Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Pashalitsa παιδίατρος σου είπε οτι χρειάζεται να την δει δερματολόγος?

Εμένα ο μικρός τον περασμένο μήνα ήταν έτσι σε όλο του το σώμα!

IMG_1122.jpg

Ο γιατρός του έδωσε αταράξ και ενα αφρόλουτρο με μια κρέμα για την ατοπική και σε 4 μέρες έγινε περδίκι!

Δεν σου έδωσε καμία κρέμα?

75 ευρώ για το παίδων πεντέλης??? Έλεος!

Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις να δεις πως θα εξελιχθεί.. Μήπως την πείραξε κάποιο παπούτσι, ή καμία σχέση?

Αμάν αυτό το Αταράξ! Μην το δίνετε στα παιδιά καλέ! Πάρτε Ξοζάλ, την ίδια δουλειά κάνει και είναι καθαρά αντιαλλεργικό ενώ το Αταράξ είναι κατά βάση αγχολυτικό! Το έπαιρνε η γιαγιά μου πριν χρόνια για να κοιμάται (τώρα έχει πέσει στα βαριά):tongue: συνταγογραφούμενα!

Νομίζω ότι το θέμα ξεκίνησε από κάτι παντόφλες που της έφερε η θεία της και δεν ήθελε να τις βγάλει από τα πόδια της, παρότι χειμωνιάτικες! Μέχρι που είδα την αρχή από κάτι στο πόδι πριν από 15 μέρες και τις φούνταρα! Αλλά νομίζω ότι και τα crocs την πειράζουν γιατί το θέμα επιδεινώθηκε! Τώρα φοράμε δερμάτινο πέδιλο και μέσα στο σπίτι και τελείωσε! Την έπλυνα στο πόδι με betadine scrub, της έβαλα και Fucicort και νομίζω ότι πάει καλύτερα, αύριο θα δούμε...

Λοιπόν αύριο πάλι εκδρομή στην Ανατολική Αττική! Έχω βρει τρεις μονοκατοικίες στη Διώνη Πικερμίου και θα πάω να τις δω... Είδα κάτι και στη Νέα Πεντέλη, κοντά στον Αγ. Γεώργιο, θα δούμε...

Ήταν και μια αγγελία που δεν είχε τιμή, 180τμ, λέω ας πάρω θα μου πει κανένα χιλιάρικο αλλά τέλος πάντων... Τελικά είναι 10ετίας και νοικιάζεται λέει 800 ευρώ, μιλάμε για 180τμ. Είναι λίγο μεγάλο, ψάχνω κάτι μεταξύ 110 και 130 αλλά η άλλη στην Παλλήνη μου ζητάει 700 ακατέβατα για 100τμ! Έτσι λέει της είπε ο μεσίτης! Καλά δεν πάνε καλά οι μεσίτες! τους ξέρω πως δουλεύουν! Σου φουσκώνουν τα μυαλά για να πληρώσεις τη 'συνδρομή" και μετά σου λένε, δεν βρίσκουμε ενοικιαστή και να χαμηλώσουμε την τιμή κλπ. Άσε που ο καναπές έχει ύψος 80 εκ στην πλάτη και τα μαξιλάρια του ανεβαίνουν και λίγο και το μέγιστο ύψος κάτω από το παράθυρο (για να ανοίγει είναι 80 εκ). Τί θα κάνω;;; Θα βγάζω τα μαξιλάρια για να ανοίξω το παράθυρο, αφού την μπαλκονόπορτα θα την έχω κλείσει με το σύνθετο;;;

Και έχω και τους δικούς μου που επιμένουν να το κλείσω!!!

Έλα ρε.... Δεν το ήξερα... Γενικά τα φάρμακα τα αποφεύγω και δεν τα ξέρω.. Ούτε depon δεν παίρνω.. Ευχαριστω για την πληροφορία!

Αντε μακάρι να περάσει Χωρίς να ταλαιπωρηθεί η μικρούλα!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Έλα ρε.... Δεν το ήξερα... Γενικά τα φάρμακα τα αποφεύγω και δεν τα ξέρω.. Ούτε depon δεν παίρνω.. Ευχαριστω για την πληροφορία!

