Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Ναι απο Αθηνα ειμαστε. Ειναι 2ος μηχανικος κ σε κανα 2 χρονια θα δωσει για πρωτος.

Ουτε κ εγω δουλευω. Λιγο πριν παντρευτουμε σταματησα, οταν εμεινα εγκυος.

Koukoutsaki είχα γενεθλια εχθές!!! Ευχαριστω για τις ευχές!!! Εσυ Είσαι απο αθηνα;ο σύζυγος τι βαθμό έχει; Εμένα είναι υποπλοιαρχος και σε λίγους μήνες captain!!! :) :) :) εγω δεν δουλεύω, όταν είχα την μικρη μόνο δούλευα, τώρα νομίζω θα ήταν δύσκολο.. Αλλα όχι ακατόρθωτο!

«Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτια.»

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ εργάζομαι..και για την ώρα ήρθε η μαμά μου να προσέχει τη μικρή γιατί θέλω να πάει έστω 2 χρονών για να την πάω στον παιδικό. Ελπίζουμε από το φθινόπωρο να πάμε.

Πέρυσι που ήμουν στην άδεια αρχικά κύησης και μετά ανατροφής της μικρής ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που "έκατσα" τόσο πολύ καιρό σπίτι αλλά τι να σας πω...δε θα έλεγα ότι ξεκουράστηκα! Το αντίθετο. Τα "είδα όλα" κωλυόμενα με τη μικρή εντελώς μόνη μου σε ένα τόπο που δεν έχω και συγγενείς κλπ....Αλλά ο πρώτος μήνας ήταν ζόρικος...μετά έστρωσε η δουλειά προσαρμόστηκα και βρήκα τους ρυθμούς και τους τρόπους να τα καταφέρνω.

Koukoutsaki μη μασάς!! Βάστα γερά...όλα θα πάνε καλά.

Υγεία και αγάπη να υπάρχει.

age.png

Τζίνι θα το πω στον δικό μου που μάλλον σκέφτεται μόλις ξεμπαρκάρει αρχές αυγούστου να μην ξαναταξιδέψει με την ίδια εταιρία αν κι εγώ διαφωνώ..είναι πολύ καλές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύει και πληρώνεται στην ώρα του και με καλύτερο μισθό από άλλες εταιρίες..

Σε ποια εταιρία είναι αν επιτρέπεις Merjana? Εμένα ο δικός μου είναι στην ίδια με της Pashalitsas.....

age.png

τα χαρμοσυνα νεα τση μερας.

ο ν. πηγε στην ετερεια κ του ειπαν για 1 με 15 ιουλη πακεταρει.

ας ελπισω οτι δεν θα πει κατα ιαπωνια πλευρα παλι!!!!!!!!

πασκουαλ κ ολες οι αλλες. ποτε ειναι ετερεια κ ποτε εταιριας κτλ?!

με το φορουμ αρχιζω κ προ-βληματιζομαι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κουκουτσάκι καλωσήρθες! Όπως είπα και παρακάτω πολύ χαριτωμένο το νικνειμ σου και φαίνεσαι πολύ γλυκός άνθρωπος!

Η Σολάρις κι εγώ δεν έχουμε παιδάκια και είμαστε οι ανύπαντρες του καφε!

Εγώ είμαι λογοδοσμένη με μηχανικό Α' και εργάζομαι σε ναυτιλιακή στην γλυφάδα.

Εσυ από ποιά περιοχή μας έρχεσαι?

Κοριτσακια καλημερα :D:D:D

Δν προλαβα να μπω καθολου χθες ολη μερα.

Merjana ευχαριστω πολυ κι εσενα.

Το nickname προερχεται απο τον γιο μου...ετσι τον φωναζω (δν τον εχουμε βαφτισει ακομα και του λεω διαφορα χαριτωμενα τωρα :tongue::tongue:

Καλα στεφανα με τον αρραβωνιαρη σου ευχομαι :D

«Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτια.»

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!

Α, και καλό μήνα. Χαίρομαι όταν μπαινει ένας νέος μήνας..γιατί αυτό σημαίνει ότι ο καιρός περνάει σιγά σιγά...Στις 18 του Ιούνη πχ θα έχουμε συμπληρώσει 2 μήνες από τότε που έφυγε ο καλός μου. Άρα θα μας μένουν άλλοι 4. Ε, το φάγαμε το μπάρκο λέω εγώ.

tzini εμένα τώρα πάει κατά Ιαπωνία μεριά γμτ...και πριν ένα μήνα εκεί ήταν πάλι...ΦΤΟΥ...Καλή δύναμη λοιπόν. Με 3 κουτσούβελα θα περάσει ο καιρός για πλάκα που λεει και η Πάρος.

