Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ όσο έγραφα το κατεβατό μου έκανες την ίδια ερώτηση κατά το ήμισι....

Α κ με το μπάνιο εγώ από 8μιση που το έκανα αρχικά τώρα έχουμε καταντήσει να το κάνουμε στις 10...ΕΛΕΟΣ θα σαλτάρω...αυτό το παιδί κοιμάται ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ....

Άστα ayla!!! Τουλάχιστον κοιμάται ήρεμα; Γιατί η δικιά μου κοιμάται και τσακώνεται, γκρινιάζει, φωνάζει, ό,τι θες κάνει, μόνο να κοιμηθώ δε με αφήνει!!!!

Καρμικό λες για το ότι μου είπαν ότι δεν έχουν θέση εεε;;; Πόσο καρμικό είναι ότι βρήκα μια μονοκατοικία, ένα στενό πίσω από του Κωστέα Γείτονα;;;:D:shock: Αλλά είναι λίγο ακριβή και λίγο μικρή γμτ! 100τμ και 750 ενοίκιο, πολλά δεν είναι; Ας μου κάνει 650-700 να πάω... Αλλά είναι ωραία περιοχή, πάνω στην Πεντέλη, με θέα... Θα πάρω αύριο τηλ. Αν μου αρέσει και μου το αφήσει έστω και 700 θα το κλείσω...

καλημερουδια απο εδω.

πασκουλε ειναι καλουτσικη η τιμη για πεντελη. βεβαια δεν ξερω ποιας χρονολογιας ειναι η κατασκευη. απλα να υπολογισεις οτι πεντελη θα εχεις τρελο πετρελαιο. ρωτα κ την παρος.

κ βεβαια ο καθενας οτι θελει ζηταει! κ σου λεει αν πιασει επιασε! με τετοια κριση κανε κανενα παζαρι, αλλιως σκεψου οτι θα γλυτωσεις τα πηγαινε ελα με το σχολικο για την μικρη.

ο ποντικοφαγωμενος κομπαρος βρηκε πατημα βριλησσια διαμερισμα 100τμ(μπορει κ παραπανω δεν θυμαμαι καλα) με 700, ολο φουλ κομπλε,με τζακι 3υδ, αλλα νο παρκιγκ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

α ξεχασα κ παλι χτες το βραδυ η συλου πηγε κ αραξε στο κρεβατι μας. αυτη τη φορα την πηγα πισω απο εκιε που ειχε ερθει κ εκατσε χωρις μαμουσου! αλλα μου πεταξε κ την κλασικη ατακα: κ εσυ κανεις νανι!:shock:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια :D

Χθες ηταν 'κατελημενο' το λαπιτοπι :tongue: ... προσπαθουσα να γραψω απ'το κινητο αλλα ολο κατι τυχαινε.

Τελος παντων...

Θα ηθελα να πω ευχαριστω σε ολες σας για την θερμη υποδοχη..

Θα ειμαι σταθερη επισκεπτρια κι εγω απο'δω κ μπρος :P:p:p

Τελικα φευγει ο καλος μου την Παρασκευη... Χθες το μαθαμε και μου'ρθε ταβανι!!!! Τα κλαμματα εβαλα στην αρχη αλλα οκ προσπαθω να το σκεφτομαι πιο θετικα!!

Χρονια Πολλα κι απο μενα στην Παρο (αν κ δν ξερω τι γιορταζετε ακριβως , δν πειραζει) Χρονια Πολλα λοιπον και καλααα!!!

«Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτια.»

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Τα πιάσαμε τα 27!!!!!!!!!!! Χιχιχιχι!!!!!! Πως περνάνε τα χρόνια όμως!!!!

Pashalitsa, Γερακα δεν σου προτείνω, δεν έχει καθόλου πράσινο και εγώ που το έχω συνηθίσει μου κακοφαινοταν... Βέβαια ο γερακας είναι σε Καλό σημείο! Είναι στην μέση και όπου και αν θες να πας είναι εύκολο! Απλά επειδή οι γονείς σου μένουν Πειραιά, ψάξε σπίτι κοντά σε Αττική οδό!

Tzini μου αρεσει το τριφύλλι απλά δεν κάνει να το πατάς, οπότε δεν μου κάνει γιατί θα το πατάμε! Ασε τα έχω πάρει με την βλαμενη που εμπλεξα! 950 ενοίκιο και έξω είμαστε σαν γυφτοι... Όλη μέρα σφουγγαριζω τα πλακάκια... Εν τω μεταξύ δεν ξέρει τι έχει η τυπισα... Μόνο εδώ έχει 7 μεζονέτες και ούτε να τις φτισει, μένει παλαιό ψυχικό σε μια βίλα!!! Και δεν μου βάζει το γκαζόν... Αλλα δυστυχώς έτσι γίνονται τα λεφτά!!! Με καβουρια!!!!!