Αντε μακάρι να περάσει Χωρίς να ταλαιπωρηθεί η μικρούλα!

Άσε, κι εγώ με τα φάρμακα εχθρός είμαι, όπου μπορώ χρησιμοποιώ βότανα και σε εμένα και στο παιδί! Είχα έναν σπαστικό βήχα ένα μήνα, πήρα δυο διαφορετικά αντιβηχικά, δεν σταματούσε! Πήρα ένα σιρόπι με βιολογικά βότανα και σε 24 ώρες κόπηκε μαχαίρι! Μιλάμε δεν το πίστευα! Αλλά θέλουν πολύ ψάξιμο ρε γμτ!

Τί φταις εσύ με το φάρμακο;;; Όταν έλειπα Αμερική το Σεπτέμβρη, πάλι είχαμε πρόβλημα με τσίμπημα κουνουπιού και την πήγαν τη μικρή στο Κέντρο Υγείας του νησιού και η αγροτική γιατρός εκεί της έδωσε Αταράξ! Ε, δεν έγινα Τούρκος μόλις το άκουσα; Πήρα τηλ. τον παιδίατρο (έλειπε εκείνες τις μέρες) και της έδωσε Ξοζάλ.

Δεν το καταλαβαίνω τί έχουν πάθει όλοι οι παιδίατροι και δίνουν Αταράξ. Το δίνουν ακόμα και για παιδιά λέει που δεν κοιμούνται καλά το βράδυ!!! Το είπα σε γνωστό μου ψυχίατρο και φρίκαρε!

Διαφημίσεις

Pashalitsa μου επειδή την έχω πατήσει με σπίτι σε συμβουλευω να κλείσεις αυτο που θα σου κάνει κλικ!!!! Εσυ θα μείνεις και άμα κάτι δεν σου αρέσει θα το τρως στην μαπα κάθε μέρα... Οπότε μην βιαστεις.

Εγω ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω;; Γιατί ολα τα σπίτια είναι δωσμενα σε μεσίτες... Τους αρέσει να χαρίζουν ενοίκια;; Εγω το δικο μου το έβαλα και σε ενα μήνα περίπου το νοικιασα.. Σιγά μην έδινα και ενα ενοίκιο στον μεσιτη..

Στην Νεα Πεντελη το είδες;

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Pashalitsa μου επειδή την έχω πατήσει με σπίτι σε συμβουλευω να κλείσεις αυτο που θα σου κάνει κλικ!!!! Εσυ θα μείνεις και άμα κάτι δεν σου αρέσει θα το τρως στην μαπα κάθε μέρα... Οπότε μην βιαστεις.

Εγω ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω;; Γιατί ολα τα σπίτια είναι δωσμενα σε μεσίτες... Τους αρέσει να χαρίζουν ενοίκια;; Εγω το δικο μου το έβαλα και σε ενα μήνα περίπου το νοικιασα.. Σιγά μην έδινα και ενα ενοίκιο στον μεσιτη..

Στην Νεα Πεντελη το είδες;

Νομίζω ναι, στη Ν. Πεντέλη... Αυτό με τους μεσίτες γίνεται στα "πλούσια" προάστια από ότι καταλαβαίνω... Τί να πω, ευτυχώς αύριο έχω ραντεβού με 3 ιδιοκτήτες... Η μια (γυναίκα) μου φάνηκε ξινή (και θα μένει μεσοτοιχία δίπλα) οπότε το έχω σχεδόν απόρρίψει αλλα οι άντρες είχαν πλάκα! Ο ένας, όταν τον ρώτησα πόσο έχει το ενοίκιο μου είπε, "τι να σας πω, ελάτε να το δείτε και κάντε μου εσείς μια προσφορά"!!!:shock::D Καλό εεεεεε;;;

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; πως πάνε τα των μετακομίσεων;;

λοιπόν το εκτύπωσα και το στέλνω τη Δευτέρα μάνι μάνι (γιατί ξεκινάω το επόμενο).