Επανέρχομαι γιατί πλάκωσε δουλειά...

age.png

κουκουτσι να σε δωκω μια συμβουλη.

καλο ειναι να δειχνεις τα αισθηματα σου, αλλα σε αυτη τη φαση καλο θα ειναι αν μπορεις να κανεις την καρδια σου πετρα κ ασε τον εαυτο σου να ξεσπασει μετα. ισως να τον κανεις χειροτερα ετσι αθελα σου. ειναι η 1η φορα που αποχωριζεται την οικογενεια του ολοκληρωμενη με παιδι, οποτε οσο μπορεις.. αν μπορεις συγκρατισου! δεν ειναι ευκολο παντα, το ξερω, το ξερεις, θα το δεις. (γνωμη μου παντα. κ εγω αρκετες φορες δεν τα καταφερνω κ κλαιω)

εμενα δυστυχως μου το ξεκοψε μαχαιρατο μολις πριν παντρευτουμε! να φανταστεις 22 ιουνιου 2007 ο γαμος, κ 31 μαϊ σταματησα την δουλεια:(

εκτοτε νιαντε δουλεια. κλαψ κλαψ. ποσες φορες θελω να γυρισω πισω στη δουλεια! κ 29-01-2009 γαννηθηκε η συλλου κ 22-11-2010 τα δοδυμα. ηρθαμε κ δεσαμε που λενε!

μαριαννου εισαι οκ?

Το σκεφτηκα αυτο που λες τζινι και ειναι πολυ σωστο...

Προσπαθω να κανω την καρδια μου πετρα οπως ειπες και να συγκρατηθω. Βεβαια δν υπαρχει περιπτωση να αντεξω στο αερποδρομιο...με τπτ!!!

Κι εμεις τα ιδια πανω κατω. Πριν παντρευτουμε σταματησα κι εγω να δουλευω.

Να σου πω ομως εμενα δν μου λειπει καθολου. Βεβαια το κομματι της εργασιας για μενα σημαινει (περα απο την οικονομικη αμοιβη) δημιουργικοτητα, οπως και να'χει σε κανει να αισθανεσαι περισσοτερη αυτοπεποιθηση.

Αλλα αυτο το κομματι καλυπτεται πιστευω και στο σπιτι..βρισκεις τροπους να δημιουργεις και εκει...δουλιτσες..καποιες αλλαγες στη διακοσμιση κτλ.

Και εεπιτοπλιστον απο τη στιγμη που καναμε και παιδι δν θα ηθελα με τπτ να τον αφηνω σε μια νταντα καθημερινα για να πηγαινω στη δουλεια.

Βεβαια ολα αυτα προυποθετουν και μια α' οικονομικη κατασταση γιατι στις μερες τα πραγματα δυσκολεψανε αρκετα και υπαρχουν και οικογενειες που δυσκολευονται αρκετα ακομα και με δυο μισθους.

Να σας πω και το αλλο καλο νεο!!!!!:(:(

Τελικα δν φευγει την παρασκευη αλλα την πεμπτη..αυριο δλδ...και ειναι στα τρεχαματα απο το πρωι ολη την εβδομα.

Φευγω τωρα κι εγω να του κανω κατι ψωνια.

Αν μπορεσω θα ξαναμπω οταν γυρισω.

Πολλα φιλια σε ολες και καληηηηη σας μερα :D:D:D:D

Εχει και καλο καιρο σημερα :-P

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Εγώ σταμάτησα να δουλεύω 2 χρόνια πριν κάνω τη μικρή... Τότε δούλευε σε κρουαζιερόπλοια ακόμα και αποφάσισα να ταξιδέψω πολύ... Το ευχαριστήθηκα! Τότε δεν μου έλειπε η δουλειά! Από τότε που κλείστηκα στο σπίτι όμως κοντεύω να τρελαθώ! Μακάρι τώρα που θα πάει η μικρή σχολείο να τα βολέψω κάπως και να ξεκινήσω να κάνω κανένα ιδιαίτερο τα μεσημεροαπογεύματα...