Να καλωσορίσω το νέο μέλος της παρέας μας!!! Με κάλυψαν οι απαντήσεις των κοριτσιών απλά να συμπληρώσω ότι πλέον το 6μηνο περνάει για πλάκα!!!! Σε σχέση με το "χωρίς παιδιά"!!!!!!

Ευχαριστω πολυ Παρος :D

Χρονια πολλα κι απο μενα!!

Ναι ελπιζω να'ναι ετσι...Να περασει γρηγορα ο καιρος.. Αν και αυτη τη φορα δν θα ειναι 6μηνο αλλα 8μηνο...

Δν πειραζει .. Αντεχουμε και με το παραπανω!!!

Τι να πω για τον αντρα μου που για 8 μηνες θα ειναι μεσα κ δν θα δουλευει... Για εκεινον ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.

Απορω πως αντεχει.. εγω δν θα την παλευα με τπτ νομιζω, αν κ θεμα συνηθειας ειναι κιολας. Γι'αυτο κ τον θαυμαζω!!

«Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτια.»

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΟΣ!!!!!! υγεία cherie και ευτυχία και τον άντρα σου μαζί σου!!!ο,τι καλύτερο!!!!!!

Koukoutsaki

εγώ δεν ξέρω τώρα πως να συστηθώ. αντε θα συστηθώ όπως θα ήθελα κι όχι όπως ειμαι. Θα ήθελα να ήμουν γυναίκα καπετάνιου, αλλά ο στριμμένος (έτσι τον λέμε) με παράτησε συξυλέξ κουάξ κουάξ 1η Μάρτη και έκτοτε είμαι μια πρώην ενός καπετάνιου.

Ολα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Υπομονή και όλα μαθαίνονται.

τι κάνετε κοριτσάκια; προσοχή 1η Ιούνη και 15 Ιούνη που είναι οι εκλείψεις. Λάου λάου και ρεγουλαρισμένα.

Χαιρω πολυ Solaris. Τωρα δν ξερω τι να σ πω...

Λενε.. ολα για το καλυτερο γινονται και ο χρονος τα γιατρευει ολα.

Παντως εχεις μια πολυ καλη παρεα εδω!!

Παιδακια εχεις?

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Κουκουτσάκι καλώς ήρθες στην παρέα μας!:D Φαίνεται ότι καλά έκανα τελικά που άνοιξα αυτό το τόπικ! Χαίρομαι πάρα πολύ όταν μεγαλώνει η παρέα μας...

Να σου ζήσει και το αγοράκι σου και βίον ανθόσπαρτο με τον άντρα σου! :D

Εύχομαι να σε έχουμε συχνά στην παρέα μας, πόσο μάλλον που ζεις και μόνη σου... Κι εγώ μόνη... Οι γονείς μου έρχονται Σαλαμίνα κάθε Σαβατοκύριακο και αν έχω δουλειές εκτός νησιού μένω στο πατρικό μου κανένα βράδυ...

Πολλοί με ρωτάνε αν φοβάμαι που μένω μόνη μου... Όχι, δε φοβάμαι... Είναι πολύ ειρηνική και ήσυχη η Σαλαμίνα και στενοχωριέμαι να φύγω...

Τελικά την πήρα τη ρημαδοαπόφαση και είπα να πάμε στην Εράσμειο...

Και παίρνω τηλ. και μου λένε ότι δεν υπάρχουν θέσεις... Τώρα, όταν τους είπα ποια είμαι και είδε το προφίλ της κόρης μου (την έχουν φακελώσει προφανώς) μου είπε να ξαναπάρω το Σεπτέμβρη μήπως και έχουν κάποια θέση... Εγώ πάω στοίχημα ότι θα με πάρουν τηλ μέσα σε λίγες μέρες... Τέλος πάντων... Τώρα άμα το πω στον άντρα μου θα ακούσω τα χίλια μύρια και θα με ζορίσει να πάω στου Κωστέα Γείτονα... Στο τέλος νομίζω ότι θα την στείλω σε ένα ιδιωτικό εδώ στη Σαλαμίνα για φέτος και θα τελειώνει το θέμα...