νέα απ΄τη μάνα μου: την επόμενη φορά, είπε, δε θα με χτυπήσει με πλαστικό, αλλά με σίδερο. Δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω, ή να κλάψω.

φιλιά και καλό Σ/Κ

Solaris πάρε τη μάνα σου και πες της ότι δε χρειάζεται να σε χτυπήσει με σίδερο γιατί τα λόγια της σε έχουν χτυπήσει πιο δυνατά και από ατσάλι!

Επίσης πες της ότι δεν θα της επιτρέψεις να σε ξαναχτυπήσει γενικώς και με τίποτα και κλείσε το τηλ. πριν πάρεις τις ηλίθιες απαντήσεις που ξέρω ότι θα σου δώσει...

Καλη συγγραφή σου εύχομαι, χαίρομαι που έχεις οίστρο...

Εγώ βρήκα στη Διώνη μια πολύ περιποιημένη μονοκατοικία ανεξάρτητη εντελώς, 110τμ. αλλά έχει 2 υ/δ και δεν έχει χώρο για να βάλω βιβλιοθήκη και γραφείο... Που να τα πάω;;; Ή θα φτιάξω δωμάτιο του παιδιού ή θα βάλω τα βιβλία μου (μιλάμε για στρατό βιβλίων)! Αχ, τα νεύρα μου και μου αρέσει πολύ αυτό το σπίτι! Μόλις 10 ετών και τόσο περιποιημένο, σαν καινούριο και ο ιδιοκτήτης πάρα πολύ καλός άνθρωπος! Είχε και τα δέντρα του στην αυλή και υπόγειο γκαράζ πολύ μεγάλο! Κλαψ! Και στην τιμή ήταν συγκαταβατικός... Τον ενδιαφέρει να παίρνει το ενοίκιο...

allloha κοπελες κ απο εμενα.

σολο μαι χαρα εισαι! μη μασας ουτε απο σιδερα ουτε απο ατσαλι. θα συμφωνησω με την πασκουαλε!

πασκουαλε, πως παει το παιδι?

κουκουτσι, πως εισαι ψυχολογικα?

αυλα, σε ποιο σταδιο εισαι με την μετακομιση κ τι εγινε εντελει με το ενοικιο?

παρος, εσυ ξερω εισαι δυναμη!

εγω προσπαθω να ετοιμαστω για ενα γαμο. ο 2ος δικηγορος της συμμαθητοπαρεας μας παντρευεται οζορντουι (ο 1ος εκρεμασθει πριν 3 βδομαδες) στη γλυφαδα κ ριχνει οχι απλα καρεκλες, αλλα πολυθρονες, καναπεδες, συνθετα, οτι θες! κ μετα θα εχει τραπεζομα στο βιλα πελαγος. μια χαρα πλατσα πλουτσα για σημερα!

ο ν. με σπαει τα νευρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φεεεεεεεετα λεμε!!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

allloha κοπελες κ απο εμενα.

σολο μαι χαρα εισαι! μη μασας ουτε απο σιδερα ουτε απο ατσαλι. θα συμφωνησω με την πασκουαλε!

πασκουαλε, πως παει το παιδι?

κουκουτσι, πως εισαι ψυχολογικα?

αυλα, σε ποιο σταδιο εισαι με την μετακομιση κ τι εγινε εντελει με το ενοικιο?

παρος, εσυ ξερω εισαι δυναμη!

εγω προσπαθω να ετοιμαστω για ενα γαμο. ο 2ος δικηγορος της συμμαθητοπαρεας μας παντρευεται οζορντουι (ο 1ος εκρεμασθει πριν 3 βδομαδες) στη γλυφαδα κ ριχνει οχι απλα καρεκλες, αλλα πολυθρονες, καναπεδες, συνθετα, οτι θες! κ μετα θα εχει τραπεζομα στο βιλα πελαγος. μια χαρα πλατσα πλουτσα για σημερα!

ο ν. με σπαει τα νευρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φεεεεεεεετα λεμε!!!!!!!!

Γεια σας Γεια σας :D

Εδω ειμαι κι εγω...

