-
Από την διαχείριση / Admin news
-
39 minutes ago, κολοκυθάκι said:
Κορίτσια καλημέρα. Η πρώτη μου προσπάθεια δυστυχώς δεν πέτυχε, πήρα 0 χοριακή με 2 μέτριες βλαστοκύστες, δεν έχω άλλα έμβρυα οπότε θα μπω σε νέο κύκλο διέγερσης πάλι σε τροποποιημενο φυσικό. Μου είπε ο γιατρός να αφήσουμε να περάσει μια περίοδος και να ξεκινήσουμε με την επόμενη. Ήθελα να ρωτήσω τι φταίει που οι βλαστοκυστες μου ήταν μέτριες; και τι μπορώ να κάνω αν προλαβαίνω δλδ να έχω καλύτερα ωάρια μέχρι την διέγερση, διάβασα κάπου πως ότι βιταμίνες κλπ πάρεις για να βελτιώσεις τα ωάρια σου θέλει τουλάχιστον 3 μήνες πριν την εξωσωματική.. ο γιατρός που τον ρώτησα τι φταίει και είναι και οι 2 μέτριες μου είπε έτυχε και πως δεν φταίει κάποιος από τους 2 μας, ισχύει ρε κορίτσια;
Ναι δεν φταίτε σε κάτι.Για την ποιότητα των ωαρίων πρωτίστως φταίει η ηλικία της γυναίκας. Δεν γνωρίζω την ηλικία σου. Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις όπου μικρότερης ηλικίας βγάζουν μέτριες η κακές βλαστοκυστες.Αναφορικά με τις βιταμίνες είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί κάποιοι τις υποστηρίζουν πολλοί και άλλοι λένε ότι είναι πεταμένα λεφτά. Δεν ξέρω την διατροφή σου αλλά εγώ αυτό θα έφτιαχνα και ίσως έβαζα και λίγο άσκηση. Όχι ότι κάνει θαύματα αλλά σίγουρα βοηθάει τον οργανισμό. Να ξέρεις ότι μέτριες βλαστοκυστες δεν σημαίνει ότι δεν δίνουν τελειομηνη κύηση. Επίσης μην ακούς τόσο και μην δίνεις βάση στο χαρακτηρισμό των εμβρυολογων. Οι εμβρυολογοι βλέπουν μόνο το απέξω αυτό που πραγματικά έχει σημασια είναι το μέσα του εμβρύου. Γενικά είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορεί να μην πήρες θετική Χοριακη.
Just now, Losr said:Ναι δεν φταίτε σε κάτι.Για την ποιότητα των ωαρίων πρωτίστως φταίει η ηλικία της γυναίκας. Δεν γνωρίζω την ηλικία σου. Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις όπου μικρότερης ηλικίας βγάζουν μέτριες η κακές βλαστοκυστες.Αναφορικά με τις βιταμίνες είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί κάποιοι τις υποστηρίζουν πολλοί και άλλοι λένε ότι είναι πεταμένα λεφτά. Δεν ξέρω την διατροφή σου αλλά εγώ αυτό θα έφτιαχνα και ίσως έβαζα και λίγο άσκηση. Όχι ότι κάνει θαύματα αλλά σίγουρα βοηθάει τον οργανισμό. Να ξέρεις ότι μέτριες βλαστοκυστες δεν σημαίνει ότι δεν δίνουν τελειομηνη κύηση. Επίσης μην ακούς τόσο και μην δίνεις βάση στο χαρακτηρισμό των εμβρυολογων. Οι εμβρυολογοι βλέπουν μόνο το απέξω αυτό που πραγματικά έχει σημασια είναι το μέσα του εμβρύου. Γενικά είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορεί να μην πήρες θετική Χοριακη. Συμπληρώνω τους οποίους δεν έχεις τρόπο εσύ και κάποιος άλλος να ελέγξει.
-
CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ
-
Θέματα
-
- 12.873 απαντήσεις
- 1.300.333 εμφανίσεις
-
- 11.405 απαντήσεις
- 2.280.259 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 135 απαντήσεις
- 155.453 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 517.692 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 157.339 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.873 απαντήσεις
- 1.300.317 εμφανίσεις
-
- 137 απαντήσεις
- 14.631 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 1.767 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 219 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 43 απαντήσεις
- 4.550 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 38
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 558 απαντήσεις
- 128.470 εμφανίσεις
-
- 28.410 απαντήσεις
- 3.666.193 εμφανίσεις
-
- 2.545 απαντήσεις
- 155.315 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 288 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 511 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα