Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

αλοχα κοπελουδες μου.

μπηκα στα γρηγορα καθωτι εχω τρελη πρεσσα κ τρελα πλεντηρια, κ μεγαλο προβημα με την υγρασια στο σπιτι. βγαλαμε τον αποθηκευτικο της κρεβατοκαμαρας με την τανια κ κατω απο τις ταβλες ειχε πιασει υγρασια το παρκε κ μουχλα:shock:!!!!!!!!! επισης, επειδη μοιραζομαι τα 2 φυλλα απο την ντουλαπα των διδυμων, μυρισαν τα ρουχα μου κ βαζω οοοολα τα ρουχα πλυντηριο! δηλ. σε 2 δωματια ξεσκιστηκε ο διας απο την υγρασια!!

κουκουτσιο μεσρι!

υπομονη για τον χασμπανο, περναει ο καιρος....!

αυλα. μεγαλη τζιπτισσα η σπετονυκοκυρα σου. κανονικα δεν εχει δικαιωμα να σου φερνει οποιον θελει, οτι ωρα θελει! αφου εδωσες κανονικα ενοικιο για τον ιουνιο μεχρι κ τις 30 ιουνη ειναι δικο σου το διαμερισμα! μα καλα ουτε την μικρη δεν σεβαστηκε?! τι ανθρωπος ειναι?!

πασκουλε, ασε κ μενα ο χασμπανος το κοκαλακι της νυχτεριδας εχει οταν μπαρκαρει απο επιθεωρησεις κ συναφη! μια ζωη τα ιδια. φευγουν η' τους φευγουν τα φιντανια κ πανε μεσα οι βεγγοι.

χτες ολα ωραια στο γαμο αλλα ευχομαι η γυναικα του φιλου μας, να τον αγαπαει παρα πολυ ωστε να αντεξουν τον ψυχολογικο πολεμο απο τους δικους της σαν ζευγαρι, γιατι η ψυχραμαρα μεταξυ των συμπεθερων εκανε μπαμ! να χεσω το βι αι πιλικι μου μεσα! δε λεω αστερι στην ποιοτικη μουσικη η θεια, αλλα ξακαβαλα κ λιγο μανδαμ! εχασα πασα ιδεα.

το σουπερ καλο στην υποθεση ειναι οτι ειδα μια κοπελα που φοραγε ενα απιστευτο φορεμα, σε στυλ πεταλουδα, με μανικι τρουα καρ, οτι πρεπει για την βαφτιση των διδυμων. την ρωτησα φυσικα απο που το εχει παρει κ ειμαι τυχερη, γκολντεν χολ, κηφισιας,αττικα, σοπ.! η ατακα του αντρα της: 300 γιουροζ ολα το πακετο στο δινω με τη γυναικα μου παρεα:lol:! κ ειχαν κ ενα γλυκα μπεμπετο παρεα!

καλα ηταν χτες, ειχαμε πολυ καιρο να βγουμε με τον ν. τοσο πολυ που σημερα πηραμε την οικογενεια χωραφα κ πηγαμε για φαγητο σε ενα ψαρομαγαζο καλο διπλα στην μεταμορφωση. τα διδυμα να δεις χαρα με την βολτα! κιχ δεν βγαλαν στην ψαροτεβερνα!

αλεγραρω, ισως μπω μετα!

φιλουτος σε ολες!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α! κ μαγειρευω κ για αυριο μοσχαρι λεμονατο. για ριξτε καμια ιδεα: με τι να το συνοδεψω? ρυζι η' πατατες με το ζουμακι απο το μοσχαρι? (μπλουμ ομως, οχι τηγανιτες κ φασαριες!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!!

Είχαμε ένα φουλ σ/κ!!! Δύο μανούλες Φεβρουαρίου Βάφτιζαν το Σάββατο και την Κυριακή και τρέχαμεεε! Η μία βάπτιση στο Καβούρι και η άλλη στον Κάλαμο..!

Σήμερα πήγε ο αγοραστής να δει το καράβι!!!! Είμαστε σε καλό δρόμο!!!! :)

Αyla ακριβώς, εφόσον πλήρωσες ολόκληρο ενοίκιο, θα κρατήσεις τα κλειδιά μέχρι 31/06 και 1/7 δώστε το κλειδί και μην την αφήσεις να το νοικιάσει νωρίτερα!