Το είδα το σπίτι χθες. Τί να πω, είναι σε φοβερή θέση, μεγάλος κήπος, αλλα το σαλόνι δεν παίρνει τα πράγματά μου και θα πρέπει να κλείσω τη μπαλκονόπορτα για να βάλω το σύνθετο. Βέβαια έχει και μεγάλο παράθυρο για φως... Και για να ανέβεις στον πάνω όροφο έχει σκάλα γυριστή ξύλινη πολύ στενή και εγώ που είμαι βαρέων βαρών δε νιώθω καθόλου βολικά να ανεβοκατεβαίνω εκεί πέρα... Είναι 20 ετίας το σπίτι, δηλαδή στην κουζίνα έχει κάτι ντουλάπια άσπρα (παλιού στυλ) και κάτι τέτοια... Οι γονείς μου λένε να το νοικιάσω αλλά εγώ δεν χαλαλίζω 700 γι΄αυτό το σπίτι...

Εγώ σταμάτησα να δουλεύω 2 χρόνια πριν κάνω τη μικρή... Τότε δούλευε σε κρουαζιερόπλοια ακόμα και αποφάσισα να ταξιδέψω πολύ... Το ευχαριστήθηκα! Τότε δεν μου έλειπε η δουλειά! Από τότε που κλείστηκα στο σπίτι όμως κοντεύω να τρελαθώ! Μακάρι τώρα που θα πάει η μικρή σχολείο να τα βολέψω κάπως και να ξεκινήσω να κάνω κανένα ιδιαίτερο τα μεσημεροαπογεύματα...

Το είδα το σπίτι χθες. Τί να πω, είναι σε φοβερή θέση, μεγάλος κήπος, αλλα το σαλόνι δεν παίρνει τα πράγματά μου και θα πρέπει να κλείσω τη μπαλκονόπορτα για να βάλω το σύνθετο. Βέβαια έχει και μεγάλο παράθυρο για φως... Και για να ανέβεις στον πάνω όροφο έχει σκάλα γυριστή ξύλινη πολύ στενή και εγώ που είμαι βαρέων βαρών δε νιώθω καθόλου βολικά να ανεβοκατεβαίνω εκεί πέρα... Είναι 20 ετίας το σπίτι, δηλαδή στην κουζίνα έχει κάτι ντουλάπια άσπρα (παλιού στυλ) και κάτι τέτοια... Οι γονείς μου λένε να το νοικιάσω αλλά εγώ δεν χαλαλίζω 700 γι΄αυτό το σπίτι...

Αμα δε σου κάνει κλικ μην πας! Θα βρίσκεις μετά ένα σωρό πράγματα που θα σε ενοχλούν και θα σπάζεσαι καθημερινά. Εγώ αν δε μου έκανε ΚΛΙΚ καρακλικ θα έλεγα το σπίτι που βρήκα δε θα το νοίκιαζα σε καμία περίπτωση. ΑΛλάζουμε σπίτι μόνο όταν βρίσκουμε κατι πραγματικά καλό. Αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο όλη η αναστάτωση. Σήμερα πηγα με τη μαμα και τη μικρή να το ξαναδούμε για να σκεφτώ πώς θα διαρρυθμίσω το χώρο και καθαρίσαμε λιγο τις μισές ντουλάπες και τα μπάνια. Εχω καταενθουσιαστεί. Οσο το βλεπω τόσο μ'αρεσει. Εϊναι απλά τελειο από κάθε άποψη. Θα σας τα πω αργότερα ελπίζω..

Πάω τώρα......

age.png

alloha!

paκσουαλε συμφωνω με την αυλα. αστο να παει. καθε εμποδιο για καλο, απλα θα σε βολευε για το σχολειο.

αυλα τι εγινε με την εργασια?

λοιπες τσουπρες κομον σα βα?!

εμενα το νευρικο συστεμαρε τσαταλος. αυπνιες με τη συλου. μια ετσι μια γιουβετσι, στο τελος θα την κανω κοκορετσι!

τα ευχαριστα νεα της ημερας: η σιστερ σοφια ειναι εγκυος. μακαρι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Αμα δε σου κάνει κλικ μην πας! Θα βρίσκεις μετά ένα σωρό πράγματα που θα σε ενοχλούν και θα σπάζεσαι καθημερινά. Εγώ αν δε μου έκανε ΚΛΙΚ καρακλικ θα έλεγα το σπίτι που βρήκα δε θα το νοίκιαζα σε καμία περίπτωση. ΑΛλάζουμε σπίτι μόνο όταν βρίσκουμε κατι πραγματικά καλό. Αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο όλη η αναστάτωση. Σήμερα πηγα με τη μαμα και τη μικρή να το ξαναδούμε για να σκεφτώ πώς θα διαρρυθμίσω το χώρο και καθαρίσαμε λιγο τις μισές ντουλάπες και τα μπάνια. Εχω καταενθουσιαστεί. Οσο το βλεπω τόσο μ'αρεσει. Εϊναι απλά τελειο από κάθε άποψη. Θα σας τα πω αργότερα ελπίζω..