Τζινι εφυγε την πεμπτη...Πηγα μαζι του αεροδρομιο. Κλασσικα κατσαμε κ ηπιαμε καφεδακι..δωσαμε βαλιτσες..ειχε και αγχος οπως παντα μην χασει το αεροπλανο...:rolleyes:

Ενταξει με πηρανε λιγο τα κλαμματα την ωρα του αποχαιρετισμου αλλα εφυγε αρον αρον για να μην τα μπηξει κι εκεινος :tongue::tongue::tongue:

Συγκινηθηκα κιολας οταν χαιρετουσε τον μπεμπουλη αλλα δν το εδειξα.. Δυναμη...οπως ειπες..

Η Πεμπτη ηταν πολυ δυσκολη μερα..ασ'τα να πανε..

Και χθες που ξυπνησα παλι ετσι κι ετσι..

Σημερα ειναι καπως καλυτερα.

Μιλησαμε κ στο τηλ αρκετες φορες. Το πλοιο εφτασε σημερα και ηταν σε ξενονδοχειο. Τωρα μπαινει μεσα..στη λαντζα πρεπει να'ναι ακομα.

Βρισκω ασχολιες τωρα...

Κανω και μια ερευνα στο ιντερνετ περι θρησκευτικου γαμου και βαφτισης. Γιατι παντρευτηκαμε με πολιτικο και οταν γυρισει θα κανουμε τον θρησκευτικο κ την βαφτιση μαζι.

Συγχαρητηρια για την αδερφουλα σου. Με το καλο να ερθει το παιδακι της!!Και θα γινεις και θεια εεεεεεε :D

Παντως πολλες εγκυμοσυνες ρε παιδια αυτη την εποχη. Μετα απο μετα εμεινε εγκυος κ η αδερφη του αντρα μου, γενναει τωρα τον Αυγουστο, και η κολλητη μου που θα γεννησει Ιανουαριο οπως γεννησα κι εγω..

Θα εχουμε και παρεα αλλους γονεις γιατι μεχρι στιγμης ειμαστε οι μονοι.

Καμια εξοδο σημερα το βραδυ???

«Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτια.»

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Γεια σου Κουκουτσάκι! Όπως ακριβώς το έγραψες! ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

Μια φορά με πήρε κι εμένα νωρίς ο ύπνος και με πήρε ο άντρας μου (ενώ είχαμε μιλήσει πριν και του είχα πει ότι θα κοιμηθώ) και με ξύπνησε! Έλεος δηλαδή! Δεν το σήκωσα την πρώτη φορά και ξαναπήρε!!! Μιλάμε με έπιασε ταχυκαρδία από την ταραχή! Τον στόλισα λιγάκι και ησύχασε! Έχω μέρες τώρα που πάει 3 και 4 τη νύχτα για να πάω να κοιμηθώ!

Η μικρή πάει καλύτερα με την κρέμα που της έβαλα στα δάχτυλα, είναι κατά 50% καλύτερα και οι κουνουπιές επίσης πάνε καλά αλλά μιλάμε ότι έχουν αφήσει σημάδια-πληγές και ακόμα τις κρατάω κλειστές με γάζες από φόβο επιμόλυνσης... Τουλάχιστον έχουν ξεραθεί και δεν έχουν υγρό ή φλεγμονή και γλιτώσαμε την αντιβίωση...

Γεια σας κορίτσια.

Το πτώμα μου σας χαιρετά...σήμερα τα έχω παίξει (και από χτες δηλαδή) εντελώς. Μπορεί να έχω κάνει από το ένα σπίτι στο άλλο 40 δρομολόγια ανέβα κατέβα κουβαλώντας.Η μάνα μου κάθεται με τη μικρή δε γίνεται αλλιώς. Προσπαθώ να μεταφέρω ό,τι μπορώ για να μην τα έχουμε όλα στη μέση μέση στο μεγάλο ΝΤΟΥ που θα γίνει το άλλο Σ/Κ που είναι και το 3ημερο του Α.Πνεύματος που δε δουλεύουμε. Το άλλο Σ/Κ θα έρθει όμως "συνεργείο" ..φίλοι γνωστοί κουμπάροι όλοι μαζί μπας και μετακομίσω τελικά. Να ναι καλά όλοι έτρεξαν με το που έμαθαν ότι μετακομίζω.Και δεν το ζήτησα καν να σκεφτείτε.