Άντε γιατί μερικοί άνθρωποι είναι το κάτι άλλο.. Μας βλέπουν και μόνες χωρίς άντρα και σου λένε αυτοί χαζή είναι δεν πειράζει.. Έτσι μου το έκανε και εμένα με τον κήπο.. Και απο δω και πέρα δεν αφήνω κανένα να με εκμεταλλευτεί.. Άντε γιατί όλοι πολύ έξυπνοι το παίζουν..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!!

Είχαμε ένα φουλ σ/κ!!! Δύο μανούλες Φεβρουαρίου Βάφτιζαν το Σάββατο και την Κυριακή και τρέχαμεεε! Η μία βάπτιση στο Καβούρι και η άλλη στον Κάλαμο..!

Σήμερα πήγε ο αγοραστής να δει το καράβι!!!! Είμαστε σε καλό δρόμο!!!! :)

Αyla ακριβώς, εφόσον πλήρωσες ολόκληρο ενοίκιο, θα κρατήσεις τα κλειδιά μέχρι 31/06 και 1/7 δώστε το κλειδί και μην την αφήσεις να το νοικιάσει νωρίτερα!

Άντε γιατί μερικοί άνθρωποι είναι το κάτι άλλο.. Μας βλέπουν και μόνες χωρίς άντρα και σου λένε αυτοί χαζή είναι δεν πειράζει.. Έτσι μου το έκανε και εμένα με τον κήπο.. Και απο δω και πέρα δεν αφήνω κανένα να με εκμεταλλευτεί.. Άντε γιατί όλοι πολύ έξυπνοι το παίζουν..

΄

Αυτό με το γκαζόν έπρεπε να το συμφωνήσεις στο συμβόλαιο...

Τώρα πάρε σπόρο και ρίξε βρε παιδί μου, είναι εύκολο να βρεις και θα σου έρθει πιο οικονομικά... Ακόμα και να βάλεις έναν άνθρωπο να το σκάψει και να το σπείρει, πιο οικονομικά θα σου έρθει (από τα 500 ευρώ εννοώ).

Εμένα μου κάνουν τρομερή εντύπωση πάντως τα ενοίκια που ζητάνε... Βλέπω τις αγγελίες και παθαίνω φρίκη...

Καλησπέρα Κορίτσια!

Αυτό το ταξίδι του δικού μου είναι τελείως διαφορετικό από τα υπόλοιπα..όλο το σκ του έκανα ψυχολογική υποστήριξη τι να πω..

Νομίζω ότι έχει πέσει σε κατάθλιψη, αν και πάντα εγώ ήμουν αυτή που χρειαζόμουν υποστήριξη αυτή την φορά είναι διαφορετικά..δεν τον χωράει ο τόπος..:-(

Διαφημίσεις

μαριαννου ειναι συνηθες το φαινομενο να τα βλεπει μαυρα κ αραχνα κ ο δικος μου χασμπανος εν πλω.

αλοχα κ στις αλλες κοπελαρες!

ρε κορες τελειωμο δεν εχει το της δηλωσης. μεχρι τις 3μιση χτες εγραφα σε εξελ! κ εχω ακομα! ευτυχως κατι καμει κ ο ν. μου διαβαζει τα ποσα κ κουραζεται το καμαρι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ του λεω αυτα τα παγια απο δανεια τουτου, ασφαλειες ζωης, τοκετο κτλ σε ξεχωριστη διαφανεια. ε λες κ του ειπα αστα εξω χυμα στο κυμα!!!!!!!!! το κερατακιον τση ψειρας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Kαλημερούδια!!! Εμένα την δήλωση μου την έκανε η λογίστρια!! Ε κάθε χρόνο και κάποια αλλαγή έχει οπότε δεν μπαίνω στην διαδικασία! Α, tzini απο το μαιευτήριο παίρνεις επιστροφή? Γιατί εμένα μου το έβαλε γενικά μαζί με τις αποδείξεις!

μαριαννου ειναι συνηθες το φαινομενο να τα βλεπει μαυρα κ αραχνα κ ο δικος μου χασμπανος εν πλω.

αλοχα κ στις αλλες κοπελαρες!

