναλωτικο του αυτοκινήτου και οι αποδείξεις του συνταξιοδοτικού ασφαλιστικού προγράμματος που έκανα πέρσι..δεν εξηγείται αλλιώς η επιστροφή!

Για καλό και για κακό θα πάω μέσα στην άλλη εβδομάδα να καταθέσω την επιστροφή στην τράπεζα..μην το πάρουν και είδηση και τα ζητάνε πίσω μετα..:D

Διαφημίσεις

Ρε παιδια με τις αποδείξεις από το στεγνωτήριο π.χ.που πήρα τί θα κάνω; Αν τις δώσω στην εφορία δεν θα έχω τα χαρτιά για την εγγύηση! Να βγάλω φωτοτυπίες;

Βγαλτα φωτοτυπία πασχαλιτσα! Άμα την κανείς ηλεκτρονικά τις κρατάς τις αποδείξεις εσυ!!!

Η μικρή πως είναι με το ποδαρακι της;;

2 τινα πασκουαλε.

η' σου την βγαζει φωτοκοπια ο λογιστης με σφραγιδα δικη του που σφραγιζει κ υπογραφει ο ιδιος αντιγραφο απο το προτοτυπο, η' κανεις το ιδιο με την εταιρεια που το αγορασες.

οι περισσοτεροι κανουν το 1ο, αλλα παντα παιζει να μην το κανουν δεκτο το αντιγραφο κ να κανουν ελεγχο.

αν εχει καλα κονε ο λογιστης η' αν πεσει σε καλο εφοριακο κ οχι σε κανεναν μπιμπ, ολα καλα κ δεκτα κ χωρις τη σφραγιδα του. θα πρεπει ομως οπωσδηποτε να δει το πρωτοτυπο ο λογιστης αρχικα. κ οταν τα καταθετει εχει μαζι κ το πρωτοτυπο κ το αντιγραφο! κ μετα οπωσδηποτε σου το επιστρεφει!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Βγαλτα φωτοτυπία πασχαλιτσα! Άμα την κανείς ηλεκτρονικά τις κρατάς τις αποδείξεις εσυ!!!

Η μικρή πως είναι με το ποδαρακι της;;

Όλα καλά με το πόδι της μικρής, τώρα τη νύχτα τις βγάζω τις γάζες και τις φοράμε μόνο μέρα μην τυχόν και γδαρθεί και μας μείνουν σημάδια!

Τί να πω, τα έχω δει όλα με τα φορολογικά!

Ηλεκτρονικά θα κατατεθεί η δήλωση... Απλά ο λογιστής μου είπε ότι θα πρέπει να έχω έτοιμο το φάκελο σε περίπτωση ελέγχου...

Paros μήπως η λογίστρια σου βαριέται να ασχοληθεί διεξοδικά; Λέω τώρα εγώ δεν την ξέρω κι όλας...αλλά μου κάνει εντύπωση να σε ενημερώνει πχ η Pashalitsa για το θέμα με το ενοίκιο που μπορεί να δηλωθεί ως ατομικό εισόδημα και η κατεξοχήν αρμόδια να μη στο έχει έστω πει. Τι να πω; Την πληρώνεις κι όλας;;;;;; Για πιάσε και μίλα της λιγο στο άγριο! Ε?

Merjana μην ανησυχείς που εκκαθαρίστηκε νωρίς. Και της μάνας μου της ήρθε νωρίς νωρίς. Αν έχουν κανει λάθος πάντως που δεν το πιστεύω, βρίσκουν τρόπους να στα παρουν πίσω μην ανησυχείς! Για να χάσουν δεν υπαρχει περίπτωση. Απλα΄την πάτησαν με τις αποδείξεις ως σκέψη ..γιατί τελικά οι δικαιούχοι είναι πολλοί! Απλά τόσο καιρό κανείς δεν τις μάζευε. Τώρα όλοι τρέχουν.Πάντως είμαι σίγουρη ότι δεν έκαναν λάθος!

Αυτό με τις φωτοτυπημένες αποδείξεις από ηλεκτρικά ναι, ισχύει. Επίσης σε ξεχωριστό εντελώς κωδικό μπαίνουν τα ιατρικά εξοδα επομένως ότι έχετε απο κλινικές, μαιευτήρια, επισκέψεις σε ιδιωτικούς γιατρούς, οδοντιάτρους κλπ να το υπολογίσετε ΧΩΡΙΣΤΑ όχι στη μεγάλη σουμα με τις άλλες τις διάφορες αποδείξεις.

Κατα τα άλλα πριν λίγο ανακάλυψα σπασμένα τα γυαλιά μυωπίας μου που τα φοράω κυρίως στο σπίτι (όλη μερα με φακούς είμαι) για να ξεκουράζω τα ματια μου.Εχω τρελά νεύρα γιατί η μικρή δεν τα φτάνει εκεί που είναι αρα το μόνο άτομο που μπορεί να τα έσπασε (διότι ήταν στην θέση τους απλά ήταν σπασμένα) είναι η μάνα μου! Η οποία δεν το παραδέχεται με ΤΙΠΟΤΑ ότι τα έσπασε και δε μου είπε τπτ και τώρα θα ξεμείνω! Δεν προλαβαίνω να τα φτιάξω πέφτει κ 3ήμερο (θέλουν 2 μέρες και βάλε να φτιαχτουν γιατί είναι ειδικοί φακοί γμτ γμτ)....με μετακόμιση μάλιστα! Χώρια ότι ο ένας φακός στοιχίζει πάνω από 250 ευρώ!!!!!!!!!!!!!! :( Δε μου έφταναν τα έξοδα της μετακόμισης έχω κ τα κερατιάτικα από πάνω!

Ρε κορίτσια όταν δεν παραδέχεται τη @@κία που κάνει ΜΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ. Και δυστυχώς αυτό συμβαίνει συχνά.

Δεν έχω ένα μωρό μονο....έχω και δεύτερο! Τη μάνα μου!

age.png

...συνεχίζοντας με τα παραπάνω....Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω σε παιδικό τη μικρή από Σεπτέμβρη! Δεν αντέχω πια αυτή τη συγκατοίκηση! Καλή η βοήθεια της μαμάς...αλλά καλύτερα να νεύρα μου ήρεμα ετσι δεν είναι; Από τότε που έφυγα για σπουδές από την ΑΘήνα...δεν έχω ξανασυγκατοικησει με τη μαμά μου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και μου την έχει βιδώσει εντελώς!

(Φαίνεται;)

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...