Με το ενοίκιο ρε κορίτσια η τωρινή σπιτονοικοκυρά μου ζήτησε κανονικά όλο το ενοίκιο του Ιουνίου εφόσον λεει μπήκε ο μήνας και μετά που της είπα ότι υπάρχει και η εγγύηση μου είπε ότι αν δεν έχω κανει ζημιές στο σπίτι θα μου την επιστρέψει. Τώρα τι να σας πω....το σπίτι δεν έχει τπτ...το παραμικρό ίσα ίσα που του έφτιαξα και πράγματα...Να μαλώσω δεν ήθελα δε κάτσω να γίνω γύφτισσα για ένα ενοίκιο. Αλλά με πείραξε που σήμερα που γινόταν ο χαμός και κουβαλούσα πάνω κατω και είχαμε κ το μωρό στη μέση να έχει πάθει ντελίριο (ξεσηκωμός είναι αυτός λογικό να επηρεαστεί), εκείνη επειδή είχε βάλει αγγελία μου έφερνε συνεχώς κόσμο να το δει..κ γινοταν της τρελής!! Δηλ. μια μέρα δε μπορούσε να περιμένει; Στην τελική της πλήρωσα όλο τον Ιούνιο κανονικά...τι να πει κανείς; Ο πολιτισμός του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικός φαίνεται. Που λέτε ως τις 9μιση το βράδυ κουβαλούσα...και μετά έκανα τη μικρή μπάνιο τσακ μπαμ έκανα κ γω και πήγα και σε ένα γάμο (στο τραπέζι) καθώς πάντρευε ο κουμπάρος μου και δε γινόταν να μην πάω. Ορθιο πτώμα αλλά χόρεψα και πεντοζάλη τρομάρα μου!!! Τώρα από την υπερένταση δε μπορώ να κοιμηθώ και είπα να μπω να δω τα νέα σας και να σας πω τα δικά μου..

Solaris σε παρακαλώ κόψε τα πολλά πολλά με τη μάνα σου. Δε θα γίνεις εσύ ο σάκος του μποξ για τα ψυχολογικά της ε καλή μου;

Koukoutsaki κουράγιο. Οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες πολύ το ξέρουμε όλες. Μετά συνηθίζεις. Οσο τετριμμένο και αν ακούγεται..συνηθίζεις. Ειναι τελείως διαφορετικά τώρα που έχεις το μωράκι σου θα το δεις. Παίρνεις κουράγιο και γίνεσαι άλλη τόση για χάρη του.

Εμένα ο δικός μου είναι σε αναμμένα κάρβουνα γιατί μετακομίζω και αυτός λείπει..όλο τηλέφωνα είναι ο έρμος...σα θηρίο σε κλουβί νιώθει τον ξέρω.

Pashalitsa μη βιαστείς να νοικιάσεις. Το ένα είναι ωραίο αλλά δε σε χωράει, το άλλο είναι σε περιοχή που βολεύει αλλά δε βολεύει σα διαρρύθμιση, το άλλο είναι πολύ ακριβό αλλά που θα πάει θα το βρεις το σπίτι που θες. Δεν υπάρχει περίπτωση. Μη σε τουμπάρουν οι δικοί σου γιατί εσύ θα μένεις μέσα και όπως σωστά είπε και η Πάρος εσύ θα τρώς καθημερινά στη μάπα τα κουσούρια του και θα γίνονται τα νεύρα σου κορδέλες.