Πάω τώρα......

Αυτό λέω κι εγώ αλλά με έχουν αρχίσει στα "δεν τα βρίσκεις όλα" και "σιγά σάμπως θα το αγοράσεις" και "πολλά ζητάς"... Εντάξει ρε παιδιά, δε θα το αγοράσω αλλά... θα ζήσω εκεί μέσα!

Αυλα, πολύ χαίρομαι που βρήκες σπίτι που σου αρέσει! Θα σου φτιάξει τη διάθεση!

Λοιπόν εγώ σκέφτομαι να πάρω τηλ. σε μερικές αγγελίες που λένε ότι ζητάνε 900 και 1000 ευρώ και να πω ότι προσφέρω 800 και άμα τους ενδιαφέρει να μου πουν... Είναι πολύ ξεφτίλα;;; Είμαι και άσχετη με παζάρια...

Τζίνι, μου φαίνεται ότι μόνο όταν θα φύγει ο άντρας σου θα ησυχάσεις με τη Σύλια...

δεν ειχα δει οτι ησουν ον πασχαλιτσα μου!

ναι λογικα οταν φυγει θα φτιαχτει το προγραμμα της. σημερα την εβαλα στο καπακι μετα το γαλα κ της τονισα να μν σηκωθει παλι. για να δουμε αν θα μας κανει καμια μεταμεσονυχτια επιδρομη! το εχω στανταρακι βασικα για 6 το πρωι! κεεεεελαιδηστε ωραια μου πουλακια κελαιδηστε!

αν δεν μπορεις να φερεις βολτα ολες τις περιοχες που θελεις αστα να πανε ειναι! εδω αλλα κι αλλα δεν μπορουμε να κανουμε οταν λειπουν, αυτα θα μπορουμε με ευκολια? ποσο μαλλον εσυ που εισαι σαλαμινα?

γκιοσες δεν με ειπατε για την ετερεια, εταιριας κτλ!:tongue:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ρε κορίτσια τί έχει πάθει η κόρη μου; Εχθές έπεσε από το κρεβάτι και σήμερα έπεσε από τον καναπέ! :shock: Και τις δυο φορές κοιμόταν! Τα έχω δει όλα μιλάμε! Να αρχίσω πάλι τα ροζ καγκελάκια;;;:confused:

Λοιπόν... Έχουμε και άλλο δερματολογικό πρόβλημα. Κάτι εκζεματοειδές στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού από πίσω και πάει να γίνει τώρα και στο άλλο πόδι. Το έδειξα στον παιδίατρο τη Δευτέρα που ήρθε σπίτι και μου είπε ότι θα φύγει γιατί το είδε να ξεραίνεται (του έβαζα εγώ ένα βοτάνι και έδειξε να καλυτερεύει). Τώρα όμως εμφανίζει τάσεις εξάπλωσης και βλέπω αρχικά δείγματα και στο άλλο πόδι... Και ρωτάω: Να πάω σε εφημερεύον νοσοκομείο ή θα φάω πόρτα; Για το Παίδων Πεντέλης που κοιταξα το πρώτο ραντεβού για να πάω πληρωτικά (75 ευρώ λέει) είναι την ερχόμενη Τετάρτη! Αυτό μέχρι τότε μπορεί να έχει χειροτερέψει πολύ! Τί κάνω τώρα;;;

Pashalitsa παιδίατρος σου είπε οτι χρειάζεται να την δει δερματολόγος?

Εμένα ο μικρός τον περασμένο μήνα ήταν έτσι σε όλο του το σώμα!

IMG_1122.jpg

Ο γιατρός του έδωσε αταράξ και ενα αφρόλουτρο με μια κρέμα για την ατοπική και σε 4 μέρες έγινε περδίκι!

Δεν σου έδωσε καμία κρέμα?

75 ευρώ για το παίδων πεντέλης??? Έλεος!

Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις να δεις πως θα εξελιχθεί.. Μήπως την πείραξε κάποιο παπούτσι, ή καμία σχέση?

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...