ρε κορες τελειωμο δεν εχει το της δηλωσης. μεχρι τις 3μιση χτες εγραφα σε εξελ! κ εχω ακομα! ευτυχως κατι καμει κ ο ν. μου διαβαζει τα ποσα κ κουραζεται το καμαρι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ του λεω αυτα τα παγια απο δανεια τουτου, ασφαλειες ζωης, τοκετο κτλ σε ξεχωριστη διαφανεια. ε λες κ του ειπα αστα εξω χυμα στο κυμα!!!!!!!!! το κερατακιον τση ψειρας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε συ εμένα μου είπε ο λογιστής να βάλω σε ένα φάκελο τις αποδείξεις και να γράψω απ΄έξω μόνο το συνολικό ποσό!

λογικα ειναι δικη του δουλεια να κανει τη σουμα, αλλα θελω να ξερω κ εγω εκ των προταιρων το ποσο.

μας ειπε μονο οτι τα ιατρικα κ του μαιετηριου θα μπουν αλλου:confused:

ανυχαου. ηδη μεχρι το μαη που περασαμε χτες ειχαμε 20 χιλιαρικα περιπου μαζι με τα χοντρα παγια. για να δουμε. κ του λεγα του ν. κρατα τις αποδειξεις! φεεεεεετα ο ν.!

επιδομα απο το νατ πηραμε για τα διδυμα. αλλα κ σαν εξοδο η κλινικη κτλ μετραει λογικα. τωρα ξερω κ εγω?!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια SOS! Μπήκα τώρα να δώ το εκκαθαριστικό και βλέπω οτι στο σύζυγο έχουν βάλει 378ευρώ φόρο εισοδήματος.. Αφού θεωρητικά οι ναυτικοί έχουν αφορολόγητο, πως γίνετε αυτό? Λέτε να εχει γίνει λάθος? Σε εμένα επειδή έχω μαγαζί μου έχουν βάλει κανονικά το χαρτόσημο, αλλά στον σύζυγο???

Εγώ που λέτε έχω εκνευριστεί με την σπιτονοικοκυρά αλλά δε θα γίνω σαν τα μούτρα της είναι και παιδίατρος μορφωμένη γυναίκα υποτίθεται. Της την είπα μόνο επειδη μου έφερνε στο ξεκάρφωτο υποψήφιους νοικάρηδες για να δουν το σπίτι την ώρα που ήξερε ότι γίνοταν χαμός εδώ και πακετάραμε. Χτες λοιπόν που χτύπησε απροειδοποίητα το κουδούνι και μου ήρθε με μια τύπισσα που δε μιλούσε κ ελληνικά για να συνεννοηθουμε, της είπα την επόμενη φορά να με πάρει τηλ. και αν μπορώ θα της ανοίξω το σπίτι. Αντε γιατί έχουμε και μωρό στην τελική.

Τώρα τα νέα μου: μου έχει βγει το λάδι ακόμα φτιάχνω και μεταφέρω τα ψιλά που τελικά είναι πιο κουραστικά από τα χοντρά! Πώς διάολο κατάφερα και μάζεψα τόσα συμπράγκαλα δεν ξέρω. Α, το κορυφαίο...μια ντουλάπα είναι γεμάτη με πλεκτά τραπεζομάντηλα και κάτι αλλά .....πανιά πλεκτά προικα και καλα΄που έφτιαχνε η μάνα μου για μένα...κ μου τα ξεφόρτωσε όταν παντρευτηκα...Κορίτσια ανάθεμα και ξέρω τι είναι όλα αυτά! Το τι μπινελίκια έριχνα από μέσα μου όταν γέμιζα βαλίτσες με όλα αυτά δε λέγεται. Η δε μάμα μου τα καμάρωνε κι όλας..Οταν πήγε να μου βάλει σεμέν πάνω στο πληκτρολόγιο μου γύρισε το μάτι ανάποδα! Οχι, για να δείτε τι τραβάω.