Εγώ πάλι είμαι χαρούμενη γιατί όσο βλέπω το νέο σπίτι τόσο λεω ότι αξίζει τον κόπο ολο αυτό που περνάω τώρα. Αλλά ρε κορίτσια πώς στην ευχή μαζεύουμε τόσα τζάντζαλα στα σπίτια μας; Τελειωμό δεν έχουν τα ρούχα, τα παιχνίδια και τα κουζινικά (να πεις ότι είμαι κ μαγείρισσα τρομάρα μου...). Ακόμα δεν έχω αγγίξει τα βιβλία (εκεί να δείτε....). ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ ΟΕΟ?

age.png

Γεια σας κορίτσια.

Το πτώμα μου σας χαιρετά...σήμερα τα έχω παίξει (και από χτες δηλαδή) εντελώς. Μπορεί να έχω κάνει από το ένα σπίτι στο άλλο 40 δρομολόγια ανέβα κατέβα κουβαλώντας.Η μάνα μου κάθεται με τη μικρή δε γίνεται αλλιώς. Προσπαθώ να μεταφέρω ό,τι μπορώ για να μην τα έχουμε όλα στη μέση μέση στο μεγάλο ΝΤΟΥ που θα γίνει το άλλο Σ/Κ που είναι και το 3ημερο του Α.Πνεύματος που δε δουλεύουμε. Το άλλο Σ/Κ θα έρθει όμως "συνεργείο" ..φίλοι γνωστοί κουμπάροι όλοι μαζί μπας και μετακομίσω τελικά. Να ναι καλά όλοι έτρεξαν με το που έμαθαν ότι μετακομίζω.Και δεν το ζήτησα καν να σκεφτείτε.

Με το ενοίκιο ρε κορίτσια η τωρινή σπιτονοικοκυρά μου ζήτησε κανονικά όλο το ενοίκιο του Ιουνίου εφόσον λεει μπήκε ο μήνας και μετά που της είπα ότι υπάρχει και η εγγύηση μου είπε ότι αν δεν έχω κανει ζημιές στο σπίτι θα μου την επιστρέψει. Τώρα τι να σας πω....το σπίτι δεν έχει τπτ...το παραμικρό ίσα ίσα που του έφτιαξα και πράγματα...Να μαλώσω δεν ήθελα δε κάτσω να γίνω γύφτισσα για ένα ενοίκιο. Αλλά με πείραξε που σήμερα που γινόταν ο χαμός και κουβαλούσα πάνω κατω και είχαμε κ το μωρό στη μέση να έχει πάθει ντελίριο (ξεσηκωμός είναι αυτός λογικό να επηρεαστεί), εκείνη επειδή είχε βάλει αγγελία μου έφερνε συνεχώς κόσμο να το δει..κ γινοταν της τρελής!! Δηλ. μια μέρα δε μπορούσε να περιμένει; Στην τελική της πλήρωσα όλο τον Ιούνιο κανονικά...τι να πει κανείς; Ο πολιτισμός του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικός φαίνεται. Που λέτε ως τις 9μιση το βράδυ κουβαλούσα...και μετά έκανα τη μικρή μπάνιο τσακ μπαμ έκανα κ γω και πήγα και σε ένα γάμο (στο τραπέζι) καθώς πάντρευε ο κουμπάρος μου και δε γινόταν να μην πάω. Ορθιο πτώμα αλλά χόρεψα και πεντοζάλη τρομάρα μου!!! Τώρα από την υπερένταση δε μπορώ να κοιμηθώ και είπα να μπω να δω τα νέα σας και να σας πω τα δικά μου..

Solaris σε παρακαλώ κόψε τα πολλά πολλά με τη μάνα σου. Δε θα γίνεις εσύ ο σάκος του μποξ για τα ψυχολογικά της ε καλή μου;

Koukoutsaki κουράγιο. Οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες πολύ το ξέρουμε όλες. Μετά συνηθίζεις. Οσο τετριμμένο και αν ακούγεται..συνηθίζεις. Ειναι τελείως διαφορετικά τώρα που έχεις το μωράκι σου θα το δεις. Παίρνεις κουράγιο και γίνεσαι άλλη τόση για χάρη του.

Εμένα ο δικός μου είναι σε αναμμένα κάρβουνα γιατί μετακομίζω και αυτός λείπει..όλο τηλέφωνα είναι ο έρμος...σα θηρίο σε κλουβί νιώθει τον ξέρω.