Την πρώτη φορά που έφυγε ο άντρας μου και ήμουν με το μωρό με έπιασε απελπισία αρχικά... Μετά προσαρμόστηκα... Δύσκολα αλλά προσαρμόστηκα... Δε φαντάζεσαι το σοκ :shock: που θα πάθει ο άντρας σου όταν θα γυρίσει από το ταξίδι και θα τον δει τόοοοοσο μεγαλύτερο...

Ευχαριστω Πασχαλιτσα :D

Οπως ειπα κ παραπανω θεμα συνηθειας ειναι κι αυτο (το εχεις μακρυα τους δικους σου), εγω πλεον το εχω συνηθησει και δν μου φαινεται περιεργο καθολου.

Οντως θα παθει σοκ οταν γυρισει...

Κιαι που να αρχισει να μιλαει κιολας...να πει και κανενα ''μπαμπα''...εκει θα τρελαθει απ'τη χαρα του.

Τζινι ευχαριστω για το καλωσορισμα..

Κι εγω προσπαθω να λεω συνεχεια ''μπαμπα'' στον μικρο μπας και ειναι αυτη η πρωτη του λεξη...Θα χαιροταν πολυ ο αντρας μου αν το ακουγε.

(ηθελα να απαντησω σε ολες τωρα που βρηκα λιγο χρονο)

Να σας ρωτησω και κατι..

Εσεις εργαζεστε?

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Koukoutsaki είχα γενεθλια εχθές!!! Ευχαριστω για τις ευχές!!! Εσυ Είσαι απο αθηνα;ο σύζυγος τι βαθμό έχει; Εμένα είναι υποπλοιαρχος και σε λίγους μήνες captain!!! :) :) :) εγω δεν δουλεύω, όταν είχα την μικρη μόνο δούλευα, τώρα νομίζω θα ήταν δύσκολο.. Αλλα όχι ακατόρθωτο!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Κουκουτσάκι καλωσήρθες! Όπως είπα και παρακάτω πολύ χαριτωμένο το νικνειμ σου και φαίνεσαι πολύ γλυκός άνθρωπος!

Η Σολάρις κι εγώ δεν έχουμε παιδάκια και είμαστε οι ανύπαντρες του καφε!

Εγώ είμαι λογοδοσμένη με μηχανικό Α' και εργάζομαι σε ναυτιλιακή στην γλυφάδα.

Εσυ από ποιά περιοχή μας έρχεσαι?

Τελικα φευγει ο καλος μου την Παρασκευη... Χθες το μαθαμε και μου'ρθε ταβανι!!!! Τα κλαμματα εβαλα στην αρχη αλλα οκ προσπαθω να το σκεφτομαι πιο θετικα!!

κουκουτσι να σε δωκω μια συμβουλη.

καλο ειναι να δειχνεις τα αισθηματα σου, αλλα σε αυτη τη φαση καλο θα ειναι αν μπορεις να κανεις την καρδια σου πετρα κ ασε τον εαυτο σου να ξεσπασει μετα. ισως να τον κανεις χειροτερα ετσι αθελα σου. ειναι η 1η φορα που αποχωριζεται την οικογενεια του ολοκληρωμενη με παιδι, οποτε οσο μπορεις.. αν μπορεις συγκρατισου! δεν ειναι ευκολο παντα, το ξερω, το ξερεις, θα το δεις. (γνωμη μου παντα. κ εγω αρκετες φορες δεν τα καταφερνω κ κλαιω)

Να σας ρωτησω και κατι..

Εσεις εργαζεστε?

εμενα δυστυχως μου το ξεκοψε μαχαιρατο μολις πριν παντρευτουμε! να φανταστεις 22 ιουνιου 2007 ο γαμος, κ 31 μαϊ σταματησα την δουλεια:(

εκτοτε νιαντε δουλεια. κλαψ κλαψ. ποσες φορες θελω να γυρισω πισω στη δουλεια! κ 29-01-2009 γαννηθηκε η συλλου κ 22-11-2010 τα δοδυμα. ηρθαμε κ δεσαμε που λενε!

μαριαννου εισαι οκ?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζίνι θα το πω στον δικό μου που μάλλον σκέφτεται μόλις ξεμπαρκάρει αρχές αυγούστου να μην ξαναταξιδέψει με την ίδια εταιρία αν κι εγώ διαφωνώ..είναι πολύ καλές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύει και πληρώνεται στην ώρα του και με καλύτερο μισθό από άλλες εταιρίες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...