Κατα τα άλλα συνεχίζω με διαλειμματα να μαζεύω..και να μεταφέρω -τακτοποιώ στο άλλο. Σήμερα εντωμεταξύ έχασα το απόγευμα με ψώνια και πέδιλα για τη μικρή γιατί πιασαν οι ζέστες και δεν το πήραμε χαμπάρι. Ρε κορίτσια μια σταλιά πεδιλάκια...22 νούμερο 100 ευρώ...ε ρε που φτάσαμε. Και να σκεφτείτε ότι υπήρχαν και ακριβότερα!!! Με βρήκε μπόσικη η πωλήτρια γιατί δεν είχα χρονο να κάνω έρευνα αγοράς. Αν και για το παπούτσι τα δίνω τα χρήματα γιατί το θεωρώ πολύ βασικό για το παιδί. Τελος πάντων. Είναι ο μήνας που έχω ξηλωθεί κανονικά. Ηρθε και η ασφάλεια του παλιού αυτοκινητού, ήρθαν ΔΕΗ,ΟΤΕ κινητό....το πετρελαιο για τον μήνα που πέρασε, βάλτε και τα της μετακόμισης..σνιφ σνιφ....

Λοιπον για τα φορολογικά...έχει αλλάξει ο συντελεστής για τους ναυτικούς από ότι ξέρω.

Εμενα η κολλητή μου είναι λογίστρια και μας κάνει αυτή τις δηλώσεις οικογενειακώς. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει και πάντα παίρνω επιστροφή..Φέτος θα πάρω κανα 1500άρι όπως τα έχουμε υπολογίσει. Αλλά είχα μπόλικες αποδείξεις και κατι ιατρικά που εκπίπτουν όπως ξέρετε. Ξεχωριστά μπαίνουν οι αποδείξεις από γιατρούς, από ενοίκια, από δίδακτρα και από δάνεια, ασφάλειες κ τέτοια . Δεν τις βάζετε με τις αποδείξεις για καταναλωτικά αγαθά. Εδώ μου περίσσεψαν αποδείξεις και έδωσα και στη μαμά μου και απο΄εκεί που ήταν να δώσει τελικά θα εχει κ επιστροφή 200 ευρώ. Τελικά είναι σημαντικό να έχεις καλό λογιστή.

age.png

Καλά ayla σοβαρά μιλάς???? Εμένα ρε γαμώτο μου τα έβαλε όλα μαζί.. Και είχα αποδείξεις απο παιδικό σταθμό, και απο το μαιευτήριο νομίζω.. Εμείς δεν έχουμε πάρει ποτέ επιστροφή, συνέχεια μηδενικες έρχονται.. 24.000 σε αποδείξεις έβαλα, αλλά τα έχω πάρει γιατί δεν καταλαβαίνω πως βγήκε το 378..

επιτελους τελειωσαμε!

30 χιλιαρικα σουμα συν κατι αλλες εξτρα που θα βαλουμε οταν μας πει το οκ. θελει να δει που βρισκομαστε. δεν καταλαβα γαι το συντελεστη κοπελες, θα ρωτησω αυριο. βασικα αποδειξεις εχουμε κι αλλες, αλλα μαα ειπε πρωτα να βαλουμε τα βασικα κ μετα θα μας πει.

μεχρι τωρα κ εμεις μηδενικη περναμε κ ελπιζω τουλαχιστον να παραμεινει ετσι!

κανουμε ην δηλωση σε λογιστικο γραφειο εδω στη γειτονια. αθ μπορουσα να τα εδιαν κ στην σιστερ σοφια, αλλα δεν της εχω εμπιστισυνη για τετοια! γαι μισθοδοσιες κ φαπες του αχιλεα μια χαρα ειναι. εδω βρε πολυ πριν παντρευτουμε του ειχε κανει λαθος ο λογιστης του του ν. κ τον ειχε βαλει αξιωματικο του πολεμικου ναυτικου:shock:!!!!!!

σε τρεις δοσεις του εσκασε η λυπητερη! δεν θυμαμαι αν πληρωσε τη μια δοση η' καμια εντελως. ολο το χαλανδρι τον ακουσε τοτε!

βρε αυλα δεν μπορω να φανταστω τι θα σου εκανε αν δεν ηταν μορφωμενη!

υστερογαρφον.

:twisted:σημερα του σπασα τα νευρα εγω του ν! ολη την ωρα του τραγουδαγα:

αχααααα, μπαα ντεε νταας, τουρλιχτιχτι τουρλιχτιχτι, μπα ντε ντας.....:twisted:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...