Pashalitsa μη βιαστείς να νοικιάσεις. Το ένα είναι ωραίο αλλά δε σε χωράει, το άλλο είναι σε περιοχή που βολεύει αλλά δε βολεύει σα διαρρύθμιση, το άλλο είναι πολύ ακριβό αλλά που θα πάει θα το βρεις το σπίτι που θες. Δεν υπάρχει περίπτωση. Μη σε τουμπάρουν οι δικοί σου γιατί εσύ θα μένεις μέσα και όπως σωστά είπε και η Πάρος εσύ θα τρώς καθημερινά στη μάπα τα κουσούρια του και θα γίνονται τα νεύρα σου κορδέλες.

Εγώ πάλι είμαι χαρούμενη γιατί όσο βλέπω το νέο σπίτι τόσο λεω ότι αξίζει τον κόπο ολο αυτό που περνάω τώρα. Αλλά ρε κορίτσια πώς στην ευχή μαζεύουμε τόσα τζάντζαλα στα σπίτια μας; Τελειωμό δεν έχουν τα ρούχα, τα παιχνίδια και τα κουζινικά (να πεις ότι είμαι κ μαγείρισσα τρομάρα μου...). Ακόμα δεν έχω αγγίξει τα βιβλία (εκεί να δείτε....). ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ ΟΕΟ?

Τις κούτες των βιβλίων να μην τις σηκώσεις, να τις πάρει η μεταφορική από το γραφείο σου και να τις πάει εκεί που θα βάλεις τη βιβλιοθήκη στο νέο σπίτι σου! Άντε, άντε, με το καλό! Θα σου βγει λίγο η πίστη αλλά αφού είναι τόσο καλό το νέο σπίτι αξίζει τον κόπο...

Εγώ έχω απογοητευτεί... Δεν βρίσκω τίποτα άλλο... Μου έχουν βγει τα μάτια με τις αγγελίες, τουλάχιστον τώρα θα έχω μόνο τις εντελώς καινούριες να κοιτάζω...

Α, και όπως βλέπετε είμαι ΑΚΟΜΑ ξύπνια...

Αυτός ο άντρας μου δεν αλλάζει μυαλά με τίποτα!

Παρέλαβε πλοίο λίγες μέρες πριν, εν πλω, ούτε καν σε λιμάνι δεν πήγε!

Και στο πρώτο λιμάνι που πιάνουν (Αμερική) του κανόνισαν: Εκτός από την παρακολούθηση της εκφόρτωσης τα εξής: Παραλαβή spare μηχανοστασίου, παραλαβή πετρελαίων πλοίου, επιθεώρηση από coastguard πριν ακόμα μπουν στο λιμάνι, (στο αγκυροβόλιο), επιθεώρηση ετήσια του πλοίου από ABS και δεν ξέρω τί άλλο ξεχνάω!!!! Και θα έχουν και δεν ξέρω πόσες ώρες stand by στο ποτάμι μέχρι να φτάσουν Ν. Ορλεάνη!

Ο προηγούμενος πρώτος έφυγε και είπε ότι το πλοίο είναι έτοιμο! Ε, λοιπόν 15 μέρες τώρα του έχει βγει η πίστη του άντρα μου! Από γερανούς που δε δούλευαν μέχρι άλλα που δε θέλω να δημοσιεύσω, πολύ σοβαρά! Αλλά ο άντρας μου ό,τι μπορεί καλύπτει! Γιατί; Τα ίδια λεφτά δεν παίρνει με τον άλλον; Τί θα του δώσουν, το βραβείο της ανοιχτής παλάμης;;; Και ρωτάω, γιατί πρέπει να γίνουν ΟΛΑ σε ένα λιμάνι ΤΩΡΑ;;; Γιατί ο άντρας μου δε φέρνει ποτέ αντίρρηση σε τίποτα!!! Πόσο πιστεύουν ότι μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος;;; Τί να πω, είμαι έξαλλη!!! Και με αυτούς και με τον άντρα μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...